Hvad skal man gøre, før du sælger, give væk eller handle i din iPhone, iPad eller iPod touch

Sådan sælger eller handler du i din gamle iPhone og gem på iPhone 13

Når det kommer til at give væk eller sælge din iPhone, kan du ikke bare slå det ned, tage SIM-kortet ud og håber alt bliver okay. Der er værdifulde data på din iPhone, og du skal slippe af med det. Plus, hvis du ikke udfører alle de nødvendige skridt, er chancerne, der ender med enheden, ikke engang kunne bruge den. Hvis du sælger det, kan det ding din sælger Reputation .

Hvis du for øjeblikket er på en opgraderingsplan med Apple eller din transportør, vil du sandsynligvis ikke sælge eller give din iPhone for at få en nyere iPhone XR, XS eller XS MAX, eller endda en varm ny Android-telefon , men du skal stadig tørre det ordentligt, før du får det tilbage.

For de af jer, der fuldt ud betalt for din iPhone, vil du gerne sælge den for at hjælpe med at betale for den nye enhed. Hvis du ikke har brug for ekstra kontanter, kan du give det til en ven, familiemedlem eller velgørenhed, eller du kan bare holde det rundt som en backup-telefon.

Ligegyldigt hvad du ender med at gøre med din iPhone, hvis du ikke holder det som en backup eller sekundær Telefon, her er alt hvad du behøver at gøre, før du slippe det sikkert, herunder backing op, tørre og bærer-låse op.

Du tænker måske ikke på det, men hvis du har et Apple Watch, har du nu et ekstra skridt til at gøre før noget andet, fordi du ikke vil have dit ur stadig at være forbundet til iPhone, du får Af med. Bare husk på, at det også vil slette dit ur og gendanne det til fabriksindstillinger, et nødvendigt onde.

Hvis du ikke planlægger at købe den nye XR, XS eller XS MAX, og i stedet har en Android-enhed i tankerne, vil du gerne Defore Degister Imessage før du sælger eller giver væk din iPhone. Hvis du ikke gør det, vil alle dine venners iPhones fortsætte med at tro, at dit nummer er forbundet med iMessage, der slutter i en kamp mellem at sende iMessages og SMS-tekster â € "og du får måske ikke dem alle.

Til Deregister Imessage, skal du sørge for, at dit SIM-kort stadig er i enheden, og at du er tilsluttet dit mobilnetværk, og derefter gå til indstillingsappen på iPhone og tryk på "Beskeder . " Endelig deaktiver "Imessage" øverst på siden. Du vil også gerne gå ind i "FaceTime" -indstillingerne og gøre det samme. Hvis du af en eller anden grund glemmer at gøre disse ting, kan du stadig Deregister på Apples hjemmeside.

Hvis du får en ny iPhone og vil have alle dine data og medier til at overføre over, vil du gerne oprette en iOS-backup. Der er et par måder at gøre dette på: Gennem iTunes eller via iCloud. Den sikreste måde at gå er med iTunes, men hvis du ikke har nok plads på din computer til en backup, vil iCloud være tilstrækkelig.

Back up ved hjælp af iTunes

Brug enten en lyn til USB eller lyn til USB-C-kabel for at forbinde din iPhone til din Mac eller PC. Hvis i en eller anden grund ikke åbnes automatisk, skal du manuelt lancere det. Når du er tilsluttet, skal du se telefonikonet i iTunes ved siden af ​​Media Dropdown og under "Devices" i sidebjælken.

Hvis det ikke er tilsluttet, skal du kontrollere, om en "Lås op iPhone til at bruge Tilbehør" -meddelelse er på din iPhone eller ej. Dette fremgår under visse omstændigheder, når de kører iOS 11.. eller højere. Hvis du ser advarslen, skal du låse din iPhone op og se om den vises i iTunes. Du må også have tillid til din computer, hvis dette er din første gang, der forbinder til iTunes.

I iTunes skal du vælge telefonikonet op eller vælge din model fra listen "Enheder" til venstre. Sørg for, at du er på skærmen "Sammendrag", og vælg derefter "Denne computer" under backups, og klik på "Sikkerhedskopiering nu." Udførelse af en krypteret backup er valgfri, men værd at tænke på, hvis du overhovedet bruger sundhedsprogrammet.

Back up ved hjælp af iCloud

Hvis du har nok iCloud-lager, kan du sikkerhedskopiere din enhed direkte til den. Men før du gør det, skal du sørge for, at denne mulighed er tændt. Gå til Indstillinger-appen, og tryk derefter på dit navn øverst på siden. Derefter skal du trykke på "iCloud", så "iCloud backup", og sørg for, at den er aktiveret.

Hvis din iPhone allerede var forbundet til Wi-Fi og en oplader, mens du er låst, har du sikkert en sikkerhedskopi, hvis "ICloud Backup" allerede var aktiveret. Hvis du lige har aktiveret det eller vil have en ny, kan du trykke på "Sikkerhedskopiering nu" for manuelt at opdatere.

