Hvem er Emily, og hvorfor er hun robocalling dig

The One With The Yeti

I de seneste uger, har vores sociale liv migreret til videochat. Glade timer, brætspil, arbejde møder, og stort set alt andet, vi gør med vores venner nu involverer fyring op en populær videochat app. Og mens weve allerede skitseret nogle tips til at kigge bedre i videoopkald, lyden er lige så vigtig.

Overvej en ekstern mikrofon

Laptop mikrofoner har kommet langt i de seneste yearsà ¢ â,¬â € mikrofonen på den seneste MacBook Pro er overraskende god. Men, vil selv en relativt billig dedikeret mikrofon giver en seriøs spring i troskab.

Hvis du køber noget af høj kvalitet nok, kan det komme i handy ned af vejen, hvis du nogensinde ønsker at tage det næste skridt til live streaming eller podcast optagelse. The Blue Microphones Snowball Ice kommer fra det samme selskab som det allestedsnærværende Yeti mikrofon, men det Snowball koster kun $ 50 og vil gøre de fleste alt du behøver til videoopkald og grundlæggende optagelse. Hvis du vil have noget endnu amatør, kan du trin op til $ 179 Rode Mikrofon NT-USB, som tilbyder ekstra funktioner som iPad tilslutningsmuligheder ud af boksen og en indbygget pop shieldà ¢ â,¬â € et tyndt stykke materiale der forhindrer audio spikes under hårde konsonantlyde

Wear hovedtelefoner til at lyde bedre på video telefonmøder

Når lyden fra højttalerne gør sin vej tilbage til mikrofonen, får du en gnarly løkke, der kan forårsage ubehagelige ekkoer eller endda aggressiv feedback. Tilslutning dine hovedtelefoner under opkaldet vil forhindre, at det sker. Hovedtelefoner også gøre det meget nemmere at høre alle i indkaldelsen, så ingen har til at gentage sig selv igen og igen.

Kontroller, at computeren eller telefonen er faktisk at bruge din mikrofon

Bare fordi din mikrofon er tilsluttet eller dit headset med en indbygget mikrofon er synkroniseret til din computer gør ikke betyde, at dens faktisk gør noget. Nogle gange computeren vil holde med dens standard lydenhed, medmindre du manuelt at skifte. Her er hvordan man øger mikrofon volumen:

På en Mac: Klik på volumenkontrollen i menulinjen, og vælg lydindstillinger. På fanen Input, skal du sørge for, at din ekstern mikrofon er valgt fra listen. Når den valgte, skal du sørge for at indgangsniveauet bar flytter for at indikere, at computeren er picking up lyd. Sørg lydstyrkemærket isnt hele vejen ned.

På en PC: Højreklik på ikonet Lydstyrke på proceslinjen, og vælg lyde. Vælg fanen Optagelse og vælg din ekstern mikrofon fra listen. Hvis den nye, kan du vælge Opsæt mikrofon til at gå gennem mikrofon opsætning guiden.

Hold den rette afstand til lyd bedre på video telefonmøder

Sidder for langt væk kan naturligvis påvirke din generelle volumen og gøre din mikrofon for stille, men det giver også lyd til at hoppe ud af nærliggende vægge og give din stemme et gentaget, grotte-lignende kvalitet. Det bliver også sværere for din mikrofon til at adskille din stemme fra baggrundsstøj, så eventuelle støjreducerende funktioner indbygget i softwaren plejer være så effektive.

Kom for tæt kan introducere vindstøj interferens fra din ånde som dine ord kommer ud af din mund. Det kan også forårsage niveau pigge under aggressive lyder som B og P som dine læber adskilt. Gode ​​mikrofoner har filtre foran dem lavet af tynde lag stof for at forhindre dette fænomen.

Hvis du er bruger et headset med en indbygget mikrofon, det bør forblive omkring en tomme væk fra hjørnet af din mund. Men tage lidt tid til at teste sin placering i forhold til din næse. Hvis du ånder direkte ud af din næse og ind på mic, youll emne alle med den ubehagelige lyd af din egen vejrtrækning i mellem tanker.

