Tmobile USA Mobile Device Lås App Android Officiel Unlock

Sådan Lås tmobile IMEI Phone Unlock Officiel Factory Unlock iPhone 8 7 6 X SE 11 12

Mobile enheder arbejder på CDMA og GSM-teknologi. Når disse enheder sælges, bliver de låst til en specifik cellulær bærer. Det betyder, at enheden er kompatibel med denne særlige bærer. Du er nødt til at blive låst op først til skifte til et andet netværk. Husk der er nogle mobiltelefoner, der ikke vil arbejde med en anden operatør, selv efter at de er låst op.

T-Mobile og AT & T brug GSM, mens Sprint og Verizon indarbejde CDMA trådløse standarder. CDMA og GSM baserede telefoner er uforenelig med den ene til den anden. Det betyder dine CDMA håndsæt købt på Verizon, kan ikke arbejde på T-Mobiles GSM-netværk og omvendt.

GSM / CDMA teknologi forskel er en juridisk teknisk hindring for at skifte telefoner mellem luftfartsselskaber. På den anden side, luftfartsselskaber låse telefonen er en kunstig barriere, som er lavet for at sikre, at brugerne holde sig til deres netværk. For eksempel, hvis du køber en T-Mobile smartphone på kontrakt, så enheden vil fungere på T-Mobile netværk. Det vil afvise andre luftfartsselskaber SIM-kort, hvis du ønsker at skifte.

Nå, der er udformet af både luftfartsselskaber er teknisk kompatible, men T-Mobile håndsæt er låst til sit eget net, og det vil afvise andre SIM-kort. Du bliver nødt til at sende tmobile låse anmodning først at bruge det med anden operatør.

Hvorfor luftfartsselskaber låse telefoner?

Mobiltelefon selskaber dybest set subsidiere enheden til at gøre det rimeligt prissat. Låsning af telefoner, der sælges på kontrakt giver dem mulighed for at holde forbrugerne på deres netværk. Husk du ikke betaler upfront og bærerne er økonomisk støtte, så det er rimeligt for dem at forsøge at opretholde deres kunder, indtil de får deres penge tilbage.

Er frigøre din telefon lovligt?

Lovligt kan du låse telefonen for at skifte luftfartsselskaber, så længe du opfylder visse kriterier som sæt af operatørerne. For eksempel, hvis du ejer en T-Mobile telefon der er flere ting at overveje, før du låser det og skifte til et nyt netværk.

T Mobile låse kriterier omfatter dig til aktivt at bruge deres netværk til minimum 40 dage, før du skifter. Desuden er det i øjeblikket sætter en begrænsning på, hvor mange låser op en forbruger kan have om året pr linje for 2 år tjenester.

Frigørelse tjekliste til t-mobile håndsæt

Sørg for, at du har betalt regelmæssigt, og der er ikke noget lyssky relateret til dit håndsæt. Nu er du klar til at sende os en anmodning om en tmobile iPhone unlock. Når vi har kontrolleret, at enheden kan låses op og gjort den procedure, vil vi underrette dig via e-mail i 1 â € ”3 arbejdsdage afhængigt af enheden. Dette vil hjælpe dig til at skifte din udbyder. Når du beder os om at låse op tmobile telefon, vil kundeservice personale stille følgende oplysninger.

Sådan låser t mobile i særlige tilfælde?

Hvis du har nogen visse betingelser, kan du gøre T mobile låse anmodning til vores kundeservice. Du kan vælge din enhed og netværket fra vores online butik for at se den lille gebyr, vi skal bede om tjenesten.

â € ¢ Hvis din kontrakt er udløbet, kan vi låse telefonen som alle andre. â € ¢ Hvis du vil rejse og ønsker at bruge et SIM fra værtslandet at gemme roaming omkostninger, kan vi låse enheden. Vi opkræver et fast gebyr, men det er det værd.

Er frigøre dig sikker?

Du har ret til at låse telefonen op uden anyones tilladelse. Men den præcise proces varierer fra en enhed til en anden, så udføre en online forskning på vores hjemmeside for at finde oplysninger om, hvordan at låse T-Mobile eller andre smartphone, du bruger.

Så længe du lader eksperterne gøre arbejdet for at låse T-Mobile, det er en sikker metode. Hvis du tilslutter det med nogle maskine eller applikation designet af 3. part så risikoen for at ændre de dybe indstillinger inden telefonen stiger, hvilket kan påvirke dets anvendelighed.

Will oplåsning på din egen påvirke garantien?

Din T-Mobile låse telefonen er afstemt med AT & T, fordi begge bærer ansætte GSM-teknologien. Desuden har både bruger Band 4 for LTE tjeneste derfor enhver form for 4G LTE-enhed kan få adgang til deres netværk nemt. Det betyder, at du kan bruge T-Mobile 4G LTE telefon på Verizons LTE-netværk. Selvom Verizon anvender CDMA-teknologi både opererer på lignende spektrum, så LTE-data teoretisk virker fint.

