2021 var året BingeWatching Tog en bagsædet til Weekly TV

Binge TV og Film streaming service i Australien, hvad du skal vide

I dag er millioner af os â € ”inklusive mig â €”regelmæssigt forbruge vores favorit serie på denne måde. Spredningen af ​​streaming-tjenester i de seneste år har gjort det meget let at gøre. Ikke overraskende, under COVID lockdowns, forskning viser mange af os tilbragte mere tid binge-watching end normalt.

Efter min mening, enhver person, der opfylder disse seks komponenter ville være virkelig afhængige af binge-watching. En person, der kun opfylder nogle af disse kan udstille problematisk binge-watching, men ville ikke blive klassificeret som afhængige af mine kriterier.

Ligesom mange andre adfærdsmæssige afhængighed s, køn afhængighed , arbejde afhængighed og motion afhængighed , binge-watching afhængighed ikke officielt anerkendt i alle psykiatriske håndbøger. Vi har heller ikke præcise skøn over forekomst af problematisk binge-watching. Men forskning i dette fænomen vokser.

Et kig på beviserne

I den seneste undersøgelse om dette emne, et forskerhold i Polen adspurgte 645 unge voksne, som alle er rapporteret, at de havde set mindst to episoder af en udstilling i et enkelt møde. Forskerne ønskede at forstå nogle af de faktorer, der ligger til grund problematisk binge-watching.

Brug de samme data, forskerne rapporteret i en tidligere undersøgelse, at problematisk binge-watching haft en signifikant sammenhæng med angst-depressive syndrom. Jo større symptomer på angst og depression, jo mere problematisk en persons binge-watching var.

Andre undersøgelser har rapporteret lignende fund. En undersøgelse af taiwanske voksne, for eksempel fundet problematisk binge-watching var forbundet med depression, angst omkring social interaktion og ensomhed.

En amerikansk undersøgelse viste adfærden var forbundet med depression og vedhæftede angst. De fleste relaterede studier â € ”som denne fra Portugal â €”har også vist eskapisme at være en central motivation problematisk binge-watching.

Bryde vanen

Hvis du ønsker at skære ned på antallet af episoder, du ser i et møde, min gyldne regel er at stoppe med at se halvvejs gennem en episode. Det er virkelig svært at stoppe med at se for enden af ​​en episode som så ofte showet ender med en cliff-hanger.

Jeg vil også foreslå at sætte realistiske daglige begrænsninger. For mig er det 2. timer, hvis jeg har arbejde næste dag, eller op til fem timer, hvis jeg ikke gør. Og kun begynde at se som en belønning til dig selv efter du har gjort alt hvad du behøver at med hensyn til arbejde og sociale forpligtelser.

Binge bringer et stort bibliotek af tv og film indhold i en let at bruge og tiltalende pakke. Bedst af alt, kan det trialed gratis, men hvor meget er binge efter to-ugers gratis prøveperiode? Kommer i så billig som $ 10 per måned, Binge er en absolut godt køb for en endeløs forsyning af underholdning â € ”takket være dens Foxtel tilhørsforhold.

I den stadigt voksende australske streaming markedet, Binge TV streaming er en on-demand-film og tv-streaming tjeneste bragt til dig af Foxtel. Udgivet i maj 2022 platformen er en søskende OFA Kayo Sports da de alle falder ind under Streamotion paraply. Med premiere adgang til indhold fra HBO, FX, BBC og FOX, kan du fange din favorit på indhold efterspørgsel efter en lav binge abonnement omkostningerne ved kun $ 10 om måneden med tre binge abonnement muligheder at vælge imellem.

Senest frigivelse tv-udsendelser til binge

Hvilke shows er på Binge? Theres så meget at diskutere og begynde at se. Binges Kataloget indeholder alle større shows og film fra folk som HBO, BBC, FX og Fox, til rådighed til at se som de luft på tv eller senere på efterspørgslen. Der er en let 10.000 timers indhold til video streaming ved hånden med binge. Du kan streame titler som mord dramaer,  Deadwater Fella ogen Mare af Easttown eller ikoniske franchise likea hip-hop drama Empire og fantastical Game of Thrones.

En egentlig Afhængighed af BingeWatching TV kunne være mere fast end du tror

Der er bogstaveligt talt hundredvis af titler til fans af noget fra premium drama, sand kriminalitet og virkelighed-TV til dokumentarfilm og børn viser på binge. Overvej binge til BEA HBO Max Australien, det har nogle af de bedste klassikere, men de kan holde deres hoved højt med hjem box office originaler. Hvis du vil læse mere om de bedste binge tv-shows, Â prøve Oura højdepunkter side.

