Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth-højttaler er en bærbar feststarter

Vind en Jack Daniels Hyperboom Højttaler

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Desværre for Ue deres timing kunne ikke have været værre, da det var på samme tid, da coronavirus sager i Australien bestod 100 og fik regeringer til at lukke mange arbejdspladser , forbud og sociale sammenkomster samt begrænsning folks bevægelser.

Det er svært at gennemgå en festhøjttaler korrekt, når du ikke har lov til at have fester, din fødselsdag og andre sociale arrangementer har været udsat på ubestemt tid og bygningen, hvor du bor, har plakater, der vises overalt, og spørger folk til Vær stille.

Testoplevelse

I boksen finder du hyperboomhøjttaleren, der vejer ind på 5. kg og dimensioner af højde 364 mm x dybde 190 mm x bredde 190 mm. Også inde er den bærbare computer type strømforsyning bedømt til 19V 4. 4amp.

Der er også en lille mikrofon på toppen af ​​højttaleren, som gør det vigtige job at føle, hvor du har placeret hyperboom i et rum og optimerer equalizer i overensstemmelse hermed. Jeg fandt det lød bedst, når den blev placeret omkring 30 cm fra en mur

Indenfor Theres et genopladeligt lithium-ion batteri, der tager 2 timer 36 minutter at oplade fra 0-100% og drive lyd 2 x 114 mm woofers + 2 x 25 mm tweeter + 2 x 89 mm x 190 mm passive radiatorer .

Husk, at maksimumsvolumen er 100 decibel og sikker arbejde Australien siger, at enhver langvarig eksponering over 85 decibel er skadelig, så hvis du lytter til højttaleren på et højt, men ikke maksimalt niveau, vil det vare meget mere end 3 timer.

Testet med optisk ind fra tv â € "Hyperboom er ikke så god som en dedikeret Soundbar med Subwoofer men bestemt meget bedre end højttalerne i de fleste tv'er eller en grundlæggende lydbar uden Subwoofer .

Det er fordi hyperboom er i stand til frekvensområdet 45 Hz â € "20 kHz, så det mangler 20Hz â €" 45Hz-sortimentet, hvor en subwoofer ville kunne udgive ægte lave noter dig Kom i tv-shows og film.

Hvis du vil bruge hyperboom som en tv-højttaler, er det bedst placeret under forsiden af ​​tv'et, hvor tv'et er på en stativ eller vægmonteret. Hvis Hyerboom er placeret på begge sider af tv'et, får en af ​​dine ører mere lyd end den anden, der føles ubalanceret.

Testet med linje i brug af Alexa Dot med urhøjttaler - fungerer godt og lytter til min blanding af musik fra 60'erne til nu på Amazon Music, de eklektiske lyde af 3RRR Community Radio i weekender og ABC Local Radio under ugedag morgenmad .

Testet parret med et reden hjem mini, Bluetooth-forbindelsen blev undertiden klar, men andre gange ridset lydkvalitet. Jeg er ikke sikker på, om problemet er mini eller hyperboom, eller at jeg bor i en lejlighed, og der er så mange andre Bluetooth-enheder, der bruges af mine naboer.

Ingen indbygget chromecast, Alexa eller WiFi Direct Playing Functionality i højttaleren betyder, at du ikke kan kaste til det direkte, som er skuffende. Så hvis du opretter forbindelse via Bluetooth fra din telefon, hvis du bliver kaldt, vil det afbryde, hvad du lytter til.

Socialt isoleret anmeldelse UE Hyperboom Party Speaker Ausdroid

Hvis du vil bruge flere indgange, især hvis du bruger alle 4, skal du enten gå til højttaleren og trykke på den relevante indgangsknap eller bruge UE Boom-appen. Dens en skam, som højttaleren ikke kan fornemme, hvilken indgang pludselig sender det lyd og skift til den.

Skal du købe UE Hyperboom-højttaleren?

De kloge designere på Ue har gjort Hyperboom Black og ganske seriøs ser i forhold til enhver anden Bluetooth Party-højttaler, så du vil nok finde, at din betydelige anden ikke har noget imod at blive fremtrædende vist i din stue. Som ikke ville være tilfældet, hvis det var lyse grønt eller gult og grimler.

