Verizon iPhone 12 64GB grøn

Apple iPhone 12 5G grøn 64GB

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvordan beregnes interesse? Renter beregnes ud fra ordre dato og sammensat dagligt. Interessen vil blive tilføjet til din konto som et fast beløb i slutningen af ​​den forsinkede betalingsperiode. Det betyder, at du vil betale renter på renter.

Hvordan man undgår at betale renter? Du kan undgå al den interesse ved at betale kontantprisen inden udgangen af ​​den forsinkede betalingsperiode, dette kan ske i en fuld betaling eller flere partielle betalinger.

Hvordan laver jeg et køb nu betale senere betaling? For at foretage en fuld eller delvis betaling skal du blot logge ind på min konto, vælg Foretag en betaling, vælg Betaling Køb nu Betal senere og tildele din betaling til det specifikke Køb nu Betal senere du ønsker at betale af. Alternativt kan du ringe til os.

Hvad sker der efter den forsinkede betalingsperiode? Hvis du ikke har betalt kontantprisen fuldt ud eller kun har foretaget en delvis betaling, vil et engangsbeløb af interesse blive opkrævet på din helt konto. Enhver udestående balance plus renten vil nu blive betalt på din konto.

Som den udestående saldo, plus interessen nu udgør en del af din betalbare balance, vil de tiltrække interesse på din konto, hvilket betyder, at du vil betale renter på renter. Dette vil blive inkluderet i din konto minimumsbetalingsanmodning hver måned og kan ikke tilbagebetales ved at tage 3.

Hvad er udelukket fra Køb nu Betal senere? Omkostningerne til levering og installationstjenester kan ikke placeres på Køb nu Betal senere. Køb nu Betal senere Tilgængelighed er underlagt din kredit- og konto status.

Skal jeg stadig betale min minimumsbetaling? Ja, Allokering Betalinger til køb nu Betal senere dækker ikke minimumsbetalingen for din helt konto. Hvis du har en non-buy nu, betaler du senere saldo på din helt konto, skal du stadig gøre mindst din minimumsbetaling som vist på din erklæring.

Få Apple 20W USB-C strømadapter eller Apple AirTAg 1 pakke eller Apple AirTag 4-pakken, når du tilføjer den på dit køb af udvalgte Apple iPhones. Vælg blot tilføjelsen i rullemenuen for at benytte.

Vælg et land

  Š AppleCare + giver op til to hændelser af utilsigtet skadebeskyttelse hver 12. måned. AppleCare + med tyveri og tab tilføjer op til to hændelser af tyveri- eller tabsdækning hver 12. måned. Hver hændelse er underlagt et servicegebyr eller fradragsberettiget. Skatter kan gælde. Tyveri og tabsdækning kræver, at du har fundet min iPhone aktiveret på din enhed på det tidspunkt, den går tabt eller stjålet. Find min iPhone skal forblive aktiveret, og din iPhone skal forblive forbundet med dit Apple ID i hele tyveri- eller tabsovergangsprocessen. Deaktivering Find My Iphone vil annullere alle dækning af tyveri og tab. Du er ikke forpligtet til at købe AppleCare + med tyveri og tab for at deltage i iPhone-opgraderingsprogrammet.

Virksomheden forpligtet under AppleCare + Â i USA er AppleCare Service Company, Inc., et Arizona Corporation og 100% ejet datterselskab af Apple Inc., gør forretninger i Texas som Apple CSC Inc.

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Hvis du planlægger at få en ny iPhone, så ved du allerede, hvorfor Apple-smartphone-enheder er nogle af de mest avancerede og innovative mobiltelefoner, der er tilgængelige. Istyle er det ideelle sted at købe den nye iPhone 12 eller et andet Apple-produkt i Dubai. Som æbler premium forhandler handler vi om at bringe dig de nyeste iPhones i UAE til gode priser og med fleksible betalingsmuligheder at vælge imellem. Så hvis du leder efter en iPhone opgradering, har vi din ryg, du behøver ikke at kø udenfor en butik til forudbestilling, vi på Istyle vil bringe dig de nyeste æble iPhones høj kvalitet til dit hjem.

