Theres en app til at bevise VAX status, men eksperter siger at vælge klogt

Klar Hvorfor denne enkle opgaveliste App Har Alle Talking

Hvis du bor i visse dele af landet, er du sandsynligvis nødt til at vise dokumentation for vaccination på daglig basis. Dit kort â €”eller et foto af kortets â €” vil normalt få dig ind i din favorit restaurant.

Men papirsider slides og vild, og nogle større begivenheder ikke ønsker at beskæftige sig med de små bogstaver i et foto. Alternativet er et proof-of-vaccination app. Alligevel er ikke alle apps skabt lige.

Nogle er bare knogler â €”at gøre noget mere end at vise et billede af din CDC-kort, uanset om det er legitimt. Andre, såsom dem, der tilbydes af New York og Washington State, trække på vaccination registreringsdatabasen databaser og bekræft dine billeder virkelig skete.

"Hvad jeg vil sige til alle er, 'Har du tillid til skaberen af ​​denne app, kan du genkende det?' "Siger Dr. Brian Anderson, chef digital sundhed læge på MITRE og medstifter af VCI, en koalition af offentlige og private grupper, der har skabt en frivillig standard for digital bevis for vaccination.

"Desværre, vi er i en situation, hvor der ikke er føderal regulering, der beskytter forbrugerne," siger Anderson. "Jeg vil sige, at det skaber mulighed for, som et eksempel, app beslutningstagere, der ønsker at spore dig at være i stand til at gøre det på en måde, der ikke er indlysende for forbrugeren."

Mangfoldigheden af ​​apps er et problem for store lokaler

Den føderale regering har bevaret sin afstand fra reguleringen af ​​disse apps, dels af frygt for politisk blowback. "Der vil ikke være nogen føderal vaccinationer database og ingen føderal mandat kræver alle til at opnå en enkelt vaccination legitimationsoplysninger ," Hvide Hus pressesekretær Jen Psaki sagde i april.

Men de mange forskellige apps er et problem for store spillesteder, såsom sportshaller, som de forsøger at få tusindvis af mennesker gennem portene hurtigt. Mange har taget CLEAR Health Pass, der tilbydes af det samme firma, der sælger genveje gennem lufthavnens sikkerhed. Det kombinerer bevis for vaccine og foto-ID på en farvekodet skærm, der er designet til at blive kontrolleret på et øjeblik.

"Jeg tror ikke, der er nok beskyttelse i USA med hensyn til ansigtsgenkendelse"

Kunde-ejede biometriske databaser er kontroversiel på grund af deres potentiale til hurtigt og effektivt vedhæfte navne til ansigter, online eller på gaden. Facebook â €”nu Meta â €” for nylig meddelt, at den ville slette den anslåede milliarder eller så faceprints at det er akkumuleret gennem årene.

CLEAR siger, at det holder fast i de indsamlede data fra mennesker, der bruger deres gratis app til at komme ind i begivenhederne. Selskabet håber de mennesker fortsætter som kunder, og købe sine øvrige identitet-verifikation tjenester. Men det siger også brugerne kan bede virksomheden til at slette deres data, og det lover også ikke at sælge eller leje data til andre enheder, selv om den forbeholder sig ret til at dele data med "tjenesteudbydere."

"Core til CLEAR værdier, som et selskab, der ærer medlem privatliv," siger senior vice president Rich Tucker. "Det gør vi ved at give medlemmer, ved at give dem kontrol over deres oplysninger og ved at være gennemsigtig med, hvordan vi bruger dem."

Ingen skal føle sig tvunget til at bruge klar

Alessandro Acquisti, professor i informationsteknologi og den offentlige orden på Carnegie Mellon University, siger folk bør spørge sig selv, om at give op andre personoplysninger er en nødvendig del af at bevise vaccination.

"Mindst fra et teknologisk perspektiv, er svaret nej," siger Acquisti. "Vi ved, hvordan man gør det. Vi har i dag protokoller, som giver mulighed for visse data, der skal verificeres, og anvendes, uden at det går enkeltes identitet."

statsstøttet apps såsom Californiens bede om lige nok oplysninger til at finde en brugers vaccination optage et €”navn og fødselsdato, men ingen selfies eller foto-id. Den resulterende QR-koden er lidt mere end en digitalt kontrolleret, kan scannes version af den begrænsede oplysninger om dit papir vaccinationskort.

"CLEAR er aldrig obligatorisk, i hvilken som helst erfaring eller mulighed Ingen behøver at blive en klar medlem Det ville være helt i modstrid med vores identitet som en virksomhed, der er helt opt-in,.." Siger Tucker.

