Ultimate Guide til at tænde AirPlay på Mac

Handlinger blokeret

AirPlay er udviklet til nemt at sende videoer, Audios, fotos, dokumenter og andre filer blandt Apple-enheder. Det tilbyder en enkel og effektiv måde at dele indhold fra iPhone iPad iPod og Mac til Apple TV, højttalere og AirPlay 2-kompatible smart-tv'er.

Når du tænder AirPlay på Mac, kan du sende skærmen på din Mac til Apple TV eller Smart TV i realtid. Men mange brugere står over for spørgsmålet om AirPlay, der ikke viste sig på Mac eller No AirPlay-ikonet på Mac-problemet. Er du en af ​​dem?

Ved du, hvordan du tænder for AirPlay på Mac? Faktisk er mange Apple-brugere stadig ikke bekendt med AirPlay og dens evne. Her i dette indlæg vil vi fortælle dig mere information om Apple AirPlay og den rigtige måde at muligvis Aflysningsfunktionen og bruge den.

Apple AirPlay giver dig mulighed for at streame video og spejle dit display fra Mac og IOS-enhed til Apple TV med lethed. For at tænde og bruge AirPlay på Mac, skal du sørge for, at både din Mac og Apple TV er på samme Wi-Fi-netværk.

Når dine Apple-enheder er under samme Wi-Fi-netværk, vil AirPlay simpelthen forbinde og starte streaming. AirPlay bruger et Wi-Fi-Wi-Fi til at streame, hvis dine enheder ikke er på samme netværksforbindelse.

Et AirPlay-ikon vises øverst på skærmen i din Apple-menulinje, når en kompatibel AirPlay-aktiveret enhed ligger i nærheden af ​​din Mac. Du skal blot trykke på AirPlay-knappen, og vælg en målenhed, du kan nemt flyve video fra din Mac.

Trin 2. Hvis AirPlay-ikonet mangler på Mac, når et Apple TV er omkring, kan du gå til Systemindstillinger  † 'Viser  †' Display og vælg feltet Vis spejling i menulinjen, når det er tilgængeligt.

Trin 4. Nu kan du vælge målet Apple TV eller Smart TV og starte AirPlay streaming. Når du vil stoppe MAC-indholdsstrømningen, kan du klikke på knappen i videoafspilningen igen og derefter vælge Sluk AirPlay.

Når du tænder AirPlay på Mac, kan du se ikonet vises blå, når funktionen er aktiv. Du bør vide, at på din MacBook Air, MacBook Pro, IMAC, viser AirPlay-ikonet kun i menulinjen, når AirPlay-spejlingen er tilgængelig.

Best AirPlay Recorder Du kan godt lide at vide

Som nævnt ovenfor får mange Apple-brugere AirPlay ikke-funktionsproblemet som AirPlay, der ikke vises på Mac, Apple-enheder ikke tilsluttes, og AirPlay-ikonet mangler på Mac. Der er mange grunde, vil medføre, at AirPlay ikke fungerer korrekt problem. Følgende er nogle almindelige grunde til, at dette kan forekomme.

Hvis du er på en dårlig netværksforbindelse, når du streamer medieindhold fra en enhed til en anden, kan du nemt få AirPlay ikke arbejdsproblemet. I nogle tilfælde har det dårlige netværk ikke råd til streamingfiler til en anden enhed.

Del FAQs om, hvordan du tænder for AirPlay på Mac

For at aktivere AirPlay-funktionen og bruge den på dine Apple-enheder, skal du sørge for, at alle disse Apple-produkter er på samme Wi-Fi-netværk. Derefter kan du bruge AirPlay-funktion og streame indhold fra iPhone, iPad eller Mac til dit Apple TV.

For at bruge AirPlay på et smart tv, skal du først sørge for, at dette smarte tv er et AirPlay 2-kompatibelt Smart TV. Tilslut derefter dem til det samme Wi-Fi-netværk. Når du vil bruge AirPlay til at spejle indhold til dit Smart TV, kan du tænde AirPlay-funktionen på Apple-enheden, og vælg derefter dit Smart TV fra AirPlay-enhedslisten.

Du har været blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

Apple Airport Express kan nemt opdage og forbinde alle dine Apple-enheder, hvis du bruger det som din trådløse router. Samtidig genkender alle de kompatible enheder hinanden, når de er under samme Wi-Fi-netværk. AirPlay registrerer alle disse enheder og gør forbindelsen med lethed.

Konklusion.