De bedste af binge

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere konkret end weve fik du dækket. Her er en oversigt over binges indholdsbibliotek, så du kan få et glimt af de shows og film, der passer til dit humør. Alternativt har vi scrutinisingly selected Oura top ti series tilgængelig på Binge tv, reklamefri på efterspørgslen.

Dens altid fantastisk at se noget, vi alle kan forholde sig til, og Thats hvorfor præmie drama er et must, når du vælger en udbyder. Platformen har en reel fast vagtplan i denne kategori, tak for en stor del til eksklusivt HBO max indhold og BBC viser.

Bedste komedie viser om binge

Alle har brug for nogle griner i deres liv, og Binge has not sparet på at levere nogle af de sjoveste shows rundt, både nye og gamle. Hvem kunne muligvis modstå at være i stand til at se hver episode af all-time klassikere som Seinfeld, 30 Rock, Parks and Recreation, eller Friends?

Bedste reality tv-serie

Hver uge får du adgang til blockbuster film gamle og nye. Så grib din popcorn og sodavand og bringe denne filmoplevelse til komforten i din stue. Vi er skyld selv udarbejdet en liste over Oura top ti film picks på Binge streaming.

Sport på binge

Valg hvad streaming plan for at komme typisk afhænger af indhold og pris. Kun lanceret sidste år, nogle kan stadig være undrende hvor meget koster binge omkostninger. Stikning med den simple tankegang bag streaming tjeneste, Binge er tilgængelig via tre forskellige prisklasser,  der kan lyde bekendt for enhver, whos tidligere abonnerer på Netflix eller Stan. Så hvor meget er Binge? Basen entry-level Binge prisen er et klip på kun $ 10 / måned, hvilket giver dig ubegrænset adgang til hele deres bibliotek i standard definition video på en skærm. Der Arent eventuelle yderligere eller skjulte gebyrer, så min omkostningerne forbliver den samme som din egentlig plan omkostninger.

Næste planen op er binge Standard pakke på $ 14 / måned, som tilføjer high definition støtte og mulighed for at se to samtidige streams på tværs af dine enheder. Dette vil være den plan de fleste mennesker er tilbøjelige til at hovedet lige for, da det betyder høj kvalitet streaming til alle your devices herunder din storskærms-tv i hjemmet.

I den øverste ende er de $ 18 / måned planen, som også byder på high definition, men giver mulighed for op til fire samtidige streams på tværs af dine enheder. Dette er det planen at få, hvis du har fået en familie af ivrige tv-seere, der alle er tilbøjelige til at ville se forskellige ting på samme tid.

For nye kunder, er der ingen lock-in kontrakter af enhver art, ogen en to-ugers fri trial af HD-streams, så du kan tjekke det ud for dig selv uden at betale en cent. Efter at have dækket, hvor meget er binge, lader udforske en anden streaming alternativ thatll får du en gratis binge plan for tre måneder alle takket være Telstra. Overvej det meget ligesom en binge gratis prøveperiode men naturligvis længere.

Den streaming-markedet er konkurrencepræget, og i modsætning til andre streaming-tjenester, kommer denne særlige platform fyldt med en hel masse velsmagende tv thats ikke tilgængelige på anden måde. Og det er ikke kun HBO indhold, enten en € ”der er nogle af tv'er største shows på Binge lige nu, mange ikoniske favoritter fra fortiden og vil snart være hjemsted for flere kommende nye HBO Maks originaler .

Hvordan binge sammenligne med Netflix, stan, disney plus og prime video?

Price-Wise, dens næsten præcis på linje with Netflix og Stan på $ 14 / måned til HD. Dens den mere specialiserede streaming-tjenester likea Disney Plus ogen Amazon Prime Video der er billigere der udgør konkurrence. Husk, hvis du er en Telstra kunde du kan se på planerne så lavt som $ 10 / måned.

I modsætning til de andre tjenester, endnu binge doesnt producere sit eget indhold â € ”men dens blevet eksklusiv adgang til mange af Foxtels originale shows, og flere er på vej. Gennem en nylig partnerskab med Warner Bros, ser det ud til nogle oprindelige indhold kunne være i de kommende forhandlinger.

En stor forskel mellem sine markedspartnere er binges massiv indhold bibliotek. Naturligvis mangler Stan, Netflix, Disney ogen Prime originaler, platformen absolut dominerer i tredjeparts indhold. Mens tjenesten ikke tilbyder offline visning, som konkurrenterne gør, holdet stå ved det faktum, at funktionen er i øjeblikket under udvikling.

Hvordan binge sammenligne med Foxtel?