Når Coronavirus Lockdown elevatorer og politiet ikke arresterer dig for at spille musik i parken eller på en strand, er hyperboom den største og bedste Bluetooth-højttaler på markedet og vil kunne vise sin fulde evne ud indendørs og udendørs på et mere sjovt volumenniveau.

Oplysningsopgørelse

Amazon tilbyder nu de Ultimate Ears HYPERBOOM Bærbar Bluetooth højttaler for $ 333 afsendt. Typisk henter $ 400, dagens tilbyde leverer et nyt lavpunkt på $ 67 off mens markerer den første rabat weve set siden tilbage i marts. Dette er også kun den tredje prisnedsættelse til dato, så godt. Som flagskibet udbud i Ultimate Ears højttaler arsenal, HYPERBOOM meget passende lever op til sit navn med helt de i stand interne lyd array-thats bakkes op af en adaptiv equalizer til at justere musik tuning til dine omgivelser. Theres også 24-timers batterilevetid, hvilke par med en IPX4 vandfast bygge, samt dit valg af Bluetooth og AUX-tilslutning. Du kan også dykke intoa vores hands-on review for et nærmere kig. Hovedet nedenfor for mere.

Også på salg i dag, Amazon har Ultimate Ears Megaboom 3 Bærbar Bluetooth højttaler noteret til $ 149. 9 i en af ​​tre stilarter. Markering den bedste pris, da tilbage i marts, hvor det var $ 10 mindre, dagens tilbyde udgør 25% i besparelser fra sin sædvanlige $ 200 igangværende sats.

Megaboom 3 lader dig rocke næsten overalt med sine 20-timers afspilning kapaciteter og en IP67 vandtæt rating. Theres Bluetooth til parring med din smartphone samt AA Magic Button der gør kontrollerende musik nemmere end nogensinde, selv når håndsættet isnt rundt. Tjek outa vores hands-on gennemgang for flere detaljer.

Ultimate Ears hyperboom funktioner:

HYPERBOOM klipper et supertungt lyd og ekstrem bas, der tager dit parti ind i stratosfæren Dens fænomenale dynamikområde bringer dine spor til livet rendering hver lyd niveau i smukke detalje Den hjernemæssig adaptive EQ læser rooma € ”eller gårdhave eller rooftopâ €” og automatisk tilpasser højttalere lyd, indtil dens fuldstændig perfekt for den plads.

Fra købet prisbillige musik granat, der er Wonderboom, helt op til Alexa-aktiverede Megablast, UE har en højttaler til alle. Theyre bærbar, farverige og, uanset model, altid dumt højt.

Mindst, vi troede, de var højt. Sat ved siden af ​​Ultimate Ears nyeste højttaler, den Hyberboom, dens øvrige talere er høflig â € ”sagtmodig, næsten. Den Wonderbooms mest helhjertede Bellow er overdøvet af en nonchalant gabe fra den enorme Hyberboom.

Talte tre gange loudness og 10 gange mere bas end Megaboom. Dette er et gulv-ryste, turn-det-up-meget-højere-end-halvvejs-og-den-naboer-er-støvning-off-deres-høtyve, meget højt højttaler.

Design: stort indtryk

Ultimate Ears gjort sit navn med meget transportable Bluetooth-højttalere. Hvis du eller anden måde formår at ram Hyperboom i din rygsæk, youre kun kommer til at komme så langt som hoveddøren før vælte bagover. Ved 14. i høj, dette er en høj højttaler, og en vægt på 5. kg, dens også en temmelig tung. Mens dens helt road-klar, hvis du har brug for det til at være, jo Hyperboom er sandsynligvis bedst at overlade derhjemme, og en pull-out gummi håndtag gør det nemt at slæbe det mellem værelser.

UE højttalere er også traditionelt lyst farverige, venlige udseende ting. I modsætning hertil mesh-indpakkede Hyperbooms helt sorte design gør det til at ligne en mere seriøst stykke Tech, som givet sin pris, sandsynligvis giver mening. Også en afgang for virksomheden er det højttalerne form. Dens en kasseformet, frem for cylindrisk ligesom det meste af resten af ​​familien. Og mens theyre alle 360-graders højtalere, den Hyperboom er kun i stand til 270-graders lyd. Mere om det i en smule.

