Youve blevet blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

Ring til Google Voice til at kontrollere voicemail Computer

BEMÆRK: Hvis du har arbejdet på Texas State for et par år, kan du erkende, at det er den samme voicemail system, vi brugte før den, vi har i tjeneste i dag. Vær sikker på at lytte til din indspillede velkomst, da det stadig kan eksistere fra den sidste gang det blev optaget. Du kan også se beskeder fra tidligere år, der er anført i Teams så godt.

Læs mig først

Som standard er du ikke bedt om din adgangskode eller PIN-kode, når du tjekker din telefonsvarer fra din enhed. Hvis du har din udgående opkalds-id blokeret, er du forpligtet til at indtaste din adgangskode, når du ringer til din telefonsvarer fra din enhed. Dette skyldes, voicemail-systemet ikke genkender dit mobilnummer, når det er blokeret. T-Mobile anbefaler, at du tænder din voicemail adgangskode for ekstra sikkerhed.

gemme og slette meddelelser

Når du har lyttet til din voicemail besked, skal du trykke på 9 på opkaldstastaturet gemme meddelelsen. Du kan gentage dette for at gemme beskeden i din voicemail boks før auto-save periode løber ud. Hvis du ønsker at hente den gemte besked og gemme det til en anden placering, skal du have oprettet din My T-Mobile-konto, se the Brug voicemail på en computer nedenstående trin. Du kan gemme en voicemail, hvis det er mindre end 30 dage fra den dag, det blev oprindeligt venstre eller da den blev gemt.

Hvis du lytter til din telefonsvarer og slette den, ikke hænge op, at opkald! En talemeddelelse kan kun hentes, før det samme opkald afbrydes. Når opkaldet er afsluttet er der ingen måde at hente slettede voicemail-besked.

Migrationen vil automatisk slette eventuelle voicemail-beskeder over 30 dage gammel, spillede, uafspillede, eller gemt, fra den gamle platform. Migrationen voicemail platformen er at bringe en forbedret og opdateret erfaring til T-Mobile voicemail. Gem dine beskeder før migreringen for at forhindre automatisk sletning.

Desværre er Windows Phone ikke har nogen måde at sikkerhedskopiere voicemailbeskeder - du kunne afspille dem via højttalertelefon og registrere dem ved hjælp af mikrofonen på en bærbar eller PC eller du kan følge Gem instruktionerne ovenfor hvis meddelelsen er mindre end 30 dage gammel.

Brug voicemail på en computer

Til iOS to eksemplarer VVT underretninger opdatere din tjeneste for at tilføje på $ 0 VVT blok funktion i T-Mobile app, online througha My T-Mobile, eller kontakt os, så vi kan tage et nærmere kig på din konto.

en voicemail

Mens du lytter til din hilsen, kan personer, der ringer på # til bypass din besked. Din hilsen vil stoppe og den, der ringer vil høre et bip angiver, at de kan begynde at optage deres budskab. Du kan medtage denne information i din hilsen, så de kan springe gennem din optager hver gang de ringer.

Skift din personlige hilsen

Dette giver dig mulighed for at optage en midlertidig hilsen. Almindelige anvendelser er til midlertidigt fravær, jeg. e. out-of-office til ferier, møder og andre midlertidige forhold. Denne hilsen tillader ikke opkald til bypass denne hilsen ved at trykke på #.

En udvidet fravær hilsen erstatter ikke din personlige hilsen. Når du tjekker dine beskeder, vil systemet spørge, om du ønsker at beholde dit udvidede fravær hilsen. Du kan vælge at beholde eller slette det. Indtil du vælger at slette det, vil du blive spurgt, hver gang du tjekke dine beskeder, hvis du ønsker at beholde eller slette det.

Sådan Fix Galaxy Note 10 Plus Holder Genstart

Optag en udvidet fravær hilsen

Når du går på ferie, vil du sandsynligvis ønsker at være specifik i din besked â € ”når du forlader, når youre tilbage osv Og så youll ønsker at vælge den udvidede fravær hilsen til at spille for opkald.

Opsætning af telefonsvarer

Første gang du ringer til din postkasse, vil du blive mødt af centre message tutorial, der vil guide dig gennem tjenesten initialiseringsprocessen. Du skal udfylde tutorial for at begynde at bruge din postkasse. Du vil blive bedt om at:

Påmindelser er en intuitiv funktion, der tillader dig at oprette din egen stemme optagelse af en opgave eller begivenhed at huske. Påmindelser vil kalde dit hjem telefon ad gangen du beslutter dig. Når telefonen besvares, vil pressen og din stemmeoptagelse spille, minder dig om opgaven eller begivenhed.

