Tough Clear iPhone 11 Pro

Du har ikke tilladelse til at få adgang til denne hjemmeside

^ Rabatter gælder til nyeste forrige billet / annoncerede pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

panzerglass anbefaler

PanzerGlassà ¢ â € Za ¢ ClearCaseà ¢ â € Za ¢ til Apple iPhone 11 Pro beskytter smukke design, du har betalt for samtidig kompromisløs beskyttelse mod dråber, støv og ridser. Udformet med PanzerGlassà ¢ â € Za ¢ + en blød TPU ramme ClearCaseà ¢ â € Za ¢ passer lige over knapperne for nem og fuld adgang til alle funktioner. Den ClearCaseà ¢ â € Za ¢ belægning forhindrer misfarvning og påvirker ikke trådløs opladning. Endelig ClearCaseà ¢ â € Za ¢ har en perfekt tilpasning til en PanzerGlassà ¢ â € Za ¢ skærmbeskytter.

Vælg et land

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

lucid klar - iphone pro

En ultra slank, krystalklart tilfælde fremstillet af det samme slagfast termoplastisk polymer, der anvendes i skudsikre glas. Lucid Clear er perfekt til beskyttelse mod hverdagens dråber mens vise din iPhones lækre design i fantastisk klarhed. Kompatibel med trådløs opladning.

Lucid Clear er en ultra slank, krystalklart iPhone 11 Pro tilfælde fremstillet af det samme slagfast termoplastisk polymer, der anvendes i skudsikre glas. Glaseret med en klar beskyttende lag for at tilføje yderligere bunden. Resultatet er en sag med glas-lignende klarhed og utrolig beskyttelse mod stød.

Lucid Clear er et Caudabe produkt, så du ved, at vi har fået detaljerne dækket. En hævet kant omkring kameraet udskæring beskytter iPhone fremspringende kamera. Finmekanik garanterer en stram, sikker pasform, mens smukt designede hak på de to nederste hjørner lette nem fjernelse. Knap udskæringer designet lidt større på den ene kant sikrer nem betjening. Minimalistisk Perfection faktisk.

Produkt oversigt

Tynd, let og nem at gribe à ¢ â,¬â € denne Apple-designede etui viser den strålende farvede finish af iPhone 11 Pro samtidig give ekstra beskyttelse. Fremstillet af en blanding af optisk klar polycarbonat og fleksible TPU materialer, iPhone 11 Pro Max Clear Case giver en solid, behagelig fornemmelse. Bagsiden er designet til at være robust, mens siderne er lavet af et blødere, mere fleksibelt materiale, der passer lige over knapper til et forbedret greb. Og når det er tid til trådløst at afgift, bare lade sagen på og sæt den på din Qi-certificeret oplader. På overfladen, har en ridsefast coating blevet anvendt på både indvendig og udvendig. Og alle materialer og belægninger er optimeret til at forhindre gulfarvning over tid. Ligesom alle Apple-designet tilfælde, dens put gennem tusindvis af timers test i hele design og fremstillingsproces. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Hvad er der i boksen?

Jeg elsker Apple sagen i forhold til en hvilken som helst gennemsigtig hård taske derude. Det er tykkere, men alligevel lidt fleksibel, og hvis du ønsker at vise den smukke midnat grønne af iPhone 11 pro, dens sandsynligvis den bedste derude. Det passer også iPhone meget stramt, som måske er en god ting. På bagsiden finder jeg det glat, og selvom ingen tvivl iPhone er beskyttet, vil dette tilfælde være at teste beskyttelse dråbe for meget til min smag. Id giver det 4 1/2.

Jeg købte tilfældet, fordi jeg ønskede at vise romanen Midnight Grøn farve af iPhone 11 Pro. faldt telefonen én gang, og det gjorde beskytte telefonen fint. Men jeg fandt det materiale at være for stiv og for tung for mig. Tilfældet var for stift. Det krævede en masse kraft til at trykke på en af ​​de hardware-knapper, såsom "power" knappen eller volumen op / ned knapperne. , Sagen var også bare en smule tung for min smag. Jeg udvekslet det til Apple iPhone 11 Pro Læder taske. astly, mens sagen er gennemsigtig, er det meget reflekterende . Og dermed er det skinner en blændende lys i stedet for at være i stand til at se den smukke Midnight Grøn farve. Den sorte læderetui var en bedre egnet til mig, selvom YMMV, selvfølgelig.

