WiFi-adgangskoder, Offline Maps VPN. WiFi MAP

Russisk Soyuz Rocket lancerer 36 nye U.. Satellitter MOSCOW TIMES

Internettet har forvandlet den måde, som verden kommunikerer, lærer, styrer og udveksler ideer, men milliarder af mennesker over hele kloden mangler pålidelig, overkommelig adgang. Loon var en radikal tilgang til at udvide internetforbindelsen. I stedet for at forsøge at udvide internettet med traditionel jordbaseret infrastruktur som fiberoptikkabler eller mobiltelefon tårne, tog Loon til himlen med et netværk af balloner. Loons balloner rejste langs kanten af ​​rummet for at udvide internetforbindelse til landdistrikter, udfylde dækningsgab og forbedre netværksrødigheden i tilfælde af katastrofe.

Loon tilbragte ni år at udvikle teknologier til at levere tilslutning fra stratosfæren

Loon-teamet begyndte med et spørgsmål: Kunne et netværk af stratosfæriske internetstrålende balloner være den radikale ide, der endelig kunne bringe rigelig, overkommelig internetadgang, ikke kun til næste milliarder, men til de sidste milliarder? Til den sidste UNCONNECTED Fællesskaber og de mindst i stand til at betale?

Nummer et land med det freeste internet i verden, Estland er blevet en model gratis og åben internetadgang. I årenes løb har dette lille land i Nordeuropa investeret meget i sin udvikling og forsøger nu at vise verden, det er meget mere end det. Landet har en meget forskellig naturskønhed med stenrige strande, gammelvækstskov og mange søer. For at blive særskilt har Estland indledt massiv teknologisk innovation. Det er klart, at landet har meget mere at byde på, end du troede rigtigt? Så her er der 15 interessante fakta om livet i Estland, der får dig til at bestille dit næste fly til Tallinn.

Estland er virkelig at træde ind i fremtiden. Det var det første land i verden at vedtage online afstemning â € "tilbage i 2022, mens andre lande stadig tænker på det. Her bruges internettet til sit fulde potentiale, da 95% af selvangivelsen er afsluttet online, og virksomhederne kan registreres i løbet af få minutter. For det er selvfølgelig Wi-Fi overalt, da regeringen siden 2022 byggede et gratis Wi-Fi-netværk, der dækkede de fleste af de befolket områder. Du kan også få 4G dækning selv i midten af ​​skoven! Da Estland er et meget internetfokuseret land, er det en kendsgerning, der er kendt, at den har en af ​​verdens bedste internetforbindelse.

I dag styres næsten alle offentlige tjenester online. Borgere, bevæbnet med et chip-og-pin identitetskort, kan køre deres anliggender fra en bærbar computer eller telefon, hvor som helst der er tilslutning. Det er rigtigt, alle i Estland får et ID-kort, hvilket betyder, at du også kan bruge til digitale signaturer. Så forestil dig at have en ferie i Bali, og du har pludselig brug for at underskrive et dokument og sende det til din forretningspartner? Skal du kigge efter en printer, så du kan underskrive og scanne dokumentet eller bare tilslutte dit id-kort i din computer? Det andet valg virker sikkert meget pænere. Hvorvidt der blev indgivet afkast, booking togbilletter eller valg af vores ledere, er vores ID-kort sikre og nemme at bruge.

Er du forbløffet over faktum nummer 2 og leder efter en måde at få et digitalt id på? Nå, den estiske regering ønsker også at tilbyde dig chancen for at gøre det samme! Du kan nu registrere dig for en e-residency, en offentlig udstedt digital identitet, der gør det muligt for digitale iværksættere at etablere og styre et betroet globalt selskab helt online - uanset hvor du er i verden. Drives af Republikken Estland, har programmet til formål at skabe en ny digital nation for globale borgere.

Så hvis du vil åbne en virksomhed, når du har dit kort, kan du gå online fra, hvor du end er på planeten, logger på regeringsportalen med dit kort og pin, og brug det til at danne din estiske Virksomhed, og registrer derefter hos en estisk bank og begynder at handle. Fordi det estiske skattekontor er digitalt forbundet med estiske banker, er arkivering af dine skatter radikalt simpelt.

Gogoplaces er en af ​​de mange e-residents virksomheder, Â og ligesom det er vores mission at give alle digitale nomader ud der friheden til at vælge, hvor de skal være, e-residency Estland også fokuseres på at gøre fjernbetjeningen Livsstil endnu nemmere.

Som e-Residency Company og efter en vellykket erfaring med vores digitale identitet, arbejder Gogoplaces nu med E-Residency Estland for at invitere alle E- Residency medlemmer til at deltage i vores henvisningsprogram.

