Du kan få en Apple Watch Series 3 til 60 off på Walmart

Apple Watch Series 3

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Apple afslørede den tredje generation af Apple Watch Line under Apples september 2022-begivenhed. Apple Watch Series 3 forbedrede sine forgængere med opgraderede komponenter og en model med en cellulær forbindelse. ,EN

Apple Watch Series funktioner

Fra ydersiden har dette Apple Watch det samme kendte design som Apple Watch Series 2, med en firkantet OLED Retina display, der er beskyttet af safir krystal i rustfrit stål og keramiske modeller og ion-x glas til aluminiumet versioner. Fås i to størrelser, 38-millimeter-modellen har en opløsning på 272 x 340 pixels, mens 42-millimeteret har en 312 x 390 pixel display. Begge er i stand til 1000 nits lysstyrke. ,EN

Til højre for enheden er side-knappen og Digital Crown, som bruges sammen med displayhaner, swipes og gestus til at navigere i Watchos menuer. Digital Crown var et af de få elementer for at modtage en visuel ændring i denne generation, med nu forældede cellulære modeller brandishing en rød prik, der angiver deres tilføjede tilslutningsmulighed. ,EN

På bagsiden er hjertefrekvensføleren, en samling af LED'er og sensorer, der kan opdage blodgennemstrømning i brugerens håndled. Det gør dette via en teknologi kendt som fotoplethysmografi. Apple øgede den bageste krystals størrelse, men kun med 0. 5 millimeter, hvilket gør det til en næppe mærkbar ændring til det store flertal af brugere.

Bagkassen til Apple Watch blev også tilbudt i to forskellige materialer afhængigt af modellen. Standardversionen uden cellulær tilslutning har en komposit tilbage, mens LTE-udstyrede modeller brugte en keramisk bagcover. , Â â €

Generelle specifikationer

For tredje generationens smartwatch udviklede Apple S3-processoren, en dual-core chip, der kan prale af en 70% præstationsforøgelse over S2. Udover at give hurtigere app lanceringstider og glattere grafik sammenlignet med sin forgænger, gjorde denne tilføjelse også det muligt for Siri at tale tilbage til brugeren ved hjælp af Apple Watch's indbyggede højttaler. ,EN

Ny til udgivelsen 2022 var den barometriske højdemeter , der bruges til at mærke, hvor højt æbleuret er fra havets overflade. Sensoren bruges på en række måder til aktiviteter, som f.eks. højde Gain og tæller trappernes flyvninger klatrede. ,EN

Apple Watch indeholder også et Gyroskop , accelerometer og omgivende lyssensor sammen med dens bageste hjertefrekvensføler. Alle modeller omfatter 802. 1n Wi-Fi support samt Bluetooth 4. Forbindelse. ,EN

Cellular Connectivity

Apple tilbød to typer Apple Watch i denne 2022 model. Virksomheden gav standardmodellen Suffix GPS, mens der mærkes den cellulære model GPS + cellulær. Denne anden model har sine egne cellulære radioer, så den kan oprette forbindelse til et mobilnetværk uafhængigt. Dette gør det muligt for det at arbejde uden at blive tæmmet til en nærliggende iPhone.

Brug en komplet LTE og UMTS Cellular Radio, som Apple Watch sømløst skifter til, hvis en iPhone er uden for rækkevidde, kan Apple Watch kommunikere med forskellige onlinetjenester. Disse kan omfatte streaming lyd tjenester som Apple Music, adgang til Find mine venner, beskeder og tredjeparts apps som WeChat. ,EN

Apple Music Streaming gennem Apple Watch var ikke straks tilgængelig. Apple introducerede det senere som en del af en opdatering til WATCHOS 4. I oktober 2022. Strømning gennem LTE-forbindelsen påvirker batterilevetiden, svarende til, hvordan streaming, mens du bruger den indbyggede GPS-funktionalitet, kan sænke brugstiden til kun tre timer.

Du kan tildele Watch det samme telefonnummer og konto som din parrede iPhone. Dette gør det muligt for tekstbeskeder og opkald til at passere til Apple Watch, selvom du langt væk fra din iPhone. Du kan også modtage og foretage opkald ved hjælp af Apple Watch indbyggede højttaler og mikrofon. Det vil dog også parre med AirPods for en mere privat samtale. ,EN

Hvis du vil tilføje LTE tilslutningsmuligheder uden at ændre design eller størrelse, brugte Apple indbygget esim. Dette design beslutning fylder en- hundrededel af rummet af en traditionel SIM-kort, fjerne behovet for at tilføje et SIM-slot. Displayet fungerer også som antenne til Apple Watch for mobilkommunikation, snarere end at bruge en separat antenne komponent.

