Verizon minder 2. Million Hot Spot-enheder Fordi af brandfare

Online MBA-studerende kan få erstatning hotspot fra Verizon

Verizon har udstedt en tilbagekaldelse for sin Ellipsis Jetpack mobil hotspot over potentialet for, at enheden bliver en brandfare. Mange vil måske være bekendt med the mobile hotspot-funktionen på deres smartphone eller tablet, men det Ellipsis Jetpack er en separat enhed helt. Disse enheder har været til rådighed til at købe online og i butikken siden april i 2022 og blev typisk prissat mellem $ 50A og $ 150.

Desværre for den gennemsnitlige forbruger, tilbagekaldelse af produkter er ikke ualmindelige. Selecta Ring video dørklokker blev kaldt tilbage i november sidste år. Tilbagekaldelsen kom efter flere rapporter om brande, sammen med rapporter om mindre skader og nogle materielle skader. Endnu mere for nylig, Tesla havde også at udstede en tilbagekaldelse i januar på nogle model S og model X elbiler. Denne gang, spørgsmålet drejede rundt et display fejl med ede kamera.

Verizon udsendt en statement forklarer, at dens arbejde med U.. Consumer Product Safety Commission at minde om de MHS900L, MHS900LS og MHS900LPP modeller. Ifølge en undersøgelse med leverandøren kan lithiumionbatteriet overophedet og Coulda resultere ina en brand. U.. Consumer Product Safety Commission udsendte også en tilbagekaldelse notice angivelse Verizon har received femten rapporter om enheder overophedning. Seks af dem resulterede i skader på strøelse eller gulve, mens to described brugere, der modtager mindre forbrændinger. Verizon siger berørte forbrugere er i stand til at skifte deres mindes Ellipsis Jetpack hotspot for en Orbic hastigheda alternativ,  gratis. For mere information eller for at indlede returnering af en berørt enhed, kunderne kan enten kontakt Verizon om 855-205-2627 eller besøg ellisjetpackrecall. xpertinquiry. om.

Hvad Verizon kunder skal gøre nu

Det er vigtigt at bemærke, at eventuelle Ellipsis Jetpack enheder, der er tilbage på, vil modtage to automatiske softwareopdateringer. Den første opdatering vil vise enhederne identifikationsnummer på skærmen, og dette kan bruges Toa fremskynde productâ udveksling. Den anden opdatering vil forhindre enheden i opladning, når tilsluttet og tændt. Dette har til formål at medvirke til at reducere risikoen for, at batteriet overophedning. Dog vil device nødt til at være tændt for at modtage de to opdateringer.

Før enheden returneres, er der nogle forholdsregler kunder kan tage for at sikre deres sikkerhed. Den første er at gøre Surea enheden er slukket, unplugged og placeres på en hård overflade, væk fra børn og kæledyr. For det andet, er det klogt at sørge for, at enheden er gemt i et rum, der er ordentligt ventileret og vil ikke være underlagt nogen større ændringer i temperatur. Selv om det kan tage lidt tid for alt skal afvikles, Verizon synes at tage han nødvendige skridt til at sikre kundernes sikkerhed, samtidig med at erstatte den mindede enhed gratis.

Brianne Garbutt er en 26-årig University of South Carolina kandidat bor i Colombia, South Carolina. Hun har en grad i Public Relations, med mange års journalistisk og copywriting oplevelse. Hun har to katte navngivne Morse og Hayden, og elsker Marvel, skræmmende film og bøger af stort set alle genre.

vores studerende rabat dit første skridt til succes

The hotspot, som universitetet tilbyder, er Ellipsis Jetpack model importeret af Franklin Wireless Corp. mindede jetpacks er mørke marineblå plast ovale enheder, der er omkring 3. inches lang og 2. 5 inches høj. verizon er trykt under det digitale display vindue på forsiden af ​​apparatet. Opladeren leveres med de tilbagekaldte jetpacks har en mærkat på wiren, at stater: Kompatibel: FWC MHS900L, Model: FWCR900TVL, DC151030.

Studerende og eventuelle fakultet eller medarbejdere ved hjælp af hotspots bør kontakte Verizon direkte på 855-205-2627 mellem 8 a. . og 10 s. . at sørge for en Orbic Speed ​​mobile hotspot, som Verizon vil give gratis.