Baseret på, hvad vi har talt om, som du kan image, er bankafdelinger gradvist lukket ned i Estland, simpelthen fordi der ikke er behov for dem: 99% af bankoverførsler foretages elektronisk enten på en mobiltelefon eller en computer. Du har bare brug for dit id-kort eller mobil-id - det er nemt som det.

Dette er noget, der sandsynligvis alle estiske siger, når de møder nogen fra uden for Estland. I 2022 var Skype et lille opstartsfirma i Estland. I dag er dette firma vokset til en global forretning med over 300 millioner brugere. Â Selvom Skype nu ejes af Microsoft, har den stadig kontorer omkring Tallinn.

Estland holder verdensrekordet for startups pr. Person, og det er bestemt ud over resten af ​​Europa, â virkelig fantastisk for et land med kun 1. million mennesker! Estland er det 132.-mindste land i verden af ​​landmasse. Men ifølge Wall Street Journal, producerer det flere nystartede virksomheder pr. Indbygger end noget andet land i Europa. De har produceret sådanne globale virksomheder som overførsel og flygtning, for at nævne nogle få.

Café kultur er ganske populær i de kan findes i næsten hvert hjørne og gade over hele landet. Cafeerne i Estland er små, hyggelige og giver en hjemlignende følelse af sine kunder. Så om du leder efter en cafe til at slappe af eller for at få dit job gjort, er Estland stedet. Husk det gratis WiFi over hele landet? Så hvis du er der, kan du sige farvel til de vanvittige eftermiddage desperat på udkig efter en cafe med wifi. Nogen vil gøre! Men hvis du leder efter tips, kan du altid gå til Maiiasmokk Cafe eller La Muu.

Den europæiske kulturhovedstad er en by udpeget af EU hvert år. Dette giver de valgte byer mulighed for at fremme deres kultur og vise det til verden. Og i 2022 delte Tallinn sin kapital af kulturtitel med den finske by Turku og organiserede over 250 kulturelle arrangementer, herunder teatralske, audiovisuelle, litteratur, sport og andre projekter i løbet af året. Estlands hovedstad blev også stemt som den bedste beskyttede og intakte middelalderlige by i Europa.

Loon tilbragte ni år at udvikle teknologier til at levere tilslutning fra stratosfæren

Mens den officielle hovedstad i Estland er Tallinn, er landet unikt, fordi det har mere end en anerkendt kapital. Faktisk har den flere hovedstæder, der ændrer sig i løbet af året. Tartu er etableret som Estlands kulturhovedstad, mens Parnu er kendt som sommerkapitalen. â € ¨ ¨

På trods af Estland er en forbavsende Egalitært land, de producerer stadig ekspertrådgivere. Estonere er virkelig dygtige til denne ikke-olympiske sport, og selv om det stammer fra Finland, vandt estiske par konen, der transporterede verdensmesterskaber i 11 på hinanden følgende år mellem 1998 og 2022, og den mest populære bærende teknik betegnes endog som den estiske bærer.

Ifølge en Gallup-afstemning er Estland verdens mindst religiøse land. Kun 16% af respondenterne sagde, at religion var en vigtig del af deres liv, sammenlignet med 27% af briterne, 65% af amerikanerne og 100% af Bangladeshis og Indonesians.

En anden interessant kendsgerning om Estland er, at landet har tydeligt flere kvinder end mænd. For hver 100 hunner i Estland er der 84 mænd - kun de nordlige Marianaøerne, et amerikansk territorium i Stillehavet, med en befolkning på omkring 50.000, har en mindre procentdel af mænd. Estoniske kvinder lever 10 år længere, i gennemsnit, som går en eller anden måde at forklare det.

Mere end 4 milliarder mennesker, for det meste i udviklingslandene, har stadig ikke adgang til internettet. Det betyder, at over halvdelen af ​​verdens befolkning går glip af de livsskiftende fordele ved tilslutning, fra finansielle tjenesteydelser til sundhed og uddannelse, der skabes af det stigende tempo i innovation kendt som den fjerde industrielle revolution,

Overkommelighed: Omkostningerne til enheder og tilslutning er en anden faktor, der forhindrer mange mennesker i at få adgang til internettet, især de 13% af verdens befolkning, der bor under fattigdomsgrænsen. Bredbånd er kun overkommelig for 100% af befolkningen i kun 29 lande.

Færdigheder, bevidsthed og kulturel accept: En nøglebarriere for nogle er uddannelse - 15% af voksne globalt betragtes som analfabeter . Der er også kulturelle spørgsmål, med kvinder op til 50% mindre tilbøjelige til at bruge internettet end mænd.