Voicemail kvikguide

Adgang VM hjemmefra - Tast * 98 eller dit hjem telefonnummer, indtaste pin Tryk på #, følge anvisningerne. Få adgang til VM når væk: Dial Home Number, tryk på * Under hilsen skal du indtaste PIN, trykke på #, Følg Prompts:

Første gang Voice Mail Set-Up

Bemærk: Du kan springe over første gangs oprettet en gang ved at trykke to gange på * tasten *, men efter at have spurgt den en gang, skal du udfylde alle tre trin næste gang du ringer ind. Du kan også afslutte opsætningen behandle på ethvert tidspunkt ved at afslutte opkaldet. Hvis du gør det, bliver du bedt om at udfylde de resterende opsætningsstrin næste gang du indtaster din postkasse.

Etablering af din PIN-kode

Dette er den hilsen, dine opkaldere vil høre, når du ikke er tilgængelig for at besvare telefonen. Når du har registreret dit navn, bliver du bedt om at vælge en hilsen. Du kan vælge mellem 4 forskellige typer hilsner:

Arbejder inden for RCN Voice Mail

Ikke alle tjenester er tilgængelige på alle områder. Opkald til internationale lande vil blive bedømt pr. Minut. RCN leverer ikke opkalds-id-udstyr. Yderligere gebyrer gælder for nye eller flyttede telefonstik og kan gælde for yderligere kabelstik samt brugerdefineret eller ikke-standard installationsarbejde. Andre begrænsninger kan gælde.

Tilgængeligheden af ​​tjenester, prissætning og tilbud, der vises på dette websted, er kun til hjemmehørende nye RCN-kunder. Kommercielle og forretningsmæssige priser og serviceydelser er forskellige. Alle navne, logoer, billeder og service mærker tilhører deres respektive ejere. ® 2022 RCN Telecom, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Fra en anden telefonopening er din voicemail fra en anden telefon praktisk, hvis du ikke har din trådløse telefon med dig, eller du er uden for et dækningsområde. For at kontrollere dine voicemail meddelelser fra en anden telefon:

Beskrivelse af tjenesten

Webstedet leveres af mobilespilleren på en "som det er" og på en "som tilgængelig" basis. I det fulde omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov, giver MobileShere ingen repræsentationer eller garantier af enhver art, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til brugen eller resultaterne af dette websted med hensyn til dets rigtighed, nøjagtighed, pålidelighed eller på anden måde. Mobileshere har ikke noget ansvar for eventuelle afbrydelser i brugen af ​​denne hjemmeside. MobileSphere frasiger sig alle garantier med hensyn til de angivne oplysninger, herunder de underforståede garantier for Merchantability og fitness til et bestemt formål og ikke- overtrædelse . Nogle jurisdiktioner tillader ikke udelukkelse af underforståede garantier, derfor er den ovennævnte udelukkelse uanvendelig.

ansvarsbegrænsning

Mobileshere er ikke ansvarlig for eventuelle skader, og navnlig mobileshere er ikke ansvarlig for nogen speciel, indirekte, FØLGENDE FØLGENDE eller Hændelse Skader eller Skader For tabte overskud, tab af indtægter eller tab af brug, der opstår i forbindelse med dette websted eller oplysningerne i det, om sådanne skader opstår i kontrakt, uagtsomhed , TORT, UNDER STATUTT, IN Egenkapital, ved lov eller på anden måde, selv om mobileshere er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader. Nogle jurisdiktioner giver ikke mulighed for begrænsning af udelukkelse af ansvar for tilfældigt eller Følgende følgeskader Skader, derfor er nogle af ovennævnte begrænsninger uanvendelige.

Fastgørelse

Kunden er enig i Fremragende og hold mobileshere, dets forældre, datterselskaber, datterselskaber, officerer og medarbejdere, harmløse fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokaternes gebyrer og omkostninger, foretaget af en tredjepart På grund af eller som følge af kundens brug af tjenesten, overtrædelsen af ​​denne aftale eller overtrædelse af kunde eller anden bruger af tjenesten ved hjælp af kundens computer, af enhver intellektuel ejendomsret eller anden ret til nogen person eller enhed.

