Velkommen til Crossgates

TMobiles ONE Military Plan

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Per en E-mail fra Jon Freier sendt til medarbejdere, indlejret nedenfor, i morgen alle T-Mobile medarbejdere vil modtage 2 eksklusive insider rabat koder godt for 20% rabat alle linier på en ny konto for livet af kontoen. Det virker med alle tre af T-Mobiles nuværende hovedspor planer, som er Magenta, Magenta Max, og Essentials. Dens uklart, om de vil arbejde på andre planer såsom militær og 55 +, selvom dens usandsynligt.

Koderne gå ud i morgen sparker ting ud med 2 koder til medarbejdere, og de er gode gennem 5ª af oktober. Hvad er Nyt denne gang dog er hver medarbejder vil være at få en kode på den første onsdag i hver kvartal. Thats én kode per medarbejder 4 gange om året. Det ser ud til Insider Rabat rent faktisk vil være en permanent ting nu, sandsynligvis i månederne januar, april, juli, og oktober.

Kunder tænker om tilmelding en konto hos T-Mobile skulle være på udkig efter koder, flyder rundt på internettet, eller nå ud til venner og familie, der kan arbejde til T-Mobile. Hold øje med den rmobile subreddit også.

Med andre ord fremme kræver militære medlemmer og veteraner til at skifte planer, selv om de er helt tilfreds med den plan, de har i øjeblikket. Den talskvinde sagde, at der er intet gebyr for at skifte.

Nu kan du spekulerer â €”hvad med den første linje? Svaret Código stor: Ifølge talskvinde og en opdeling prisfastsættelse på T-Mobiles hjemmeside, den første linje i henhold til en familie militær plan â €”eller den eneste linje under en enkelt militær plan â €” er kun 20 procent af, om en nedsat pris på $ 55 en måned. En anden linje koster en ekstra $ 25 og en tredje, fjerde, femte eller sjette, en yderligere $ 10 hver.

hvad det betyder for vores læser, Ralph, der i øjeblikket betaler $ 90 om måneden for to linjer på et ubegrænset plan, er, at han ville spare kun $ 10 på sin månedlige regning på T-Mobile Military One planen. I løbet af et år, thats $ 120, hvilke Código dårlige. Men Ralph søgte at skære sin telefonregning i halve og baseret på markedsføring af kampagnen, troede, det var muligt. Og i sidste ende, det ikke engang komme tæt.

Lækkede interne dokumenter viser, at Un-luftfartsselskab er parat til at tilbyde ikke mindre end Bogø aftale om ekstra linjer føjet til existing 55+, First Responder, og militære plan priser. De promotions inkluderer en "Tredje linje fri", samt "Køb en Voice Line, få 1 gratis" tilbud, afhængigt af linjerne disse konti allerede abonnerer på.

Hvis du er den eneste abonnent, får du "den tredje linje fri aftale," mens Bogø planen offer går til dem med to eller flere linjer. Desværre vil kun de, der blev underskrevet den en plan inden den 17. september kunne deltage, da der er en 3-måneders-i-god-stående krav om at drage fordel af T-Mobiles Bogø plan deal.

T-mobile bogo planlægge og tredje linje gratis tilbud fora militær, første responder, eller + planer

I erkendelse af den uselviske engagement, at amerikanske militære medlemmer og deres familier, give til vores land, T-Mobile annoncerede flere initiativer, der omfatter tilbagediskonterede planer, leje af veteraner og deres ægtefæller, karriereplanlægning med udflugter og udvidet LTE-dækning omkring militære anlæg.

T-mobile én militær

Den nye T-Mobile One militære plan tager 20 procent fra den første linje og halvdelen fra op til fem yderligere linjer. Dette virker ud til $ 55 for den første linje, $ 25 for den anden linje, og $ 10 per linje for tredje gennem sjette linje. For min familie på fem, der betyder en månedlig alt $ 110 med alle de store T-Mobile One fordele. Det er endelig tid til denne veteran at opgradere min hævdvundne planen.

Desuden er T-Mobile tilbyder halvdelen off den nye Galaxy S9 og S9 Plus, se vores fulde gennemgang, der starter den 22. april. Du skal købe en Galaxy S9 eller S9 Plus på en installation udstyr plan og derefter 24 månedlige bill kreditter vil blive anvendt til at dække halvdelen af ​​udgifterne til telefonen.

Den nye T-Mobile One militær plan vil være tilgængelig den 22. april til aktiv militærtjeneste, Reserve, National Guard, veteraner, Gold Star familier og de små virksomheder, de ejer i op til 12 talelinjer.

Leje, veteraner og ægtefæller

T-Mobile lovet at rekruttere 10.000 veteraner og ægtefæller i de næste fem år. Dataene viser, at næsten 53 procent af amerikanske militære medlemmer oplever nogle periode med arbejdsløshed inden for 15 måneder efter at have forladt tjenesten så T-Mobile forsøger at bidrage til at gøre overgangen til det civile liv succes.