Fremhævet video

Mens Verizons støtte til studerende i LAUSD er kritisk, det er kun én skoledistrikt. Som Superintendent Austin Beutner sagde, "den digitale kløft er meget reel." Med læring bevæger sig online, lukke den digitale kløft på tværs af hele landet kan være vigtigere end nogensinde.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

KONTAKT: Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Shannon Haber, 213-241-6766

LOS ANGELES â € ”23 mar 2022 â €”Los Angeles Unified School District og Verizon dag meddelt, at de har indgået en aftale om at levere internetforbindelser for alle studerende, der ikke har internetforbindelse derhjemme. Denne aftale er en kritisk komponent i distrikter plan for studerende at fortsætte med at lære som campusser forblive lukket som reaktion på COVID-19. Betingelser for aftalen blev ikke offentliggjort.

Den digitale kløft er meget reel, så mange som 100.000 af vores elever mangler adgang til internettet i hjemmet, siger forstander Austin Beutner. Vi må finde en måde for alle studerende til at fortsætte med at lære, mens skolerne er lukkede, og dette partnerskab med Verizon vil bidrage til at gøre det.

Adgang til fjernundervisning og pålidelig tilslutning er en kritisk komponent til succes for den LAUSDs mission, sagde André © s Irlando, Senior Vice President & President Offentlig sektor og Verizon Connect på Verizon. Verizon er stolte af at samarbejde med LAUSD til hjælp bygge bro over den digitale kløft og holde de studerende, der er forbundet til deres lærere, skoler og hinanden i løbet af denne fortilfælde tid.

Anden største i landet, Los Angeles Unified tjener mere end 700.000 elever i børnehaven througha 12th kvalitet, tidlig uddannelse og voksenuddannelse på nært Toa 1,400 skoler. Distriktet har godkendt over 200 uafhængigt operated offentlige charter skoler. Yderligere oplysninger er tilgængelige Ona kendsgerningerne side fingerspids. Los Angeles Unified's boundaries strækning across 720 kvadrat miles og omfatter the byen Los Angeles, samt alle eller dele af 31 municipalities og flere unincorporated regioner i det sydlige Californien.

Tilbagekaldelsen specifikt involverer omkring 2. millioner enheder af de Ellipsis Jetpack mobilhotspots der blev distribueret i Basking Ridge, New Jersey, sagde CPSC. Verizon sagde, at den har modtaget mindst 15 rapporter fra lithiumionbatteriet i anordningerne overophedning og seks rapporter om brandskader. Mindst to rapporter, der er involveret brandskader.

Virksomheden rådede forbrugerne til at slukke for produktet, trække stikket ud sine strømkilder og returnere det. Hvis det ikke kan returneres straks bør forbrugerne gemme det i et brandsikkert sted væk fra børn.

Nogle skoler forudsat de tilbagekaldte mobilhotspots til studerende, ifølge CPSC. De er blevet kontaktet af Verizon med instruktioner til at få gratis udskiftning hotspots, men midt i pandemi, er mange mennesker stadig arbejder hjemmefra og studerende har stadig brug for internetadgang for skolen. I tilfælde af, at internetadgang er en konstant nødvendighed , Verizon sagde, at forbrugerne bør opdatere produktets software og slukke den, mens det ikke er i brug.

LOKAL.

Familier, der modtog Ellipsis Jetpack fra deres skoler rådes til at kontakte deres skole for at få instruktioner om, hvordan man får en gratis udskiftning enhed og returnere den mindede produkt, sagde CPSC.

De tilbagekaldte jetpacks kan identificeres ved deres mørk marineblå farve og plast oval form, der er om 3. inches lang og 2. 5 inches høj. Verizon er trykt under det digitale display vindue på forsiden af ​​enheden og dens oplader bør have en mærkat på det, der hedder: "Kompatibel: FWC MHS900L, Model:. FWCR900TVL, DC151030"

få de fiberoptisk netværk%

Mobil + Home Rewards: Bliv belønnet når du kombinerer Verizon Wireless Ubegrænset og Fios Gigabit Connection planer. Gem $ 20 / mo. m / Verizon Ubegrænset med Fios Gigabit Connection planer: $ 10 / mo. oï¬ € mobil & $ 10 / mo. oï¬ € FIOS regninger. Verizon Up indskrivning req'd. Tilbyd udelukker forudbetalt planer. Alle rabatter gælder, så længe Verizon giver & du opretholde begge tjenester & begge tjenester forbliver indskrevet i Mobile + Hjem Rewards.

Gigabitconnection

Tilbuddet gælder thru 11. 7. 1 til støtteberettigede nye res. custs. Tilgængelighed varierer. Gigabit netværksforbindelse til dit hjem. Wired hastigheder op til 940/880 Mbps med gns. hastigheder mellem 750-940 Mbps download / 750-880 Mbps upload. Wired & trådløse hastigheder varierer på grund af enhedens grænser, flere brugere, netværk og andre faktorer. Se Verizon. on / yourspeed for mere info. $ 99 Setup og skatter og vilkår kan gælde. Automatisk betaling og papirfri fakturering Reqd. Subj. til kreditgodkendelse og kan kræve et depositum. © 2022 Verizon.

