Tmobile planer om at dække 100 millioner mennesker med 5G i år

Tmobile USA, Inc. til stede ved BCG og New Street Research 5G konference

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis din Paris ferie er kun 2 dage lang, har du måske at proppe ting derinde. Youd planlægge en pakket tur for at se Eiffeltårnet, Louvre, spise en croissant på en café, derefter flyve ud.

Du ville selvfølgelig se alle de attraktioner, men så har masser af tid til at udforske Louvre i dybden, måske spise ude på de øverste 5 anbefalede restauranter i byen, planlægger en weekend tur til kysten, og i generelt tager din tid.

T-Mobile har i høj grad udvidet deres 5G dækning, og meddelte i dag, at deres netværk vil nå 100 millioner mennesker ved udgangen af ​​2022. T-Mobile har mere mellembånd spektrum end nogen anden â € | var de eneste opbygge en transformerende 5G netværk bygget på dedikeret en €”ikke delt en €” æteren, T-Mobiles præsident for teknologi, Neville Ray, sagde i en erklæring.

T-Mobiles mellembånd 5G nu når op på omkring 410 byer over hele landet, og kunder med 5G-kompatible enheder automatisk kunne bruge 5G, så snart et tårn i deres område er opgraderet. Den mellembånd 2. GHz-netværk giver gennemsnitlige download hastigheder på omkring 300 megabit per sekund, hvilket er betydeligt hurtigere end 4G LTE.

Med smartphone teknologi og mobile computing teknologi konstant forandring, kan det være meget vanskeligt for en kommunikation virksomhed for at forblive konkurrencedygtige. Ved selve karakteren af ​​opdagelsen, hvis din virksomhed ikke er den første på markedet med et produkt eller teknologiske fremskridt, du ender efter en anden. I tech-sektoren der er få ting værre end at være en tilhænger og i den mobile telefon luftfartsselskab industri, der er især sandt. Så når Sprint-Nextel og Verizon udviklet 4G-netværk for deres kunder, de forlod de andre teleselskaber i støvet. Det var imidlertid ikke nok til at stoppe Neville Ray.

Neville Ray er Chief Technology Officer hos T-Mobile. Når Verizon Wireless implementeret sit 4G-netværk, blev T-Mobile fanget platfodet. Da T-Mobile marketingafdeling spundet nyhederne og de ledere arbejdet på at fastholde mindre udbydere tilknyttet T-Mobile, Neville Ray rullede ærmerne op og omprogrammeres den forskning og udvikling Institut for T-Mobile. Rays plan var ambitiøs; T-Mobile vil ikke blot spille catch-up til de eksisterende 4G netudbydere. I stedet Neville Ray lovet at sætte T-Mobile på forkant med 4G bærer ved at springe ind i 4G-markedet med den mest avancerede carrier protokoller. Senere i 2022 vil Rays plan kommer til at bære frugt, da T-Mobile opgraderer sit netværk til en HSPA + 42-platformen.

En udmærkelse kandidat af Londons City University, Neville Ray begyndte sin karriere i udlandet. Før du forlader Storbritannien, Neville Ray blev et fremtrædende medlem af både Institution of Civil Engineers og Institution of Electrical and Electronic Engineers. I 1995, Ray sluttede Pacific Bell Mobile Services. I betragtning af, at hans oversøisk karriere spændte over telekommunikation ingeniørarbejde i Europa, Afrika og Asien, Neville Rays erfaring kvalificeret ham til en magtfuld position på Pacific Bell Mobile. Ray sluttede Pacific Bell Mobile Services som selskabets Vice President for Network Operations.

I løbet af den 11. september 2001 angrebene, Neville Ray var T-Mobiles Vice President for Netværk Engineering & Operations for det nordøstlige region. Som cellphone netværk kollapsede under brug krav, der stilles til dem den dag, Ray organiseret T-Mobiles respons på størkne netværket. Hans lederskab aktiveret organer som New York Police Department og brandmænd til at kommunikere i de tumultagtige gange kort efter angrebene! Â sin dygtighed i håndteringen af ​​krisen, Neville Ray blev forfremmet til Chief Technology Officer.

Hent venligst en moderne browser:

Sikkerhed - Selvom traditionelle dental film kræver minimal stråling til billedbehandling udvikling, vores digitale røntgen system giver uovertruffen sikkerhed: op til 90% reduktion i forhold til de fleste ældre film-baserede systemer.

Bedre resultater - Forbedret billedklarhed øger Dr. Steve Neville og Dr. Les Nevilles evne til at diagnosticere og behandle betingelser. Softwareværktøjer medfører detaljerede forstørrelses- og detektionsværktøjer til fokus.