Mens dens design gør beskytte mod dråber, finishen er så glat det får dig til at droppe telefonen måde oftere. Ive havde apple silikone sager i fortiden, og de er langt lettere at holde fast.

Skærm Spejling iPhone iPad til TVMacPC til storskærm

Jeg ønsker knappen dækker ikke var så fast. Du er nødt til at sætte mærkbar indsats i at trykke på lydstyrke op / ned og afbryderknappen - selv betydelig indsats afhængigt af den vinkel, du forsøger at trykke på knappen. For eksempel, hvis min telefon er om på min sofa armlæn, og jeg nå over med min venstre hånd til at skrue op / ned, er det meget vanskeligt at trykke på knapperne i. Jeg har aldrig haft dette problem med en telefon tilfældet før. Jeg er en 24 år gammel mand med om gennemsnitlige styrke. Enhver, der har svage fingre, greb eller gigt ville sandsynligvis have en meget hård tid med knapperne. Hvis knapperne lette op over tid, vil jeg opdatere min anmeldelse at være højere. For nu er jeg fratrække 2 stjerner, fordi det er virkelig ubelejligt .

$ 40 er pebret så godt, men du får fred i sindet fra at have den officielle sag fra producenten af ​​telefonen. Beskrivelsen siger det blev sat gennem tusindvis af timers test, så jeg håber, at det holder sig godt over tid.

Når du bestiller en ordre, vil vi estimere fragt- og leveringsdatoer for dig baseret på tilgængeligheden af ​​dine varer og de forsendelsesmuligheder, du vælger. Afhængigt af den fragtbyder du vælger, kan forsendelsesdato estimater vises på siden Shipping Quotes.

Vær også opmærksom på, at forsendelsesprisen for mange varer vi sælger, er vægtbaserede. Vægten af ​​en sådan genstand findes på sin detaljer side. For at afspejle politikkerne for de rederier, vi bruger, vil alle vægte afrundes op til det næste fulde pund.

Pil-højrehætte med skitse. 2000451-E5A8-4D53-9C9C-99CA334E157B2x80DBCA04-D5D2-4C2F-AA21-C079CB73A0A88A92C1BA-C3AD-48AC-8034-6167396F66BBAA28C8C4-A7AD-48CF-9C3A-B51596B645212x0137F936-0B51-4FCA-A934-AC24EEE049052x1 Oprettet af potrace 1. 5, som er skrevet af Peter Selinger 2001-2022 Pathcreated med skitse. athcreated med skitse. 9CD96FC-C00B-4DFB-8DE3-93926786ADDEF3329BBC-F37C-4451-877B-9653180AF2873xcreated med SketchTool. 0350F22-F946-4812-AF3A-98ACFBBCFACDACC667C6-3890-4843-BC1E-0F965AC8B63384063AAD-9878-4919-A386-D7CF201CF7E43XCREATED MED SketchTool. 55E1533-21D1-4D4C-89E3-BCB8A8C12DB22X98DF2797-38FF-4354-8A6A-3BE55B364A5F2X8F90AD5C-F596-4A65-B71C-D5C882EAEA4943xcreated med SketchTool. sercreated med skitse.

Information

Mens hver vort bedste for at sikre produktets oplysningerne er korrekte, er fødevarer konstant bliver omformuleret, så ingredienser, ernæring indhold, kosten og allergener kan ændre sig. Du bør altid læse etiketten og ikke stole udelukkende på oplysningerne på hjemmesiden.

lucid klar - iphone pro max

Lucid Clear er en ultra slank, krystalklart iPhone 11 Pro Max tilfælde fremstillet af det samme slagfast termoplastisk polymer, der anvendes i skudsikre glas. Glaseret med en klar beskyttende lag for at tilføje yderligere bunden. Resultatet er en sag med glas-lignende klarhed og utrolig beskyttelse mod stød.

Iphone pro

Vis off skønhed telefonen, uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Vores proprietære belægning er garanteret til at forhindre misfarvning forårsaget af UV-stråler og andre stoffer du du kommer i kontakt med.

