10DIGIT Telefonopkaldskrav til Midmichigan starter søndag

Beboere skal ringe område kode startende søndag

Kravet er en del af udrulningen for den nationale selvmordsforebyggelseslivskode. Fra 16. juli, 2022, kan nogen i USA ringe 988â € ³ og nå livslinjen. Alle områdekoder, der har et aktivt telefonnummer med 988â € ³ som de midterste tre cifre ændres til 10-cifret opkald for at rumme.

Michigan har været opmuntrende folk i disse områdekoder til at begynde at ringe med 10 cifre siden april. Men syvcifrede lokale opkald arbejder stadig i Michigan, indtil ændringen bliver officiel søndag.

Public Service Commission opfordrer folk i disse områdekoder til at kontrollere enheder og systemer, der muligvis skal omprogrammeres med fuld, 10-cifrede tal â € "som hurtighedsopkald, faxmaskiner, sikkerhedssystemer, medicinske overvågningsanordninger og mere .

Sørg for at tjekke dit websted, personlige og forretningsstationer, reklamematerialer, personlige og forretningskontroller, kontaktoplysninger, personlige eller PET-id-tags og andre sådanne varer For at sikre, at områdekoden er inkluderet, sagde MPSC-pressemeddelelsen.

Et par Michigan-områdekoder vil se en ændring, da vi installerer den nationale selvmordsforebyggende livslinje. Meget som 911, vil du simpelthen nødt til at ringe 988, og du vil blive forbundet til den nationale selvmordsforebyggende livslinje.

Fire Michigan områdekoder vil ændre sig faktisk. Disse skiftende områdekoder skal være 989, 906, 810 såvel som 616. St. Johns, Michigan ville være vores nærmeste nabo for at se ændringen.

"For at forberede sig på implementering af en hurtig måde at ringe til den nationale selvmordsforebyggende livslinje - Brug kun 988 â €" Disse områdekoder skal overgå til 10-cifret opkald for alle opkald, herunder lokale opkald, "Federal Kommunikation Commision fortalte WSym.

Hvis du skal ringe til en telefon i et af disse områdekoder, kom den 24. oktober, skal du ringe til en 10 cifre til det pågældende nummer. I reaktion vil enhver, der kalder 988, direkte forbundet med det nationale selvmord, der forhindrer livslinje.

Hvad dette betyder, at det begynder den 24. oktober, hvis du ringer fra en linje i et områdekoder, skal du ringe alle 10 cifre, så den nordamerikanske nummereringsplanadministrator kan sikre, at alle opkald til 988 er rettet mod den nationale selvmordsforebyggende livslinje.

Tag et kig ind i en af ​​Lansing's ældste hjem

Vi kan ikke bekræfte, om dette er det ældste hjem i lansing, men det er deroppe. Tag en tur til dette remodeled hjem, lige ud af 1800'erne. Mens ikke det oprindelige hjem rundt omkring. Det er stadig deroppe og alder og blev for nylig vendt for at matche et mere moderne samfund.

Craziest misbrug af - øjeblikke i Michigan, Ohio og Indiana

Når nogen kalder den nationale selvmordsforebyggende livelin i Kent County, besvares disse opkald af netværk180 i Grand Rapids. Andrew Boekestein, en leder med Kent County Community Mental Health Authority, siger et kortere nummer vil være nyttigt.

Folk kæmper, især med selvmordstanker, er normalt meget ambivalente om, hvorvidt de vil følge med selvmord eller ej og ofte søger nogen støtte eller nogen grund, de kan for at fortsætte eller for at få den hjælp, de har brug for, Boekestein sagde.

det bliver så hjælpsomt. Det er ligesom når som helst vi har tre cifre 211, 911. Folk husker dem, Buck sagde. Når nogen er overvejer selvmord, kan fem minutter gøre en forskel for den pågældende person.

Arealkoder 616, 810, 906 og 989 har nye fonedialiseringsregler, der begynder 24. oktober

Hvis din områdekode er påvirket, skal du også opdatere numre i din mobiltelefon, der ikke allerede har den områdekode gemt. Selvmordsforebyggende organisationer siger, at ændringen i sidste ende vil redde liv.

Federal Communications Commission siger, at ændringen vil ske den 24. oktober. 988-nummeret vil være fuldt operationelt den 16. juli i næste år. Nummeret er allerede tilgængeligt for trådløse brugere.

Du må muligvis tænke to gange i denne uge, når du ringer nogle telefonnumre, har du stadig gemt . Hvis du er i Michigans 810, 616, 906, 989, er du nu forpligtet til at ringe til områdekode for at få et opkald til at blive tilsluttet.