Vi ser utrolig vækst i 5G-dataforbrug, sagde Ray, der henviser til den gennemsnitlige dataforbrug blandt kunderne på T-Mobiles New Magenta Max ubegrænset dataplan, operatørerne dyreste ubegrænsede dataplan. Ray gentog også mange af datapunkterne på Magenta Max, at T-Mobile blev offentliggjort i sidste måned. Han sagde, at T-Mobiles Magenta Max-kunder typisk streamer 39% mere video, brug 36% flere data til sociale medier og brug dobbelt så meget mobile hotspot data end andre T-mobile kunder. Â Vores kunder elsker denne plan, sagde Ray.

T-mobiler Fem-årige, $ 60 milliarder investeringer i sit 5G-netværk synes at betale sig for TELCO. Indsatsen indebærer at bygge tusindvis af nye celletårne ​​rundt om i landet for at tillade T-Mobile at udsende hurtige 5G-signaler på 2. GHz mid-bandspektrum, der er erhvervet fra Sprint. T-Mobile siger, at over 50% af sine Magenta Max-kunder bruger en 5G-smartphone.

T-MO arbejder også med TaqTile og Timberline Communications Inc., der giver Timberlines Field Technician headsets, der kan understøtte undervisning AR-overlejringer og andet relevant indhold og fjern støtte fra eksperter. Techene bruger til gengæld headsetene, der er forbundet til T-Mobiles 5G-netværk, for at udføre vedligeholdelse og andet arbejde på T-Mobiles 5G-netværk.

AR og VR-applikationer vil omdanne næsten alle brancher i henhold til ledende direktør for netværksteknologi Erin Raney. Vi er så glade for at se, hvordan T-Mobiles 5G-netværk med den lave latens og høj båndbredde vil brænde disse store innovationer.

For effektivt at løse vores lande mest presserende behov for trådløs infrastruktur skal vi levere ensartede løsninger. WIA glæder mig til at arbejde sammen med konsortiet for at omdanne kommunikation og bringe næste generationsteknologi til vores forsvarssektor og lokalsamfund på tværs af U.., Sagde Wia CTO Dr. Rikin Thakker.

I et blogindlæg sagde T-Mobile US CTO Neville Ray, at luftfartsselskabet forventer at udnytte de nye licenser inden udgangen af ​​dette år, hvilket giver kunderne bedre in-building og geografisk dækning. T-Mobile US LTE-netværk er i øjeblikket afhængig af sin 1./2. GHz spektrumbedrifter, der samtidig dækker mere end 200 millioner potentielle kunder, mangler det i opbygnings- og udbredelsesegenskaberne ved sub-1 GHz-spektrum.

ANVENDELSE AF VERIZON Wireless, som blev annonceret tidligere i år, havde T-Mobile US, der erhverver højtområde Low-Band 700 MHz A-Block Spectrum licenser til $ 2. 65 mia. Og overførslen af ​​ca. 1./2. GHz og 1. GHz-spektrumlicenser, som T-Mobile US værdiansættes til 950 millioner dollars. De to luftfartsselskaber bemærkede også, at de ville realigner spektrumblokke på visse markeder, primært i det nordlige Californien og Atlanta-området. T-Mobile USA bemærkede, at aftalen vil resultere i, at transportøren kontrollerer sub-1 GHz-spektrumlicenser i 21 af Nationerne Top 30 markeder og ca. 158 millioner potentielle kunder. T-Mobile USA havde tidligere kontrolleret en 700 MHz A-blok licens, der dækker Boston, og med den nye aftale tilføjer dækning til New York, Los Angeles, Dallas, Houston, Philadelphia, Atlanta, Washington D., og Detroit.

T-Mobile USA i marts annoncerede planer om at begynde at opdrætte sit 1. GHz-spektrum, der i øjeblikket er vært for sin 2G-tjeneste til at støtte sit LTE-netværk, som det forventer at udvide sit dækning yderligere. Carrier hævder, at dets netværk, herunder både LTE og 2G / 3G-tjenester, dækker mere end 280 millioner POP'er, med dets LTE-netværk, der forventes at dække 250 millioner POP'er efter årets udgang.

T-Mobile US sagde, at det i øjeblikket tilbyder op til 20 Megahertz af spektrumstøtte til LTE-tjenester i 43 af Nationerne Top 50 Markets, og sagde, at det planlægger at tilbyde op 40 Megahertz af spektrumstøtte - takket være dets erhvervelse sidste år af Metropcs â € "i ca. 90% af de 25 bedste markeder, der begynder senere i år.

Verizon Wireless hævder, at dets LTE-netværk dækker mere end 300 millioner POP'er, der næsten matcher fodaftrykket af dets gamle CDMA-netværk; AT & T hævder sine mobile operationer dækker 280 millioner POP'er med LTE-tjeneste på vej til 300 millioner POP'er efter årets udgang; Mens Sprint annoncerede denne uge, at dens LTE-tjeneste dækkede 225 millioner POP'er på vej til 250 millioner popper i midten af ​​året.

