Top 16 Bedste Vandtætte SmartWatches til svømning i 2021

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

sensorer

Dit blod oxygen niveau er en måling, hvor meget ilt når dine muskler. Det er vigtigt, fordi lave niveauer betyder, at du bliver let træt under træning. Jo mere øvelse du gør, desto bedre bliver dine blod oxygenniveauer.

Disse foranstaltninger Barometric Lufttryk. Det kan forudsige vejrændringer, for eksempel kan et pludseligt fald i lufttryklet betyde, at en storm kommer. Når kalibreret korrekt kan den bruges til at bestemme højden, hvilket hjælper GPS-enheder til at låse hurtigere og med større nøjagtighed.

En af de mest almindelige anbefalinger fra WHO er at undgå at bruge kontanter så meget som muligt og i stedet stole på alternative betalingsmetoder, der ikke involverer fysisk kontakt, såsom kontaktløse kreditkort, mobiltelefoner og smartwatches.

Og givne smartphones er blevet en udvidelse til vores kroppe, og vi tager dem med os stort set overalt, vi går, de er også en del af denne nye tvang rengøringsrutine, som alle måtte omfavne af åbenbare grunde. Så efter at have gået ud shopping og vender hjem, må vi nu rense ikke kun vores hænder, men vores telefoner også.

Med andre ord har de sidste par måneder afsløret et andet formål med SmartWatch, da denne lille enhed, der sidder på håndleddet, kan hjælpe os med at forblive beskyttet foran en usynlig fjende, som alle er bange for.

Og det er derfor, Samsungs indsats på SmartWatch-markedet pludselig har begyndt at spille en meget vigtigere rolle, ikke kun for virksomheden selv, men også for kunder, der stoler på sådanne enheder meget mere i disse dage.

Nej, virkelig en smartwatch, der ligner et ur, er ikke noget, der er let at opnå, især fordi at opbygge en rundvisning, der giver brugerne mulighed for at interagere med det ved hjælp af Touch-indgangen, er en ganske udfordring, da skærmbilledet er noget begrænset. Dette er en af ​​grundene til, at det faktisk lettere at bruge et Apple Watch og Media som billeder vises på en mere indløsning på skærmen.

Men den, der kan lide designet af et klassisk ur vil sandsynligvis elske denne nye Samsung. Mine hænder har en gennemsnitlig størrelse, eller så tror jeg, og 41mm-modellen passer til mit håndled lige rigtigt. Men hvis du har latterligt store hænder, ingen bekymringer, 45mm skal passe dig godt, som en latterligt stor handske.

Når det kommer til design og byggekvaliteten af ​​uret, er der intet at klage over her. Bare tro, det er et produkt, der skal konkurrere mod Apple Watch, og du får det punkt. En smartwatch, der ikke prale af top-notch kvalitet, står ikke en chance mod industriel leder Apple Watch, og Samsung kender det meget godt.

Det er derfor, Samsung har brugt meget tid på at raffinere og polering dens smartwatch, så det kommer med en rustfrit stålkrop, der tips skalaerne på kun 48. gram til 41mm versionen. Samsung tilbyder også en titanium model, men lad os holde fast i den, vi har råd til, skal vi?

Theres en ting, jeg bare elsker om Galaxy Watch: Det er den roterende bezel, der ikke har nogen reel fordel for mig, men som føles bare fantastisk at bruge. Denne bezel skal hjælpe med at rulle menuerne, men jeg fandt ved hjælp af Touch er meget mere intuitivt samlet, så den eneste gang jeg rent faktisk begynder at rotere denne signatur Galaxy Watch-funktion, når jeg keder mig, og jeg vil bare mærke sin utrolige feedback.

En ting, der er temmelig mærkeligt, er læderremmen, der følger som standard med Galaxy Watch 3. Samsung har lavet en smule ud af aktivitetssporingsfunktionerne i denne nye model, men enheden kommer med et band, der helt ikke er Anbefales til træning. På nogle måder antyder dette, at hovedformålet med uret 3 forbliver SmartWatch-siden, som gør det muligt at spille rollen som en udvidelse til smartphone.

Iført uret 3 er det meste af tiden, og jeg sagde det meste af tiden, fordi læderbandet virkelig ikke er hensigtsmæssigt for en enhed, du skulle holde på håndleddet, når du sover. Fordi ja, betyder Galaxy Watch 3 kommer med søvn sporing, og Samsung har selv arbejdet sammen med USA National Sleep Institute for at give en mere avanceret indsigt i denne henseende. Youre således forsynet med søvn rapporter, når du vågner op, samtidig med at modtage tips til at forbedre kvaliteten af ​​din søvn.