Håber du kan lære mere information om AirPlay efter at have læst denne side. Du kan få en detaljeret vejledning til at tænde AirPlay på Mac. Du vil også kende nogle grunde til, at AirPlay ikke vises på Mac. Du kan forlade os en besked, hvis du stadig har spørgsmål om Apple AirPlay.

Mange MacBooks - specielt MacBook Airs, der blev fremstillet efter midten af ​​2022 og MacBook-profferne fremstillet efter begyndelsen af ​​2022 - Support AirPlay Mirroring Technology. Denne funktion muliggør trådløs lyd og video-deling med en anden kompatibel iOS eller OS X-enhed, og du kan tænde den ved hjælp af AirPlay ikonet i meddelelsesområdet øverst på skærmen.

Hvordan airplay

Når en kompatibel AirPlay-aktiveret enhed ligger i omegnen af ​​MacBook, en AirPlay-ikon - som ligner omridset af en firkant med en solid, opadvendende trekant - vises øverst på skærmen i dit Apple menu linje. For at aktivere spejling, skal du klikke på dette ikon, og derefter vælge den relevante enhed, som du gerne vil sende din skærm. Du kan også aktivere AirPlay i sektionen Vis dine Systemindstillinger. Når funktionen er aktiv, vises ikonet blåt.

fejlfinding

Hvis ikonet AirPlay vises ikke på din MacBook - eller hvis du oplever problemer med ydeevnen som halter eller springe, mens du bruger AirPlay Mirroring - der er et par måder at løse problemet. Først sikre, at begge enheder er tilsluttet via Wi-Fi eller Ethernet til det samme lokale netværk. Wi-Fi og AirPlay skal være aktiveret på begge enheder så godt, og der bør ikke være andre AirPlay-enheder forsøger at streame på samme tid.

. Baseret i Tampa, Florida, Danielle Fernandez været at skrive, redigere og illustrerer alle ting teknologi, livsstil og uddannelse siden 1999. Hendes arbejde har optrådt i Tampa Tribune, udearbejdende mor magasin, og en bred vifte af tekniske publikationer, herunder BICSI er "Telekommunikation distributionsmetoder Manual." Fernandez har en bachelorgrad på engelsk fra University of South Florida.

bedste måder at spejlet Mac til tv

Hvis du ønsker at slutte MacBook til TV uden Apple TV trådløst, vil LetsView være din bedste valg. Denne trådløse skærm spejling værktøj til Mac er helt gratis og giver dig mulighed for at vise alt på din Mac skærm til dit TV. Simpelthen få den app og installere det på din Mac og TV. Bagefter videre til nedenstående trin for at spejle din Mac til dit TV uden Apple TV.

Praktisk værktøj â € ”apowermirror

ApowerMirror er også et godt værktøj for dig at kaste din Mac skærm til dit TV, selv uden en Apple TV. Denne vidunderlige værktøj er opført som en af ​​de øverste søgte og downloadede skærm spejling værktøjer i disse dage. Det giver store spejling kvalitet med ekstra funktioner, som du bruger til at gøre spejling mere produktiv og fornøjelig. Hvis du vil vide, hvordan du slutter Mac til TV trådløst uden Apple TV og gøre skærmen spejling, så tjek nedenstående trin.

Kablet måde â € ”hdmi kabel

Hvis du også ønsker at vise din Mac skærm på dit TV, når du ikke har en stærk internetforbindelse, kan du bruge et HDMI-kabel. Dette giver dig mulighed for at tilslutte din Mac til dit TV uden at bruge en Apple TV. Hvis du vil vide, hvordan til at spejle Mac til TV uden Apple TV via HDMI-kabel, skal du blot følge nedenstående trin.

Ovenstående er de top 3 praktiske måder til skærmen spejling Mac til TV uden Apple TV. Alle tre metoder er nyttige, når det kommer til skærmen spejling processen. Hvis du ønsker at spejle Mac til dit TV trådløst uden en Apple TV, og brug derefter LetsView eller ApowerMirror; hvis du ikke har en stærk internetforbindelse, kan du prøve den kablede metode, som er ved at bruge et HDMI-kabel.

Sådan aktiveres airplay på en mac

Først skal du sikre din Mac er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som den enhed, du gerne vil AirPlay til. Hvis du er AirPlaying til en iPad, skal du sørge for de er begge logget ind på samme Apple-id-konto så godt.

Fra systemindstillinger:

Meira Gebel er freelance journalist med base i Portland, Oregon. Hun skriver om business, kultur, og teknologi til Insider. Hendes arbejde har været omtalt i Digital Trends, Willamette Week, USA i dag, og mere. Hun er uddannet fra Columbia Journalism School og San Francisco State University. Du er velkommen til at nå ud til hende på Twitter, hvor hun kan findes det meste af tiden, Â MeiraGebel.