Sådan slettes din iPhone sikkert, når du sælger, handler, vender tilbage eller giver den væk

Nu hvor alle dine ting er gemt på din computer eller i iCloud, er det næsten tid til at gendanne din iPhone og rydde alt på det. Men der er en vigtig ting, der skal gøres forud for at gøre det - deaktiverer aktiveringslås.

Uden Deaktivering Aktiveringslås, den, der ender med enheden, ikke kan Reactivate eller bruge den. Vi anbefaler at gøre dette nu, bare hvis du begynder at tørre iPhone og ikke se prompten for at slukke for Find min iPhone.

På din iPhone, skal du åbne indstillinger, og derefter trykke på dit navn øverst på siden. Gå til "iCloud", så "Find min iPhone", og skift ud af funktionen. Igen, hvis du ikke gør det, skal du blive bedt om at slukke det, når fabrikken genopretter det, men bedre at få det ud af vejen.

Hvis du ikke slukker for at finde min iPhone, før du sælger eller giver enheden væk, vil du stadig være i stand til at deaktivere aktiveringslås, så den nye bruger kan reaktivere det. Det er dog ikke det nemmeste.

Trin: Log ud af din Apple-konto

Det sidste du skal gøre før du tørrer din iPhone er logget ud af din Apple ID-konto til iCloud, iTunes og App Store. Dette sikrer blot, at enheden ikke længere er tilsluttet din Apple ID-konto, ligesom en sikkerhedsforanstaltning.

For de af dine løbende iOS 10. eller højere, åbner du indstillinger, og tryk derefter på dit navn øverst. Tryk derefter på "Log ud" nederst på siden, indtast dit Apple ID-adgangskode, og vælg derefter "Sluk for".

Hvis du kører en ældre version af iOS, er processen lidt anderledes; Åbn indstillingsappet, og tryk derefter på "iCloud", efterfulgt af "Log ud." Bekræft ved at trykke på "Log ud", og tryk derefter på "Slet fra min iPhone", og indtast dit Apple ID-adgangskode. Derefter, gå til "iTunes & App Store" i Indstillinger, tryk på "Apple ID", og derefter "Log ud."

Trin: Tør din iPhone tilbage til fabriksindstillinger

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når du tjekker, får du mulighed for at få en jiffy taske sendt ud til dig eller for at udskrive din egen salgspakke ud. Hvis du har valgt en taske sendt ud, sender vi dette inden for 1 arbejdsdag. Typisk vil dette blive modtaget inden for 1-3 dage. Med pakken vil være en leveringsnota, der indeholder med din enhed samt instruktioner til at sende enheden ved hjælp af en af ​​vores porto-muligheder

Hvad skal jeg medtage med enheden?

Vi behandler håndsæt mandag-fredag ​​og vil fortælle dig via e-mail og sms, så snart dit håndsæt er modtaget, skal du modtage en yderligere opdatering senere på dagen, når håndsættet er blevet testet. Du kan også kontrollere status for din bestilling ved at gå til mine ordrer, når du er logget ind. Vores Freepost Service tager 2-3 dage, men på sjældne -kontaer kan tage op til 15 arbejdsdage at ankomme. Hvis vi ikke har modtaget dit håndsæt inden for 15 arbejdsdage, så er det muligt at tabe varen. For at gøre et krav skal du kontakte Royal Mail på 08457 740740 eller besøge deres hjemmeside for yderligere information.

Jeg kan ikke logge ind?

Kontroller, at du indtaster dit brugernavn og adgangskode korrekt. Hvis du ikke kan huske dine loginoplysninger, kan du tjekke disse mod den e-mail, som vi sendte dig, når du først registrerede sig hos os. Bemærk venligst, at adgangskoden er sagerfølsom.

Hvordan ændrer jeg mit kodeord?

Gå til afsnittet Min konto på webstedet og log ind på din konto. Vælg indstillingen Skift min adgangskode for at ændre dit kodeord. Til sikkerhedsformål vil dette bede dig om også at bekræfte din eksisterende adgangskode.

Hvem betaler for porto?

Hvis du har valgt bankoverførsel og ordren opfylder betingelserne og netværkskriterierne, under hvilke den blev solgt, vil din betaling være behandlet & på din konto samme dag. Kontrol er behandlet & sendt ud inden for 1-2 dage.

Har min enhed ankommet?

IMEI-nummeret er et unikt nummer, der gives til alle mobiltelefoner og tabletter, der kan bruges til at identificere enheden. Hvis du indtaster * # 06 # Din kloge telefon vil gøre det 15-cifrede IMEI-nummer, der vises magisk på skærmen! Eller hvis din nøglepude er brudt eller batteriflad, skal du fjerne ryggen, og du finder den under batteriet. Hvis du har en iPhone, kan den være på SIM-porten.

Min mobiltelefon / enhed har  £ værdi, kan jeg stadig genbruge det?