To holdbare lag & en hævet bezel

Vi kondenseret en holdbar polycarbonat ydre skal til en indvendig lag af IMPACTIUMÃ ¢ â € Za ¢ dæmpning at tilvejebringe to lag af beskyttelse i en slank og lomme-venlig tilfælde. Den hævede bezel er designet til at modstå skærmen splintres eller revner for de tidspunkter, hvor telefonen falder og lander med forsiden nedad.

Usynlig Microban antimikrobiel beskyttelse produkt

Kun Speck har Microban. Dets antimikrobielle behandling, der giver beskyttelse levetid produktet mod pletten og lugt forårsager bakterier vækst. Da livet kan få beskidte, holder vi din sag renere.

Op til-fods drop protectionwith impactium dæmpning

Når droppet, IMPACTIUMÃ ¢ â € za ¢, det beskyttende materiale på indersiden af ​​case hynder din telefon som en airbag til at absorbere og fordele chok. Denne sag er blevet droppet fra 13 fod flere gange af uafhængige laboratorier og er designet til effekt.

Produkt descriptionÃ,Â

Denne officielle Apple etui er lavet til at beskytte din iPhone 11 Pro Max uden at tilføje meget løs vægt. Takket være sin transparente design Clear Case vil holde den naturlige skønhed af enheden, mens giver ekstra beskyttelse.

Funktioner: - Ultra-lys og gennemsigtigt cover til iPhone 11 Pro Max lavet af Apple - Slank og funktionelt design vil ikke tilføje nogen vægt til din iPhone 11 Pro Max - Ridsebestandig belægning giver stor beskyttelse mod snavs, ridser og Andre daglige skader - lavet til iPhone 11 Pro Max, garanterer den klare sag en perfekt pasform og enkel installation og fjernelse - designet med overdækkede sideknapper og præcise åbninger til iPhone 11 Pro Max Ports

Vigtig

Sådan Stop Apps fra kører i baggrunden

Sådan Stop Apps fra kører i baggrunden

Lær om Hvordan undgår apps, der kører i baggrunden i at lukke automatisk. Find alle forbrug guide, fejlfinding tips og ressourcer til din HUAWEI produkt.

Hvordan lukker jeg baggrunds apps på Android TV

Hvordan lukker jeg baggrunds apps på Android TV

Lukning af baggrundsapps kan effektivt spare batteri og reducere dataforbruget. Her er fem bedste måder at stoppe apps på at køre i baggrunden på Android.

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN beliggende i Pakistan. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN adresse, telefonnummer, e-mail, hjemmeside, anmeldelser, Kontakter, beliggenhed. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN forretning profil på BusinessList.pk

148 Luksus Retail Jobs i Washington, District of Columbia, USA 9 Ny

148 Luksus Retail Jobs i Washington, District of Columbia, USA 9 Ny

Leder du efter job, der ansætter 17 eller yngre, lister vi næsten 50 detailforretninger, der ansætter AGES 14, 15, 16 og 17. Find hver butikker Minimumsalderskrav indeni.

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

1.237 Retailjobs til rådighed i Greenville, SC. Se lønninger, sammenlign anmeldelser, nemt og bliv ansat. Nye detailkarriere i Greenville, SC tilføjes dagligt på sædvanligvis. om. Løsningsmåden til at finde din næste detailjobs muligheder på, er simpelthenhired. Der er over 1.237 Retail Careers i Greenville, SC venter på dig at ansøge

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

Youll aldrig nødt til at shoppe instore til det perfekte outfit igen

ClubLink KRGinsure. om.

ClubLink KRGinsure. om.

Forsøger du at login til Trustsu Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge de officielle links, som vi har givet i dette indlæg. Vi holder alle vores links ajour på alle tidspunkter.

Como Føj seu nmero de Celular sua conta do Twitter

Como Føj seu nmero de Celular sua conta do Twitter

Te decimos CMO Abrir WhatsApp Web en tu Computadora escaneando el cdigo QR con tu telfono celular, toma nota.

Internet:

Internet:

Jeg indsendt og godkendt, og kvalificerede sig til Emergency Bredbånd Benefit gennem National Verifikator den dag, det blev åbnet 12 maj ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.