På grund af karakteren af, hvordan Apple Watch Series 3 kan oprette forbindelse til telefonnettet, vil det kun arbejde gennem et begrænset antal luftfartsselskaber, en liste Apple har offentliggjort på sin hjemmeside. I USA, de understøttede bærere omfatter AT & T, Sprint, T-Mobile, og Verizon, med kunder forventes at betale $ 10 per måned for at tilføje enheden til deres tjeneste planen. ,EN

Du kan få en apple ur serie for $ off på walmart

Disse dage, intelligente enheder bliver klogere og mindre. Apple ure, for eksempel, giver dig alt det praktiske fra en mobiltelefon og fitness tracker i et stilfuldt tilbehør, og start mandag, 22. november er Walmart tilbyder Apple Watch Series 3 til $ 60 off.

Funktioner:

Dette funktionelle, elegante og stilfulde Apple Watch Series 3 er så meget mere end bare fortælle tid. Det kan måle din træning, spille dine yndlingssange via Apple Music eller andre streaming-tjenester, at du bevarer forbindelsen med opkald og beskeder og giver dig adgang til et væld af apps direkte fra dit håndled. Vandtæt og med op til 18 timers batterilevetid, plus en indbygget mikrofon og GPS, WiFi-netværk og Bluetooth kapacitet, dette ur er den ideelle tilbehør til livet på farten. Inkluderet med Space Grey aluminium tilfælde er en signatur sort sports band.

For dem, der ikke ønsker at bekymre sig om opbevaring og ønsker adgang til indhold til brug offline. Fantastisk for dem, der rejser ofte. Du vil få masser af lagerplads til fotos, videoer, musik og meget mere.

Apple Watch Series

iStore tilbyder den højeste handel med værdier på markedet til Apple Watch og mere. Det er så meget nemmere at få det nye produkt, du elsker ved den pris, du vil elske endnu mere, når du handler i i butikken.

Apple Watch Series 3 kan synes som en nem og billig indgangen ind i verden af ​​Apple Watch, men gift anbefaler at købe en anden model, medmindre du leder efter en øvelse i frustration og skuffelse.

Sideløbende med debut af Apple Watch Series 7 i september 2022, Apple gjort en anden meddelelse: det ville fortsætte med at sælge Apple Watch Series 3. Serie 3 debuterede i 2022, men Æbler $ 199 pris punkt for enheden gør det virke som en billig måde for brugerne at prøve på Apple Watch for størrelse.

Hvorfor skal du undgå æblet ur-serien?

Apple Watch Series 3 er begyndt at vise sin alder på nogle frustrerende måder. Takket være den relativt lille 8GB ombord opbevaring, selv opdatere uret til den nyeste version af watchOS er en højtravende proces.

Medmindre du faktisk aldrig bruge din Apple Watch, den begrænsede opbevaring fylder ret hurtigt. Takket være størrelsen af ​​watchOS opdateringer, der ofte plejer være nok til opdateringen uden at sikkerhedskopiere dine watchs data, installerer opdateringen, så genskabe dine data fra backup.

Selvfølgelig, det er alt under forudsætning af, at Apple fortsætter med at støtte Serie 3 i fremtidige watchOS opdateringer. Ingen ønsker at købe kun et produkt for at se virksomheden dråbe støtte til det i et år. Apple has not annonceret planer om at droppe støtte, men selskabet has not givet en langsigtet disposition for fremtiden for den serie 3 enten.

Hvad skal man købe i stedet?

Apple Watch SE er en bedre løsning for de fleste mennesker end serie 3, men i september 2022 det koster $ 279 til Serie 3s $ 199. Hvis du er på hegnet om at købe en Apple Watch i første omgang, kan denne pris forskel være en Issue. Når det er sagt, hvis du absolut vil en Apple Watch, SE er de ekstra penge værd.

Både Apple Watch serie 3 og Apple Watch SE har dual-core processorer, puls sensorer, og lover omkring 18 timers batteritid. Apple Watch SE er lidt større, med 44mm og 40mm case størrelser, mens Apple Watch serie 3 kommer i 42mm og 38mm case størrelser.

Apple Watch SE har en stor fordel i, at du kan købe en model med en cellulær radio, der mangler helt i Apple Watch Series 3. Det har også en større skærm med mindre kanter, en kraftigere højttaler, og 32GB lagerplads i forhold til 8GB i Serie 3.

den ekstra opbevaring i Apple Watch SE burde være grund nok sammen til at vælge denne model, forudsat youre planlægning at holde det opdateret. Den nyere chip i denne model bør også fortsætte med at fungere godt med fremtidige Watchos-opdateringer, hvilket giver SE yderligere lang levetid .

Apple watch se

En af de bedste måder at spare penge på Apple-produkter, mens du stadig får noget, du kan være sikker på at fungere lige ud af boksen, er at købe fra Apples egen renoveret butik. Du får prisbesparelserne på køb brugt, men dit Apple Watch vil dukke op i mint stand i, hvad der ligner helt ny emballage.

På tidspunktet for denne skrivning kan du finde en Apple Watch Series 4 GPS i den renoverede del af Apple Store Online for $ 279. Ja, det er mere end prisen $ 199, men du får en større, lysere skærm, forbedret batterilevetid og en mere svelte krop.