De fleste af de sportshold og begivenheder, som partner med CLEAR siger, at de tilskynder folk til at bruge den app, men de vil også tillade andre former for bevis. Men en gang imellem, CLEAR præsenteres som et krav.

"Vi skal bare sørge for hver forbruger kan kan få, hvad de har brug for"

I Seattle, nogle hockey fans klagede de havde følt sig forpligtet til at bruge CLEAR. Efter NPR gjort undersøgelser med amtet offentlige sundhed embedsmænd, de talte til holdet, som så udtalt mere fremtrædende plads på sin hjemmeside, at andre former for bevis var også acceptabel. På det seneste spil, gate ledsagere vinkede i mennesker, selvom de viste blot et foto af deres CDC-kort.

"Vi er stadig på et punkt, hvor vi skal være åbne og fleksible om hvad vi accepterer som bevis for vaccination," siger Mary Beth Kurilo, Senior Director for Sundhedsinformatik for den amerikanske Vaccination Registry Association. Hun vil gerne se mere af en føderal indsats for at fremme pålidelighed og konsistens blandt disse apps.

Hvad er sundhed pasning af klar?

Sundhed Pass er en gratis service på CLEAR mobil app, der forbinder din bekræftede identitet - ved hjælp rydder etableret biometrisk platform - med din sundhed indsigt til at give dig friktionsfri adgang uanset hvor du er, fra dit kontor til spillet og videre.

Hvordan virker sundhed pass arbejde?

Denne KB Artikel Referencer: Denne information er beregnet til: Klubber, fakultetet, Gæster, Postdocs, forskere, personale, Studerende, Undervisning AssistantsLast Opdateret: 12. januar 2022Average Vurdering: Ikke vurderet

Campus Clear er en selvstændig screening app eller hjemmeside, du vil bruge til at få en fastpass til access på campus. Opsæt app og derefter fuldføre 10 sekunders screening hver dag eller hver gang du kommer til campus:

Det raiders og Allegiant Stadion har indgået et samarbejde med CLEAR Health Pass at give nem bevis for vaccination. Udfyld din sundhed Pass forrest i køen for hurtigere adgang! For at komme i gang, skal du hente CLEAR app og tilmelde dig gratis her:

Ofte stillede spørgsmål

Kravet vil forblive på plads, indtil statslige og lokale restriktioner for masker, distancering eller kapacitetsgrænse løftes. Vi vil fortsætte med at håndhæve denne politik i overensstemmelse med staten Nevada og Clark County direktiv s.

Hvis du nægter at overholde denne politik vaccination, vil du ikke få lov til at komme ind Allegiant Stadium til Raiders hjemmekampe. Der er ingen restitutioner tilgængelige for single-game billetter købt og fristen for Raiders sæsonkort indehavere til at anmode om en refusion for hele deres 2022 sæsonkort er gået. Refundering anmodninger om Raiders billetter på grund af kravet om COVID-19-vaccination vil ikke længere blive accepteret. Hvis du ikke længere i stand til at bruge dine Raiders billetter, kan de videresælges gennem autoriserede videresalg markeder som Ticketmaster Billet Exchange.

På dette tidspunkt, denne politik gælder for alle Raiders eget spil på Allegiant Stadium i tråd med det nuværende direktiv. Det raiders og ASM øjeblikket evaluere enhver anvendelse af politikken til andre begivenheder.

Nej PSL ejere vil bevare deres PSL og alle relaterede rettigheder for 2022 sæsonen. Det raiders er begyndt drøftelser med Las Vegas Stadium Authority om en etårig lejekontrakt udvidelse, der vil sikre PSL ejere deres fulde 30 års fordele, selv om de anmode om en refusion eller kredit for 2022.

Alle billet fans i alderen 12 og over skal være fuldt vaccineret. Men hvis du har modtaget det første skud af de to-shot Moderna eller Pfizer vaccine, du vil blive tilladt adgang, men vil være forpligtet til at bære en maske og armbåndet på alle tidspunkter. Billet fans, der ikke har modtaget deres anden vaccination skud skal ryddes gennem en alternativ screening proces på Allegiant Stadion.

Alle billet fans i alderen 12 og derover skal være fuldt vaccineret, som CDC definerer som 14 dage efter dit andet skud af Moderna eller Pfizer eller enkelt skud af Janssen / Johnson & Johnson. Hvis du har modtaget alle de krævede vaccine skud, men 14 dage er ikke gået siden dit sidste skud, vil du være tilladt adgang, men vil være forpligtet til at bære en maske og armbåndet på alle tidspunkter. Billet fans, der er mindre end 14 dage siden deres sidste vaccination skud skal ryddes gennem en alternativ screening proces på Allegiant Stadion.

