Hvorfor du bør rapportere fidus Sandsynlig

Aussies ramt af bølge af opkald spoofing svindel Hvad gør man hvis man får en

Næsten hver dag for det forløbne år, jeg har været åndeløst informeret om, at garantien på min bil er forældet. Situationen er dystre: det er midt i en pandemi, og hvis garantien på min bil giver ud, kunne jeg være en seriøs del af pengene.

Problemet er, at jeg ikke har en garanti på min bil. Jeg ejer ikke en bil. Jeg har aldrig ejet en bil. Jeg sidst kørte en mine forældre ejede i high school. Men ubønhørligt, en kvinde kalder mig i midafternoon at tilbyde mig en vej ud af min garanti problem.

En februar 2022 Insider undersøgelse foretaget på SurveyMonkey Audience fandt, at 46% af amerikanerne rapporterede modtage spam telefonopkald på deres mobiltelefon hver dag, med en anden 24% modtager dem flere gange om ugen.

Den anden er økonomisk: på grund af det, det er utrolig rentabelt at bruge spam opkald til at drive virksomhed, om den, der ringer er en svindler forsøger at Bilk penge ud af mærker eller en egentlig forretning ved hjælp af telemarketing til at øge salget.

Endelig er den retlige situation, med en række enorme domstolsafgørelser â €”med en mere på den måde en €” hidtil bane vejen for telemarketingfolk at slippe af sted med at sprænge din telefon ustraffet, med næste til ingen retsmidler og underfinansierede håndhævelse prøver bare at holde låget på.

Yderligere, særinteresser, der foretrækker en ureguleret robocall miljø er enormt magtfulde i forhold til de pro-forbrugergrupper; en Insider analyse viste, at de føderale lobbyister ansat af pro-robocall virksomheder undertal anti-robocall forbruger gruppers lobbyister med en faktor 100 til 1.

Det betyder ikke, der ikke er løsninger, blot at den tilgang til spam opkald skal ændres. Den fremherskende budskab er, at dette ikke er et problem, der kan lovgives væk eller slukket med en switch. Tværtimod skal forbrugerne behandle den amerikanske telecom system som en inficeret computer-netværk, der tager sagen i egen hånd med software beskyttelse for deres telefoner.

Hvorfor Jeg får spam opkald?

Eksperter kreditere ascendance af spam telefonopkald til grundlæggende problemer med opkalds-id, en telefon system, hvor alle kan fungere som en bærer, den manglende evne til at opdage dårlige opkaldere, og en række dårlige skuespillere, der udnytter disse fejl til at drive milliarder af opkald til amerikanske telefoner.

betjeningsproceduren standarden er mere forhammer end skalpel. Der er forskellige former for robocall svindel: nogle er klart ulovligt, såsom opkald den foregiver at være IRS eller retshåndhævelse, mens andre sælger en slags produkt som en auto en forsikring garanti eller men ulovligt Telemarket produkterne. Alt dybest set bruge nogle iteration af den samme forretningsmodel.

Først skal en virksomhed, der ønsker at finde købere. De kunne være at sælge faktiske produkter som forsikringer eller alarmsystemer, eller de kunne være et fupnummer operation på udkig efter mærker, de kan tvinge til at købe gavekort. Produktet er faktisk ligegyldigt, hvad der betyder noget er, at de er villige til at betale nogen $ 6 eller $ 7 pr bly til at sende dem folk, der kan være interesseret i at købe.

Virksomheden de kontrakt at finde disse kundeemner er robocaller; typisk oversøisk, hvad de gør, er call millioner af telefonnumre med en indspillet besked. De fleste hænge op, men en gang imellem nogle lytter, og de mennesker, der er tilsluttet via en telefon træ, indtil de er bestemt til at være en kvalificeret bly, som derefter sælges til det oprindelige selskab.

Den robocaller er i stand til at placere deres opkald via en gateway luftfartsselskab, som er et teleselskab villig til at stille disse opkald til amerikanske telefoner. Gateway luftfartsselskab ikke altid ved, at de hvidvaskning scam opkald til USA telecom-systemet, men de er ofte mål for FTC håndhævelse. Når opkaldet er på amerikansk jord, passerer det gennem kludetæppe af luftfartsselskaber til din telefon.

"De arbejder," siger Aaron Foss, grundlægger af Nomorobo, et selskab, der blokerer spam opkald. "De svarprocenter er afgrundsdyb, en tiendedel af en procent svarprocent. Men risikoen for at blive fanget er så, så lav, og belønningen er så højt."

Økonomien i telefon spam er utroligt gunstige. For perspektiv, 125.000 minutter af robocalls fra Message Communications Inc â €”, som opretholdt en $ 25.000 bøde i 2022 for, hvad FTC beskrevet som 'forsætlig, gentagne' overtrædelser â €” har solgt for en simpel $ 875. Antages en forbruger lytter til opfordringen til et gennemsnit på tre sekunder, at $ 875 ville oversætte til 2. millioner opkald, med en cent at få en køber 28 spam opkald.