Garmin svømmer 2 vs Samsung Galaxy Watch 3

Med hensyn til funktioner, får du stort set alle de klokker og fløjter af en moderne SmartWatch, og disse omfatter en SpO2 monitor, EKG, blodtryksmåling, falde afsløring, VO2 Max aflæsninger, og flere andre.

Når det kommer til de aktiviteter, det kan spore, er der en masse af dem, og uret kan faktisk automatisk begynde at spore en håndfuld af dem, såsom gang, løb og cykling. Med andre ord, selv hvis du glemmer at starte sporing, de Watch spark i helt af sig selv efter 10 minutter, giver et estimat for dine fremskridt, og fortsætter overvåge måde du træner. Det pauser automatisk sporing, når du stopper og venter på input til at afslutte en session.

Ligesom den nye generation smartwatches, kan Galaxy Watch 3 også overvåge svømning, men selvfølgelig, jeg kunne ikke teste denne funktion siden dens en pandemi og Im endnu ikke i det punkt, hvor jeg bor i et palæ med min egen swimmingpool. Men det er en anden ting, der gør mig spekulerer på, hvorfor Samsung tilbyder en læder band som standard på en enhed thats formodes at blive brugt til svømning også.

Lad mig fortælle dig en ting: den regnekraft af uret er lige nok og theres absolut intet behov for en hurtigere chip. Galaxy Watch 3 doesnt føler langsom, og den reagerer lynhurtig 24/7.

Hurtigere processor, mere RAM, og sådan noget være mere fornuftigt på en telefon eller en bærbar computer, ikke på en SmartWatch hvor kørende apps er typisk temmelig let og dont kræver en sindssyg mængde ressourcer. Så ja, de Galaxy Watch 3 klarer stort set enhver opgave, du smider på det, selv med denne gamle processor.

Og delvist takke til, er Tizen OS 5., Samsungs helt eget operativsystem, der magter sin SmartWatch lineup. Som man let vil finde ud af, Tizen kommer med tunge optimeringer i hvert enkelt område, og det hjælper ikke kun udførelsen, men også batteriets levetid.

Og dog, batteriet specs Arent så godt som youd forventer dem til at være, og i gennemsnit, Id sige, at genopladning Galaxy Watch 3 daglige er en god måde at sikre, du er ikke kører tør for batteri. Bortset fra det, det bedste jeg kunne få var tæt på 2 dage, selvom det er en selvfølge jo mere du arbejder ud, jo større indflydelse på batteriet.

Men bortset fra det, er Tizen formodes at være til Samsung hvad watchOS er til Apple: en in-house udviklet operativsystem at sydkoreanerne har fuld kontrol over, og som kan stærkt optimering i nogen retning, de ønsker.

Bundlinjen

Dens nu syv år siden Samsung udgivet sin første SmartWatch â € ”det store gamle torv enhed med et kamera indbygget i remmen â €”men desværre er der stadig ikke en, i hvert fald i den Android-telefon verden, ur, vil gøre alt alle ønsker.

Tag den nye Samsung Galaxy Watch3, annoncerede for et par uger siden på den sydkoreanske gigant Upakket begivenhed. Ligesom sin umiddelbare forgænger, det er en genial bit hardware, men det kan være svigtet af Tizen OS-software.

, efter at have tilbragt en uge ved hjælp af den nye SmartWatch, er det imidlertid klart Galaxy Watch3 fortsætter mærkets tradition for fine smartwatches og er let en konkurrent til Apple Watch. Her er hvorfor.

Samsung Galaxy ur: design, udseende og komfort

Så er der ringen. SmartWatch skærme har altid været pænt lydhør men federe fingre af os nogle gange ansigt spørgsmål, og det er her Samsung scorede et es med den roterende falsen til også rulle gennem meddelelser. Det føles en mere solid løsning end på den oprindelige og blæser konkurrence ud af vandet til navigation.

Samsung Galaxy ur: tech og ydeevne

Første op er skærmen â € ”dens hvad youll se på trods alt en €”og 360x360 opløsning på tværs af 1. eller 1. tommer cirkulær Super AMOLED kant til kant-panel er lyst nok, selv om den mest solrige af dage.