PLAN PERKS

Tilbyde nytte. Thru 1. 9. 2. Skal installere støtteberettigede FIOS-tjenester og indløsningstilbud W / i 60 dage efter installationsdatoen eller senest 4. 9. 2, alt efter hvad der først er. Efter 12 måneders promo-periode slutter, vil dit AMC + abonnement automatisk fornyes på $ 8. 9 / mo. Medmindre du annullerer w / Verizon. Annuller enhver tid. Et tilbud pr. Støtteberettigede Verizon-konto.

Skal installere og opretholde kvalificerede FIOS-tjenester i god stand i 65 dage og registrere for gavekortet m / i 60 dage Derefter eller senest 4. 7. 2, alt efter hvad der er først. Gavekort sendt inden for 48 timers registrering. Vi forbeholder os ret til at opkræve det beløb på gavekortet, hvis berettiget service annulleres w / i 180 dage. Andre gavekort Vilkår og betingelser gælder. Tilbud Ender 11. 7. 1.

Gigabitconnection

Theâ Verizon Innovative Learning Schools Connection hjemmeside har en række ressourcer, herunder tips til at forberede sig på og implementere robuste digitale læringsplaner ogâ Verizonsâ partner Digital Promise har hjælpsomme Covid-19 Online Læringsressourcer og FAQs.

At kende mange studerende stoler også på skolerne for mere end læring, Â Verizon arbejder med Nonprofit Partners for at sikre, at børn fra lavindkomstfamilier stadig har adgang til sunde måltider, mens deres skoler er lukket.

Altice USA og charterkommunikation, der begge blev annonceret den 13. marts 2022, at de ville tilbyde gratis bredbåndstjenester til studerende, der tog online klasser. Begge udbydere dækker forskellige dele af New York City.

Vigtig

Disse store trådløse operatører vil give dig en gratis Apple iPhone 12, hvis du skifter

Disse store trådløse operatører vil give dig en gratis Apple iPhone 12, hvis du skifter

Skift fra ét luftfartsselskab til en anden er ofte den billigste måde at få en ny iPhone. Men skift kan være kompliceret. Her er hvad du behøver at vide.

Up Free Laptop Yojana 2021 Online Registration Begynder, Ansøg nu

Up Free Laptop Yojana 2021 Online Registration Begynder, Ansøg nu

En viral besked på sociale netværksplatforme hævder at centret vil give gratis bærbare computere til studerende til at støtte virtuel læring midt i Covid-krisen

December gratis bærbar For lav indkomst familier Ansøgningsskema verificeret

December gratis bærbar For lav indkomst familier Ansøgningsskema verificeret

De bedste måder at få en gratis bærbare computere til lav indkomst familier studerende. Tjek her udvælgelseskriterierne, og anvende i dag for at få det inden for 7 dages leveringstid. Brug for...

Laptops til rådighed for studerende Coronavirus Covid19 Information

Laptops til rådighed for studerende Coronavirus Covid19 Information

Pressinformationen Bureau PIB har debunked mange falske blogs, der tilbyder gratis smartphones, laptops og stipendier.

Kerala at levere subsidierede bærbare computere til elevernes øverste minister

Kerala at levere subsidierede bærbare computere til elevernes øverste minister

Under ordningen vil skoler og gymnasier være i stand til at holde enhederne, når de har genåbnet

Offentlige ressourcer.

Offentlige ressourcer.

Missouri Department of Social Services

Gratis Regeringen Laptops For lav indkomst familier Grant Supporter

Gratis Regeringen Laptops For lav indkomst familier Grant Supporter

Alle dine North Carolina EBT og mad stempel SNAP spørgsmål besvaret i ét praktisk sted. Bragt til dig af Providers, den 1 EBT app.

Gratis chatrum Gratis online chat uden registrering

Gratis chatrum Gratis online chat uden registrering

Leder du efter Chat Room Group Vores online chatrum tilbyder dig live chatter mobil app i gratis chatrum uden registrering med folk rundt om i verden.

Modtager ikke tekst på din telefon Heres hvordan man fix

Modtager ikke tekst på din telefon Heres hvordan man fix

Cant sende tekstbeskeder på din telefon Denne artikel vil guide dig på 7 mulige rettelser for at kunne sende SMS på din smartphones.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.