Udforsk de helt nye iPhone-funktioner

Istyle bringer dig en omfattende samling af Apple-produkter og iPhones, herunder den nyligt lancerede 5G Speed-kompatible iPhone 12 med sine kraftfulde opgraderinger og nye specifikationer. Den nye iPhone er 11% tyndere, 15% mindre og 16% lettere end iPhone 11 med en 6. Super Retina XDR display. Den nye iPhone omdefinerer fremtiden for 5G-telefoner som verdens mindste, tyndeste og letteste smartphone med 5g hastighed. Ud over at indføre den mest højhastigheds-chip i en smartphone og en uovertruffen OLED-skærm, introducerede iPhone 12 en unikt Astounding design med et keramisk skjold til ekstra beskyttelse.

Lær mere om de nye iPhone-funktioner

IPhone 12 viser, hvordan Apple altid vil omdefinere fremtiden for innovation og teknologi med lanceringen af ​​hver ny smartphone. Det er ikke kun om det futuristiske design med Aerospace -grade aluminiumskanter; Talte om den hårdeste iPhone-serie med de mest fleksible muligheder at vælge imellem. IPhone 12 er tilgængelig i 64 GB, 128 GB, 256 GB opbevaringsrum. Det kommer også i fem friske finish med en A14 Bionic Processor, garanterer Højere batterilevetid og avanceret ydeevne. Den nye iPhone 12 leveres med 4 gange bedre drop-ydeevne, brede og ultra brede tilbage kameraer, der begge har nattilstand og det er også det bedste til at fange store lavt lys skud. Endelig er iPhone 12 drevet af iOS 14, en ny software pakket med genveje, der får dig, hvor du vil i sekunder!

FAQ.

Apple iPhone 12 grøn, 64GB RM 3,399. 0 fra RM 41-7 Arbejdsdage Usexpress Levering Tilgængelig Online Banking, Debet / Kreditkort Cod Shopeepay Se Moresee mindre Rm 3.399. 0 maskiner Officiel Apple Reseller Kuala Lumpur

Indstil din foretrukne butik for at kontrollere lager- eller leveringsomkostninger. Lease Bekræft din foretrukne butik og leveringssted øverst til højre på siden eller indstil din foretrukne butik nedenfor for at kontrollere lager eller leveringsomkostninger.

Ofte stillede spørgsmål

Sim-fri betyder, at din iPhone ikke leveres med en carrier nano-sim. Den SIM-fri iPhone solgt på Apple. OM og på Apple Store er låst op. Det betyder, at du kan bruge en nano-sim eller esim fra enhver operatør, der giver service til iPhone. *

ESIM-teknologi giver dig mulighed for at tilføje en mobilplan til din iPhone uden at bruge et nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan via en trådløs bærerapp. *

Carrier-tilsluttede modeller af iPhone købt hos Apple leveres med en fysisk nano-sim, som vil blive brugt til at aktivere din trådløse konto. For at aktivere ESIM på din nye iPhone, bedes du kontakte din transportør, når du modtager den. *

IPhone-modellerne til AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon er de samme. Hvis du vælger at betale med en AT & T-afdragsplan, vil din iPhone blive låst til bæreren. For detaljer om netværksunderstøttelse, se support. pple. OM / DA-US / HT204039.

Hvis du har gennemført trinene til Authorize Aktivering med AT & T, Sprint, T-Mobile eller Verizon, når du købte din nye iPhone online, vil den ankomme klar til brug. Bare tænd den og følg instruktionerne på skærmen for at sætte det op og aktiveres med transportøren. Hvis du vælger at springe over Carrier Authorization på købstidspunktet, skal du kontakte din transportør eller besøge en Apple Store for at aktivere cellulære tjenester.

Du kan også oprette din iPhone uden en nano-sim ved hjælp af Wi-Fi. Du skal bruge en aktiv nano-sim for at aktivere cellulære tjenester. Hvis du har valgt SIM-Free iPhone, skal du indsætte dit eget Nano-SIM-kort eller få en fra den understøttede transportør efter eget valg og aktivere det for at kunne bruge cellulære tjenester på din iPhone. Hvis Sprint er din transportør, skal du få et nyt Nano-SIM-kort for at aktivere din iPhone 12 eller iPhone 12 pro.