Militære ægtefæller flytter med militæret medlem og ofte har en hård tid at skifte job, når de bevæger sig rundt om i verden. Arbejdsløsheden for ægtefæller er rapporteret mindst fire gange det nationale gennemsnit.

Karriere parathed program

Non-profit organisation, FourBlock, provideds karriere parathed programmer for dem overgang ud af militæret. T-Mobile er at tilvejebringe midler til at hjælpe udvide programmet til 20 byer og lancere tjenesten online, så militære medlemmer overalt kan drage fordel af programmet.

Udvidet lte

Militær Vurdering Måned er en mulighed for at fejre og takke de modige tjenestegørende, der fortsat at gøre deres del for at sikre sikkerhed og trivsel af nationen. Og som de gør, vil T-Mobile stå med dem.

FN-luftfartsselskab understøtter militæret året rundt gennem ansættelse forpligtelser, karriere programmer, medarbejder ressourcegrupper, militære sats planer og meget mere. Disse bestræbelser nedbryde i fire kategorier, der hver især en afgørende komponent i den stærkeste portefølje af militære og militær-familieydelser i den trådløse industri.

Som Executive Sponsor for Veterans & Allies Network, har jeg mulighed for at se de mange måder T-Mobiles militære medarbejdere tager sig af hinanden, både i virksomheden og ud i resten af ​​verden, siger Jon Freier, Executive Vice President, T-Mobile Consumer. Disse mennesker kommer fra en fælles baggrund af teamwork og service, og de bringer en utrolig fokus, arbejdsmoral og følelse af kammeratskab til FN-luftfartsselskab. Vi kunne ikke være hvem vi er uden dem.

Leje

Uanset om veteraner i karriere overgang eller deres ægtefæller er aktive i arbejdsstyrken, militære familier tilføje utrolig værdi for vores samfund under og efter deres tjeneste og T-Mobile er forpligtet til at give dem meningsfulde muligheder. Standalone T-Mobile tidligere givet tilsagn om at ansætte 10.000 militære dyrlæger og deres ægtefæller i 2023 â € ”og nu, inklusive veteraner og veteran ægtefæller Un-carrier bragt om bord med Sprint fusionen, blev glad for at dele var over halvvejs der !

Det første skridt på leje stien er rekruttering , og T-Mobile har været på udkig på Veterans selv efter måder det kan forbedre rekruttere og leje praksis fra get -gå. Liv Abreu er en militær partnerskab manager for T-Mobiles Militær og mangfoldighed Rekruttering program, der ankom til Un-luftfartsselskab efter at have tilbragt tre år som en hær faldskærmsudspringer i den 82. luftbårne division. I betragtning af hendes personlige erfaring overgang fra militærtjeneste til detailhandel til ledelsen og rekruttere , hun ved præcis, hvordan værdifulde militære-made færdigheder er â €”og hvordan man kan genkende dem.

Lederskab, for eksempel, er en grundlæggende færdighed, du får i militæret, siger Abreu. En masse overgang tjenestegørende måske ikke være i stand til at tale med deres erfaring som ledere i forbindelse med en civil opgave, så dens en opgave for personalekonsulent at tale kandidaten gennem hvordan man bedre kommunikere at dygtighed.

Support

Med deres erfaring drift i samarbejdsaktiviteter hold, implementering i tempofyldt miljøer og tænker på deres fødder, militære folk prale skillsets, der er unikt værdifuld for en voksende arbejdsplads ligesom T-Mobile.

"Der er bløde færdigheder, der kommer med at blive uddannet i militæret, og at du erhverve hele din tjeneste, ting, du udvikler gennem dine oplevelser, der er 100% gældende for enhver opgave du ansøge om, siger Abreu Du er nødt til at være. stand til at dreje hurtigt og du skal være missionen klar. Det agility er ikke bare fysisk, men psykisk. du er nødt til at træffe hurtige beslutninger â €”nogle gange livstruende beslutninger â €” i en kort tid. Hertil kommer, militær talent er laser -focused på opgaven ved hånden og vores arbejde i T-Mobile kræver, at strategisk tankegang

. Dens en stor Un-carrier prioritet at udnytte dette talent pulje af dem er villige og i stand til at bidrage på alle niveauer på tværs af virksomheden. men hovedvægten isnt i på blot rekruttere talentfulde individer â €”dens også på at fastholde dem og støtte dem i hele deres karriere bane med T-Mobile. Med sin Livemagenta-fordele Pakke tilbyder T-Mobile en bred vifte af personlige og professionelle udviklingsprogrammer, fra pengehåndteringsrådgivning til mental sundhed og wellness Rådgivning til Life Coaching.