Grace er en Associate Editor på Tech reference team på Insider hvor hun redigeringer freelancer bidrag og forbereder dem til offentliggørelse. Hun nylig tjent en Master of Science fra Columbia University Graduate School of Journalism med fokus på undersøgende journalistik og lyd / radio-produktion. Hun er produceret print og audio historier på George Floyd protester, organiserede kriminelle operationer, MTA tilgængelighed, og de skjulte liv højhuse vinduespudsere. Hun har en baggrund i kunst nonprofit fundraising , begivenhed planlægning, og hoteldrift. Hun bor i øjeblikket og arbejder i NYC sammen med sin pels-barn Catso Fatso. E-mail hende på ggoodwininsider. about og følge hende på Twitter gracelizgood

Jeg har den husstand medier rum tilsluttet en Airplay kompatibel modtager. Vores medieserver er en sekundær Mac, der kører 24/7 til det udtrykkelige formål at betjene medier i hele huset. Dette er en hovedløs maskine, der ikke nogensinde udsender nogen lyd på egen hånd, og faktisk kunne have alle lyddrivere deaktiveret, og det ville være helt fint med mig.

Hvad sker der, denne maskine synes at spontant beslutte, at den ønsker at oprette forbindelse til AirPlay-modtageren, hvilket får mit medieværelse til pludselig at skifte inputkilder og er alvorligt Irriterer og forvirrende til andre medlemmer af husstanden.

Hvis jeg simpelthen kunne deaktivere AirPlay helt på denne maskine, så ville alt være godt. Men jeg vil ikke påvirke enhver anden internetforbindelse, da jeg har flere apps, der skal kommunikere til enhver tid i begge retninger til det udvendige internet.

Skærmspejling til Mac og IOS-enheder er tilgængelig via Solstice's support til AirPlay® Mirroring. Dette giver brugerne mulighed for trådløst at streame deres skærm til Solstice-displayet i realtid uden at skulle installere en app. Hvis dit netværk ikke tillader UDP-udsendelsestrafik eller Apples Bonjour-protokol, giver Solstice et AirPlay Discovery-proxy-alternativ, der kan udnyttes i stedet.

Vigtig

Brug telefon som modem

Brug telefon som modem

Der kan være tidspunkter, hvor du skal forbinde din bærbare computer eller tablet til internettet, men der er ikke noget WiFi eller kablet netværk til rådighed. Med din iPhone kan du dog få adgang til et øjeblikkeligt WiFi-hotspot af din helt egen dette ...

Hvordan jeg deler min iPhones internetforbindelse uden at betale Verizon ekstra

Hvordan jeg deler min iPhones internetforbindelse uden at betale Verizon ekstra

Leder du efter WiFi mens du er på farten med disse enkle trin, kan du tilslutte din bærbare computer, tablet og andre enheder ved hjælp af dine smartphones mobile hotspot.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find os Business Directory her

Kan jeg bruge min ATT iPhone som en WiFi-hotspot

Kan jeg bruge min ATT iPhone som en WiFi-hotspot

Gaming på farten er sjov, men multiplayer spil på farten er endnu sjovere. Her er hvordan du tilslutter din Skift til din telefon hotspot

iPhone hotspot ikke fungerer heres, hvordan man løser det

iPhone hotspot ikke fungerer heres, hvordan man løser det

Sådan tænder du Hotspot på iPhone 12 Mini i Tmobile, Forår, ATT og Verizon I dette Indlæg vil vi vise dig, hvordan du tænder eller slukker for, hvordan vi tænder hotspot på iPhone 12 mini i tmobile, forår, ATT, Og Verizon I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan du tænder eller slukker for hotspot th

Har Sprint gratis hotspot til iPhone

Har Sprint gratis hotspot til iPhone

Sprint tilbyder ikke gratis hotspot-service på vores smartphones eller forbindelseskort. Vores priser starter kl 19. 9 for 2 GB data.

Sprint HTC EVO 4G Review

Sprint HTC EVO 4G Review

Ive Sprints iPhone 5 iOS 6.. UNLOCKED 2G3GLTE ved at bruge RSIM 7 med 3G Patch Activation Code. Men jeg kan ikke aktivere det personlige hotspot til

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Cara Mengaktifkan Tethering Internet di iPhone. Artikel wikiHow ini akan mengajarkan kepada Anda cara menghubungkan perangkat ke iPhone Anda agar orang lain dapat menggunakan koneksi internet ponsel Anda. Proses ini dikenal dengan istilah ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.