TrueClear Curve beskyttelses film til Apple Watch Series 6SE54 40mm

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

3D Soft TPU Edge + Soft Glas materiale egnet skærmen perfectly3D buede fuld skærm fuldstændig dækning designSoft TPU kant, slanke og smoothHD ultra-klar skærm displayOleophobic belægning, anti-fingerprintPrecise snit, passer perfekt

Fremragende produkt, bare ønskede jeg havde købt det på samme tid som uret. Desværre lykkedes at ridse skærmen i de første 24 timer, men intet overhovedet, da anvendelsen af ​​skærmen. Strålende.

Jeg købte to pakker til Apple SE ure, jeg har en på mit ur, jeg monteret en til min kones SE og en til mine sønner SE, ikke noget problem montering overhovedet lige læst instruktionerne og tog min tid, de passer perfekt og har de alle været fantastisk. Jeg har en manual job og er blevet rigtig glad for min skærmbeskytter som har min kone og søn, når udstyret du kan ikke fortælle. Jeg vil ikke have nogen tøven i at købe mere i fremtiden og anbefale til nogen.

For optimal beskyttelse mod ridser og daglige slid, den Cygnett RealCurve Glas Skærmbeskytter Fora 44mm Apple Watch Series 4, Serie 5, Serie 6 og SE har en kant til kant 9H dobbelt hærdet glas konstruktion.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

elsker det

Beskyt din Apple Watch med en slank, hård beskytter, udviklet til krystal-klarhed og utrolig skærm oplevelse. Så klar, trykfølsom, og præcis, at du glemmer det er der. Den buede kant giver udvidet beskyttelse mod dagligt slid mens et vandfast overflade opretholder et stærkt greb.

Scratch vagt

Denne Apple Watch skærm protektor tilbyder forbedret ridsefasthed at bevare enhedens uberørt udseende. Fra metal objekter i tasken til at støde ind i de tabeller og skriveborde, SCREENFORCE TrueClear Curve Screen Protection beskytter mod stød og skrammer daglige slid.

Ultra-klarhed og glas-lignende føler

Glas-lignende føler betyder din finger glider glat over skærmen protektor, ligesom den gør over din Apple Watch skærm. Den super-tynde beskytter konserves touchscreen følsomhed til at reagere præcist på din berøring. Hvad mere er, er det blevet manipuleret med fingeraftryk og olie modstand til at holde skærmen følelse ren og ser klart.

Nem ansøgning

Bedømmelse: 5 ud af 5 af fra Læs omhyggeligt den instructionsAt først blev jeg frustreret, fordi der var en masse bobler tilbage, men når jeg læser vejledningen mere omhyggeligt og så, at de foreslår venter 24 til 48 timer for limen til sæt og fjerne boblerne, alt var perfekt, jeg synes, det er vigtigt at understrege, at en del i de instruktioner, fordi jeg læste en masse negative anmeldelser, fordi de ikke ser godt første gang, men hvis du vente 24 timer, og fjern dem, det er perfekt.

Bedømmelse: 1 ud af 5 af Salvi fra Apple ur skærm protectorSaw nogle skuffende anmeldelser på dette, men stadig købt det. 30 minutter at fjerne boblerne men var ude af stand til at fjerne dem alle. Begyndte at se bølger på skærmen protektor, som jeg virkelig ikke lide, og ender med at fjerne skærmbeskytter fra Apple Watch. Ekstremt skuffet spild af $ 30.

Bedømmelse: 1 ud af 5 af Solaris38 fra UselessMy skærmbeskytter heller ikke holde sig til min Apple ur korrekt. Det var ikke så let at sætte på, da den ene til min telefon. Dens i skraldespanden nu. Jeg spildt mine penge.

Sådan åbner du en SIM-kortspor

Bedømmelse: 1 ud af 5 af Islandorion fra Masser af bobler. Ikke gå væk. høne jeg installerede dækslet Jeg havde tre små bobler. Kunne ikke slippe af med dem. Instruktioner sagde, at de vil være let at slippe af med. Nix. Dens værre og nærmer et komplet spild af penge.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af MHerring fra store producti købte dette produkt et par uger siden, og helt vild med det. Den erstattede universel skærmbeskytter, der konstant tilladt vand at få mellem uret og skærmbeskytter, har denne ene ikke tilladt at ske én gang. Som en sygeplejerske, jeg vaske mine hænder hele tiden, så det er meget vigtigt at have noget at beskytte mit ur fra vand.

Rated 4 ud af 5 af Ray C fra installationsbakken gør alt forskellen, som de nyeste Apple-ure har skadesbestandige skærme, sker ulykker. Skærmforce er en højkvalitets skærmbeskytter, der kan hjælpe med at spare dit ur fra en tørretumbler, ridser osv. Bakken gør det ikke kun meget nemt at anvende, men giver mulighed for en installation, der er ubemærket.