Theres 1 GB RAM og chipset er den samme som den originale Galaxy Watch men thats ikke vist sig at være et problem. Galaxy Watch3 er hurtig og theres været ingen af ​​forsinkelse, der skiftede mig væk fra Googles WearOS enheder.

Samsung, i stedet vælger at køre sine ure på TizenOS. Thats ikke en dårlig OS, i virkeligheden, Samsungs system er lige så god som Wear, men app indstillinger er begrænset eller buggy og du mister at all omsluttende Google integration.

Når det kommer til batteriet har Watch3 taget et skridt baglæns i denne henseende med et mindre batteri. Real-World Experience gav to fulde dage mellem afgifter på originalen, og 3 vil vare en dag og en halv.

Samsung Galaxy Watch: Fitness og Health Features

Det er her, hvor vi har de mest bemærkelsesværdige opgraderinger, med SPO2, der måler for blod oxygen, avanceret løbende detektion, VO2Max og scoring din søvn. Hvad er også imponerende er indtryk af, at ting som søvnovervågning og trins count er bare lidt mere præcise. Den automatiske træningsdetektering for en lang tur, en løb eller en cyklus fungerer problemfrit.

Samsung Galaxy Watch: Tizen V Wear

Dette er den største ulempe, og at gentage det ikke er en fejl i Tizen, hvilket gør det, det skal gøre i både design og ydeevne usædvanligt godt. Men Samsung, eller vigtigere af sine kunder, er blevet svigtet af udviklere, der enten ikke er kommet til festen eller produceret nogle sub-standard muligheder.

Men jeg har fundet gymnastiksalen, der sporer en skuffelse over både enheder og Samsung Health. Bærer Google Fit er langt mere fleksibel og præcis i automatisk optagelsessæt og reps sammenlignet med Samsung Health eller den tredjeparts apps på tilbud.

Kortlægningsmulighederne er skuffende, indtil du finder den tredjeparts app, der bringer googles retninger ind i Galaxy Watch3 og ikke engang går ned ad vejen, der forsøger at sammenligne Google Assistant og Bixby.

Konkurrence.

For et par år siden var det bare Samsung og en håndfuld andre SmartWatch-producenter, og den koreanske tech Giant blev ofte spundet som den bedste Smart Wearables-leverandør. I 2022 har tingene imidlertid ændret sig. Nu har vi Oppo Watch, Huawei's Watch GT 2 og selvfølgelig Apples ur. Selvom den sidste er strengt for iPhone-brugere, og på trods af at Samsungs ure er kompatible med iOS-enheder, får du ikke hele spektret af funktioner. Det, vi forsøger at sige, er, at Samsungs Galaxy Watch3 sandsynligvis er et af de bedste Apple Watch alternativer, det er meget usandsynligt, at en iPhone-bruger ville overveje Samsungs ur. Og endnu mere, en Android-bruger - Apples ur.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Den nye Samsung Galaxy Watch 4 er en begrænset hardwareopgradering, men dens software er en stor aftale.

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Hvis din chromecast ikke arbejder, er der flere retsmidler, du kan prøve. I denne vejledning undersøger vi flere fælles chromecast-problemer og hvordan man løser dem.

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Find ud af moe om, er Galaxy Watch Active2 vand og støvtæt med Samsung Support

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsungs nyeste Galaxy sportsur er lidt større og lidt dyrere end den sidste.

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Bedste pris i Indien er Rs. 13306 som den 16. december 2021. Check Samsung Galaxy Watch Aktive specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy Watch Aktive priser, før du køber online.

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 bringer nye niveauer af praktiske til den foldbare formfaktor, men er det nok til at tjene en anbefaling

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

ENCONTRE OFERTAS IMPERDVEIS NO EBAY EM Samsung Galaxy Z Flip3 5g. VOC ENCONTRAR PRODUTOS NOVOS OU USADOS EM Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. FAA COMPROS NA MAIOR SELEO DE PRODUTOS DO MUNDO E ENCONTRE AS MELHORES OFERTAS DE SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Compe Com Confiana No eBay

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stærk ydeevne og fantastisk formfaktor betyde Samsung Galaxy Z Flip 3 er imponerende at både se på og leve med, på trods af sin gennemsnitlig levetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tro det eller ej, er Amazon kører sit bedste Samsung Galaxy Z Flip 3 5G salg til dato efter Black Friday og Cyber ​​Mandag, der kombinerer en 200 rabat med et gratis par Galaxy Buds 2.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.