Vi testede den app, der gør det muligt at foretage gratis internationale opkald uden en internetforbindelse

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

Prøv Besparelsesberegner at finde ud af, hvordan du kan spare med vores service! Du vil være i stand til at sammenligne de lave internationale opkald satser på denne hjemmeside med dem, der tilbydes af din nuværende langdistance udbyder.

Få de seneste nyheder og tilbud:

I henhold til vilkårene og betingelserne i denne aftale, giver vi dig en ikke-eksklusiv, genkaldelig, personlig, ikke-overdragelig ret til at bruge Application / r uden ret til at give underlicenser. Du vil ikke sælge, underlicens, lease, udleje, udlåne, låne, transmittere eller på anden måde distribuere eller overføre Mobu Ansøgning på nogen måde til tredjepart.

Hvis din enhed bliver stjålet, eller hvis du bliver opmærksom på uautoriseret brug af Mobu Services skal du underrette os straks at suspendere din konto. Du er ansvarlig for alle gebyrer på din konto indtil Mobu Services er suspenderet. Vi har ret til at ændre din adgangskode og kontonavn til enhver tid efter eget skøn.

Mobu forbeholder sig ret til altid at kunne offentliggøre eller udlevere enhver oplysning som Mobu finder nødvendige for at opretholde gyldig lovgivning, regulativer, retslig proces statslige anmodning, eller redigere, afvise indlæg eller fjerne eller begrænse enhver oplysning eller materiale, helt eller delvist, i Möbus eget skøn.

Indholdet af kommunikationen er helt ansvaret for den person, fra hvem sådant indhold stammede. Du kan derfor blive udsat for indhold, der er offensiv , skadeligt, uanstændigt eller på anden måde forkasteligt . Mobu vil ikke være ansvarlig for nogen form for kommunikation spredes ved hjælp af Mobu Services.

De Mobu Services ikke og er ikke beregnet til støtte eller bære nødopkald til enhver form for sygehuse, retshåndhævende myndigheder, medicinsk afdeling eller en hvilken som helst form for beredskabstjenester af enhver art og Mobu er ikke ansvarlig på nogen måde for sådanne opkald. I tilfælde af at, med din tilladelse, en anden bruger anvender din konto, er du ansvarlig for at informere brugeren, at det ikke er muligt at støtte eller bære nødopkald med Mobu Services.

Vi er ejer af ophavsretten, forretningshemmeligheder, varemærker og andre immaterielle rettigheder, herunder alle tilhørende software og underliggende kildekode, som opretholdes til den Licenserede Applikation og alle kopier heraf. Ejerskabet af den Licenserede Applikation skal til enhver tid forbliver hos os. Du accepterer, at den Licenserede Applikation indeholder fortrolige oplysninger, som er vores ejendom. Du accepterer og anerkender, at vi skal eje de immaterielle rettigheder til eventuelle ændringer af den Licenserede Applikation. Mobu er ejet af os, og ingen ret eller licens er givet til Application Provider Varemærker.

Med denne internationale opkald app ved Vinota, kan du ringe til et vilkårligt antal i en hvilken som helst del af verden, til den mest konkurrencedygtige takster, mens du nyder HD-kvalitet stemme. Med Vinota mobil dialer, der ikke er flere grænser for at kalde noget land i verden. Opkald til udlandet via en VoIP-app har aldrig været så praktisk!

ReliabilityDo du nogle gange opleve, at forsvinder den resterende kredit på nogle ringer apps? Vinotas mobil VoIP app giver en 100% pålidelig og gennemsigtig ringer oplevelse. Du vil blive vist de anslåede omkostninger ved opkaldet, selv før du begynder at tale. Efter opkaldet, dit opkald historie er synlig på Vinota webportal, sammen med prisen for hvert opkald.

Superior Voice QualityEnjoy krystalklar stemmekvalitet, når du ringer til udlandet. Vores banebrydende teknologi gør det muligt for overlegen VoIP-opkald kvalitet i forhold til alle andre internationale opkald app. Online kald, behøver ikke gennemsnitlig gå på kompromis med kvaliteten af ​​opkaldet. Med denne ringer app, er du sikret den bedste lydkvalitet på alle tidspunkter. inota er fantastisk til at gøre VoIP opkald til Indien, USA, Nigeria, Bangladesh, Pakistan, UAE og mange andre lande.

