Britiske regerings løfter sløret for planer om at fremskynde udrulningen af ​​5G-teknologi

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

COVID-19 opdatering: WM5G er med til at holde området tilsluttet under global pandemi, støtte West Midlands i sit svar, samtidig med at fremvise fordelene ved 5G. Læs mere.

Hvad er G?

5G er den nyeste mobilteknologi, at UKs førende netoperatører har været rullende ud siden 2022. Det bringer større hastigheder, en øget kapacitet og en meget lavere latency â € ”åbner sig yderligere funktionalitet til mobile tjenester, og nye muligheder for de mennesker, virksomheder og offentlige tjenester i vores region.

Den femte generations teknologi kan køre nye muligheder inden for transport-, sundheds- og socialvæsenet, fremstilling, og meget mere. Vores rolle er at hjælpe dig med at opdage disse muligheder og låse den digitale potentiale West Midlands.

Hvordan 5G vil forvandle din niveauer af medieforbrug på farten. Mobile video har oplevet eksponentiel vækst i de seneste år takket være 4G â € ”og med 5G bliver op til 10 gange hurtigere â €”video-streaming, deling tur, mad bestilling og mere kommer til at føle sig endnu hurtigere.

Discoverâ € |

Hvordan 5G kan tilslutte en paramediciner i en ambulance til et hospital læge hundredvis af miles væk. Eller støtte smarte fabrikker øge deres operationelle produktivitet og præcision. Og endda hjælpe os rejse via autonome køretøjer i fremtiden.

Discoverâ € |

Hvordan 5G kan forvandle fremtidens kollektive trafik. Vi er skyld været afprøvning alt fra fjerntliggende HD CCTV tjenester på regionernes sporvogne, at mere intelligente, mere intuitive måder at parkere på vore byer overbelastede byveje. Med 5G, var i stand til at udforske en meget sikrere og mere pålidelig passager oplevelse.

Ofcom regner omkring halvdelen af ​​den britiske befolkning er nu dækket af g, en slags

Dette var blot en af ​​en belastning af datapunkter, der tilbydes i dennes forbundne Nations 2022 rapport. Den brede strøg af rapporten indebærer omtrent halvdelen Storbritannien er nu dækket af mindst én udbyder â € ”selvom frasering var lidt grå.

Antallet af mobile basestationer leverer 5G tjenester har mere end fordoblet i løbet af det sidste år til over 6500 steder over hele Storbritannien â € ”87 procent af disse er i England, 8 procent i Skotland, 3 procent i Wales og 2 procent Nordirland.

Ofcom fortsatte med at sige: EE, O2, tre og Vodafone først begyndte at rulle ud 5G i 2022 og har fortsat med at udvide deres netværk over hele Storbritannien. 5G skønnes at være tilgængelige fra mindst én operatør uden 42-57 procent af britiske lokaler.

Eurobites britiske klager ned, men dens stadig dårlige nyheder for TalkTalk og Virgin Light Reading

Der kan meget vel være gode grunde til dette specifikke ordlyd, men det føles lidt ligesom en lidt akavet advarsel til også at omfatte eksterne lokaler, når beskriver hvor meget af det britiske er dækket af 5G-forbindelse.

Sammenlign dette med en erklæring fra Ofcoms tyske ækvivalent sidste uge: De Bundesnetzagenturs data viser, at ved udgangen af ​​oktober 2022 blev mere end 53 procent af landets allerede dækket med de nyeste mobilkommunikation standard, 5G, fra mindst én udbyder.

En prik i starten af ​​pressemeddelelsen hedder: Omkring halvdelen af ​​ejendommene i Storbritannien er nu i et område med udendørs 5G dækning. Denne formulering synes at være at gøre højde for det faktum, at selv om dit hus er i nærheden af ​​en 5G basestation, er det måske stadig ikke komme igennem dine vægge.

Beskriver omtrent hvor mange huse er omfattet af 5G-netværk synes at være en proxy for befolkningsandel i dette tilfælde en € ”, som ville være en helt rimeligt stat til at kommunikere. Når det er sagt, vi vil gerne understrege 5G hos forbrugeren ende formodes at være en mobil teknologi.

