Indstil din kommunikation

Få en simfree anden nummer vyke

Sideline bruger dit transportnetværk til pålidelighed hvor som helst din telefon får modtagelse. I modsætning til VoIP-tjenester giver Sideline dig friheden til at forlade dit WiFi-netværk uden at gå på kompromis med opkaldskvaliteten.

nd nummer højdepunkter

Træt af at transportere to telefoner? Syk for at give dit personlige nummer til arbejde? Vi var også â € |  Et andet telefonnummer til arbejde ï ï ï ï â Hold dit personlige nummer private œâ ingen anden telefon, anden sim eller kontrakt Beskytter mod uønskede opkald og tekster  Miljømæssigt Månedlig abonnement, Annuller når som helst, " Port din Eksisterende britiske mobilnummer arbejder på iOS og Android på ethvert netværk

Træt af at transportere to telefoner? Syk for at give dit personlige nummer til arbejde? vi var ogsåâ € |

Et andet telefonnummer giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald, sende og modtage tekster på en mobiltelefon uden at skulle afsløre dit hovedtelefonnummer. Ideel, hvis du vil adskille dit arbejde og det personlige liv uden at skulle bruge en anden fysisk telefon. Med et andet telefonnummer, behøver du ikke en anden mobiltelefon, mere sims og ingen anden mobilkontrakt!

Et andet telefonnummer giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald, sende og modtage tekster på en mobiltelefon uden at skulle afsløre dit hovedtelefonnummer ideal, hvis du vil adskille dit arbejde og det personlige liv uden at skulle bruge en anden fysisk telefon

Et andet telefonnummer er beskyttet mod uønskede opkald og tekster, når de er kendte dårlige aktører, er blokeret fra at nå dig. Nother-nummeret tilbyder unikt et andet nummer med en smart opkaldsbloker, der sikrer privatlivets fred for dit andet nummer, hvilket eliminerer SCAM-opkald og tekster fra Aâ Rolodex af uønskede opkald. Disse tal omfatter svindlere, telemarketers & spammere. Vores teknologi stopper opkaldet eller teksten, der nogensinde når dig, beskytter dig og dit andet telefonnummer fra disse dårlige skuespillere. I de kommende måneder vil vi tilføje evnen til at tilføje numre til listen, herunder nogen, du ikke længere vil gerne modtage opkald eller tekster fra.

Et andet telefonnummer er beskyttet mod uønskede opkald og tekster, hvornår de dårlige skuespillere er blokeret fra at nå dig

Det kunne ikke være lettere. Stå op og kører med dit andet nummer i minutter, ingen venter på aktivering eller levering. Det er klar til at gå så snart du tilmelder dig. s en person, alt hvad du behøver at gøre er at downloade vores anden telefonnummer app til iPhone eller Android, tilmelde dig og du er klar til at gå. s en forretning eller et team, skal du først registrere dig her og følge instruktionerne.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

2ndline er et andet amerikansk eller Canada telefonnummer, der fungerer på din smartphone, tabletter som et fuldt udstyret forretningssystem, designet til mobile fagfolk, Freelancers og iværksættere. Ring og besked fra et særskilt nummer på enheder Du og dit team har allerede via Wi-Fi eller dit eksisterende mobilnetværk med nogen i U.. og Canada.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

At have en brænder telefon eller sekundær nummer kan hjælpe dig med at tilmelde dig forskellige tjenester uden at true dit privatliv. De kan også ofte hjælpe dig med at spare på roamingomkostninger i udlandet, hvilket gør brændernumre et must på udenlandske ture. I en tidligere artikel diskuterede vi alle om brændertelefoner, herunder deres fordele og ulemper, såvel som hvordan du kan købe en brændertelefon i din by. Nu vil vi fortælle dig en nem måde at tilføje et brænder telefonnummer til din smartphone ved hjælp af mobile apps på Android og iOS.

Sådan rydder du cache på iPhone og iPad i

Brænder â € "Best Burner Phone Number App

Da du kan ringe, tekst, og administrere dine kontakter fra appen, behøver du ikke bære en anden enhed. Du kan oprette flere private telefonnumre, holde dem så længe du vil, eller brænde dem når som helst. Brænder er fri til at downloade og leveres med en 7-dages prøveperiode.

Brænderappet fungerer ved at opfange indgående opkald på appen og rote dem til din celle for at opretholde dit privatliv og holde dit primære telefonnummer anonymt. Integrationer med forskellige apps og tjenester, som Dropbox, Evernote, Slack og SoundCloud, giver dig mulighed for at arkivere tekstbeskeder og voicemails.