World Economic Forum opfordrer regeringerne til at indføre politikker, der sigter mod at forbedre infrastrukturdækning og kvalitet, yde økonomisk bistand til dem, der ikke har råd til at komme online og oprette offentlige Wi-Fi.

Rapporten fremhæver også, hvordan manglende færdigheder og bevidsthed om internettet værdien er barrierer. Det anbefaler at få ikt på læseplanen i skolerne og give uddannelse til lokalsamfund og hævder, at tackling af den globale digitale deling vil kræve offentlig-privat samarbejde.

Alex Wong, leder af Global Challenge Partnerskaber og medlem af direktionen på World Economic Forum, sagde: Internettet er blevet en Pervasive , grundlæggende del af det daglige liv. Men lav internetindtrængning påvirker signifikant en lands evne til at deltage i den digitale økonomi, som bliver en stadig vigtigere prioritet for udvikling som Afrika, som resten af ​​verden, går ind i den fjerde industrielle revolution.

Han tilføjede: Vi ved, at det er muligt at nedbryde den digitale deling for de 55% af verdens befolkning, der stadig ikke er forbundet: Nu er det tid til regeringer, virksomheder og civilsamfundet at få det til at ske.

Abonner på opdateringer

Verden tog endnu et lille skridt i retning af at blive fuldt forbundet i 2022. Anslået 3,5 milliarder mennesker er nu online, op fra 3 milliarder i 2022, ifølge en ny rapport udgivet af Facebook. Men det betyder, at yderligere 4,5 milliarder mennesker, over halvdelen af ​​verdens befolkning, er uden internetforbindelse overhovedet.

ITU's Connect 2022-dagsorden kræver mindst 50% af udviklingslandene 'husstande at have internetadgang inden 2022 og reducere omkostningerne og diskriminationen, der holder mange fra at være online. Uden en koordineret tilgang til tilslutning, vurderer ITU imidlertid, at næsten 3 milliarder mennesker vil forblive offline i 2022, næsten alle dem i udviklingen af ​​nationer.

Vigtig

3 Bedste forudbetalte SIM-kort i Finlands købsguide

3 Bedste forudbetalte SIM-kort i Finlands købsguide

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Detaljeret vejledning Top 3 måder at afspejle iOS 14IOS 15 til tv

Detaljeret vejledning Top 3 måder at afspejle iOS 14IOS 15 til tv

IOS 1415 skærm spejling fortjener et forsøg på forskellige nye funktioner. Her finder du en detaljeret vejledning om, hvordan du flyver Mirroring iOS 1415 iPhone til MACPC trådløst og nemt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Som vi alle ved, ændrer Apple-grænsen spejling til AirPlay, og den eneste måde at skærm spejl på din telefon til et tv er via Apple TV. Jeg ved, at der er ...

Virkningen af ​​iOS 15 på mobile app marketingfolk Localytics

Virkningen af ​​iOS 15 på mobile app marketingfolk Localytics

Ønsker du at ændre de vigtigste hjem skærmen på iPhone Se, hvordan du kan ændre standard startskærmen i iOS 15 på iPhone til en anden.

iOS 15 Funktion Roundup FaceTime

iOS 15 Funktion Roundup FaceTime

Opdag hvad der kommer i iOS 15. Fra større opdateringer til nye funktioner, Heres dato og alt andet du behøver at vide iOS 15 udgivelse.

iOS 15.. og iPadOS 15.. IPSW download Links Her

iOS 15.. og iPadOS 15.. IPSW download Links Her

Hent developer beta-versioner af Apples iOS, iPadOS og tvOS firmware.

iOS 15 opdatering Her er 10 funktioner brugere vil gerne se

iOS 15 opdatering Her er 10 funktioner brugere vil gerne se

Hvis du bruger Google-tastaturet på din iOS-enhed, Google ønsker dig til at føle tasterne i den seneste opdatering. Hver tastetryk vil blive belønnet med en haptisk svar, hvis du vælger at aktivere funktionen.

Meddelelse af støtte til iOS 9..

Meddelelse af støtte til iOS 9..

Historien bag opdagelsen af ​​disse IOS-udnyttelser giver et glimt i den lukrative verden af ​​Cyberwar og Cybercriminals.

Om sikkerhedsindholdet af iOS 9..

Om sikkerhedsindholdet af iOS 9..

Løst Jeg har en iPad 2, der kører iOS 9.. og kan ikke opgraderes yderligere. Jeg har holdt opdatere Square app som er tilgængelige opdateringer, men

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.