Dame Apple Watch Nike

Damer, heres den bedste Apple Watch til din feminine stil

Det var i aften, var ikke gør noget anstrengende, og min Apple Watch summede mit håndled igen og oplyste, at Din puls har været under 40 for de foregående 10 minutter. Jeg var i det, de kalder andengrads hjerteblok, sagde hun.

Best Buy kunder foretrækker ofte følgende produkter når de søger efter SmartWatch for kvinder

Apple Watch Series 6 kan du måle dit blod ilt niveau med en revolutionerende ny sensor og app. ¹ Tag et EKG fra dit håndled. ² Se dine fitness målinger på den forbedrede Always-On Retina-skærm, nu 2. x lysere udendørs, når dit håndled er nede. Indstil en sengetid rutine og spore din søvn. Og besvare opkald og beskeder direkte fra dit håndled. Dens den ultimative enhed til en sundere, mere aktiv, mere tilsluttet liv.

"Fik denne Apple ur SE på sort fredag ​​for min kone fødselsdag Hun elskede det, som ønsker at opgradere min serie 3 Apple Watch og SE tilfældigvis til salg for Black Friday, så jeg affjedret for det.!.. Elsker dette ur hidtil og alle de nye, sjove funktioner."

Apple Watch SE har den samme større display størrelse Retina-skærm som serie 6, så du kan se mere på et øjeblik. Avancerede sensorer til at spore alle dine fitness og træningsmål. Og kraftfulde funktioner til at holde dig sund og sikker. Sleep app kan du indstille en sengetid rutine og spore din søvn. Og du får også opkald, beskeder og musik direkte på dit håndled. Det er en masse ur til en masse mindre end du forventede.

Hvad er den bedste Apple ure for kvinder? Arbejde ud af svaret på dette spørgsmål behøver ikke at være alt for vanskeligt. Start med at beslutte, hvad du ønsker at prioritere â € ”fitness? Sundhed? Connectivity? Style? Â

Apple Watch tilbud alle disse ting i hver enhed, men forskellige modeller tilbyder dem på forskellige måder. Vi tog et kig på Apple Watch 6 og SE at opdage, hvad de begge tilbud, så du kan købe med tillid. Tag et kig på, hvad vi findes nedenfor.

Hvad gør æble ur tilbyde?

Apple Watch 6 er en opgradering fra Apple Watch 5 og tilbyder nye funktioner, der omfatter søvn sporing og SpO2 monitorering. Disse ure er et glimrende valg for kvinden i dit liv. De kommer i 40mm og 44mm skærme og kan tilpasses, så de passer til deres individuelle stil.

Apple arbejder hårdt på at levere høj kvalitet sundhed og fitness sporing, så du kan optage din menstruationscyklus, log din motion og holde styr på dine daglige skridt. Der er mange designvalg at få urkassen og remmen af ​​hendes stil valg.

Apple ur serie

Men Apple Watch 3 er stadig købes på Apples officielle butik, hvilket er mere end vi kan sige om Apple Watch 4 eller endda Apple Watch 5, og det er i øjeblikket væsentligt diskonteret. Med hensyn til specs og kapaciteter, dens på trit med den nuværende Apple Watch SE, men til en lavere pris.

Denne pris kan falde endnu lavere omkring Black Friday, når ældre enheder som Apple Watch 3 ofte diskonteret. Når Amazon Prime dag begynder den 21. juni, så tjek vores guide til at opdage, hvad man skal kigge efter i Apple Watch gode tilbud.

The Watch 3 kommer i to versioner: en med en mobilforbindelse og den anden med bare GPS. Med indbygget løb og cykle sporing, en vand-resistent tilfælde til svømning, og det samme pulsmåleren på bunden som Apple Watch Series 2, denne gadget var flaget-bæreren til fitness og holdbarhed.

Mens nyere versioner har større kapacitet og hurtigere chipsæt, har Apple fortsatte med at støtte Apple Watch 3 med softwareopgraderinger, den mest aktuelle af dem er watchOS 7, som omfatter søvn overvågning, nye træningsprogrammer, og meget mere.

Apple ur serie

Åh, og skærmen ikke længere slukker, i stedet for fading til en omgivende, altid-på skærmen, når du er ikke at se på det direkte. Apple har rettet en af ​​sine smartwatchs vigtigste fejl, og dens langt den vigtigste element i denne seneste model.