Du kan også spare endnu flere penge ved at vælge en af ​​de mange tjenester, der videresælger brugte Apple Watch-modeller. Hvis du kigger på at gå på denne rute, fik Weve en komplet vejledning til at spare penge på Apple-produkter, der kan hjælpe dig.

Hvad hvis du virkelig vil have en serie?

Det er muligt, at du er en fan af det lidt hårdere kantede udseende af serien 3 sammenlignet med rounder former for nyere Apple Watch-modeller. Måske kan du lide 38 mm størrelsen i forhold til de lidt større størrelser af serien 4 og senere.

Selvfølgelig er det også muligt, at du virkelig ikke ønsker at bruge for meget på, hvad der i det væsentlige er et tilbehør, men du foretrækker stadig at købe nye. Der er masser af fair grunde, at du måske er interesseret i at købe et æbleur.

Home Insurance med et varmt tilbud!

Få ã £ 10 tilbage, når du bruger £ 125 eller mere med kode GetFestive10 Få ã, £ 20 tilbage, når du bruger ã, £ 175 eller mere med kode Getfestive20 Få £ 30 £ 30 tilbage, når du bruger ã, £ 250 eller mere med kode getfestive30

Vi opkræver den fulde ordre værdi og derefter anvender krediten tilbage til din valgte betalingsmetode, når ordren er afsendt . Koden kan kun bruges en gang og ikke på samme tid som andre tilbudskoder. Forsikringer og levering / installationsafgifter er udelukket fra tilbuddet. Bemærk venligst, at hvis du returnerer elementer fra din ordre, vil krediten blive vendt om, hvis ordreværdien falder under det krævede beløb.

Du kan vælge: Køb nu Betal senere i 6 måneder, når du bruger £ 100 eller mere. Køb nu Betal senere i 9 måneder, når du bruger ã, £ 150 eller mere. Køb nu Betal senere i 12 måneder, når du bruger £ 300 eller mere.

Vigtig

Apple Watch 6 Guld Aluminium Case 40 mm GPS Cellbuddy

Apple Watch 6 Guld Aluminium Case 40 mm GPS Cellbuddy

Ovantica. about Offering Blå Silikone Apple Watch Series 6 40mm GPS Cellular, 41 G i Chennai, Tamil Nadu. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23102228633

Sælg gamle Apple Watch Series 6 40mm GPS kun online hos Cashify og få øjeblikkelige kontanter

Sælg gamle Apple Watch Series 6 40mm GPS kun online hos Cashify og få øjeblikkelige kontanter

Ovantica.com tilbyder blå silikone Apple Watch Series 6 40mm GPS Cellular, 41 g i Chennai, Tamil Nadu. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 23102228633

Køb Apple Watch serie 6 SmartWatch GPS, 40mm Blood ilt sensor, MG123HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Køb Apple Watch serie 6 SmartWatch GPS, 40mm Blood ilt sensor, MG123HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Apple Watch kan gøre, hvad dine andre enheder cant fordi dens på dit håndled. Når du bære det, får du en fitness-partner, der måler alle de måder, du flytter, meningsfulde sundhedsmæssige indsigt, og en forbindelse til de mennesker og ting, du holder af de fleste. Og dens altid blot et blik væk.

Apple Watch Series 6 44mm Pris i Indien, Fuld Specifikationer 19. december 2021 91mobiles.com

Apple Watch Series 6 44mm Pris i Indien, Fuld Specifikationer 19. december 2021 91mobiles.com

Bedste pris for Apple Watch Series 6 44mm er Rs. 43.900 pr. 19. december 2021. Læs fulde specifikationer, ekspertanmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online.

Apple Watch Series 6 44mm GPS RED

Apple Watch Series 6 44mm GPS RED

Shop Apple Watch Series 6 44mm GPS RED med vores pris beat garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis klik og saml. Gem med officielle.

Apple Watch Series 6 GPS Cellular 44mm Køb nu

Apple Watch Series 6 GPS Cellular 44mm Køb nu

Køb Apple Watch Series 6 GPS, 40mm Space Grey Aluminum Taske med Black Sport Band Regular fra vores visning Alle Smart Watches rækkevidde på John Lewis Partners. Gratis levering på ordrer over 50 år.

Apple Watch Series 6 Cellular Silver Aluminium med White Sports Band, 44 mm

Apple Watch Series 6 Cellular Silver Aluminium med White Sports Band, 44 mm

Shop Apple Watch Series 6 44mm GPS Cellulær plads Grå og sort med vores pris beat garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis klik og saml. Gem med officielle.

Apple Watch Series 6 GPS Cellular, 44mm Guld Rustfrit Stål Taske med Dybe Navy Sport Band Mjxn3dha

Apple Watch Series 6 GPS Cellular, 44mm Guld Rustfrit Stål Taske med Dybe Navy Sport Band Mjxn3dha

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Renoveret Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band

Renoveret Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band

Shop for Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band til meget. o. k. Bestil online nu og betaler intet for op til 12 måneder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.