Alle iPhone-modeller solgt på Apple. OM og på Apple Store er låst op, hvilket betyder, at de arent binder til en enkelt bærer, og du kan bruge en SIM fra transportøren efter eget valg. Undtagelsen er, når du køber en iPhone med en AT & T-afdragsplan. Det vil blive låst til AT & T som luftfartsselskabet og vil kun arbejde på AT & T-netværket for betegnelsen i din afdragsaftale.

Når du vælger Apple Card månedlige rater ved kassen, betaler du for iPhone over tid og rentefri šâ-š med Apple Card, og du vil modtage 3% dagligt kontant tilbage foran. Omkostningerne ved din iPhone er spredt over 24 måneder. Du kan tilføje en handel for at gøre dine betalinger endnu lavere.

Apple Trade in Program gør det nemt at handle i en kvalificeret smartphone. Bare svar på nogle få spørgsmål vedrørende model og tilstand, og vi vil give en estimeret handels-in§ værdi eller en enkel måde at genbruge den på.

Hvis du køber online og vælger at betale med Apple Card månedlige rater eller Apple iPhone betalinger, skal du straks anvende din estimerede indkøbsværdi på køb af din nye iPhone. Så godt arrangeret, at du sender os din kvalificerede smartphone. Når vi modtager det, skal du godt inspicere det og verificere dens tilstand. Hvis tilstanden svarer til, hvad du beskrev, er der ikke noget mere, du skal gøre. Hvis betingelsen ikke matcher, vil der blive givet en ny handelsværdi. Du har mulighed for enten at acceptere denne reviderede værdi eller afvise den. Godt arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig vil gå videre med hånden. Hvis du betaler fuldt ud, anvendes din handelsværdi som refusion til din oprindelige betalingsmetode. Dette sker, når vi modtager din kvalificerede smartphone og bekræfter, at tilstanden svarer til, hvad du beskrev, og efter 14 dages returvinduet.

Vigtig

Lyt først

Lyt først

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

OtterBox iPhone 12 mini Symmetry serien Clear Case

OtterBox iPhone 12 mini Symmetry serien Clear Case

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

De 8 bedste iPhone 12 Miniclear Cases 2020 ESR blog

De 8 bedste iPhone 12 Miniclear Cases 2020 ESR blog

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

iPhone 13 Mini12 Mini OtterBox Case

iPhone 13 Mini12 Mini OtterBox Case

De portdæksler på Commuter Series taske forhindre støv og snavs i at komme ind, samtidig med at fuld adgang til alle enhedens knapper, funktioner og funktioner. Hvis der er noget, du er utilfreds med.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Amfilm OneTouch Glass Screen Protector 2pack til iPhone 12 Mini er specialitet designet til 5. kommer preartached til applikatoren for en perfekt justering.

SIMPLE Mobile Apple iPhone 12

SIMPLE Mobile Apple iPhone 12

Opgrader din Tracfone Wireless Smart Phone i dag. Tjek den nye Apple iPhone 12 og betale for det over tid med let månedlige betalinger på 0 apr.

Apple iPhone 12 PRO 256 GB, Grafit

Apple iPhone 12 PRO 256 GB, Grafit

Bedste pris for Apple iPhone 12 Pro 256 GB i Indien er hentet fra betroede onlinebutikker som Flipkart, Amazon, Snapdeal Tatacliq. Tjek Apple iPhone 12 Pro 256 GB Specifikationer, bedømmelser, anmeldelser og køb online.

At købe en Iphone X i Japan

At købe en Iphone X i Japan

Søg fra Silicon Valley Apple stock-fotos, billeder og royaltyfree billeder fra iStock. Find højkvalitets stock billeder, som du ikke finder andre steder.

kdlonlineshopping. about båndbredde overskredet ....

kdlonlineshopping. about båndbredde overskredet ....

Find æble fra iran tilgængelig på Alibaba. about for en sundere, mere nærende mellemmåltid. Æblet fra Iran er pakket fuld af vitaminer til masser af sundhedsmæssige fordele.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.