Den altid-på skærm er ganske nem, og vi snart blev brugt til at kontrollere på uret. Dens virkelig et touch for lyse, da det lyser lidt for lyst i svagt lys, og dermed fandt vi os selv at slukke altid-på funktion med jævne mellemrum.

Design

At fylde alle de vigtige ringe, der rekord din daglige aktiv aktivitet, kan du svømme, foretage høj intensitet interval træning, cykel, og selv dyrke yoga med Watch 5. Alle dette er sandt, men på den noget mindre Watch 3, som er billigere og er stadig tilgængelig fra Apple.

Andre funktioner

En støjmåler og cyklus sporing for kvinder er to af vores foretrukne nye funktioner i WatchOS 7: du kan beskytte din hørelse og modtage forbedret periode og frugtbarhed prognoser direkte fra dit håndled, med begge kapaciteter følelse glat og praktisk i en armbåndsur .

Batteri liv

Ikke overraskende, batterilevetid er det største problem stødt på Watch 5, med den altid-på display trække mere liv ud af SmartWatch. The Watch 4 kunne nemt sidste mere end 24 timer, men det Watch 5 falder kort.

Selv om det gør excel på flere områder, og dens anden virkelig i stand til armbåndsur , Apple Watch 5 virker som en uinspirerende forbedring, og ons anbefale den nu-overkommelige se 3 som en vidunderlig mulighed.

Er æble ur SE et godt køb?

Hvis du er ny til Apple, så bruge en masse penge på serie 6 kan være afskrækkende, indtil du er sikker på, at det er rigtigt for dine behov. Men Apple Watch SE giver dig, den indsigt du har brug for uden at det koster mere end du ønsker at bruge. Sammenlign SE til 6 her.

SE ikke kommer med SpO2 monitor eller EKG, men bortset fra dette, kan du se frem til den fulde Apple oplevelse. Vi var imponerede over hastigheden af ​​SE og lysstyrken i displayet. De vinder også point med sundhed og fitness kapaciteter, der hjælper kvinder holde sig i form.

Fokus på fitness med Nike æble ur

Hvis du vælger Apple Watch 6, så hvorfor ikke overveje at vælge Nike Apple Watch samarbejde? Ikke alene ser godt ud, men dens det perfekte valg for enhver aktiv kvinde. Hver af disse ure kommer med en eksklusiv Nike app, der vil hjælpe hende komme i form og forblive raske.

Bedste apple ur til kvinder i

Når Apple Watch først blev annonceret, var jeg ikke sikker på, jeg kunne trække det ud med min lille, kvindelige håndled. Men efter at have set det ser smart på en endnu mindre kvindes håndled, blev jeg overbevist. Jeg bestilte min Apple Watch samme dag, og det har været en af ​​mine foretrukne ting lige siden. Selv om det ikke i mit budget til at købe en ny Apple Watch hver generation, hvis det var, ville jeg absolut afhente den nyeste serie 5.

Bedste samlede: æble ur serie

Da jeg arbejdede på Apple Store, jeg har brugt uger i træning at lære præcis, hvordan at matche hver person med den rigtige tech for dem. Der er ingen one-size-fits-all, når det kommer til teknologi. Men for de fleste mennesker, jeg anbefalede det nyeste tech som passer i budgettet. Den nyere teknologi, vil den længere Apple understøtter softwareopdateringer på det, så du kan holde på det i mange år fremover.

Den mest økonomiske løsning af denne serie er en GPS-kun 40mm aluminium Apple Watch Series 5 med en sport band eller Sport Loop. Går op i pris derfra, kan du gå til den større 44mm størrelse, får den cellulære model, opgradere case materialer, eller få en dyrere bånd. I modsætning til tidligere generationer, nu kan du købe din Apple Watch med den præcise band, du ønsker, i stedet for et par forudindstillet sag og båndkombinationer.

Fordele:

Der er ingen tvivl om, at dette er en splurge, og jeg kan ikke retfærdiggøre den ekstra udgift fra en teknologi standpunkt . Tech-wise, dette ur er ikke bedre eller dårligere end resten af ​​serien 5. Ja, det har den safir ansigt, rustfrit stål sag, og cellulære evne øverste midten af ​​Serie 5 prisklasse, som du ville forvente. Men alle de ekstra penge du ville betale for Apple Watch Hermas oven i købet er rent for mode og mærkenavn anerkendelse. Det sikker er en mesterstykke.