Bedømt 5 ud af 5 af Dennis420 fra Passer som et Helgas, en person, der knækkede eller ridset krystal på hver Watch-ive ejet. Mit første Apple Watch var ikke undtagen. Den afskårne kant gør det nemmere at placere dækslet på uret. Det kommer også med en stand til at hjælpe med at linje det hele op. Meget let at anvende.

Apple Watch Series / SE MM Alpha Flex Antimicrobial Beskyttelses Beskytter

Ultra-stærk skærmbeskyttelse Konserves Dit viser følsomt berøringsrespons og klarhed. Bedste Apple Watch Beskyttelses Film, Alpha Flex installerer nemt med en præcisionsform, der passer til Watch Face. Krystalbelægningen er ridse / shatterbestandig, modstår smudges og nem at rengøre.

Alpha Flex antimikrobielle skærmbeskytter

En skærmbeskytter på din Apple Watch Series 6 kan i første omgang virke lidt unødvendigt. Men i betragtning af dig sandsynligvis bære dit æbleur overalt, er det rimeligt at forvente, at det kan være tilbøjeligt til ridser og scuffs. Den bedste Apple Watch Series 6 skærmbeskyttere vil give dig solid beskyttelse og par virkelig pænt med dine bedste Apple Watch Bands. Her er de bedste Apple Watch Series 6 skærmbeskyttere.

Apple ure er hurtigt blevet et elsket tilbehør for millioner af mennesker over hele verden. Glæden ved at eje et Apple-ur kan dog ændre sig til fortvivlelse, når en dyb ridse desfigures ansigtet af dit elskede ur. Heldigvis er beskyttelsen af ​​dit Apple-ur mod ridser billigt og simpelt. Vi lavede denne vejledning til at fremvise de bedste skærmbeskyttere på markedet for at sikre, at dit æbleur forbliver så godt som nyt så længe som muligt.

Dens en af ​​de bedste smartwatches på markedet. Det er også fastgjort til dit håndled, som bevæger sig overalt i en stor, hård, spidsfuld verden. For at beskytte det fandt Weve de bedste Apple Watch-skærmbeskyttere rundt.

Enhver, der er slidt et Apple-ur, ved, hvor let ansigtet kan blive ridset og blemmeret over tid med, hvor ofte det er slidt på dit håndled. Heldigvis er skærmbeskytter til rådighed for at holde dit Apple Watch, der ser helt nye.

Brug for hjælp?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den elektroplaterede, hærde topcoat af PRTX ser, føles og beskytter som glas med 8 timer hårdhed for at forhindre ridser. Mellemlaget er en blandet form for akryl og kæledyr, der tager virkningen, men bøjer og bøjer for at forhindre knusning. Det absorberende klæbende lag dækker hele overfladen for at forhindre stylus glitches eller tab af berøringsfølsomhed.

Shatterproof.

Når buede glasbeskyttere springer af en enhed eller chip og knus med virkning "Beskytteren gør sit job. Beskytteren tager hit, ikke enheden. Over tid kan chips, revner, knustere og pop-offs være en gener. BodyGuardz løst disse problemer med et revolutionerende nyt produkt kaldet PRTX.

Den Misxi Apple Watch hård sag er et enkelt tryk-på cover til din Apple Watch serie 6, der giver mulighed for at beskytte skærmen mod ridser og siderne af sagen fra skrammer. Dens præcise udskæringer vil stadig lade dig flytte den digitale Crown med lethed og adgang på knappen side, når du har brug for. Plus, vil det arbejde med alle Apple Watch band, du har, uanset om det er læder, silikone, metal, eller noget andet.

Hvis du vil have fuld beskyttelse dækning, BRG taske til Apple Watch byder på en TPU taske du kan sætte på din Apple Watch at dække skærmen og siderne perfekt. Den store ting om TPU er det giver nogle slagstyrke, at et hærdet glas skærmbeskytter vil ikke, så hvis det falder af dit natbord, der er en bedre chance for at du ikke behøver at bekymre sig om noget.

Hvis du har et produkt rød eller blå Apple Watch serie 6, er du nødt til at have en skærm beskytter og tilfælde, at kampe. Tauri tilbyder en kofanger-stil tilfældet for Apple Watch, der har en indbygget hærdet glas skærm beskytter, så du har lige så meget beskyttelse som du overhovedet kan.

Lavet af ridsefast og selvhelende filmmateriale, vil ikke gul over tid ArmorSuit skærmbeskytter. Da det kommer i en 6-pack, hvis man får lidt beskidt eller slidt op, er det nemt at skifte til en af ​​de andre fem. Filmen modstår også gulning fra udsættelse for solen over tid, så din Apple Watch Display skal forblive krystalklar.