Forbinde

Mens du tjener i hjemmet eller i udlandet, skal der under aktiv told, reserve eller pensionering, og militærfamilier forbliver forbundet. Ikke alene tilbyder T-Mobile nu alle sine kunder det hurtigste, bredeste og mest pålidelige 5G-netværk i Amerika, men FN-Carrier tilbyder militær de bedste ubegrænsede prisplaner i trådløst. EN

Med T-Mobile Military Discount, Active-Duty Military-medlemmer, Â veteraner, nuværende eller tidligere vagt eller reserve medlemmer og Gold Star-familier kvalificerer sig til T-Mobiles signaturplan, Magenta-militæret. Med 50% rabat på familiemæssige linjer kan kunderne få fire linjer ubegrænset Talk, Â Tekst og Data for kun $ 100Â pr. Måned med Autopay. Og fordi 5G er inkluderet i alle T-Mobils-hastighedsplaner, får kunderne også adgang til Americas største, hurtigste og mest pålidelige 5G-netværk. Plus-gratis ubegrænset teksting og 2G-data i 210 fremmede lande og destinationer i udlandet, SD streaming og mere. EN

For $ 35 / måned / linje med AutoPay kan militære kunder tilmelde sig for fire linjer t-mobiler Magenta Max Military Plan, som indeholder ubegrænset snak, tekst og data, der ikke kan bremse ud fra brug, 4k UHD streaming på kompetente enheder , 2x datahastighed og teksting i udlandet og alle de andre frynsegoder i Magenta-militærplanen.

Mobilize.

Gennem dette partnerskab har FN-Carrier adgang til flere forskellige veje til sourcing-militære talent, herunder karriere Readiness Programmer og rekrutteringsmesser på baser og andre officielle steder rundt om i verden. I år har T-MOBILE været bragt i tre ledende medarbejdere, hvoraf den ene gik ind i statslige anliggender, en anden i forbrugermarkederne  og den tredje indviklede produkter.

Afkastet på investering er absolut der, men det er mere Effictful for os er at følge denne kandidater rejsen og måle vores indflydelse som en organisation, der viser sig i disse rum, siger Abreu. Vi elsker vores partnere på Hohâ og de elsker os. Gør det arbejde, vi gør sammen, er så tilfredsstillende, især for mig som en veteran selv.

Og FN-Carriers VA-partnerskabet går ud over den virtuelle. Tidligere i år bragte virksomheden en super hurtig ultra kapacitet 5G netværk online på Miami VA Medical Center. Nu læger og sygeplejersker i hele anlægget kan hurtigt få adgang til høje båndbreddefiler som billedbehandlingsresultater, laboratorier og medicinske diagrammer uden at skulle binde til en computer. Dens en højhastighedsopgradering, der vil positivt påvirke de tusindvis af militære patienter Miami VA tjener hvert år.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få retninger, anmeldelser og oplysninger om AMC Monmouth Mall 15 i Eatontown, NJ.

Tmobile n lake st il 31 aurora, il

Tmobile n lake st il 31 aurora, il

71 Kundeanmeldelser af Tmobile. En af de bedste mobiltelefoner, forbrugersvarer på 2071 Orchard Rd, Montgomery IL, 60538. Find anmeldelser, vurderinger, retninger, åbningstider, kontaktoplysninger og book online-udnævnelse.

Opbevar steder og timers forlokationer

Opbevar steder og timers forlokationer

Køb de nyeste tmobile produkter på Tmobile Orchard Rd Brentwood Rd 2 i Montgomery, IL. Gennemse i lagerenheder, ring eller book en aftale i dag.

Sikkerhed Glassdoor.

Sikkerhed Glassdoor.

Køb de nyeste tmobile hotspots mere på Tmobile Retail Cir Hornbeck Rd i Morgantown, WV. Gennemse i lagerenheder, ring eller book en aftale i dag.

Sikkerhed Glassdoor.

Sikkerhed Glassdoor.

Tmobile Morrow Mobile Phones, Planer Covers på en tmobile butik i nærheden af ​​dig Tmobile Adresse 1000 Southlake Mall SP 5506, Morrow, GA 30260, Amerikas Forenede Stater Telefon 1 6784227911

Tmobile steder i Morrow, Georgien Forretning Profiler

Tmobile steder i Morrow, Georgien Forretning Profiler

T-Mobile butik, placering i Southlake Pavilion Morrow, Georgien retninger med kort, åbningstider, anmeldelser. ContactAddress 1980 Mt Zion Rd, Morrow, Morrow, Georgien 30260, USA

Motorola Moto e 2020

Motorola Moto e 2020

Den største antal annoncer på ét sted Tag et kig på alle aktive annoncer på Pazar3. k henhold til din søgning t mobile Elektronik Mobiltelefoner Motorola Moto E

Tmobile steder i Nashua, NH virksomheder Profiler

Tmobile steder i Nashua, NH virksomheder Profiler

71 Tmobile ledige job i Nashua, NH på Faktisk. om. Anvend på Account Executive, Implementering Specialist, Detailsalg Associate og mere

Xolo Mobile Service Center i Gohana

Xolo Mobile Service Center i Gohana

OFFICIELT Xolo mobiler servicecenter i Gohana, Haryana Adresse, telefonnummer og arbejdsdage er angivet nedenfor. Besøg Xolo autoriseret servicecenter i Gohana krav garantien

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.