Bo i et kontrolleret miljø til at lyde bedre på video telefonmøder

Spekulerer hvordan man kan slippe af baggrundsstøj? Vind er en fjende af god lyd. Samtidig tage et opkald udenfor er fantastisk til at få nogle ekstra D-vitamin, luft brøler via en mikrofon, selvom dens blot en let brise. Den samme regel gælder for baggrundsstøj på næsten enhver art.

At finde et relativt isoleret område vil gøre en stor forskel og redde dig fra at konkurrere med dine omgivelser. Mens et hjørne kan synes som et godt sted at skjule fra baggrundsstøj, lyd hoppende off vægge kan forårsage en funky ekko, så giver det et lyt før hoppe ind i et opkald.

Frigør din wifi båndbredde

Computeren har kun en begrænset mængde strøm til at afsætte til apps og videochat kan bruge op et anstændigt beløb af denne beføjelse. Lukning apps, der kunne konkurrere med din videochat program kan frigøre computerkraft og internet båndbredde.

Hvis din forbindelse bliver klemt på båndbredde, vil programmet ofte reducere kvaliteten af ​​din video og lyd for at forsøge at forhindre afbrydelse. At lav kvalitet lyd kan få virkelig snavset og endda udvikle sig til den frygtede robot stemme.

Hold dig slået, når du ikke taler

Jeg vil være glad for at planlægge en 30-minutters besøg af højttalertelefon eller Skype, når din bogklub læser en af ​​mine bøger, hvis mine tidsplan tillader. Hvis din gruppe mødes i den nordlige Delaware, Philadelphia, eller syd Jersey regioner, vil jeg forsøge at besøge i person, hvis det er muligt.

Hent venligst en moderne browser:

Lockport advokat Ronald J. Winter at bruge sin position som en tidligere anklager og hans forbindelse med en Niagara County Sheriff løjtnant at forhindre anholdelsen af ​​sin datter på en spirituskørsel afgift sidste år, en politi video viser.

"Gør du genkende mit navn på alle?" Vinter spurgte stedfortrædende Timothy Caughel, arrestere officer, i en telefonsamtale opfanget af mikrofonen på Caughel krop cam. "Jeg plejede at være theÃ, chef drab anklager for Niagara County. Jeg arbejdede i DA kontor i 18 år."

Han bad også stedfortræder tre særskilte gange i løbet af samtalen til at droppe anklagerne, efter den stedfortrædende allerede havde placeret Rachel J. Vinter i håndjern, satte hende på bagsædet af hans patrulje køretøj, og fortalte hende, at hun var arresteret for kørsel i påvirket tilstand.

CaughelÃ, havde rapporteret anholdelsen på politiets radio, før de giver Rachel Vinter, 21,  at bruge sin mobiltelefon til at ringe til sin far, en tidligere Niagara County assistent distriktet advokat, der nu fungerer som fortrolige lov kontorassistent til staten højesteretsdommer Richard C. Kloch Sr.

staten kontor Domstolsstyrelsen tidligere på ugen sagde, at det er ved at undersøge sagen, som endte 16 maj, med Niagara Falls City dommer Robert P. Merino afskedige DWI og hensynsløs kørsel anklager mod Rachel Vinter. Hun erkendte sig skyldig i to køretøj og trafik overtrædelser . Hun fik en betinget afladning og betalt $ 146 i mod .

"Vi bruger diskretion i retshåndhævelse hele tiden Vi brugte skøn den nat," sagde løjtnant Steve Broderick, der talte til vinter og Caughel om sagen. "I bakspejlet , om det var rigtigt eller forkert, folk kan bedømme det."

"Er der nogen måde at ikke have dette til at ske Er der noget vi kan gøre?" Ronald Vinter høres på videoen spørger Caughel, efter fortæller stedfortræder om sine år i statsadvokatens OfficeÃ, under deres samtale i de tidlige timer af Thanksgiving Day, havde november 24. Caughel stoppet advokatens datter nær Lockport High School.

Når den stedfortrædende forklarede, at han havde stoppet Rachel Vinter, fordi hun kørte uden forlygter og krydsede centrum lineÃ, mens du drejer fromÃ, Lincoln Avenue til Locust Street, advokat kommenterede, "Tja, det er en god grund. "

Båndet fanger de fleste af en telefon diskussion mellem de Winters over udåndingsprøve. Da Ronald Vinter havde en chance for at tale med Caughel igen, Vinter sagde, at han ønskede at have en chance for at se sin datters tilstand for sig selv, før de træffer en beslutning.