Den mest nyttige oplysninger med hensyn til mobile netværk dækning er helt sikkert, hvor meget af det land, du er tilbøjelige til at få signal, som du rejser rundt i stedet, ikke, hvor mange bygninger er dækket. Selv dem med adgang til 5G saft dont virkelig har brug for det, når de kommer hjem, på grund af udbredelsen af ​​højhastighedsbredbånd forbindelser over wifi.

Dette var faktisk det punkt Ofcom sætte front og center af sin rapport â € ”hævder mere end 8 millioner hjem kan nu få fuld fiberbredbånd, hvilket svarer til en 3 millioner stigning i forhold til sidste år.

Mange familier har nu flere enheder på farten på samme tid til arbejde, læring og underholdning â € ”og de festlige helligdage kan se en bestemt kamp om båndbredde, siger Lindsey Fussell, Ofcoms Netværk og kommunikation koncerndirektør. Fuld fiber hjælper opfylde disse krav, med flere millioner gavn fra hurtigere hastigheder og mere pålidelige forbindelser. Men nogle hjem i svære at nå områder stadig kæmper for at få ordentlig bredbånd, så theres mere arbejde at gøre for at sikre disse samfund får de forbindelser, de har brug for.

Uundgåeligt regeringen fulgt op Ofcoms udgivelse med en redegørelse for sin egen: Ofcoms rapport viser vi gør store fremskridt på vores forpligtelse til at levere en digital revolution infrastruktur, sagde Digital sekretær Nadine Dorries.

Superfast bredbånd, næsten universelt tilgængelige takket være vores  £ 2 milliarder investering, giver folk mulighed for at arbejde på afstand, videoopkald og stream tv på flere enheder på en gang uden afbrydelser. Men ingen bør gå glip af bedre tilslutningsmuligheder. Startende med områder stadig kæmper med langsomme hastigheder, er vi opgraderer nationen med en yderligere  £ 5. milliarder af finansiering til at lukke huller i mobil dækning og levere endnu hurtigere gigabit bredbånd i landdistrikterne.

Fejring mulighederne i stadigt mere tilgængelig fast fiber hjem bredbånd er fint, men måling mobildækning på samme måde â € ”af, hvor mange boliger er dækket â €”gør ikke lyst det rigtige værktøj til jobbet, især når youre taler om en teknologi, der ofte vil kæmpe for at gøre det gennem væggen.

Podcast udskrift: bygning g-netværk med cloud

På baggrund af analysen af ​​Ookla® af Speedtest Intelligence® data for 1.-2. kvartal 2022. Ookla varemærker bruges under licens og genoptrykt med tilladelse. Besøg hastighedstest. et / awards / hurtigst 5g at finde ud af mere.

Fuld strøm forude

The University of York er en af ​​flere partnere i et konsortium ledet af ADVA, som også omfatter BT, at Skotland 5G Center og UK-baserede software selskaber AccelerComm og CommAgility. eliability

Ægte potentialChristoph Glingener, Chief Technical Officer hos ADVA sagde: "Dette projekt vil hjælpe Storbritannien låse den sande potentiale af 5G Sammen med vores partnere, var at løse centrale udfordringer for opdelt, sælger-neutral RAN-infrastruktur og muliggør en ny. generation af mobile tjenester."

Faa forsinker del af os g udrulningen

AT & T og Verizon modstræbende enige om at udskyde lanceringen af ​​5G på nyerhvervede C-band frekvenslicenser i en måned, indtil 5. januar, som svar på Federal Aviation Administrations påstand om, at den nye tjeneste kan forstyrre radio- højdemålere, der anvendes i flyvemaskiner.

