Denne browser understøttes ikke længere.

Cricket Wireless slutter 8 Mbps hastighed kasket, åbner 5G adgang for alle planer

Ispot måler indtryk og udførelsen af ​​tv-reklamer. Som sådan er vores indhold blokeres af ad blokkere. Venligst overveje at deaktivere din annonce blocker på dette websted for at sikre den bedste brugeroplevelse.

Mens vi var travlt skrive vores Google Pixel anmeldelser i sidste uge, Cricket Wireless faldt nogle store nyheder. Som beskrevet, er cricket nu herunder 5G adgang på alle sine planer, hvilket betyder nye og nuværende kunder vil være i stand til at få adgang 5G fordele i tilgængelige områder med en understøttet 5G smartphone. Det burde være de fleste nye telefoner i disse dage.

Derudover Cricket meddelte også, at det har fjernet 8 Mbps hastighed hætten på sin $ 30, $ 40 og $ 55 / måned planer. Dette er nyhed er perfekt, når parret med den førnævnte 5G adgang nyheder, naturligvis.

Renoveret: laveste pris

Hvis du er på udkig efter en kvalitet forudbetalt trådløse udbyder med høj hastighed data, så Cricket Wireless er en mulighed værd at overveje. Alle deres 5G og 4G LTE planer tilbyde ubegrænset tale, tekst og data og kræver ingen langsigtede kontrakter.

Cricket Wireless fordele og ulemper

I øjeblikket er Cricket Wireless tilbyder ikke en specifik plan eller rabat for seniorer. Med det sagt, mener vi, at deres 2 GB plan er en stor mulighed for folk, der ønsker en enkel plan til en overkommelig pris.

Cricket Wireless 2 GB plan koster $ 30 pr måned, per linie og inkluderer ubegrænset tale, tekst, og brugen af ​​personlige oplysninger. Selv om det kun giver 2 GB højhastigheds-dataforbrug à ¢ â,¬â € œ omkring 20-30 timers musik eller fire timers video à ¢ â,¬â € œ dette sandsynligvis nok for dem, der ikke opsat på visning konstant indhold. Med andre ord, de reducerede data hastigheder er stadig nok til at surfe på nettet for praktiske forhold såsom e-mail og streaming en YouTube-video.

Sådan køb Cricket Wireless

Hvis du vil købe en telefon eller planen fra Cricket Wireless, kan du enten besøge deres hjemmeside eller tjekke en af ​​deres butikker. Herfra kan du tage et nærmere kig på hver af deres cellulære planer. Cricket bruges til at tilbyde planer med månedlige tillæg snak minutter og SMS-beskeder. I øjeblikket er alle deres planer tilbyde ubegrænset tale, tekst og data, hvilket betyder du ikke behøver at bekymre sig om overdosering afgifter.

Den primære forskel mellem hver af Crickets planer er den månedlige ydelse af high-speed data. Deres mest overkommelige plan giver dig med 2 GB data ved høje hastigheder. Når du overskrider dette beløb, men vil du ikke blive opkrævet ekstra; snarere, vil dine datahastigheder simpelthen sætte farten ned. Deres dyreste plan kommer med ingen grænser for data ved høje hastigheder, i tillæg til landsdækkende 5G adgang, 15 GB mobilt hotspot forbrug; 150 GB Cloud oplagring; og et gratis abonnement på HBO Max. Whats mere, det øverste niveau Ubegrænset + 15 GB mobilt hotspot planen tilbyder ubegrænset tekster fra U.. til 37 lande samt adgang til Cricket Call forsvar med en kompatibel telefon.

Cricket Wireless priser

Den vigtigste ting at vide om Cricket Wireless prissætning er, at de kræver ingen langtidskontrakter. Det betyder, at du kan annullere din tjeneste til enhver tid uden opstået opsigelse gebyrer. En anden vigtig faktor at overveje, er deres meget nedsatte priser, når de køber flere linjer for tjeneste. For eksempel deres Ubegrænset + 15 GB mobilt hotspot planen koster $ 60 per måned for en linje; Men denne pris falder til $ 32 per måned per linje, når du køber fem linjer.

Cricket trådløse telefoner

Cricket tillader dig at bruge din egen mobiltelefon for deres tjeneste. For at gøre dette, alt hvad du skal gøre er at vælge en plan og købe en $ 10 Cricket SIM-kort, som youll sted i enheden. Denne metode giver dig mulighed for at holde dit eget nummer.