Prøv før du køber - det første opkald er FreeVinota lader dig prøve før du køber. Dit første opkald er gratis. Derfor kan du tjekke kvaliteten opkaldet før køb kredit. Når du er tilfreds, kan du tilføje kredit til din ringer app, og begynde at gøre internationale opkald til billigere priser end nogen anden telefonopkald app.

Reliance Global Call app giver dig mulighed for at foretage opkald til dine internationale kontakter med enkelt klik. Du kan få adgang til dine telefonbogen kontakter, skabe foretrukne kontaktpersoner, adgang opkaldslister og nå vores kundepleje fra app.

Trusted af ovenstående 2. millioner brugere verden over og op til milliarder minutter fremført Reliance verdensomspændende platform årligt. Deltag den hurtigst voksende Reliance verdensomspændende familie, downloade app nu!

Når du har downloadet TEL3 App, vil du være i stand til at skabe din GRATIS prøveversion konto. Dit første $ 1 balance er helt gratis. Ingen kreditkort kræves, kun telefon verificering via sms er påkrævet. Du kan ringe op til 100 minutter GRATIS afhængigt af land, du ringer til.

Ringo, den internationale stemme kalde app, som ikke kræver internetdata eller stemme minutter, har lanceret i Indien på onsdag. Den app blev først lanceret i maj 2022 i 16 lande. Nu kan indiske brugere nu også hente og bruge Ringo app til Android, iOS og Windows Phone-enheder.

"I modsætning til andre OTT voice apps, behøver Ringo opkald ikke bruger internettet, Wi-Fi, data eller carrier minutter Opkald ved hjælp Ringo er identisk med at foretage et opkald via din udbyder, hvad angår kvalitet, og alligevel. koster 70 procent lavere end faste satser, der tilbydes af de fleste teleselskaber," sagde selskabet i en erklæring.

For at foretage opkald fra Ringo app, vil brugerne skal først oprette en Ringo konto og overførsel mellem Rs. 25 og Rs. 250 til deres Ringo tegnebog. Den app automatisk synkroniserer telefonkontakter, og tilføjer et land flag med den pr minutters opkald pris mod berøring.

Selskabet hævder, at de app tilbyder priser, der er omkring 70 procent billigere end Vodafone eller Airtel s ISD takster i Indien, og omkring 20 procent billigere end Skype og Viber til de fleste destinationer. For eksempel - indiske forbrugere bliver nødt til at betale Rs 1. 8 per minut at ringe til mobiler / fastnet i USA, Kina og Canada.

Da virksomheden forklarer, at Ringo app bruger en unik opkald flow til at konvertere internationale opkald til lokale opkald. Når en Ringo bruger fra Indien kontakter en person i Det Forenede Kongerige, vil Ringo automatisk ringe ud et lokalt opkald til den indiske bruger og en anden lokal opkald til den britiske brugeren og tilslut to over pålidelige carrier kredsløb.

"Vi mener, at vores app vil ændre den måde, Indien kommunikerer med verden," siger Bhavin Turakhia, administrerende direktør for Ringo. "I dette land, pålidelig internetforbindelse, der kan understøtte VoIP kald er stadig langt væk. Ringo giver den perfekte løsning for indiske forbrugere, der ønsker at holde kontakten med deres familie, venner og kollegaer i udlandet pålideligt og til en lav-omkostninger."

Et andet skridt

Smartphones har helt revolutionerede den måde, vi kommunikerer med hinanden i det seneste årti, dernæst rendering ledning-tøjret fastnet en saga blot â €”for bedre eller værre. Et problem selv, hvilket gør internationale opkald kan stadig være latterligt dyre.

Som et internationalt universitet, vi forbinder med en masse mennesker på verdensplan, uanset om de er potentielle studerende eller prestigefyldte akademikere , så at komme i kontakt med dem, uanset hvor de er kunne forlade ganske et hul i vores pengepung.

Worry ikke, læser, som her har vi sammensat en liste over de bedste opkald og tekster mobil apps på markedet til iPhone og Android herunder nogle internationale alternativer, der kan bruges til at kontakte lande, blok VoIP og Skype.

whatsapp.