Mobile luftfartsselskaber Arent alene i at blive frustreret over forsinkelsen. observatører Telecom-industrien påpege, at Federal Communications Commission godkendte brug af C-Band spektret fra 3. til 3. 8 GHz kun efter at have analyseret luftfart branchens interferens fordringer og finde nogen beviser til støtte kravene. FCC krævede også en 220 MHz beskyttelsesbånd, der vil forblive ubrugt at beskytte højdemålere fra interferens. At beskyttelsesbånd er mere end dobbelt så stor som 100 MHz bufferen oprindeligt foreslået af Boeing, har FCC sagt.

Uk at skærpe loven om mobil brug under kørslen

Dens allerede ulovligt at tekst og foretage opkald bag rattet medmindre dens en nødsituation. Fra næste år, selv om, vil enhver brug af mobiltelefon under kørslen anses ulovlige â €”der omfatter brug af telefoner til at tage billeder eller videoer, spille spil eller for at rulle gennem spillelister og andet indhold.

Selv om det kan synes sikkert at bruge en smartphone, mens stationær, er problemet, at chaufførerne ikke længere at være opmærksom på deres omgivelser. Hvis foruroligede ved bilen bag sprængning dem med et horn, når lysene ændre eller trafik bevæger sig væk, kan de gå i panik i at trække væk med det samme uden en ordentlig kontrol for fodgængere stadig krydser, cyklister passerer dem, og lignende risici.

Om forfatteren

Ben Lovejoy er en britisk teknologi forfatter og EU-Editor for 9to5Mac. Hes kendt for sine op-eds og dagbog stykker, udforske sin oplevelse af Apple-produkter over tid, for en mere afrundet gennemgang. Han skriver også fiktion, med to Technothriller-romaner, et par SF shorts og en rom-com!

Ben lovejoy's favorit gear

I henhold til netværk 5g lokaliseringsliste lancerede Vodafone for nylig 5g i dele af Ashtead, Banstead, Biggin Hill, Blackburn, Bonhill, Borehamwood, Dartford, Epping, Epsom, Grays, Leatherhead, London Colney, Molesey, New Addington, Newcastle under Lyme, Orpington, Oxted, Poole, Shirehampton, Stanwell, Swanley, Swindon, Thames Ditton, Tilbury, Waltham Cross og Warlingham.

Den kommercielle pilot vil fokusere på at teste nye kapaciteter, der introduceres som en del af 5G-standalone teknologier, såsom netværksskæring. Det vil også gøre det muligt for partnere at teste nye standalone-aktiverede enheder på et live netværk. Som en del af retssagen er der allerede konfigureret en dedikeret skive til Coventry University til at levere lavt latency-tjenester for at muliggøre virtuel reality fjernundervisning.

Vodafone sagde, at den kommercielle pilot er blevet gjort muligt ved implementering af en cloud-native, dual-mode 5g kerne i partnerskab med Ericsson. Som en del af aftalen vil den svenske leverandør støtte Vodafones hele Cloud-Native 5G Core Standalone til pakke kerneapplikationer.

Luftfartsselskaberne bemærkede, at denne nye aftale vil muliggøre forbedret dækning for kunderne - både indendørs og udendørs â € "på tværs af by-, forstæder og landdistrikter. De fremhævede også, at store sammenhængende blokke understøtter hurtigere hastigheder og lavere latens.

Flytningen vil med forbehold af godkendelse fra lokale telekommunikationsregulator for COMCOM oprette en sammenhængende blok 80 megahertz for O2, og sikre god nærhed af Vodafones blokke på i alt 90 megahertz af spektrum.

Juan Pedro dækker globale luftfartsselskaber og Global Enterprise Iot. Før RCR arbejdede Juan Pedro for Business News Americas, der dækker telekommunikation og it-nyheder på de latinamerikanske markeder. Han arbejdede også for telekomputere som deres regionale redaktør for Latinamerika og Asien / Stillehavet. Juan Pedro har også bidraget til Latin Trade Magazine som publikationens Korrespondent i Argentina og med politisk risiko Rådgivning Firm eksklusiv analyse, skrivningsrapporter og tilvejebringelse af politisk og økonomisk information fra visse latinamerikanske markeder. Han har en grad i internationale relationer og en mester i journalistik og er gift med to børn.