Alternativt Cricket har en bred vifte af telefoner, som du kan købe direkte fra dem. Disse dækker en bred vifte af de nyeste smartphones, herunder enheder fra Apple, Samsung, og Motorola. Når det er sagt, for basale flip telefoner til seniorer, de kun tilbyder én enhed: den Debut Flip. Samlet set deres priser er temmelig konsekvent med andre udbydere. Cricket tilbyder også et pænt udvalg af certificerede præ-ejede telefoner til nedsatte priser.

Cricket Wireless progressiv leasing

Hvis du er på udkig efter en overkommelig og enkel trådløs udbyder, så Cricket er din bedste satsning; Men hvis du vil have hurtig download-hastigheder, pålidelig signaloverførsel og premium-funktioner, så AT & T telefoner til seniorer er den bedste løsning.

Cricket telefon ofte stillede spørgsmål

Med hensyn til forudbetalte udbydere, Cricket Wireless er en overkommelig løsning for dem, der søger ubegrænset tale, tekst og data. Med det sagt, plejer deres datahastigheder være lige så hurtigt som dem i T-Mobile, Verizon eller AT & T.

At tjene offentligheden på et mindre gebyr, Cricket Wireless opererer ved leasing dækningen af ​​top fire ISP-netværk. I øjeblikket er de nu tjene op til 10 millioner abonnenter, som for nylig øget efter fusionen. Disse abonnenter nu nyde netværk af top fire: AT & T, Sprint, Verizon, T-Mobile til lavere omkostninger.

Det betyder thats som en potentiel abonnent, når du kommer om bord, du stadig komme til at nyde fordelene ved enhver abonnent på toppen fire netværk. Selvom Cricket måske ikke har fodfæste på tværs af de stater, men deres 3G og 4G gør forskellen. Derfor, hvis du ikke er kraftig og ønske om at bruge færre penge på hotspots planer eller telefonopkald, der forbinder op med Cricket Netværk kan være din bedste satsning.

Cricket ubegrænset trådløs hotspot planer

1GB ekstra data for $ 10 per måned à ¢ â,¬â € œ Når du er færdig med dine planlagte månedlige data ved høje hastigheder, kan 1GB ekstra data blive tilføjet til din nuværende aktive model. Ingen data rollover, hvilket betyder, at de resterende data bliver opsagt når cyklus ender.

GB højhastighedsdata

128 kbps downstream throttling er for langsom? Er du ligeglad med uploads? Aktiveringsgebyrer er for forvirrende? Senge gebyrer er for ulige på forudbetalt? AT & T-netværk suger? Eller måske mangler du $ 2. 5 I obligatoriske månedlige gebyrer fra at være en regelmæssig del af din månedlige telefonregning kost?

/ r / Cricket Communications er en ikke-associeret samfund, vi glæder os alle positive og negative tilbagemeldinger, men vær velformuleret i dine klager. Vi fremmer lejlighedsvis de særligt gode klager og rants!

Et andet skridt

Penge ekspert Clark Howard er en tidligere Cricket Wireless kunde. Han siger, de luftfartsselskaber prisen Arent typisk den laveste, men dens tidsbegrænsede tilbud på planer og enheder kan være svært at slå.

Hurtige links: Â

Selv hvis du ikke er bekendt med Cricket Wireless, youve uden tvivl set de luftfartsselskaber reklamer. Theyre dem med animerede figurer, der ligner de er lige ud af en Pixar film. Nå, er transportøren håber du tager disse annoncer til hjerte og bakker dem op med besparelser. Cricket har fordoblet sin abonnent tæller siden han kom AT & T, men theres meget mere at lære om Cricket Wireless planer, før du tilmelder dig.

Cricket Wireless holder sig til forudbetalt tjeneste, så godt tage dig gennem alle de muligheder og de bedste telefoner, du kan få. Som en MVNO, er der nogle unikke aspekter til Cricket Wireless, og godt komme ind på et par alternativer, der bruger store Blues netværk. Er du klar til at se, hvad alle de spænding handler om? Lets Talk Cricket og tage et kig på de bedste Cricket Wireless planer.