Ja du kan! Hvis du ikke sælger os en telefon, men bare ønsker at genbruge en af ​​Â £ 0 værdi, så send den til os på adressen på vores kontakt os side og sørg for, at ikke noget dårligt sker til det, og det ender ikke i en losseplads ! Indtast venligst en note, der angiver, genbruge, og sørg for at pakke telefonen i en stærk, stiv pakke, sørg for, at batteriet er inde i telefonen, og den telefon er slukket, pakk telefonen, så den ikke kan bevæge sig eller blive tændt under transit . Pakker skal tages til det lokale postkontor og afleveres ved tælleren. Handel med ikke dækker omkostningerne ved at sende £ 0 Værdi telefoner, så sørg for at du betaler for den korrekte porto.

Hvordan kan jeg finde ud af hukommelsesstørrelsen på min iPhone?

Gå simpelthen til Indstillinger / Generelt / Om, og under kapacitetsafsnittet vil du se antallet af GB til rådighed for opbevaring på din iPhone. Bemærk venligst: Dette vil altid være op til 10% lavere end 8, 16, 32, 64 eller 128 GB annonceret , da operativsystemet allerede er forudindlæst på telefonen.

Hvordan kan jeg blive betalt?

Du kan vælge imellem: Check Bank Transfer Check Du skal blot indtaste dit navn og godt foretage en check ud, der skal betales til det navn, som du så nødt til at pope ned i banken med. Bankoverførsel Du giver os dine bankkontooplysninger, og vi betaler direkte i den pågældende konto. Vi ved, at folk bekymrer sig om at indtaste deres bankoplysninger, men du behøver ikke.

Den mobiltelefon / enhed, jeg skulle sælge, har ændret pris, vil du give mig den gamle pris?

Vores værdi løfte er, at vi betaler dig den pris, der tilbydes på tidspunktet for dit salg og hold det i 14 dage. Hvis du ikke sendte os din telefon inden for de 14 dage, vil vi tilbyde dig den nuværende hjemmeside pris.

Hvis du planlægger at sælge, handle i eller give væk din nuværende telefon, er der en række trin, du skal tage for at forberede din telefon for at beskytte dine personlige oplysninger og sikre dine data og konti.

Vigtig

LØST Hvorfor plejer mine tabletter skærmen reagerer at røre Samsung Galaxy Tab 3 7.

LØST Hvorfor plejer mine tabletter skærmen reagerer at røre Samsung Galaxy Tab 3 7.

Er skærmen på din låst Android-enhed brudt Heres hvordan du nemt kan låse en Android-telefon, selvom skærmen er brudt.

hvordan man fabriksnulstilling Galaxy Note 3 uden password

hvordan man fabriksnulstilling Galaxy Note 3 uden password

Lær at Hard Reset Factory Reset Format Samsung Galaxy Note 10 Plus, Guide til Fjern Mønster Lås eller kodeord, gendanne standardindstillinger gennem indstillinger og Recovery Mode.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tjek de trin til fabrikken nulstille din nye Samsung Galaxy Note 10 Plus Komplet tutorial til fabrikken reset Galaxy Note 10 plus.

HowTo Factory Reset Galaxy Note 10 Plus Complete Tutorial

HowTo Factory Reset Galaxy Note 10 Plus Complete Tutorial

I denne Android Tutorial, vil vi vise dig, hvordan du fabriksnulstille Galaxy Note 10 Plus. Samme fremgangsmåde kan bruges til Samsung Galaxy hard reset Note 10.

Bypass FRP Samsung A21 Gmail-konto lås bypass

Bypass FRP Samsung A21 Gmail-konto lås bypass

Blokeret fra FRP og kan ikke få adgang hovedskærmen Her 5 nemme tips til, hvordan man kan omgå google verifikation på Android og Samsung telefoner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Blokeret fra FRP og kan ikke få adgang hovedskærmen Her 5 nemme tips til, hvordan man kan omgå google verifikation på Android og Samsung telefoner.

Hard reset Samsung Galaxy S8

Hard reset Samsung Galaxy S8

Ønsker du at nulstille din Samsung S8 Hvis ja, her vil vi diskutere nogle hurtige skridt til Factory Reset Samsung S8-enhed på den nemmeste måde.

Sådan Factory Nulstil din Samsung Galaxy Tab E 9. Fabriks nulstilling

Sådan Factory Nulstil din Samsung Galaxy Tab E 9. Fabriks nulstilling

Jeg fandt min gamle Galaxy Tab E tablet og jeg fabriks nulstillet det, fordi jeg glemte adgangskoden, og nu kan jeg ikke komme ind i min tablet, fordi jeg også har glemt min email

Hårdt Nulstil Samsung Galaxy Note Edge

Hårdt Nulstil Samsung Galaxy Note Edge

Komplet guide om Hard reset Samsung Galaxy A70 Android-telefon uden adgangskode eller mønster lås. Også kender Factory reset og software.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.