WorldCard VOICE telefonkort

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Hvert år forbrugerne bruger milliarder af dollars på telekort. Disse kort tillader dem uden internationale kaldende planer, eller dem, der søger at undgå højere satser gennem deres planer, at foretage opkald i udlandet. Ny indvandrere eller internationale rejsende bruger dem ofte til at placere opkald til deres kære.

Køb en telefonkort

Hvert år forbrugerne bruger milliarder af dollars Ona telekort. Disse kort tillader dem uden internationale kaldende planer, eller dem, der søger at undgå højere satser gennem deres planer, at foretage opkald i udlandet. Ny indvandrere , internationale erhvervsfolk og verden rejsende er blot nogle af de mange potentielle brugere, bruger dem til at ringe hjem til venner og familie.

Kortene proklamere satser så lavt som en eller to cents per minut. forskellige typer af gebyrer, såsom ugentlige gebyrer for at eje kortet, tilslutningsafgifter, hænge-up gebyrer, kan dog nedbryder disponible midler fra de penge betalt for et kort. Disse gebyrer ved lov skal oplyses på tidspunktet for købet, så forstå værdien af ​​dit køb kræver omhyggelig opmærksomhed på de vilkår på telefonkort eller dets emballage. Skjulte gebyrer er en enorm Ulempen ved at anvende et telefonkort.

I de sidste par år har en online providers givet forbrugerne mulighed for at købe internationale minutter uden et fysisk telefonkort. Virksomheder likea Communications Fidelity,  Nobel, ogen Rebtel gør det muligt at registrere dit telefonnummer, så ikke kun gøre dig med at undgå besværet med et fysisk kort, du også spare besværet med at indtaste en PIN-kode, hver gang du forsøger at foretage et internationalt opkald.

Endelig apps er tilgængelige til din iPhone, Android eller Windows Phone. Downloading the telefonkort apps tilgængelige fra udbydere likea PennyTalk,  TEL3, ORA Rebtel giver dig mulighed for at ringe fra din kontaktliste, indsætte penge på din konto, og bruge lokale minutter for internationale opkald uden besværet med fysiske kort eller PIN-koder.

Igen vil brugsgebyrer varierer blandt udbydere, med nogle opladning ekstra gebyrer for at forbinde et opkald, afslutte et opkald, og lignende. Tjek vilkårene for hver tjeneste at finde det rigtige valg for dig, men generelt gennemsigtigheden af ​​sådanne udbydere normalt giver meget bedre ro i sindet.

Med fremkomsten af ​​VOIPs og mobiltelefoner, er telekort bliver mindre og mindre betydning for den internationale kommunikation. Faktisk er mange af de VOIP udbydere tilbyder virtuelle adgang numre, som er den funktionelle ækvivalent til telekort. Men traditionelle telekort er stadig tilgængelige og kan komme i handy for nogle situationer.

I tilfælde af en nødsituation, kan telekort være en god backup mulighed, hvis datanetværk er nede, eller hvis du er kun i stand til at finde fastnet. De kan bruges fra enhver form for telefon, og telefonkort priserne kan være lavere end VOIP eller SIM priser til visse lande. Hvis du er på en mobil plan at han skal give tilbud data eller en plan, hvor minutter er billigere end data, ved hjælp af et telefonkort bruge dine minutter vil spare dig penge over VOIP.

Hvordan virker det?

Selvom telekort kan anvendes til indenlandske telefonopkald, de er mest nyttige, når de foretager internationale telefonopkald, især når de rejser i udlandet. Indkøb telekort online eller personligt på tankstationer, kiosker, supermarkeder og lufthavnens terminaler, hvor du kan finde dem i automater. Telekort er ofte tilgængelige i trosretninger af $ 5, med den værdi, der kører så højt som hundredvis af dollars. Leverandører typisk kun acceptere kontanter for de forudbetalte kort.

Pins

Telekort er udstyret med personlige identifikationsnumre til din beskyttelse og sikkerhed. De fleste virksomheder kræver, at du indtaster PIN-koden, før der gives dig adgang til de telekort midler. PIN-koder ofte udskrives på et stykke papir findes inde i telekort emballage. Når du foretager dit første opkald, nogle virksomheder tilbyder mulighed for at eliminere pinkoden helt at fremskynde den kaldende proces. Hvis PIN-koden er trykt på selve kortet, ændre PIN online eller via telefon for ekstra sikkerhed. Virksomheder, der sælger virtuelle telekort online vil typisk sende din PIN-kode via e-mail.

instruktioner

De fleste opkaldskort giver detaljerede brugsanvisninger på kortet selv eller inde i emballagen. Uanset om du ringer indenlandsk eller internationalt, skal du begynde med at ringe til det gratisnummer, der er angivet på vejledningen. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste PIN-koden. Du vil blive forsynet med kontooplysninger, f.eks. Det resterende dollarbeløb på kortet, og derefter typisk bedt om at indtaste det telefonnummer, du ønsker at ringe, herunder landekoden. Før du bruger kortet, skal du undersøge landekoderne for nationer, du måske kan ringe samt de trin, der ringer uden for dit land. På grund af forskellige regler og regler begrænser nogle nationer brugen af ​​telefonkort, så forskning dine destinationer retningslinjer, før du køber et kort med en høj dollarværdi, der ender med at gå til affald.