På samme måde til, hvordan vi nemt referere 911 til nødsituationer, kom 16 juli vil vi være i stand til nemt referere 988 for enhver form for selvmord krise i stedet for at skulle ringe til den aktuelle 1-800-273-TALK, 11-cifret , nummer for at få hjælp.

udrulning af nationale forebyggelse af selvmord hotline til at påvirke Michigans, områdenumre

Ifølge embedsmænd, vil en eftergivende periode sidste fra den 24. april gennem oktober 24, 2022 for hvilke opkald vil stadig være forbundet til en anden linje, hvis de ringe til 7-cifret telefonnummer - men der ringer opfordres til at begynde overgang til 10-cifret dial regel så hurtigt som muligt.

Den eftergivende periode vil slutte med deadline i oktober - hvilket betyder, at ved 24. oktober skal alle Michigan, der ringer med områdenumre 616, 810, 906 og 989 dial et 10-cifret telefonnummer til at foretage lokale opkald. Efter den tid, til personer, der forsøger at foretage et telefonopkald ved hjælp af kun 7 cifre vil ikke være tilsluttet og skal lægge på og ringe op igen ved hjælp af 10 cifre.

Den lagt ud af FCC tidsplan giver kunder i de fire berørte område koder flere måneder at tilpasse sig det nye krav om at taste 10 cifre, sagde Ryan McAnany, fungerende direktør for MPSCs Telecommunications Division. En glidende overgang vil sikre kunderne holde forbindelsen mens klar til den ultimative vedtagelsen af ​​988 som en nem tal for folk kæmper eller overvejer selvmord at oprette forbindelse til ressourcer og hjælp i en krise.

Ifølge MPSC, sikkerheds- og overvågningsudstyr, såsom medicinsk alarm udstyr og alarm sikkerhedssystemer, skal programmeres til at bruge 10-cifret numre - og ikke 7-cifret numre - inden fristen i Oct. 24.

Mere information og ofte stillede spørgsmål kan findes på det nordamerikanske nummerplan Administratorer hjemmeside lige her. Enkeltpersoner kan også kontakte deres lokale udbyder med eventuelle spørgsmål vedrørende ændringen.

Hvis dit fastnet eller mobiltelefon nummer har en 616, 810, 906, eller 989 områdenummer, vil du blive bedt om at bruge 10-cifrede numre, selv når de foretager lokale opkald. Hvis du ikke medtager et område kode, vil dit opkald ikke gennemføres.

Telefon-brugere i fire Michigan område koder vil snart være forpligtet til at omfatte et område kode i hvert telefonopkald â € ”kendt som 10-cifret taste et €”som en del af udrulningen af ​​en Newa måde at nå the Naţională Suicide Forebyggelsea Lifeline.

Beginning Oct. 24, 2022,  alle forbrugere med numre i the påvirket Michigan område koder skal ringe 10a cifre for Alla local opkald. Begyndende den dag, kan  local udgående med only 7A cifre ikke afsluttes, og en optagelse kan meddele Dem, at dit opkald ikke kan afsluttes som ringet op.

Omprogrammering af alarmer, medicinsk udstyr og andre kommunikationsenheder har brug for at være afsluttet i løbet af eftergivende opkald perioden April 24, 2022 til den 24. oktober, 2022 at undgå en afbrydelse af tjenester. Eksempler på tjenester, der kan have brug for at blive omprogrammeres, er:

Tidligere FCC Formand Ajit Pai sagde i en erklæring på GODKENDER den rækkefølge, han håbede oprettelse 988 som et 3-cifret landekode for National Suicide Prevention Lifeline ville gøre det lettere for amerikanerne i krise at søge hjælp, samt destigmatize diskussioner af selvmord og psykisk sygdom.

Mit håb er, at ved at etablere en regering-backed 988 selvmord og psykisk sundhed trecifret landekode, på lige fod med 911 landekode, at alle amerikanere ved, vil vi sende et stærkt signal om, at theres intet skammeligt om at søge hjælp i tider med crisisâ €”at dens et tegn på styrke, ikke af svaghed. Vi vil lade folk vide, at de ikke er alene, sagde Pai.

Andrew Roth er en journalist og fotograf, der dækker politik og politik i Michigan, samt teknologi, kultur og deres konvergens . Andrew er en journalistik studerende på Michigan State University og først. Mere af Andrew Roth

Michigan områdenummer kort

Michigan øjeblikket udnytter 12 områdenumre. Når først etableret af AT & T og Bell System i 1947, 313 overdækket sydøst Michigan herunder Detroit, 517 overdækket syd-centrale del af den nederste halvø of Michigan herunder Lansing, og 616 er omfattet dele af Michigan herunder Grand Rapids , den øverste halvø , og den vestlige del af lavere halvø . Den senest tilføjede var 947 i 2022 som et overlay til 248. I dag, 734 er den mest befolkede med en anslået 1. million af statens 9. millioner indbyggere.

Area koder for de største byer i Michigan

En Michiganders i 616, 810, 906 og 989 områdenumre bliver nødt til at bruge disse område koder ved opkald selv for lokale opkald startende Oct. 24 år, annoncerede Michigan Public Service Commission. Men opkaldere opfordres til at begynde at ringe til alle 10 cifre nu for at vænne sig til det nye krav.