Den nye regerings retssag er oprettet for at gøre det lettere og enklere for mobile netværksoperatører at få adgang til offentlige bygninger for at fremskynde rullen ud af næste generation, Ultrafast 5G-teknologi.

En £ 4 millioner konkurrence HS er blevet lanceret for at undersøge måder at gøre det enklere og hurtigere for mobile virksomheder at bruge offentligt ejede bygninger og curbside infrastruktur - som f.eks. CCTV poler og trafiksignaler - for at være vært for 5G radioudstyr.

Street møbler og bygninger kan bruges til at være vært for 5G netværk udstyr mere billigt, hurtigt og med mindre visuel effekt sammenlignet med traditionelle telefonmaster. Netværksoperatører finder dog ofte det vanskeligt at erhverve de oplysninger, der er nødvendige for at kontrollere, at en struktur er egnet, såsom dens placering, fysiske dimensioner, nærhed til gaden eller adgangen til en strømkilde.

Vigtig

Se den langawaited Samsung Galaxy Tab S8 5G i Highquality Renders

Se den langawaited Samsung Galaxy Tab S8 5G i Highquality Renders

Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G pris i Indien 2021 55.999. Tjek Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G Specs og anmeldelser. Sammenlign Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G priser fra forskellige butikker.

Hvad er ultrawideband UWB teknologi på Samsung-telefoner Hvordan er det nyttigt Smartprix. om.

Hvad er ultrawideband UWB teknologi på Samsung-telefoner Hvordan er det nyttigt Smartprix. om.

Få dine 5G telefoner på Wireless Zone, en Verizon autoriseret forhandler. 5G betyder hurtigere downloads, overlegen streaming og lydhør spil.

Verizon 5G Ultra Wideband TV Spot, være først til realtid

Verizon 5G Ultra Wideband TV Spot, være først til realtid

National Advertising Division finder Verizons hurtigste 5G i verdenskravet understøttet for sin 5G Ultra Wideband

Colorado Springs vil have ultrahurtige 5G trådløse tjenester via Verizon

Colorado Springs vil have ultrahurtige 5G trådløse tjenester via Verizon

Samuel L. Jackson giver gamere overalt en peptalk på Verizon 5G UWB, men JuJu SmithSchuster har andre planer i denne Super Bowl LV kommercielle.

Verizons ny service kaldet 5G Home er tilgængelig i dele af Milwaukee

Verizons ny service kaldet 5G Home er tilgængelig i dele af Milwaukee

Verizon 5G UWB er nu tilgængelig i San Jose, og 5G mobil kant computing-tjenester er tilgængelige i Boston og Bay Area.

Colorado Springs vil have ultrahurtige 5G trådløse tjenester via Verizon

Colorado Springs vil have ultrahurtige 5G trådløse tjenester via Verizon

Beboere i Denver med en 5Genabled enhed vil snart være i stand til at opleve fordelene ved den nye teknologi. Den nye service vil komme til Colorado senere i 2019.

Verizon Hurtigere 5G Implementering Movandi

Verizon Hurtigere 5G Implementering Movandi

Arleny Valle, una ingeniera de Verizon terninger que la compaa est activando 5G en todo el pas. Con la cobertura de 5G Landsdækkende, su desempeo es uforlignelig. Verizon Cree que no solo cambiar tu telfono, sino que cambiar los negocios y hasta INDUSTRIAS enteras. Segn Arleny, este es el 5G que todos Estaban esperando.

Verizons rejsen i kommercialisering 5g

Verizons rejsen i kommercialisering 5g

Samuel L. Jackson giver spillere overalt en PEP talk på Verizon 5G Ultra Wideband, men Juju Smithschuster har andre planer i denne Super Bowl LV Commercial.

Verizon udruller indendørs 5G hos GM, Honeywell faciliteter

Verizon udruller indendørs 5G hos GM, Honeywell faciliteter

Verizon har indsat sin 5G UWB i 14 yderligere arenaer, bliver 5G partner i 15 NBA-hold. . Verizon 5G UWB til partner 15 NBA-hold

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.