Find en publikation

26. oktober 2022, Los Angeles: Efter 18 måneders genopretning, Tilpasning og hurtig innovation markerer i dag det meget forventede retur af MWC til Los Angeles. I partnerskab med CTIA indkalder GSMA igen Nord Americas Mobile Industry Leaders på Los Angeles Convention Center, 26. oktober til 28, for at undersøge førstehånds, hvordan 5G ERA, IOT-forbindelsen, Telco Cloud og Disruptive Technologies udgør fremtiden . Mere end 170 eksperter er blevet bekræftet at tale, herunder AT & T, Verizon, Intel, IBM og Google.

I dag markerer den første dag om to år, at North Americas Mobile Ecosystem-ledere har haft mulighed for at komme sammen personligt hos MWC LA. Dette års tema, der er forbundet påvirkning, handler om at anerkende kraften i mobilteknologi til at påvirke meningsfuld forandring. Og mens vi fortsætter med at kæmpe med at definere en ny normal, kan vi huske at fejre modstandsdygtigheden og fremskridt, industrien har lavet trods en tid med ekstraordinære udfordringer. Vores Udstillere , partnere og Deltagerne er forpligtet til at inspirere forandringer, dele indsigt og bevæge sig fremad en ny æra af tilslutning, da vi ser på en post-pandemisk fremtid, siger Mats Granryd , Generaldirektør for GSMA.

GSMA Intelligencesâ-mobiløkonomi Nordamerika 2022-rapporten vil også starte på MWC LA. Rapporten viser, at nordamerikanske mobiloperatører fortsatte momentumet i 5G adoption i hele 2022. Ved udgangen af ​​2025 regner 5g prognose for næsten to tredjedele af mobile forbindelser svarende til næsten 270 millioner forbindelser.

Forskningen finder, at operatørerne i regionen demonstrerede modstandsdygtighed og fortsat lederskab i 5G-implementering i hele COVID-19-pandemien. På trods af forskellige begrænsninger relateret til virus indeslutning spillede mobilindustrien en afgørende rolle i at holde samfundet og økonomier overalt tilsluttet, da de havde brug for det mest.

Rapporten undersøger de vigtigste tendenser, der udgør det digitale landskab i Nordamerika, som f.eks. Open RAN, Telco / Cloud Partnerships og Enterprise IOT. Det skitserer også, at ledere bør træffe for at støtte den økonomiske vækst, herunder politiske henstillinger til fremskyndelse af de investeringer og innovation, der er nødvendige for at opnå 5gs fulde potentielle og empower operatører netværkstransformationsrejser.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Medbring din egen telefon, eller køb en fra US Standup Wireless Tilbud Medbring din egen enhedsservice, som lader dig holde din egen kompatible telefon, som du allerede har og elsker. Når du tilmelder dig SERVICE, modtager du et gratis SIM-kort og instruktioner om, hvordan du installerer

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Dette websted beskriver de tilgængelige trådløse netværk på The Ohio State University.

Shop H2O Wireless Smartphones Mobiltelefoner

Shop H2O Wireless Smartphones Mobiltelefoner

Vælg sikker og pålidelig samarbejde med Webex Trådløs Telefon, en smartphone bygget til at udholde krævende arbejdsmiljøer og AlwaysOn Arbejdsmåder.

Bedste Samsung Galaxy Note-serien Mobile Phones Pris List

Bedste Samsung Galaxy Note-serien Mobile Phones Pris List

Samsung Galaxy Note 22 kunne være en af ​​de bedste telefoner i 2022 eller det kunne blive annulleret. Her er hvad vi ved indtil videre.

Galaxy Z Flip 3 For at lede 2021 Sammenfoldeligt salg vil forsendelser fordoble i 2022

Galaxy Z Flip 3 For at lede 2021 Sammenfoldeligt salg vil forsendelser fordoble i 2022

En prislækage fra Europa foreslår, at flip 3 vil være mere overkommelig end sin forgænger, mens folden 3 vil have en højere pris.

2021 Kubota Sidekick RTVXG850 Kvalitet Udstyr

2021 Kubota Sidekick RTVXG850 Kvalitet Udstyr

Nye modeller Jacobi Sales Palmyra, IN 812 3646141

Palmer minuscule ny mobiltelefon sidekick

Palmer minuscule ny mobiltelefon sidekick

Sidekliket er ikke død. Tmobile USA og Samsung, som forventet, vil lancere Sidekick 4G, en ny version af Carriers Popular Messaging-telefonen. Tmobile nævnte først den nye gadget i

Ny forudbetalt SIM

Ny forudbetalt SIM

Reliance jio, Airtel og VodafoneIdea har nu begyndt at levere SIM-kort direkte til en forbrugerne hjem. Husk på, at disse selskaber i øjeblikket kun kan levere et SIM-kort til dig, hvis du befinder dig i en grøn eller en Orange zone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.