Enhver person, der køber fra en telefonsælger kan lette hundredtusindvis af opkald, ifølge en FTC talsmand. Mens mange opkald i sidste ende kan sælge et egentligt produkt, masser er simpelthen svindel rettet mod de ældre eller handicappede, spam opkald, der funktionelt udarbejde ældremishandling operationer forsøger at Bilk seniorer tør for penge.

Den øverste svindel af enhver given tid er en afspejling af bekymringer; auto warranty svindel er store i dag, og var sidst meget populære i de højder af den Store Recession, når den økonomiske angst roiled landet. Som amerikanerne tage på gæld til at ride ud pandemien opkald preying på disse bekymringer forbliver populære.

Opkaldene ofte stammer i udlandet, hvor FTC inkompetent. The Do Not Call liste virker ikke for robocalls på din mobiltelefon, er det bare forhindrer levende telemarketingfolk fra at kalde dig. Selv om det virkede, den robocallers allerede flaunting loven, og der er lidt grund til at de ville respektere registreringsdatabasen. De er i stand til at trives på det amerikanske telefonsystem på grund af en grundlæggende fejl i strukturen af ​​nettet.

"Vis nummer blev aldrig bekræftet," sagde Foss. I 1980'erne, hvor opkalds-id først blev gennemført, var der kun én telefon selskab â €”AT & T â €” og som de var i stand til at kontrollere kunder, blev opkalds-id implementeret på samme måde som en returadresse på en kuvert var, hvor en person kunne sætte noget.

Så AT & T blev brudt op, og deregulering betød nogen kunne blive et luftfartsselskab, og FCC love, som effektivt beskytter privatlivets fred for dig som en telefon bruger er lige i stand til at beskytte dårlige skuespillere, så godt. Som et resultat, opkalds-id er meningsløs alligevel har påberåbt sig, hvilket gør det nemt for svindlere at udnytte.

Spam opkald er utroligt irriterende og til tider tilsyneladende uophørlige. Når dit nummer gør det på en slags liste, kan den syndflod af robocalls og beskeder fra fidus kunstnere drive nogen gal.

Spam opkald og optagelser til at ignorere

Hvis du får et opkald fra en velkendt udseende nummer, du er mere tilbøjelige til at tro sin legitime. Dens eneste menneskelige natur, trods alt. I disse scenarier, dog theres en stærk chance selve nummeret er falsk. Bedragerne bruge denne spoofing taktik til målrettet at skjule det faktiske antal theyre ringer fra. Når det er tilfældet, dens uundgåeligt, at nogle spam opkald vil gå igennem.

Hvis du tager telefonen, og du hører en optagelse på den anden linje, FCC råder dig til at hænge op med det samme. Hvis du er bedt om at svare på et spørgsmål â €”selv om spørgsmålet er vil du gerne stoppe med at modtage disse opkald? â €”FCC siger at hænge op og ikke svare.

Baggrunden for denne vejledning er to gange. For én, hvis du svarer ja eller tryk et nummer på tastaturet, det signalerer, at theres en virkelig person på den anden linje. Dette skaber incitament svindlere at holde forsøger at snyde dig. Det øger også odds dit nummer vil blive solgt til andre.

Andre tip til at stoppe robocalls og potentielle svindel

Hvis du har en iPhone og ønsker at stoppe robocalls, der er en løsning. Du skal blot gå til Indstillinger> Telefon, hvor man så skal se en toggle for Silence ukendte opkald. Hvis du slår dette på, vil alle opkald fra et ukendt nummer går lige til voicemail. Den gode nyhed er, at hvis det er en legitim opkald, vil antallet stadig dukke op på din liste over seneste opkald.

En livslang Mac-bruger og Apple entusiast, har Yoni Heisler været at skrive om Apple og tech industrien som helhed i over 6 år. Hans skrift har optrådt i Spiselige Apple, Network World, MacLife, Macworld UK, og senest, TUAW. Når du ikke at skrive om og analysere den nyeste happenings med Apple, Yoni nyder at fange Improv shows i Chicago, spille fodbold, og dyrke nye tv-show afhængighed, de fleste nyere eksempler er Den walking Dead og Broad City.

moneyish

En pågældende skatteyder nylig spurgte Reddits privatøkonomi samfund, om et opkald fra en påstået IRS rep var legit; den person, der hævder at være en agent på telefonen truet med, at plakaten vil blive anholdt i 24 timer, hvis han eller hun ikke kalde dem tilbage til en uspecificeret måde.

De er. Ikke blot vil IRS aldrig kalde skatteydere uden at sende dem først om et emne relateret til deres skatter, men agenturet forsikrer på sin hjemmeside, at det aldrig vil true med at kontakte det lokale politi eller lignende myndigheder eller truer lovlig handling, for den manglende betaling af skatter.