Folk, der kun ringer til syv cifre, vil stadig blive tilsluttet under en permissivopkaldsperiode. Men den 24. oktober bliver ændringen officiel, og lokale opkald, der er opkaldt med kun syv cifre, kan ikke udfyldes.

Årsagen til ændringen er, at 988 er blevet udpeget af den føderale regering som forkortet trecifret kode for at nå den nationale selvmordsforebyggende livslinje. Det vil træde i kraft 2022. juli. Fordi 988 anvendes som et præfiks-eller de tre første cifre efter områdekoden-i mange områdekoder over hele landet, for 988 at gå direkte til den nationale selvmordsforebyggende livslinje, enhver områdekode der Inkluderer 988-præfikset skal overgang fra syvcifret opkald til 10-cifret opkald. Kunder i andre Michigan-områdekoder påvirkes ikke af disse ændringer på dette tidspunkt.

Varer, der måtte blive omprogrammeret på grund af ændringen, omfatter livssikkerhedssystemer eller medicinsk overvågningsanordninger, faxmaskiner, sikkerhedssystemer, mobiltelefonkontraktlister, opkald videresendelsesindstillinger og voicemail.

For at give folk i nød at ringe 9-8-8 for at nå en selvmords hotline, krævede Federal Communications Commission 10-cifret opkald i alle områdekoder, hvor 988 kan vises som de første tre cifreâ € ¯ af området kode for et kunder telefonnummer.

Begyndende søndag, alle opkaldere med tal i områdekode 989 skal ringe til områdekode for alle udgående opkald, herunder lokale opkald. Opkaldere, der ringer op, vil syv cifre høre en optagelse, der beder dem om at hænge op og ringe igen ved hjælp af en områdekode.

Michigan Public Service Commission opfordrer beboerne til at omprogrammere sikkerheds- og sikkerhedsudstyr, der bruger telefontjenester, såsom medicinske alarmenheder og alarm- og sikkerhedssystemer. € ¯ ¯

Beboere skal også opdatere hastighedsopkald, mobiltelefonkontaktlister eller andre systemer, der stoler på programmerede telefonnumre. Virksomheder bør gennemgå brevpapir og andre dokumenter for at være sikker på, at deres telefonnummer indeholder områdekode.

Opkaldere skal i øjeblikket huske og ringe til 11 cifre for at nå den nationale selvmordsforebyggende livslinje, som giver 24-7, fri og fortrolig støtte til mennesker i nød og ressourcer til kriseservicefolk.

Vigtig

esim stillede Maxis

esim stillede Maxis

esim Tjek de ofte stillede spørgsmål om produkter og tjenester fra Maxis og få deres svar her. Besøg Maxis for mere afklaring.

Hvordan aktiverer jeg min gotoroom-enhed

Hvordan aktiverer jeg min gotoroom-enhed

Aktivér din enhed. Sørg for, at din enhed er tilsluttet internettet, og indtast den aktiveringskode, du ser på skærmen.

Kan ikke aktivere nye telefon Boost Mobile Community

Kan ikke aktivere nye telefon Boost Mobile Community

Boost Mobile tilbyder den bedste dækning i Amerika til de bedste priser. Med stor kundeservice og de bedste nye telefoner, var nummer et valg i trådløs

Få den nye iPhone på ATT dag

Få den nye iPhone på ATT dag

Har du lige har købt din Aktiver iPhone fra ATT Der er mange overvejelser, du bør gøre. Først vil du bemærke, at ATT er en af

Sådan Switch telefoner på Sprint skridtvise guide

Sådan Switch telefoner på Sprint skridtvise guide

Shop for mobiltelefoner og trådløse abonnementer. Uanset om du er en aktuel abonnent eller søger at slutte sig til Nu Network, kan alt, hvad du behøver findes på Sprint. om.

Aktiver din nye Forudbetalt SIM Vodafone Australia

Aktiver din nye Forudbetalt SIM Vodafone Australia

Stor værdi på forudbetalte mobiltelefoner planer, data og tabletter planer. Få alle de ringer data uden at blive låst fast i dyre langtidskontrakter.

Compass Quick værktøjet ikke arbejder på Samsung telefon

Compass Quick værktøjet ikke arbejder på Samsung telefon

Vektorer Canape tilbyder en mangesidet værktøj, der er tilgængelig for ECU udvikling, kalibrering og diagnostik samt for måledataopsamlingssystem.

Den rolle Sprint planlægningsmøder i Agile Scrum Udvikling

Den rolle Sprint planlægningsmøder i Agile Scrum Udvikling

Scrum er en struktureret ramme for produktudvikling, der ofte bruges af agile softwareudvikling hold. Læs dette begyndere guide til scrum.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

AirDrop ikke arbejder på MacOS Big Sur Dette indlæg vil tilbyde 5 vigtige rettelser til at hjælpe dig med at løse dette problem.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.