Cricket trådløst på et øjeblik

Som weve hentydet til, Cricket Wireless er en MVNO, der sluttede sig til AT & T familie i 2022 som en del af en fusion med AIO trådløs. Luftfartsselskabet øjeblikket tjener en base af 12. millioner abonnenter, op fra fem millioner før fusionen. Cricket isnt Better Business Bureau akkrediteret selvom det har en A-plus rating. ,EN

Engang, Cricket havde sin egen lille regionale netværk. Disse dage, takket være dens tilhørsforhold med AT & T, Cricket Wireless har adgang til et robust netværk i alle 50 stater og bruger de luftfartsselskaber 4G LTE og 5G tårne. Det tog et stykke tid for Cricket at slutte AT & Ts 5G-netværk, men nu har en ny skifer af enheder på tilbud. Du kan endelig indpasses i hurtigere hastigheder til lave priser efter en længere udrulning. Du kan bruge tredjeparts dækning i hele det sydlige Canada, og Cricket har venerne i LTE-dækning i hele Mexico.

Forudbetalt cricket trådløse planer

Der er ingen efterbetalte planer om Cricket Wireless, så ikke forvente nogen kontrakter, når du at skifte. Dens data cap identificerer primært enkelte planer, men du kan tilføje forskellige ekstra godbidder til at konkretisere din oplevelse. Tjek nedenstående tabel for flere detaljer:

Trin

Tænd din Cricket Wireless telefon. Tryk på knappen "Menu". Tryk på "9" tasten og tryk derefter på "#" tasten. Indtast "333333", når skærmen bliver spurgt dig for brugeren låsekoden. Rul ned i menuen og åbn "DUN Mode" funktionen. Sæt DUN Mode til "Aktiver" og klik "OK".

Vigtig

NEGOCIOS DIGITALES.

NEGOCIOS DIGITALES.

Te Han Regalado UN MVIL DE XIAOMI Y TE APARECE SU MARCA DE AGUA DA LAS FOTOS que haces con la CMARA TE SEASEMOSOS A Quitar Dicha Marca, Es Muy Sencillo.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs Lenovo Tab P11 SmartPrix

Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs Lenovo Tab P11 SmartPrix

Galaksen S21 Ultra vs. iPhone 12 Pro Max Battle Kroner Kongen af ​​BigScreen-telefoner

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Introduktion til fremtidige flagskibe Smartphone Samsung Galaxy S21 serie eller Galaxy S30 Ultra Smartphones 2021 Introduktion og trailer video. Få Samsung Galax ...

Samsung Galaxy S10 ms pantalla, ms cmaras y ms opciones

Samsung Galaxy S10 ms pantalla, ms cmaras y ms opciones

Descargar la ltima versin de Samsung Sundhed para Android. Entrenador que marca objetivos y retos para mantenerte en forma. Si quieres ponerte en forma o seguir ...

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Obtn direcciones de correo electrnico personalizadas con tu marca en tu nombre de Dominio. Cuentas de correo electrnico asequibles y fciles de configurar para ti y toda tu compaa. CONOCER MS

Apple iPhone 12 Pro Funktioner og anmeldelser

Apple iPhone 12 Pro Funktioner og anmeldelser

Vi undersøgte prisen på cuanto Cuesta Iphone 12 Mexico i Amazon, Walmart, Ebay ... Hvem har den bedste pris i USA Find resultaterne i Lowpi. om.

Samsung Galaxy S21 Ultra pris i Indonesien Phoneaqua

Samsung Galaxy S21 Ultra pris i Indonesien Phoneaqua

Køb en ny Samsung Galaxy S21 Ultra 5G om Telcel Amerika i dag og betale et månedligt med priser der starter ved blot 0 apr.

Mejores Ofertas APPLE Black Friday 2021 iPhone, Macbook y ms

Mejores Ofertas APPLE Black Friday 2021 iPhone, Macbook y ms

Black Friday iPhone 13 tilbud er stadig i fuld vigør med nogle store besparelser på tværs af alle fire håndsæt lige nu.

Apple iPhone 11 Pro Max caractersticas y especificaciones, analisis, opiniones PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Max caractersticas y especificaciones, analisis, opiniones PhonesData

iPhone 13 Video Trailer, Apple 2021. ll specifikationerne for iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max i slutningen af ​​videoen. SUBSCRIBE vores kanal for lat ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.