Orleans County DA Joseph V. Cardone, der blev tildelt sagen som en særlig anklager, fortalte The Buffalo News  thatÃ, han spurgte to uddannede eksperter narkotika indregning og  Orleans County Sheriff deputerede til visning båndet.

Jeg har prøvet at tilslutte og stikket ryger ud et sæt hovedtelefoner igen og igen, i håb om at det ville skifte tilbage. Men, har jeg ikke haft nogen held. Jeg har prøvet en hård nulstilling så godt, og det har ikke hjulpet mig. Jeg er villig til at åbne den op og se, om jeg kan ordne det, men ikke sikker på, hvad jeg leder efter. Så jeg håber nogen kan hjælpe. Hvis alt andet fejler, jeg har en EVO 4G jeg kan bruge, indtil jeg er forfalden til en ny telefon.

Jeg har arbejdet med det samme problem. Den første gang var det en Google Voice-nummer. trange men endte med at blive til virkelighed. Jeg var nødt til at afinstallere det helt, fjerne min telefon fra tjenesten, genstart, og test. orks, derefter geninstallere alt. nything mindre vil ikke påvirke problemet. are Sprint techs som jeg testet og er sandt. Det fungerede i næsten et år, nu er det gør det igen, og det samme rettelse ikke længere arbejder. Jeg tror jeg bliver nødt til at gøre en fuld backup og få den sat af til reparationer.

Hvis det er faktisk en blæst ørestykket, som IAmSixNine foreslog det kan være, kan jeg sige, det var en nem hardware reparation på en sprint butik. En dag jeg foretaget et opkald og lyden i højttaleren blev ekstremt dæmpet. Jeg troede, det var bare forbindelsen. Efter at have prøvet opkald et par gange mere, indså jeg, det var sandsynligvis en hardware problem. Jeg tog det til sprint butikken og i omkring en time ørestykket blev udskiftet. Det bedste er, at butikken gik jeg til ikke selv opkræve mig til reparation, selvom jeg ikke har forsikring og havde telefonen ikke længere var under garanti.

prøve dette først. USH toppen af ​​ya telefon højttaler ved headsettet hul skubbe tilfældet i dette område. f du kan nu høre sin skruen i toppen, der kom løs. pen den op og stram med en lille sekskantet driver. måtte gøre det.

Tak woodlink, havde jeg et problem med min HTC Desire X, jeg ikke var i stand til at høre stemmen under opkaldet, men når jeg sætter telefonen højttaler jeg var i stand til at høre. gjorde hard reset, men stadig uden held, Så læste jeg din besked og installeret SoundHound, nu er jeg til at høre stemmen. arlier Jeg hørte i radioen og unplugged øretelefon uden at slukke radioen thats når mit problem startede.

Jeg har lige købt en helt ny Droid X til at erstatte min gamle, og det havde det samme problem, indtil jeg hentede App. Nu virker det perfekt. Vil det sidste, eller har du nødt til at købe Pro-versionen? Hvis det er tilfældet, jeg kan sende telefonen tilbage for en udskiftning.

Efter optagelsen gik viral, Comcast fanget færten af ​​det, og har tilbudt deres undskyldning. Vi er meget flov af den måde, vores medarbejder talte med Mr. Block og kontakter ham til personligt undskylde, siger virksomheden i en erklæring. Den måde, som vores repræsentant formidles med ham, er uacceptabelt og ikke i overensstemmelse med, hvordan vi træner vores kundeservice. Vi undersøger denne situation, og vil tage hurtig handling.

Den robocall selskab antage en vis procentdel af opkald vil blive besvaret af en potentiel kunde, siger. % Af opkaldene, eller. 01xR. Ring denne procentdel P. Hvis R er 1.000.000 opkald / time, vil de besvarede opkald være PXR eller 1000 opkald / time. Sige antallet af personer, der håndterer de opkald, H, kan håndtere 10 opkald / time hver. Så du skulle 100 mennesker til rent faktisk at tale med kunderne.