Var et team af fire skibsfart apps lige ind pop kultur, ligesom den øverste spil 5 år i træk, Heads Up! eller Klar, den charmerende simpel liste app, der opfandt ikoniske fagter gerne knalde at slette.

For at beskytte sundheden og sikkerheden for vores campus samfund, alle medarbejdere, studerende og leverandører skal selvcertificere forud for indgåelsen nogen Blinn College facilitet. Studerende og medarbejdere, der ikke overholder de obligatoriske, daglig selv-certification requirement gennem Campus Clear vil være underlagt disciplinære handling.

Tilmeld dig din Blinn-e-mail-adresse, og hver dag modtager du en e-mail eller push-besked, der beder dig om at angive, om du er symptomfri, oplever symptomer eller har testet positivt for COVID-19. Baseret på dit svar vil appen enten invitere dig til at deltage i campus eller bede dig om at blive hjemme.

Selvcertificering og covid-testning

Medarbejdere og besøgende bør kontakte Kelsie Clayton, Human Resources Manager, på 979-209-7546 eller Kelsie. laytonblinn. du. Medarbejdere bør kontakte deres sundhedsudbyder, blive hjemme og informere deres vejleder om, at de ikke er blevet ryddet for at komme til campus. Human Resources vil give yderligere instruktioner.

Hvad skal eleverne gøre, hvis de ikke er ryddet for at komme til campus?

Ja. Da online-studerende har adgang til campusressourcer, herunder computerlaboratorier, læringscentre, campusbiblioteker osv., Vil eleverne, der tager online klasser, være forpligtet til at selv certificere hver dag.

Hvad sker der, hvis en studerende tester positivt for Covid-?

Det er praktisk at vide, hvordan du rydder cache på iPhone, til når du kæmper for at passe mere på din enhed. Mange iPhones har kun en lille smule internt lager, som du virkelig vil gemme for billeder, videoer og musik i stedet for din browser cache eller unødvendige app data.

Apple har gjort det nemt at sortere dette ud gennem indstillingsprogrammet. Vælg blot den rigtige app, tryk på et par muligheder for at bekræfte dit valg, og et lille stykke opbevaring er din igen.

Sådan rydder du cache på iPhone: Ryd App Data

6. Hvad denne indstilling er at slette de generiske appdata, du downloadede fra App Store, men bevarer eventuelle data, der er unikke for dig. Hvis du vil slippe af med alle data, kan du i stedet vælge "Slet app" i trin 4.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vores Android Verdensur App viser det korrekte lokale tid i byer verden over. Med alarmer for enhver tidszone, sommertid DST ur ændringer, UTC forskydninger, tidszone info, kort, områdenumre, valutaer, og meget mere.

World Time Clock Kort

World Time Clock Kort

Verden tid og dato for byer i alle tidszoner. International tid lige nu. Tager hensyn til alle DST ur ændringer.

Sådan Stop Apps fra kører i baggrunden

Sådan Stop Apps fra kører i baggrunden

Lær om Hvordan undgår apps, der kører i baggrunden i at lukke automatisk. Find alle forbrug guide, fejlfinding tips og ressourcer til din HUAWEI produkt.

Hvordan lukker jeg baggrunds apps på Android TV

Hvordan lukker jeg baggrunds apps på Android TV

Lukning af baggrundsapps kan effektivt spare batteri og reducere dataforbruget. Her er fem bedste måder at stoppe apps på at køre i baggrunden på Android.

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN beliggende i Pakistan. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN adresse, telefonnummer, e-mail, hjemmeside, anmeldelser, Kontakter, beliggenhed. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN forretning profil på BusinessList.pk

148 Luksus Retail Jobs i Washington, District of Columbia, USA 9 Ny

148 Luksus Retail Jobs i Washington, District of Columbia, USA 9 Ny

Leder du efter job, der ansætter 17 eller yngre, lister vi næsten 50 detailforretninger, der ansætter AGES 14, 15, 16 og 17. Find hver butikker Minimumsalderskrav indeni.

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

1.237 Retailjobs til rådighed i Greenville, SC. Se lønninger, sammenlign anmeldelser, nemt og bliv ansat. Nye detailkarriere i Greenville, SC tilføjes dagligt på sædvanligvis. om. Løsningsmåden til at finde din næste detailjobs muligheder på, er simpelthenhired. Der er over 1.237 Retail Careers i Greenville, SC venter på dig at ansøge

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

Youll aldrig nødt til at shoppe instore til det perfekte outfit igen

ClubLink KRGinsure. om.

ClubLink KRGinsure. om.

Forsøger du at login til Trustsu Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge de officielle links, som vi har givet i dette indlæg. Vi holder alle vores links ajour på alle tidspunkter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.