Apple Watch Hermas kommer med dit valg af smukke, høj kvalitet Hermas læder bands, og valget opdateres sæsonmæssigt. Derudover Hermas Uret leveres med eksklusiv Apple Watch ansigter, at du kun få, hvis du køber denne bestemte model.

Fordele:

Dette er blot endnu variation af Apple Watch Series 5, men dette har nogle sjove tilføjelser. Ligesom Apple Watch Hermas, der er eksklusive bands og ansigter. I modsætning til Apple Watch Hermas, er der ingen ekstra gebyr for dem. Nike bands omfatter en Sport Loop og en Sport Band, der har huller i det for ekstra ventilation. Begge de Nike band stilarter er designet til at holde dit håndled kølig, mens du arbejder op en sved.

De farvemuligheder gør forandring sæsonmæssigt, så vent ikke for længe, ​​hvis Nike frigiver en farve bånd du kan lide. Ud over de særlige Nike bands, får du også eksklusive Nike urskiver. Mens nogen kan købe et Nike-band efter det faktum, er Nike Watch Faces kun til Apple Watch Nike og kan ikke tilføjes senere.

Fordele:

Australien, det er på tide, du har en smartwatch! Ikke længere bare en Timepiece , Smart Watches kan gøre det hele med lethed. Bliv på sporet, holde sig i form og forblive forbundet, uanset hvor du går â € "alt hvad du behøver er på dit håndled!

Android-brugere kan få deres hænder på Samsungs nye Galaxy Watch 4 LTE og Galaxy Watch 4 Bluetooth. Hvis du vil have en smartwatch, der også laver en stil erklæring, vil du elske det nyeste Galaxy Watch 4 Classic LTE eller Galaxy Watch 4 Classic Bluetooth fra Samsung.

Hvis du er på markedet for en træningskammerat i form af et æble, se det friske nye Apple Watch SE â € "GPS eller Apple Watch SE â €" GPS + Cellular vil holde dig tilsluttet, mens du sporer din aktivitet såvel som din puls.

Fans af populære mærker som Garmin, Fitbit, Emporio Armani, Fossil, opfordres til at tjekke deres seneste mustâ € "har modeller til mænd og kvinder såvel som børnene ved at handle online på Harvey Norman.

Vigtig

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple Watch Carriers

Apple Watch Carriers

New Delhi, har juni 13 teleoperatør Vodafone endelig lanceret esim eller mobiltjeneste til Apple Watch GPSCellular i Indien. Indtil nu, kun Airtel og Reliance jio Network havde esim støtte.

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Hvilken ekstra bekvemmelighed du får, når du køber en GPS-cellulær variant af Apple Watch, og hvilke kompromiser du har brug for at lave

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Movistar har netop annonceret en plan, som vi nu kan bruge operatørtjenesterne til at bruge et cellulært Apple-ur i Family Setup-tilstand. Planen, som har en cos

Få en ny iPhone 11 Pro og Apple Watch serie 6 med op til 249 besparelser

Få en ny iPhone 11 Pro og Apple Watch serie 6 med op til 249 besparelser

Vælg mellem Activbody, Apple, Arccos, Beats by Dr. Dre, Glød, Hidrate Spark, JAXJOX, One Drop, Tangram Factory, Upright Technologies, Withings

Apple Watch fast på Apple logo de bedste rettelser for at prøve nu

Apple Watch fast på Apple logo de bedste rettelser for at prøve nu

Apple-uret kan være en meget enklere enhed end din iPhone, men det betyder ikke sin fri for fejl, glitches og styrter ligesom dine andre enheder. Et fælles problem, som du vil løbe ind i, er en frosset skærm på grund af en funktionsdygtig app. Selvom dette kan være frustrerende, kan løsningen være så simpel som en hurtig genstart.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch Series 5 med cellulære er pakket med endnu flere funktioner til at holde dig aktiv, sund og tilsluttet. Med den nye AlwaysOn Retina-skærm, den tid og centrale oplysninger altid forbliver synlige. Apple Watch Series 5 er der for dig som aldrig før.

Hvorfor skal du stoppe denne skjulte placeringssporing på din iPhone

Hvorfor skal du stoppe denne skjulte placeringssporing på din iPhone

Mange Apple-brugere er chokerede over at se dette niveau af sporing ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Skær hurtigt trin på Apple Watch. På din Apple iPhone Watch skal du åbne Watch-appen og trykke på Sundhed og derefter redigere. Indtast dine oplysninger, og

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.