Opkald foretaget via brænder vises på din telefonregning som opkald mellem dit brændernummer og dit personlige nummer. Slutnumrene, du kalder gennem brænder, vises ikke. Indkommende opkald vises som opkald fra dit brændernummer, og yderligere numre er tilgængelige via et abonnement i App.

Hushed

En anden etableret sekundær telefonnummer app, der er strækket meget som brænderappen, men det tilbyder brændernumre for 40 lande. Thats ud over lokale tal fra over 300 områdekoder i USA, Canada og Storbritannien. App'en giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald og meddelelser på dit syhedsnummer, og din aktivitet holdes adskilt fra dit rigtige nummer fra din transportør. Du kan få et andet telefonnummer, tilføj forskellige numre og administrere flere linjer i appen.

CoverMe Privat tekstbeskeder + Sikker tekstning og opkald

Oprindelig kendt som CoverMe, dette er en af ​​de bedste, mest privatlivsorienterede falske telefonnummerapp, du kan bruge. IT Differentierer selv fra konkurrenter ved at levere funktioner som forsvinder Meddelelser, krypterede meddelelser, anonyme SMS osv. Det lader dig også skjule tekstbeskeder, private opkaldslogger og personlige kontakter med en shake-to-lock-funktion. Ja, du ryster simpelthen telefonen for at låse dine private beskeder væk fra nysgerrige øjne. Alt er end-to-end krypteret på CoverMe, hævder virksomheden.

sky sim

En af de nyere brænder telefonnummer apps, Cloud SIM, giver dig mulighed for at oprette og tilføje flere telefonnumre til din smartphone. Du kan have op til 4 ekstra numre fra Storbritannien, Polen, Canada, Frankrig og USA. Med Cloud Sim kan du lave eller modtage internationale telefonopkald til og fra mobiler og fastnet. App'en lader dig vælge din forbindelsestype og oprette dine opkald over et GSM-netværk eller internettet. Det sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om dårlig modtagelse eller call-drops.

Cloud Sim leveres med en række bemærkelsesværdige funktioner, herunder personlige voicemails på hver profil og evnen til at tilpasse hver profil til din smag. Du kan også beslutte, hvornår du er tilgængelig eller væk, takket være ikke-forstyrrelsesfunktionen.

Samlet set er det en af ​​de bedste apps til falske telefonnumre, uanset om du sælger en vare online eller mødekunder og tilmelding til en dating service. Du kan endda oprette et internationalt nummer til, når du rejser eller chatter med venner i udlandet.

line.

Få et andet telefonnummer til Android, der giver dig mulighed for at sende beskeder og Wi-Fi-opkald. Ved at tilføje et 2. telefonnummer i denne telefonopkaldsapp, kan du lettere få forbindelse til din familie, kolleger eller kunder uden besværet med at købe en anden telefon eller tilføje et andet SIM-kort.

Så næste gang, når du skal tale med nogen, men foretrækker ikke at dele dine rigtige telefonnumre, skal du huske, at du kan få en i denne anden telefonnummer app - anden linje. Med blot et par trin bliver du alt for ubegrænset telefonopkald og tekstbeskeder.

Separat liv og workwith 2. line local telefonnummer, kan du perfekt adskille dit arbejde fra privatlivet ved at tilføje en sidelinje for det senere. Så du vil vide, hvordan du svarer, hvis nogen ringer til dig gennem arbejdslinjen, eller når du ringer til en kunde, kan du også vælge at ringe gennem arbejdslinjen, så vil dit personlige telefonnummer blive privat.

Ubegrænset tekster og kalder et andet telefonnummer fra denne 2. linje app til Android, tekst og ring ubegrænset med alle, hvor som helst i verden via Wi-Fi eller dine cellulære data for kun $ 9. 9 pr. Måned, eller med andre 2. line brugere helt gratis.

Billigere end regelmæssig indkaldt til sin dedikerede teknologi, foretager 2. linje telefonopkald, hvad enten de er lokale eller internationale, meget billigere end almindelige, samtidig med at der opretholdes høj talekvalitet. Bare et par skridt til at oprette din dedikerede 2. linje. Oplad lidt, spar dig et bundt.