Med en brugerbase på en milliard i februar 2022 har vi kronet WhatsApp som endelig valg på denne liste blot for omfanget af dens userbase. Whatsapp giver brugerne mulighed for at sende fuldt krypterede tekster, videoer og lydoptagelser uden sms. Alt du har brug for er telefonnummeret på den person, du leder til kontakt.

WeChat

Drift meget gerne WhatsApp, Viber lader dig kalde, tekst og sende billeder til andre Viber bruger, helt gratis. Viber Out giver brugerne mulighed for at ringe mobil- og fastnetnumre, så Viber brugere kan ringe folk ikke bruger en Viber app.

Budbringer

Messenger er Facebooks standard instant message service. For nylig, at det er nødvendigt have en Facebook-konto til brug messenger er gjort overflødig . Du kan nu bruge Messenger uden en allerede eksisterende Facebook-konto.

Tango

Tango tilbyder en enkel videochat samt medlem-til-medlem opkald, taleopkald, sms og foto deling. Den app kan du deltage i gruppeopkald på op til 50 personer og kræver ikke mere end dit telefonnummer, e-mailadresse og fornavn for at tilmelde dig.

Fordi vi er det bedste alternativ til internationale telekort eller telefonkort. Hos os du altid ved, hvor meget du betaler, når du ringer internationalt. Du behøver aldrig at bekymre dig om at løbe tør for balance, da vi tilbyder de bedste opkaldsfunktioner. Vi stræber efter at lave internationale opkald nemt med fremragende kvalitet til de laveste priser, så du kan fokusere på de ting, der betyder mest. Alt du skal gøre er at gå online og købe forudbetalt kredit for internationale opkald. Vores 24/7 kundeservice er altid der for dig, når du har brug for hjælp til at ringe til dine venner og familie hjem.

Vigtig

GBIC Comunicaciones.

GBIC Comunicaciones.

Somos Proveedores de Internet, Telefona og Televisin A Travs de la Fibra Ptica Ms Rpida del Mercado. DE 12 AOS DE TRAYECTORIA EN VENEZUNA Y AHORA EN PER

Sådan får WiFi Adgang hvor som helst når Time Digital Trends

Sådan får WiFi Adgang hvor som helst når Time Digital Trends

Ønsker du at rejse overalt med internettet i lommen Ikke sikker på, om et SIM-kort eller et trådløst hotspot-enhed er for dig Sapphire tilbyder en enhed, der kan forbinde dig til internettet i over 100 lande med et tryk på en knap. Bestil i dag

Russisk Soyuz Rocket lancerer 36 nye U.. Satellitter MOSCOW TIMES

Russisk Soyuz Rocket lancerer 36 nye U.. Satellitter MOSCOW TIMES

Officiel producentens hjemmeside og online butik Magic Powerline Adapter Smart Home WiFi Booster Uptmodate Downloads 3Year Producenter Garanti

MOVISTAR SPANIEN APN-indstillinger 4G 5G APN-indstillinger

MOVISTAR SPANIEN APN-indstillinger 4G 5G APN-indstillinger

Hej alle efter opgraderingen til Oxygenos 10.. Når du forsøger at aktivere WiFi hotspot, skærer telefonen simpelthen den mobile dataforbindelse, der forlader enhver ...

Personas klbi

Personas klbi

Conectate al mundo con los mejores fly de Internet 4G LTE al mejor precio del Mercado

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Internet Mvil er en gavebutik i Guatemala. Internet Mvil ligger i nærheden til Molino de nixtamal. Internet Mvil fra Mapcarta, det åbne kortet.

internet mvil Oversættelse i engelsk TechDico

internet mvil Oversættelse i engelsk TechDico

Svar 1 af 24 vender tilbage til PV i tre uger i februar og har brug for en internet løsning som udvej, hvor vi bo er utilstrækkelig og for langsom. Do nogen turister har nogen erfaring med at købe et hotspot direkte fra telcel eller att og derefter ...

NIC Costa Rica

NIC Costa Rica

A mediados de 2022, dicen los clculos, Nueve Estaciones del metro tendrn internet gratis para los pasajeros. Som se defini luego de la firma de un ...

Medicinsk Overdækket Californien

Medicinsk Overdækket Californien

Ressourcer til at støtte Fællesskabet i COVID19 sigue da espaol

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.