Ting at vide

Selvom mange telefonkort er genopladelige, så kunderne kan tilføje mere værdi til kortet, tilføjer nogle virksomheder genopladningsgebyrer. Vær opmærksom på de kort, der afrunder intervaller, som kan løbe fra et til tre minutter. For eksempel, for kort med trin på et minut, hvis dit telefonopkald varer 35 sekunder, vil kortet afrunde afgifterne til et minut. For trin på tre minutter, hvis dit telefonopkald varer et minut og 40 sekunder, vil ladningen runde op til tre minutter. Individuelle afgifter varierer pr. Minut baseret på det land, du ringer. Opkaldskortselskaber liste afgifter efter land online eller i emballagen. Husk på, at selv om kortet kan arbejde med din mobiltelefon, risikerer du at betale høje priser for roamingafgifter eller internationale planer, når de rejser i udlandet. Nogle hoteller tilføjer også Tilslutninger for at bruge telefoner på værelset, selv for gratisnumre. Forskning Hotellernes opkaldspriser eller brug en betalingstelefon med dit kort for at undgå overraskelsesgebyrer.

Perks.

Opkaldskort hjælper dig med at spare penge og opretholde et telefonbudget, især mens du rejser. Ved at tilbyde et gratisnummer påløber kortet omkostninger, der typisk påløber, når de placerer internationale telefonopkald. Opkaldskort Eliminer behovet for at aktivere specifikke langdistanceplaner, og særlige forhold, f.eks. Aften- eller weekendpriser, gælder ikke for forudbetalte kort: Alle opkald koster det samme uanset tidspunktet på dagen.

advarsler.

FCC advarer mod svindel og skyggefulde forretningspraksis relateret til opkaldskort. Før du køber et kort, skal du søge efter skjulte vedligeholdelsesgebyrer og dobbeltklikke på kortets udløbsdato. Hold en oversigt over al din aktivitet, hvis firmaet forsøger at opkræve dig for ufuldstændige opkald. Undgå svindel ved at spørge familie og venner til anbefalinger, eller kun købskort udstedt af store telekommunikationsselskaber.

En rejseforfatter siden 2022, Leah Rendon har skrevet utallige artikler til online popkulturmagasiner og forskellige rejse-relaterede hjemmesider, herunder Eurobooking og World66. Gosford har også erfaring i Copywriting , der har udviklet en række artikler relateret til netværksmarkedsføring. Hun gradueret Fra University of California, Los Angeles med en grad i teaterkunst.

Forudbetalte telefonkort kan bruges indenlandsk, og kan hjælpe dig med at holde kontakten, når du rejser i udlandet. Brug af et telefonkort er ikke svært, men der er nogle ting at overveje, når de køber dem. Nogle kort har skjulte gebyrer, som du måske ikke bemærker, når du køber kortet. Tag lidt tid til at sammenligne kort, før du beslutter dig for, hvilken en til at købe.

Køb dit kort. Du kan købe telefonkort på de fleste dagligvarebutikker og købmandsforretninger, eller du kan handle online. Vær opmærksom på, hvor mange minutter du har til rådighed på dit kort, før du ringer.

Indtast det nummer, du forsøger at ringe til. Når dit opkald er tilsluttet, vil du begynde at bruge de minutter på dit forudbetalte telefonkort. Kortet skal give dig en opdatering på antallet af de resterende minutter, inden opkaldet er tilsluttet.

Vær opmærksom på detaljerne. Når du handler for et telefonkort, er det nemt at blive overvældet. Du kan finde kort beregnet til en bestemt region eller kort, der er til generelle internationale opkald. Nogle kort er kun gode til et telefonopkald, mens andre vil give dig mulighed for at lave flere.

Sammenlign priser. Opkaldskortfrekvenser kan variere afhængigt af hvor du forsøger at ringe, og hvilken slags kort du har. For eksempel kan satserne for at ringe til Mexico City være mellem 2/10 af en cent til 40 cent. For at ringe Guatemala City kan du betale mellem 7-49 cent. Disse satser kan øges, hvis du ringer til et mobilnummer.

Kontroller din destinations opkaldskortpolitik. Hvis du køber et telefonkort til rejser i udlandet, skal du sørge for at få lov til at bruge den. Nogle lande begrænser brugen af ​​telefonkort. Læs rejsende guider for at lære de bedste måder at foretage opkald i det land, du besøger.

Vær forsigtig med Misinformation . Der er mange modstridende oplysninger i telefonkortbranchen. Nogle gange svarer den annoncerede sats på kortet ikke med den sats, du rent faktisk modtager. I nogle tilfælde er hastigheden lavere, men det er lige så sandsynligt at modtage en højere sats.