Brug til flere situationer Have du nogensinde blevet bekymret over disse situationer? Nødt til at give dit telefonnummer ud, men faktisk ønskede du ikke? Chikaneret af kampagner eller annoncer, men kan ikke stoppe dem alle? Har du brug for at oprette forbindelse til midlertidige problemer, men ønsker ikke at afsløre personligt nummer? Hvis svaret er ja, så er du ikke alene. Mange af os, mere eller mindre, er blevet foruroliget af ting som disse. Med 2. linje kan du give dit andet telefonnummer ud for at løse dem alle. Intet personligt telefonnummer afsløret, ingen problemer eller irritation forårsaget. Når de er færdige, kan du bare give det væk når som helst eller holde det så længe du vil.

Kraftfulde funktioner til kun $ 9. 9 / Måned: - Ubegrænset Free Tekster og Opkald: Opkald og tekst Ubegrænset til USA og Canada. Kvalitetsopkald: Krystalklar stemmekvalitet For at glatte din opkaldsoplevelse - Brugerdefineret voicemail: Optag en brugerdefineret voicemail hilsen til at bede opkald til at forlade en besked- SPAM-opkaldsblokering: Bloker en uønsket spam-opkalder, når du videregiver videresendelse: Direkte viderestilling af dine opkald til ethvert nummer, du kan lide i et par trin - Opkaldsoptagelse: Optag eventuelle indgående og udgående opkald, mens du holder Voice Quality-Ad-Free Experience: Godt Ubegrænsede opkald og tekster uden at være forstyrret ved annoncer

Betaling vil blive opkrævet på Google-konto ved bekræftelse af køb. Abonnementer fornyes automatisk i slutningen af ​​hvert udtryk, medmindre automatisk fornyelse er slukket mindst 24 timer inden udgangen af ​​den nuværende periode. Kontoen vil blive opkrævet for fornyelse inden for 24 timer før udgangen af ​​den nuværende periode, og identificere omkostningerne ved fornyelsen. Automatisk fornyelse kan til enhver tid slukkes fra dine Google-kontoindstillinger, men restitutioner vil ikke blive angivet for den ubrugte del af udtrykket.

Forbedret mobil sikkerhed og kontrol

Vi opretter forskellige profiler på sociale medier, dating sites og websites, men giver stadig vores personlige telefonnumre uden en anden tanke. Vyke giver dig nu mulighed for at styre din mobilidentitet, samtidig med at du holder dit primære nummer privat.

Vyke profiler

Tap & Call er designet til Freelancers , iværksættere, forretningsfolk og salgsfolk, der effektivt har brug for en adskillelse mellem deres personlige liv og arbejdspladsen. Vil du administrere flere telefonnumre eller bruge os, Storbritannien og andre 60 + landene numre fra en enhed? Det er alt muligt nu med 2.!

Gratis tekst og PIC Messaging til enhver telefon i Storbritannien, USA og Canada nyder dit eget nye britiske mobilnummer til gratis opkald og messaging GRATIS opkald, herunder opkald til et hvilket som helst nummer i Storbritannien * omdanne din iPod Touch og iPad til en rigtig telefon

Vigtig

Bedste Gratis WiFi-hotspot apps til cricket telefoner apps til Android

Bedste Gratis WiFi-hotspot apps til cricket telefoner apps til Android

Følg mig på Twitter httpwww. Witter. omDTRobo13Download PdaNet og sørg for at finde en nøgle til det låses op

Sådan får du en gratis telefonnummer til dit hjem eller virksomhed

Sådan får du en gratis telefonnummer til dit hjem eller virksomhed

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Amazon. n gratis mobiltelefon

Amazon. n gratis mobiltelefon

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Ønsker gratis internet på din mobiltelefon Vi er skyld fik 7 nemme måder for dig at få gratis adgang til internettet på deres Android eller iOS-enheder lovligt ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Det er også en meget populær app, der er helt fri for omkostninger og giver alle de nødvendige oplysninger om de tilgængelige wifi pletter. yderligere

File Path Opdateringer Startende med Android 10

File Path Opdateringer Startende med Android 10

De fleste af de nye Android-enheder har en intern sdcard og en ekstern sdcard. Jeg ønsker ... Enhver hjælp værdsat. Se QuestionAnswers flere detailos

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Som pr UIDAI, der har et registreret mobilnummer er ikke obligatorisk for Aadhaar kort downloade

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Har du mistet dit AADHAAR kort Få dublerede AADHAAR kort herfra. Find AADHAAR center i nærheden af ​​dig. Ansøg om AADHAAR online. Hent AADHAAR ansøgningsskema. Dokumenter, der kræves for AADHAAR.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.