Nu hvor du ved, hvordan man låser T-Mobile telefon, kan du vælge din smartphone og netværk luftfartsselskab til at lade os låse enheden for dig ved hvidlistning det i databasen fabrikanter for levetid.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Låste Telefoner er beregnet til at være de telefoner, der er bundet til kun ét luftfartsselskab. For at undgå denne form for besvær, købe en ulåst telefon er det rigtige valg. Tilsvarende kunne et SIM-netværk PIN forårsage besvær for brugeren ved ikke at tillade dem at indsætte et nyt SIM efter eget valg.

Hvis du har at gøre med det samme SIM-netværk PIN problem, så kan du stole på vores retningslinjer. I denne artikel vil vi specifikt beskrive de måder at frigøre SIM netværk PIN-koder. Desuden vil du vide mere om, hvordan du kan låse din Android-skærm uden tab af data.

Del: hvad er forskellen mellem låst og ulåst telefon

Låste telefoner indeholder en trådløs luftfartsselskab, der gør dem afhængige af én enkelt netværk. Mange Samsung-brugere står over for denne ulejlighed og ønsker at løse problemet så hurtigt som muligt. Denne låst telefon funktion er dybest set et resultat af kontrakten mellem Samsung selskab og netværk udbyder operatører.

Unlocked telefoner

Lås telefoner er gratis at bruge, da de ikke er bestemt mobilselskab. Det betyder, de bruger mobiltjenester udstedt af forskellige trådløse luftfartsselskaber. Disse tjenester bære en form for begrænsninger. Et par skridt udføres fra software kunne tage væk alle de restriktioner på en låst telefon.

Først skal du nødt til at låse op for en kode, der er underforstået på din telefon ved at foretage nogle ændringer i OS af mobiltelefonen. Normalt denne kode forbliver på telefonen, indtil kontrakten udløber mellem netværksudbyderen operatør og Samsung telefon selskab. I dag, hackere låse telefoner nemt i bytte for nogle gebyr afgifter.

Del: flere fordele ved at have en ulåst telefon

Til normal brug af mobiltelefoner, en simpel bruger aldrig foretrækker en låst telefon. En ulåst telefon er ikke fast på en enkelt SIM-luftfartsselskab og giver brugerne mulighed for at skifte på andre netværk. Der er langt flere fordele ved at have en ulåst telefon. Yderligere fordele er listet nedenfor:

Fri bærer

Brugerne af ulåste telefoner er fri af kontrakter, restriktioner og låse, i modsætning låste telefoner. De får lov til at vælge SIM-bærere af deres eget valg for sig selv. Ligegyldigt de ønsker den laveste pris på markedet tilbud, Verizon kvalitet, eller T-mobile tilbud, de er fri til at bevæge sig fra luftfartsselskab til luftfartsselskab med deres valg.

Slip af med månedlige betalinger

De månedlige betalinger af carrier-telefoner gør det bekvemt for regningen formål, men dyrere for brugerne. betalinger Device gør det svært at forlade et bestemt netværk som det holder brugeren i gæld. Til dette formål er det godt at holde de månedlige betalinger så lavt som muligt. Det er langt mere at foretrække at have en ulåst telefon og slippe af med besværet ligesom månedlige betalinger.

Gem dine penge

Ligesom enhver virksomhed, luftfartsselskaber også ønsker at tjene så mange penge som muligt. De tjener penge, mere specifikt fra priserne på deres telefoner. Resultatet pris, de får, er ikke et lille beløb, men en god mængde. Du kan gemme disse penge i din favør ved at købe den samme ulåst telefon fra forskellige kilder som Amazon.

få hurtigere opdateringer

Den automatiske opdatering af telefoner på grund af luftfartsselskaber bærer en procedure for trin. Disse skridt omfatter software updation, optimering, og så endelig, det bliver til din telefon. Problemet er, denne procedure tog uger eller måneder for dens afslutning. Til sammenligning, ulåst telefoner springe slutningen skridt. Unlocked telefoner simpelthen få deres softwareopdateringer direkte fra producenten.

Brug en eller flere netværk

Den dobbelte SIM-låse telefoner tilbyder brugerne til at bruge to netværk på én gang. Denne funktion giver muligheder for at bruge disse netværk til forskellige formål, ligesom en for dataforbrug og den anden for opkald eller beskeder. Du kan også bruge to netværk i forskellige lande på den samme telefon. Denne funktion er ikke tilgængelig på hver telefon, men på de fleste smartphones.