Foxtel Nowa er mere på linje med binge, beinga Foxtels on demand abonnementsservice. Dette var Foxtels original streaming platform før binge lanceret i 2022. Modellen er meget tættere på binge, da den tilbyder film og tv-shows på efterspørgsel og i high definition. Hvis det er sport, du leder efter fra en streaming service, kan du måske se mod binges søskende, Kayo Sports.

Start din-dage gratis prøveversion

Som en lille romantik, en lille komedie, eller føler en smule drama? Den jecaryous Johnson Collection har noget for enhver smag. Udelukkende på bingeblack. V, hans oprindelige scene spiller har nogle af de hotteste sorte skuespillere, musik kunstnere og reality stjerner. Når det kommer til sort underholdning, leverer Jecaryous Johnson lige her på BingeBlack. V.

Vores kultur vores stemme vores vej

bingeblack. V er streaming sort strøm hver time. Abonner nu og start Streaming alle dine yndlingsdramaer, komedier, klassisk sort biograf og blæser foretrukne Jecaryous Entertainment Stage Placer. Fejre kraft, skønhed og mangfoldighed af sort kultur, var her for dig og var altid på.

hvor som helst når som helst

Abonner i dag for at begynde at se din yndlingsfilm, binging dit yndlingshow eller live streaming vores eksklusive arrangementer. Vil snart være tilgængelig på alle dine yndlingsenheder, når du vil, hvor du vil.

Binge er Australias nyeste streaming service, hvor intet kommer på skærmen, medmindre dens binge-worthy, prisværdig, del-værdig eller all-time-favorit-worthy. Pakket med verdens bedste tv-shows og masser af film til uanset stemning, du er i. Plus komedie, kriminalitet, virkelighed, Dokumentarer , Sci-Fi og meget mere.

â € ¢ 10.000+ timers shows og film. € ¢ Ad-fri on-demand. Ingen lock-in kontrakt, annullere når som helst. € ¢ Opret op til 5 profiler for at personliggøre din binge-oplevelse. € ¢ Stream overalt, når som helst i Australien på populære enheder. € ¢ Brug nifty funktioner som bingelister, så du kan søge mindre og forkæle mere. € ¢ Nye bingeners får en 2 ugers gratis prøveversion. € ¢ Bedste bedømte tv-shows, herunder Tjernobyl, Wire, Band of Brothers, Planet Earth, Planet Earth II og Blue Planet II. € ¢ All-time Favoritter Ligesom spillet af troner, sopranos, sex og byen, Seinfeld, Moderne Familie og Walking Dead. € ¢ og masser af film, herunder Fast & Furious, Jurassic Park, tilbage til fremtiden, Jason Bourne, Mission umulig og DC Universe Collections og meget mere.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Nem opkald blokker og sms blocker app med mange opkaldsspærring og SMS blokerer muligheder. præinstalleret Bloker indgående opkald og sms bruger den sorte liste. Bloker private numre. Whiteliste til telefonnumre, der må aldrig blokeres. Blokering alle undtagen kontakter. Msg og opkald ..

Denne app til Android-tekster og opkald fra Windows 10 slår Google Meddelelser. Her er hvordan det fungerer

Denne app til Android-tekster og opkald fra Windows 10 slår Google Meddelelser. Her er hvordan det fungerer

Glem konstant optagning telefonen for at se meddelelser eller besvare en besked. Din telefon på Windows 10 er alt hvad du behøver.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Download Dingtone MOD APK nyeste version for at få ubegrænset premium funktioner i denne fantastiske app. Dingtone Mod APK er helt adfree.

Hvordan kan jeg forhindre iPad i at få mine iPhone tekster eller opkald

Hvordan kan jeg forhindre iPad i at få mine iPhone tekster eller opkald

Sådan bruger du din iPhone til fri udlandet tekst, ring, og brug internettet, mens du rejser i udlandet med din iPhone gratis.

OnePlus 8 5G UW Turn Premium SMS Tilladelser Til Fra

OnePlus 8 5G UW Turn Premium SMS Tilladelser Til Fra

WiFi og 4G Opkald fra Vodafone kan du foretage og modtage opkald, selv uden en almindelig telefon-signal. Find ud af hvordan du kommer i gang i dag.

Synkroniser din telefon til computer din telefon app Microsoft

Synkroniser din telefon til computer din telefon app Microsoft

Jeg kan ikke finde muligheden for opkald og tekst på andre enheder , im min note 10 Hvis jeg blinker firmwaren, ville det løse problemet, det ser ud til at alle ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Opkald Blacklist Call Blocker

Opkald Blacklist Call Blocker

Ring Blocker med Blacklist, SMS Blocker, Hvidliste Schedule. Opkald Blacklist ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.