Når du får en robocall du ikke ønsker, skal du trykke på den relevante knap for at sige, at du er interesseret i deres produkt, så bare sige noget, men ikke hænge op, bare sætte telefonen ned i 5 minutter. Snart de ulovlige virksomheder vil finde deres linjer overbelastet med tusindvis af tavse linjer, ingen taler! Medarbejderens skifter fra linje til linje, spilder deres tid på at forsøge at få et svar. De illegale virksomheder har ingen løsning, den eneste handling robocallers kan tage er at tage dit nummer fra opkaldslisten efter medarbejderen svar og finder ingen der. Denne effektivt redskaber deres egen gør-ikke-Call-listen!

Løsningen på robocall problem er at uddanne forbrugerne i en "Svar, men taler ikke" kampagne for at besvare opkaldet, men lægge telefonen for 4 eller 5 minutter. Dette kan ske gennem tv-annoncer og FTC "Do Not Call" internetside. Simpelt men helt effektiv!

Vigtig

Caney, KS Ejendomsmarkedet ejendomsmægler. om.

Caney, KS Ejendomsmarkedet ejendomsmægler. om.

Den Baldwin marked ikke kan skelnes fra enhver anden smalltown købmand, men alle dens otte medarbejdere er på den kommunale lønningsliste. Arbejdstagere fra byerne vedligeholdelse afdeling tage pauser fra at skære græs til hjælp unload leverancer, og beboerne har taget til udstyre ned borgmesteren, når de ønsker at anmode om en bestemt type mælk.

UPS Store Ship Print Her 11971 N Grand Parkway E

UPS Store Ship Print Her 11971 N Grand Parkway E

Besøg din lokale restauranter Chipotle Mexican Grill på 21360 US Highway 59 i New Caney, TX nyde ansvarligt fremskaffede og frisk tilberedt burritos, burrito skåle, salater og tacos. For begivenhed catering, mad til venner eller bare dig selv, Chipotle tilbyder personlig onlinebestilling og catering.

20185 US Highway 59, Ste 200 New Caney La Michoacana Kødmarkedet

20185 US Highway 59, Ste 200 New Caney La Michoacana Kødmarkedet

Dit næste måltid venter på El Caney-markedet i El Monte. Nyd de seje sommerbrise på El Caney Markets sæsonmæssigt tilgængelig udendørs siddepladser. Aleaving sofaen

PetSmart New Caney Valley Ranch Dyrehandel i New Caney, Texas

PetSmart New Caney Valley Ranch Dyrehandel i New Caney, Texas

Få Walmart timer, kørselsvejledning og tjek ugentlige tilbud på din nye Caney Supercenter i New Caney, TX. Få Ny Caney Supercenter butik timer og kørselsvejledning, købe online, og afhente instore på 20310 Us Highway 59, New Caney, TX 77.357 eller ring 2813067101

Googles Smart Højttalere kan nu besvare indgående telefonopkald i Australien opdateret

Googles Smart Højttalere kan nu besvare indgående telefonopkald i Australien opdateret

Amazon Alexa og Google Assistant er de mest populære stemmeassistenter på markedet. Vi sammenligner dem begge for at finde det bedste i vores uafhængige anmeldelse.

Hvis du vil have online privatliv, ændre dit telefonnummer

Hvis du vil have online privatliv, ændre dit telefonnummer

Hvordan kan jeg ændre min kontaktoplysninger og login-oplysninger

Tmobile siger, at i denne situation bør du deaktivere 5G og bruge 2G i stedet

Tmobile siger, at i denne situation bør du deaktivere 5G og bruge 2G i stedet

5G er tilgængelig i mange lande rundt om i verden, men der er et par grunde til, at du måske deaktivere det. Har du slå det fra på din telefon

Hvorfor betale for aol tjeneste

Hvorfor betale for aol tjeneste

Køb en ny telefon er spændende, men besværet med at vende tilbage en er ikke. Her er Walmart telefon returret forklarede

Hvis jeg køber en ny telefon kan jeg bare skifte SIM-kort Gadgetroyale

Hvis jeg køber en ny telefon kan jeg bare skifte SIM-kort Gadgetroyale

Aktiver Tmobile Sim Kan jeg bare skifte SIM-kort mellem T mobile phonesOur mission er at skabe pædagogisk indhold. Derfor har vi også udforske ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.