Denne fleksible TPU-skærmbeskytter har buede kanter til at dække så meget af frontglaset på Apple-uret som muligt. Plus, takket være sin oleofobe belægning, er filmen modstandsdygtig over for fingeraftryk, så du bør ikke smække din Apple Watch-skærm, som du bruger den.

En fantastisk guide gør det nemt at sikre, at du får en boblefri installation hver gang du placerer en Rhinoskin-skærmbeskytter. Dens våde applikationsteknik sikrer, at du kan omplacere filmen så meget som du har brug for for at få den korrekte placering. Rhinogear kaster endda i en mikrofiberrengøringsklud for at sikre, at du kan rense dit æbleur grundigt før installationen.

Glas er bedst

Ligesom med din iPhone er den bedste Apple Watch Series 6 skærmbeskyttere ofte hærdet glas, fordi de tilbyder den bedste beskyttelse til dit Apple Watch. Det er derfor, vi foreslår Misxi Apple Watch Hard Case. Det vil forhindre ridser og scuffs lidt bedre end filmbeskyttere, og det passer problemfrit fra kanten til kanten på dit Apple Watch.

Fletsbeskyttere er billigere og lettere at installere, hvorfor du ofte vil finde dem i bulk. Hvis en filmbeskytter er mere din stil, elsker vi Rhinoskin-skærmbeskytteren. Ikke alene kommer de i en pakke på seks, men det har en af ​​de bedste og nemme boblefrie installationsguider, så du behøver ikke bekymre dig om at rydde op for første gang.

Bemærk venligst: Hvis var ude af lager af en vare, men at få mere i, angiver vi â € "på listings sider og produktsiden â €" Hvor hurtigt vi kan sende til levering til dig. I dette tilfælde skal du gå videre og bestille, og godt kontakte dig senere for at bekræfte en nøjagtig leveringsdato.

For kunder, der ikke kan bruge DPD-appen, er DPD stadig i stand til at tilbyde en kontaktfri levering og vil tage et billede af ejendommen og fange et bevis på leveringsnavn i stedet for at fange en kundesignatur.

2. ​​Royal Mail er en usigneret service. Hvor Royal Mail skal levere en pakke, vil dens hold placere pakken på kundernes dør. Efter at have banket på døren, vil leveringsholdene træde til side til en sikker afstand, mens varen er Hentet . Hvis leveringen ikke kan finde sted, vil Royal Mail tage pakken til den lokale depot til indsamling af kunden. Pakken afholdes i 18 dage efter normal proces.

Vigtig

Amazon Prime Day kan være den bedste tid til at købe et Apple Watch

Amazon Prime Day kan være den bedste tid til at købe et Apple Watch

Æbler enklere bærbare er stadig en topnotch smartwatch Disse er de bedste tilbud på Apple Watch SE

Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Apple Watch SE kombinerer kraften i Apple Watch Series 6 med funktioner fra Serie 5 og Serie 4 med en lavere startpris.

Apple gear op for at afsløre se se 2. generation i 2022, New SmartWatch vil flaunt et robust design

Apple gear op for at afsløre se se 2. generation i 2022, New SmartWatch vil flaunt et robust design

Opdag cool ting at gøre med Apple Watch inklusive skjulte funktioner, hacks, tips og tricks til at bruge din smartwatch bedre

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Den nye Apple Watch serie 6 og SE har begge en funktion kaldet Family opsætning, som er en gamechanger i smartwatches for børn. Her er hvad gør det store.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Aluminium med Sports Band Pink Sand Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Smart Watch Spor din daglige aktivitet på Apple Watch og se dine tendenser i fitness app på iPhone Swimproof design Høj og lav puls

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Sundhedens fremtid er på dit håndled. leture dit blod oxygen niveau. Hold øje med dit hjerte. Se din pasform.

Apple Watch Se GPS 40mm Gold Aluminum Case med Sport Band Starlight Big W

Apple Watch Se GPS 40mm Gold Aluminum Case med Sport Band Starlight Big W

Få Apple Watch SE og vælg fra en række bands i brandnew farver. Månedlige finansieringsmuligheder til rådighed. Køb nu med hurtig, gratis levering.

Apple Watch SE GPS Cellular Gold Aluminum Sport Band Pink Sand 44 mm Smart Watch Apple på LDLC Holy Moley

Apple Watch SE GPS Cellular Gold Aluminum Sport Band Pink Sand 44 mm Smart Watch Apple på LDLC Holy Moley

Få Apple Watch Se med Brandnew Rem farver. Handel med dit kvalificerede Apple Watch og udforske finansieringsmuligheder. Køb nu med hurtig, gratis levering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.