USCellular introducerer INSEGO 5G MIFI hotspot til at bringe hurtigere forbindelseshastigheder til forbrugere og virksomheder

USCellular introducerer INSEGO 5G MIFI hotspot til at bringe hurtigere forbindelseshastigheder til forbrugere og virksomheder

Da uddannelse og arbejde er flyttet fra traditionelle steder til boliger i løbet af dette år, har Weve set betydningen af ​​tilslutning, især i landdistrikterne, hvor bredbåndsmuligheder kan være mindre tilgængelige, ikke pålidelige eller alt for dyrt, siger Kyle Bidtelyon, direktør for Enhed og tilbehørsportefølje på USCellular. Dette 5G-hotspot kan levere en hurtig og pålidelig forbindelse til fjerntliggende arbejdere og elever, samtidig med at de nyder godt af forretningsrejsende, feltservicearbejdere eller giver ekstra kapacitet til boliger med flere personer, der får adgang til internettet på én gang. Vi er glade for at arbejde med INSEEGO for at bringe en anden 5G-tilslutningsmulighed til vores kunder.

Den INSEGO MIFI M2000 kan tilvejebringe 5G eller 4G LTE-forbindelse til op til 30 Wi-Fi-aktiverede enheder, herunder bærbare computere, tabletter, smartphones og gaming systemer. Dens 3.500mAh batteri kan tilbyde en hele dagsforbindelse, og dens indbyggede sikkerhedsfunktioner kan beskytte data med avanceret kryptering, hackerforebyggelse og adgangskodebeskyttelse.

Vi er glade for at hjælpe med at levere en ny tilsluttet oplevelse til oscellulære kunder med vores næste generations 5G mobile hotspot, siger Jodi Ellis, chef for produktmarkedsføring på INSEEGO. Denne bedst i klasse enhed indstiller en ny standard i mobil hotspot network ydeevne og sikkerhed, og vi er glade for at arbejde med USCellular, da de fortsætter udvidelsen af ​​deres 5G-netværk til nye markeder.

Gennembrud Mobil Performance: Kombination af Qualcomm® Snapdragon® X55 5G Modem-RF-system Med Inspeegos Proprietary Advanced RF Technology Design leverer MIFI M2000 den bedste tilgængelige kombination af 5G og 4G LTE-hastighed, ydeevne og dækning.

Flere enheder tilsluttet, effektivt: Stop flaskehalseChers med Wi-Fi 6 **, der tilbyder 4x større kapacitet og væsentligt hurtigere hastigheder for tilsluttede enheder i forhold til Wi-Fi 5. Det betyder, at brugerne Kan forbinde flere enheder på samme tid uden at gå på kompromis med ydeevne eller ofre batterilevetiden. Det forbinder sikkert op til 30 enheder over Wi-Fi sammen med indstillingen for en direkte tæmmet forbindelse ved hjælp af USB-C-porten.

Enterprise-Grade Security: Om kunder arbejder hjemmefra eller har elever Schooling Fra hjemmet kan de forbinde med ro i sindet. MIFI M2000 tilbyder designet og udviklet i USA, at MIFI M2000 leverer flere lag af beskyttelse med den nyeste WPA 3 Wi-Fi-sikkerhedsprotokol, avanceret kryptering, hackerforebyggelse, adgangskodebeskyttelse, gæst Wi-Fi-netværk, VPN-gennemgang og åben VPN.

USCellulars 5G-netværk dækker i øjeblikket visse områder af Iowa, Maine, North Carolina, Oregon, Washington og Wisconsin, og det vil udvide til at dække dele af ekstra stater i de kommende måneder. For mere information om USCellulars 5G-netværk, enheder og dækningskort, venligst gå til USCellular. om / 5g.

* Faktiske hastigheder og dækning kan variere. Batteriets levetid kan variere afhængigt af brugen som Video Streaming vs Web browsing, enhedsindstillinger, antal tilsluttede enheder og andre faktorer.

Qualcomm, Snapdragon, Hurtig opladning og FastConnect er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated. Andet firma, produkt- eller servicenavne, der er nævnt heri, er varemærkerne for deres respektive ejere.

Udtalelser / anmeldelser af T-Mobile Inseego G MiFi M Hotspot

Jeg talte til T-Mobile, som T-Mobile anerkendte problemet uden at tilbyde løsningen. I betragtning af at jeg har mere end nok datakvote til tethering, forstyrrede jeg ikke problemet og annullerede hotspot i stedet.

InsegeGo, en leder i 5g og intelligente IOT-enheds-til-cloud-løsninger til virksomheden, meddelte, at INSEEGO 5G MIFI M2000 MOBILE HOTSPOT nu er tilgængelig på T-Mobile, der gør den prisvindende 5G MIFI M2000 UN- Bærere første 5g hotspot. T-Mobile slutter sig til en hurtigt voksende liste over Tier-One-mobiloperatører over hele verden, der har valgt INSEEGO 5G-teknologi til deres netværk.

Vi er yderst stolte over at være det betroede valg for T-Mobile med deres første 5g mobile hotspot, der bringer gennembrud ydeevne til over 100 millioner virksomhed og forbrugerkunder på FN-Carriers Nationwide 5G-netværk. Derudover muliggør denne lancering T-Mobile til at levere en sikker, integreret løsning til deres virksomhedskunder med INSEEGO Connect Cloud Management Software, siger Insego-formand og CEO Dan Mondor. Denne spændende udvidelse af vores forhold til T-Mobile Forstærker Hvorfor ISEGEGO er betroet af mobiloperatører og virksomheder verden over. INSEEGO 5G-løsninger fører industrien i hastighed, sikkerhed og kuglebeskyttet pålidelighed, hvorfor vores mobile bredbånd og faste trådløse løsninger bliver guldstandarden, der bringer det bedste ud i 5G-netværk. INSEEGO Connect er en komponent i vores nye software-AS-A-Service Cloud-platform, og det er en vigtig validering af vores produkt og strategi.