Del: præcise og sikre måder at låse din samsung sim netværk

Denne metode til at frigøre Samsung SIM netværk skal i kontakt med den relative netværk luftfartsselskab. Efter at komme i kontakt med netværket luftfartsselskab, vil de bekræfte de oplysninger, du har fået udleveret. Derefter sender de dig en firecifret kode for at låse din SIM-netværksløsning med succes.

Alle disse vil lade dig bruge forskellige netværk uden begrænsninger på kontrakter. Desuden kan dette kun være muligt, hvis kontrakttidsperioden er afsluttet. Du skal følge nogle instruktioner for at registrere indsættelse af et nyt SIM-kort. Disse trin i instruktioner er angivet nedenfor:

Låsning af din boost mobiltelefon giver dig mulighed for at bruge den med andre tjenesteudbydere. Boost Unlock Codes er tilgængelige fra websteder som UnlockitFree, Nokia Free og Trycktill. Du kan muligvis få din oplåsningskode gratis, afhængigt af din mobiltelefons make and model.

UnlockitFree.

Find dit mobiltelefon IMEI nummer. Dette nummer vil blive anmodet om på gratis oplåsning software hjemmeside. Tryk på "* # 06 #" på tastaturet og tryk på "Enter". Skriv ned i IMEI-nummeret, der vises.

Trin

Naviger til Trycktill Hvis din telefon er en LG, AEG, Maxon, Nokia, Panasonic, Siemens eller VITEL. Klik på det britiske flagikon for at ændre sproget til engelsk. Indtast dit telefonfelt og modelnummer i rullemenuen.

Trin

Indtast dit EMEI-nummer. Udfyld resten af ​​de ønskede oplysninger og accepterer vilkårene og betingelserne. Klik på "Generer kode" og vent på resultatsiden med mulige koder. Følg de specifikke instruktioner til din telefon Make.

Trin

Enhedsoplåsning er en Android-app, der giver dig mulighed for at anmode om og anvende en T-Mobile Device Lås op direkte fra enheden. Funktionerne i denne app indeholder evnen til fjernbetjening af mobilenheden, uden at skulle kontakte kundeservice og automatisk anvende mobilenheden op til enheden uden brug af en manuel kode.

Vigtig

Tmobile bejler nye kunder med testkørsel af nye iPhone esim app

Tmobile bejler nye kunder med testkørsel af nye iPhone esim app

Hvis du er på tmobile ikke skifte til esim Jeg vil ikke arbejde, og er ikke understøttet. 1992198

DADDY YANKEE vil cohost i spansk det nye år nedtællingen

DADDY YANKEE vil cohost i spansk det nye år nedtællingen

Job indlæg Tmobile Mobile Associate Tosproget spansk Speaking Teaneck, New Jersey 729732755 LatPro.com

Lær om ATT Ubegrænset 55 Plan

Lær om ATT Ubegrænset 55 Plan

Den Tmobile ONE Plus Ubegrænset 55 Plan er mobiltelefon plan betød for seniorer og tilbydes af tmobile. Planen byder ældre borgere ubegrænset tale, ubegrænset tekst, og ubegrænset 4G LTE-data. Den Tmobile ONE Plus Ubegrænset 55 Plan er en ingen kontrakt plan.

Få den pakke, der passer til din Groove

Få den pakke, der passer til din Groove

Få en diskonteret ubegrænset plan, hvis kontoen faktureringsadresse er i Florida og ejer kontoen er mindst 55 år.

Tmobile lancerer nye Essentials Plan, Starter ved 60

Tmobile lancerer nye Essentials Plan, Starter ved 60

Efter at fusionere Sprint med tmobile, Mike Sievert, administrerende direktør for tmobile, USA gjort en stor annoncering lancere trykladning uncarrier hvorved nye eller

Tmobile 5G ubegrænset tilbyde noget nyt, men stadig konkurrencedygtige analytikere

Tmobile 5G ubegrænset tilbyde noget nyt, men stadig konkurrencedygtige analytikere

Tmobile lavet en splash i sidste uge, da det afslørede en ny ubegrænset forfremmelse, der tilbyder fire linjer med 5G adgang til 100 per måned.

Tmobile Mobile Expert Lønningerne i Evansville

Tmobile Mobile Expert Lønningerne i Evansville

Kan nogen sende billeder af hastighedstest eller give mig der hastigheder søger at skifte til at drage fordel af 3. linie deal, men fra hvad jeg har set hastigheder ...

Tmobile Evergreen Park, 2525 W 95th St Unit 100, Evergreen

Tmobile Evergreen Park, 2525 W 95th St Unit 100, Evergreen

Find Mobile Associate, Detailsalg og andre Retail job hos tmobile og anvende online i dag.

Kan jeg bytte en telefon på T mobil

Kan jeg bytte en telefon på T mobil

Las Vegas hotteste nye sport og underholdning mødested, ligger lige vest for den berømte Las Vegas Strip, vil blive officielt navngivet tmobile Arena.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.