Overvej at købe et kort, du kan genoplade. Emballagen på dit kort angiver, om det kan genoplades eller ej. Hvis du kan genoplade dit kort, skal du følge instruktionerne på emballagen eller besøge firmaets hjemmeside for at gøre det. Pas på genopladningsgebyrer, som ikke er ualmindelige. Ring til virksomheden, hvis du ikke er sikker på, om du vil blive opkrævet et gebyr for at tilføje penge til dit kort.

Alle kunder er en del af NobelCare-programmet med hvert nyt køb eller påfyldning, du bliver belønnet med nobelpoint, og du får ekstra chancer for at vinde fantastiske præmier. Hold også øje med din e-mail for at modtage de særlige tilbud, vi tilbyder. Og det er ikke alt. EN"

Tjen penge til at fremme vores telefonkort. Nyd forudbetalt tilbud Top Notch Affiliate Support, de allerbedste marketing værktøjer og den højeste kommission for at fremme telefonkort i branchen: op til 30% pr. Ethvert telefonkort!

Reducer din organisations opkaldsomkostninger med en bekvem og tilgængelig service: Brug corporate calling-kortene. Disse opkaldskort er en ideel måde at opnå store besparelser på, uanset om du er en lille virksomhed eller et selskab og kan være en fantastisk måde at holde kontakten med dine forretningspartnere i udlandet, eller bruge dem til at belønne dine medarbejdere fra udlandet.

VK Aggarwal, præsident, Global Voice Business hos Rom sagde: "Reliance Pass Outroamer Calling Card er begyndelsen på en række initiativer til at tilbyde omkostningseffektive løsninger til udgående Traveler S for at blive i Touch med familie, venner og forretningsforbindelser. "

"Produktet er i tråd med det globale fokus på Reliance Communications og er en effektiv måde for os at trykke på det internationale stemmemarked for yderligere at forbedre vores lederposition," tilføjede Aggarwal.

RCOM lancerede også Reliance Passport Advantage - en inroamer service for folk, der rejser til Indien. Ved at bruge denne service kan Traveler spare op til 75 procent over andre internationale roamingtjenester.

Alle VCC-opkald går forud for adgangskoden 1802111/160211. Når du har ringet til adgangskoden, bliver abonnenten bedt om at indtaste det virtuelle kortnummer, efterfulgt af destinationsnummeret. Han Virtual Calling Cards kan bruges til at lave lokale, nationale og internationale opkald.

Kortnummer er et 16-cifret tal, der er trykt i det fortrolige område og bliver synligt, når kortet åbnes. Da kortnummeret er elektronisk trykt, har det fuld privatliv og sikkerhed.

Vigtig

Sådan får WiFi Adgang hvor som helst når Time Digital Trends

Sådan får WiFi Adgang hvor som helst når Time Digital Trends

Ønsker du at rejse overalt med internettet i lommen Ikke sikker på, om et SIM-kort eller et trådløst hotspot-enhed er for dig Sapphire tilbyder en enhed, der kan forbinde dig til internettet i over 100 lande med et tryk på en knap. Bestil i dag

Russisk Soyuz Rocket lancerer 36 nye U.. Satellitter MOSCOW TIMES

Russisk Soyuz Rocket lancerer 36 nye U.. Satellitter MOSCOW TIMES

Officiel producentens hjemmeside og online butik Magic Powerline Adapter Smart Home WiFi Booster Uptmodate Downloads 3Year Producenter Garanti

MOVISTAR SPANIEN APN-indstillinger 4G 5G APN-indstillinger

MOVISTAR SPANIEN APN-indstillinger 4G 5G APN-indstillinger

Hej alle efter opgraderingen til Oxygenos 10.. Når du forsøger at aktivere WiFi hotspot, skærer telefonen simpelthen den mobile dataforbindelse, der forlader enhver ...

Personas klbi

Personas klbi

Conectate al mundo con los mejores fly de Internet 4G LTE al mejor precio del Mercado

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Internet Mvil er en gavebutik i Guatemala. Internet Mvil ligger i nærheden til Molino de nixtamal. Internet Mvil fra Mapcarta, det åbne kortet.

internet mvil Oversættelse i engelsk TechDico

internet mvil Oversættelse i engelsk TechDico

Svar 1 af 24 vender tilbage til PV i tre uger i februar og har brug for en internet løsning som udvej, hvor vi bo er utilstrækkelig og for langsom. Do nogen turister har nogen erfaring med at købe et hotspot direkte fra telcel eller att og derefter ...

NIC Costa Rica

NIC Costa Rica

A mediados de 2022, dicen los clculos, Nueve Estaciones del metro tendrn internet gratis para los pasajeros. Som se defini luego de la firma de un ...

Medicinsk Overdækket Californien

Medicinsk Overdækket Californien

Ressourcer til at støtte Fællesskabet i COVID19 sigue da espaol

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tjek bedste internet-udbydere i Chile. Tjek deres internet hastighed med vores internet hastighed test værktøj. Find den internetudbyder i din by område.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.