Med insegos 5g mifi m2000 mobil hotspot sammen med INSEEGO Connect Cloud Management Software får T-Mobile Enterprise-kunder fuld kontrol over enheder, der er tilsluttet deres virksomhedsnetværk. Denne kombination tilbyder it-organisationer en enterprise-grade-løsning, der inkorporerer bedst i klasse præstationer og pålidelighed sammen med fuldstændig synlighed i enheden Deployments .

Den omfattende Inseeego Connectâ cloud management løsning gør det muligt for it-organisationer at styre 4G LTE og 5G WAN EDGE infrastruktur gennem en sky-indfødt arkitektur, der gør det muligt for dem at hurtigt skala deres operationer. Fra en enkelt ledelsesplatform, der er tilgængelig via en webgrænseflade eller en smartphone, kan IT-ledere eksternt konfigurere, administrere, overvåge og sikre enheder, der er implementeret i hele deres virksomhedsnetværk.

Intern serverfejl

INSEEGO 5G MIFI M2000 har hurtige 5G-hastigheder plus 4G CAT 22 LTE FACKBACK. Dens samtidige dual-band Wi-Fi 6 betyder op til 40% hurtigere Wi-Fi-hastigheder end Wi-Fi 5 og op til fire gange øget data gennemstrømning pr. Bruger, når flere enheder er tilsluttet. Enheden har den nyeste i sikkerhed for at hjælpe med at fortsætte med at overføre oplysninger, når du tilslutter op til 30 Wi-Fi-aktiverede enheder på en gang sammen med WPA3-Wi-Fi-sikkerhed og en VPN-pass-through, der giver en sømløs, sikker datakanal. Det er nemt at forblive forbundet - enten hjemmefra eller på vejen "med hele dagen brugen gennem det flytbare 5050 mAh batteri og Qualcomm Quick Charge-teknologi.

Dagens meddelelse udvider det stærke forhold mellem INSEGEGO og T-MOBILE. Virksomhederne giver i øjeblikket tegningsforvaltningstjeneste til regerings- og virksomhedskunder med InsEEGO-abonnementsløsningen.

T-Mobile er spændt på at udvide vores forhold til INSEEGO i 5G ERA, sagde Mike Katz, EVP, T-Mobile for Business. Vores landsdækkende 5G-netværk har overlegen dækning for virksomheder at trykke på, så de mere effektivt kan fungere eksternt eller gøre det muligt for medarbejderne at arbejde og lære hjemme. Den Insteego 5G MiFi Mobile Hotspot bringer den kvalitetsoplevelse T-Mobile-kunder er kommet til at forvente, ved at udnytte vores 5G-hastigheder.

Anbefalet AI Nyheder: WiseKey Signs A $ 15. Million High Vækstkapital Investeringsaftale med Alpha Blue Ocean for at finansiere erhvervelsen af ​​Arago og integration af kunstig intelligens på sin cybersikkerhedsplatform

AIT News Desk er en uddannet gruppe af web Journalister og journalister , der samler nyheder fra hele teknologien. Det tekniske rum omfatter avancerede teknologier relateret til AI, ML, ITOPS, Cloud Security, Privacy og Security, Cyberthreat Intelligence, Space, Big Data and Analytics, BlockChain og Crypto. For at forbinde, bedes du skrive til AIT-analytiker hos NewsmarteCheries. om.

Vigtig

Nokia og Teletalk Bring første 5G Network til Bangladesh Nokia

Nokia og Teletalk Bring første 5G Network til Bangladesh Nokia

Ericsson har vundet en 5G-kontrakt med Bhutan Telecom, da det landlockede østlige Himalayanland forbereder sig på at lancere 5G-tjenester i slutningen af ​​året.

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

5G-netværket Læs mere om 5G netværk i Hindi, teknologi nyheder og få seneste nyheder og opdateringer om BGR Indien Hindi

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Er rygtet spredes bevidst på 5G teknologi mobil Sådan var reaktionen fra læserne Hindustan News Hub

Indias 5G netværk

Indias 5G netværk

Find 5g For Indien seneste nyheder, videoer Billeder på 5g For Indien og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. OM. Udforsk mere på 5g For Indien.

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

4m konkurrence vil undersøge mulighederne for at gøre det enklere og hurtigere for mobilselskaberne at bruge publiclyowned bygninger og curbside infrastruktur såsom CCTV poler og trafiksignaler til vært 5G radioudstyr.

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G netværk, 5G forskning, 5G fokus, 5G retssag, 5G planer, 5G nyheder

5G mobiltelefoner

5G mobiltelefoner

Prisbillig 5G telefoner er hurtigt ekspanderende som et segment, og nu kan du få nogle store enheder, som vil give dig adgang til superhurtige internet hastigheder på billig.

Unlocked Telefoner Sams Club

Unlocked Telefoner Sams Club

Shop Costco. en for elektronik, computere, møbler, friluftsliv, apparater, smykker og meget mere. Nyd lageret priser lave om namebrands produkter, der leveres til din dør.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

Tilmeld dig vores Google Pixel 5a med 5G abonnement program for bare 15mo. Abonnementet omfatter beskyttelse enhed, plus en opgradering efter 2 år.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.