Ændringer og afbrydelse af service

MobileSphere forbeholder sig ret til at ændre eller afbryde tjenesten med eller uden varsel til kunden. Mobileshere er ikke ansvarlig for kunden eller tredjepart, hvis mobil skal udøve sin ret til at ændre eller afbryde tjenesten. Kunden anerkender og accepterer, at mobilespiller ikke garanterer kontinuerlig, uafbrudt eller sikker adgang til vores hjemmeside og drift af vores hjemmeside kan være interferereret med eller negativt påvirket af mange faktorer eller omstændigheder udenfor af vores kontrol.

tilbagebetalings politik

Hvis du ikke er helt tilfreds med Slydial Voice Messaging-tjenesten, kan du returnere den inden for 30 dage efter den oprindelige købsdato for fuld refusion. For at anmode om tilbagebetaling, bedes du sende en e-mail SLYDIAL CUNDRE CARE PÅ SLYDIALMOBILE-SPHER. OM eller ring 617. 99. 980.

Tredjepartswebsteder

Vores hjemmeside kan omfatte links til andre websteder på internettet, der ejes og drives af online-forhandlere og andre tredjeparter. Du anerkender, at vi ikke er ansvarlige for tilgængeligheden af, eller indholdet på eller gennem, ethvert tredjeparts websted. Du bør kontakte webstedets administrator eller Webmaster for de tredjepartswebsteder, hvis du har nogen bekymringer vedrørende sådanne links eller indholdet på sådanne websteder. Din brug af disse tredjepartswebsteder er underlagt vilkårene for brug og privatlivspolitikker for hvert websted, og vi er ikke ansvarlige deri. Vi opfordrer alle kunder til at gennemgå de nævnte privatlivspolitikker på tredjeparters websteder.

Ansvarsfraskrivelse vedrørende nøjagtighed af leverandøroplysninger

Produktspecifikationer og andre oplysninger er enten blevet leveret af sælgerne eller indsamles fra offentligt tilgængelige kilder. Mens mobilespilleren gør alt for at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, kan vi ikke give nogen repræsentationer eller garantier for nøjagtigheden eller pålideligheden af ​​de oplysninger, der leveres på denne hjemmeside.

Vigtig

Hvorfor betale for aol tjeneste

Hvorfor betale for aol tjeneste

Køb en ny telefon er spændende, men besværet med at vende tilbage en er ikke. Her er Walmart telefon returret forklarede

Hvis jeg køber en ny telefon kan jeg bare skifte SIM-kort Gadgetroyale

Hvis jeg køber en ny telefon kan jeg bare skifte SIM-kort Gadgetroyale

Aktiver Tmobile Sim Kan jeg bare skifte SIM-kort mellem T mobile phonesOur mission er at skabe pædagogisk indhold. Derfor har vi også udforske ...

Skift mobiltjenester.

Skift mobiltjenester.

Sådan skifter du telefonbærere og hold dit nummer Hvordan ændrer du mobiltelefonbærere Du kan ændre din telefonudbyder ved at klikke på knappen Skift ved siden af ​​dit nummer. Vælg en ny telefon SE

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tag en rundtur i nogle af indstillingerne på iPhone, og om at aktivere dem er vigtigt eller ej, og uanset hvilken forbedrer din brug af din iPhone og gør det mere produktivt.

Sådan deaktivere og afinstallere Samsungs Bixby Assistant på Samsung Galaxy A50, hvordan man

Sådan deaktivere og afinstallere Samsungs Bixby Assistant på Samsung Galaxy A50, hvordan man

Kan jeg afinstallere Bixby Deaktivering Bixby har tre trin. Du er nødt til at ændre på knappen adfærd, slukke stemme aktivering, og fjern Bixby skærm Hjem, der vises, når du stryger

Lås OnePlus 7T Mobile Når Glemt kodeord eller Mønster

Lås OnePlus 7T Mobile Når Glemt kodeord eller Mønster

httpsyoutu. eeGr02Mfbm4Q I denne video vil jeg vise dig, hvordan du kan låse bootloader af OnePlus 7t. Det virker på en hvilken som helst plus 7t model. Du kan endda bruge denne metode til at låse bootloader af OnePlus 77 pro, 7t7t pro. Dette er blot en 5 minutters video, har jeg forklaret detaljeret

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hackere kan låse op Samsungs Galaxy S8 Brug Falske Iris

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Du taber din elskede iPhone kun at se sin glas tilbage revne i hundrede stykker. Nu, hvad kan du ordne det Svaret er kompliceret.

Las mejores ofertas da Tarjetas SIM para telfonos ATT 4G eBay

Las mejores ofertas da Tarjetas SIM para telfonos ATT 4G eBay

Ofte stillede spørgsmål til Samsung smartphones. Find mere om Hvad SIM-kort kan jeg bruge med min S20 med Samsung Support.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.