Men selv politibetjente får disse typer trusler: en øvre østside NYPD-område for nylig tweeted, at en af ​​sine officerer var blevet kaldt af en svindler, der hævdede at være fra IRS. Mange skurk er også rettet mod skatteyderne med e-mail phishing-svindel, som steg 60% i 2022.

Halvdelen af ​​alle mobilopkald forventes at være spam roboCalls inden udgangen af ​​dette år, ifølge Call Protection Company First Orion, som analyserede data fra 50 milliarder opkald over 18 måneder. Det fandt, at procentdelen af ​​spam telefonopkald er hoppet fra 3.% af de samlede opkald i 2022 til 29,% i 2022 â € ", og det forudsiger, at nummeret vil ramme 44.% i begyndelsen af ​​2022, før de stiger til halvdelen af ​​alle opkald efter år ende.

År efter år, Bomns forbrugere på rekordbringende niveauer, overgik det foregående år, og svindlere invaderer i stigende grad vores privatliv i nye ekstremer, sagde Charles D. Morgan, CEO og hoveddataforsker i Første Orion, i erklæring.

Og ironisk nok , er denne stigning også delvis på grund af flere mennesker, der screener deres opkald; viser sig, at ignorerer roboCalls sporer svindlere til at placere endnu flere opkald, mens de forsøger at komme igennem. Problemet er, at teknologien, der gør disse robodere, er billige og nemme at gøre, så den er en lav barriere for indrejse, Susan Grant, administrerende direktør for forbrugerbeskyttelse og privatlivets fred på forbrugerforbundet af Amerika, fortalte menturerne. De virker naturligvis ofte nok, at flere svindlere fortsætter med at komme ind på markedet. Og det er svært for retshåndhævelse at gå efter hver eneste roboCall, fordi der er så mange af dem. Det er spekuleret på, at det koster kun $ 0. 1 for en spammer at placere et spoofed spam-opkald.

Og mens FTC modtog 63.000 klager over ulovlige Robocalls hver måned i 2022, steg nummeret næsten seks gange til 375.000 klager om måneden i 2022. Så FCC skabte en roboCall-strejkekraft i 2022 for at hænge op på CON-kunstnerne. Holdet forsøger at udvikle teknologi til at bestemme, hvor disse opkald kommer fra, så de kan lukke dem ned. Det vedtog også nye regler sidste år, så telefonselskaber proaktivt at blokere opkald, der sandsynligvis vil være svigagtige, som f.eks. At være fra områdekoder, der ikke eksisterer. FCC begyndte også at udforske måder at oprette et pålideligt system for at kontrollere, at et telefonopkald virkelig kommer fra telefonnummeret, som det hævder at komme fra for at stoppe kvarteret spoofing, hvor svindlere placerer opkald, der synes at være lokale, fordi de har samme områdekode, som du gør.

Hvad folk kan gøre lige nu er at bruge de værktøjer, der bliver gjort tilgængelige for dem, og vær meget forsigtig med ikke at give personlige oplysninger â € "som dit navn, socialsikringsnummer eller fødselsdato â €" til nogen som kalder dem ud af det blå, om det er et levende opkald eller ej, nævnte tilskud.

Selvom det er logisk at antage, at seniorer ville være primære mål, afslørede en ny rapport, at tusinder af tusindårs var faktisk den mest målrettede demografiske gruppe af de mere end 50 milliarder spam-opkald foretaget i 2022.

Vigtig

TypeC USB DataCharger kabel til Verizon Inseego MiFi M2100 5G UW Walmart. om.

TypeC USB DataCharger kabel til Verizon Inseego MiFi M2100 5G UW Walmart. om.

Tryk indhold frigivelse fra Business Wire. AP nyheder personale var ikke involveret i sin skabelse.

INSEEGO SKYUS DS VERIZON CELLULAR MODEM VARTNUMMER FWAS4135

INSEEGO SKYUS DS VERIZON CELLULAR MODEM VARTNUMMER FWAS4135

Du kan forbedre det cellulære signal til dit Verizon-INSEEGO 2100 MIFI hotspot ved hjælp af et signal booster system. Shop Alternativewireless. OM for signal booster systemer til biler, lastbiler, hjemme eller kontor.

Hent apps og spil på din iPhone eller iPad

Hent apps og spil på din iPhone eller iPad

Ikke tilfreds med Windows 11s Android offerings Her er hvordan man installere Google Play Butik på Windows 11.

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Lær at arbejde med apps installeret i din Shopify butik.

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Denne artikel forklarer, hvordan du løser cant downloade apps i iPhone, der er ganske almindelige i iPhone sammen med årsager og hurtige løsninger.

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

Den Ringo app bruger en betalt, men unikt opkaldssystem, der ikke kræver internetdata eller stemme minutter.

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Vælg en internationale telefonkort fra Nyd Prepaid og du kan forvente internationale Lave opkald satser, stor kvalitet, instant PIN levering og 247 kundeservice på flere sprog.

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman Tjek vores internationale kaldende legacy satser pr minut til lande rundt om i verden

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.