Features: med lidt hjælp fra mine venner

Fra den smule kan vi husker dem, theres intet værre end en fest soundtrack udelukkende af én personer akavet feltet musik valg. Heldigvis, vil du have sådanne problemer med Hyperboom som din lyd omdrejningspunktet.

Den app giver dig også mulighed for at partyup med andre UE højttalere, du har for en potentielt skræmmende multirum opsætning, og dens hvor du er i stand til at tilføje one-touch spillelister fra dine tilsluttede streaming tjenester.

Som weve nævnt, Ultimate Ears ønsker du at vide, at Hyperboom er af nogle afstand dens største, bassiest og højest højttaler til dato. Og det mere end lever op til løftet. I vores tredje etage London flad, vi ikke turde skubbe ting ud over 75% af sine max 100 decibel, men sætte det på denne måde: denne ting vil fylde en stald uden at bryde en sved.

Selvfølgelig ville volumen være meget nytte, hvis højttaleren didnt lyden god, men dens gode nyheder her. Mens Hyperboom er uden tvivl en stor bas monster, på intet tidspunkt gør den lave ende oversvømmelse dine sange. Detail rester i takt, mens du øger lydstyrken, og som et resultat af Hyperbooms lydbillede er mere tilfredsstillende end nogen Bluetooth-højttaler vi kan tænke på. Når det er sagt, det koster meget mere end de fleste af dem også.

Hyberboom er i stand til 270 graders lyd, i modsætning til de 360 ​​højttalere UE er kendt for. Det giver mening, som virkelig hyperboom skal være op mod en mur alligevel, og du kommer til at få en mere Effictful Lyde, hvis den er.

Ultimate ører Hyperboom Bedømmelse

Men der er ikke væk fra det: For en Bluetooth-højttaler er hyperboom på den dyre side, og hvis en Bluetooth-højttaler er alt, så er der langt mere overkommelige muligheder, der stadig vil gøre et fint job på en parti.

Og mens dette er teknisk en bærbar højttaler, betyder dens størrelse og vægt, at du ikke vil have det til at være, så du skal spørge dig selv, hvis du foretrækker det til en Wi-Fi Smart Speaker som Sonos One eller Amazon Echo Studio . Både høj-troskab, begge fremragende, både betydeligt billigere.

Vigtig

Find din Samsung-telefon og tabletter IMEI, modelnummer eller serienummer

Find din Samsung-telefon og tabletter IMEI, modelnummer eller serienummer

Besøg Huawei Official Support for information om Huawei Garanti Periode forespørgsel, Huawei produktgaranti, IMEI check og enhedsfordele.

Imei Awareness Tjek din smartphones originalitet

Imei Awareness Tjek din smartphones originalitet

Find svar på almindelige spørgsmål, fejlfinding vejledninger og instruktioner for, hvordan du får mere ud af din Nokia-telefon. Tjek de mest populære emner.

IMEI Compatibility Checker.

IMEI Compatibility Checker.

Medbring din mobiltelefon eller smartphone til Bell-mobilitet.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Medbring din mobiltelefon eller smartphone til Bell-mobilitet.

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Du kan finde IMEI-nummer på iPhone ved at gå til Indstillinger Generelt Om og også ved at tage et kig på bagsiden af ​​enheden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indtast serienummeret eller telefon IMEI-nummeret og find ud af detaljerede oplysninger, specifikationer og tjek det i en database med tabte eller stjålne telefoner.

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Køb Imilab KW66 Skærmbeskyttere online i bedste pris i Bangladesh på gadgetplanetbd.com. Originale produkt. Let Return, Online betaling. Shop nu.

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

Forvaltning af mål MBO er en systematisk tilgang til at fokusere de overordnede ledelsesaktiviteter og ressourcer på fastsatte organisationsmål.

Alle indgående opkald Ukendt

Alle indgående opkald Ukendt

klager og anmeldelser om Airtel Alle indgående opkald viser som ukendt forbruger. Airtel kontaktoplysninger og tjenester beskrivelse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.