4 bedste forudbetalte SIM-kort i Brasilien Køb Guide

Adgang til denne side nægtes

Dækker næsten halvdelen af ​​Sydamerika, Brasilien er et fantastisk land at besøge. Hjem til 70% af Amazonas bassinet, det fulde af tætte regnskove, strande i verdensklasse og nogle af de største metropoler på planeten. Uanset om du er der i et par dage eller et par måneder, vil du forlade følelsen som om der stadig er så meget mere at se.

Brasilien er et af de mest udviklede lande i regionen, men Wi-Fi er stadig generelt langsom og upålidelig . Hvis du har brug for anstændigt internet, er et lokalt SIM-kort vejen at gå. Heldigvis er processen ligetil, og de fleste pakker til rådighed for rejsende tilbyder god værdi for pengene.

Det er værd at nævner , at WhatsApp er den kommende form for kommunikation i Brasilien. Hvis du ikke allerede bruger det, kan du muligvis installere det til dit besøg. Jeg brugte det til booking Overnatning , Transport og ture ved flere lejligheder.

Fik rejseforsikring til din Brasilien tur endnu? En god politik kan dække dig for alle slags klæbrige situationer, fra medicinsk nødsituationer til afbestillede flyvninger, tyveri, tabt bagage og meget mere. Vi har brugt World Nomads i over et årti.

Virksomheder

En CPF, Brasilas National ID nummer, bruges til mange ting, herunder mobiltelefonkontrakter. Som en ikke-brasiliansk rejsende uden en CPF vil mange netværk og SIM-pakker være utilgængelige for dig.

Der er fire førende mobiltelefonnetværk i landet: Vivo, Claro, Tim, Â og Oi, men Claro & Tim var de eneste, jeg fandt villige til at sælge mig et SIM-kort uden en CPF. Jeg valgte i sidste ende at gå med Claro, da det tilbød en pakke, der var bedre værdi for pengene og passer til mine behov.

Sådan køber du et forudbetalt SIM-kort i Brasilien

Claro har en synlig detailsted i hele landet, med en high street butik i hver by og by, jeg besøgte. Tim Stores var lette at finde i store byer, men ikke så andre steder: Jeg husker ikke at se nogen uden for de vigtigste byer. Ingen af ​​de fire lufthavne, jeg fløj ind i Brasilien, havde en mulighed for at købe et SIM-kort der.

En ting at huske på, når du køber din SIM, er størrelsen på butikken, du gør det på. En mindre Tim Store i SÃ £ o Paulo sagde, at det ikke var muligt at købe en SIM på det pågældende stikkontakt uden en CPF. Dette kan medføre problemer, hvis du køber væk fra de vigtigste byer eller turistområder.

Min Sim stoppede med at arbejde om ugen, efter at jeg har købt det, fordi det ikke havde været registreret på købstidspunktet. Det burde have været udført af butikken, som solgte det til mig. Personalet i den anden butik, jeg besøgte, var i stand til at løse dette nemt for mig, selvom jeg havde brug for at give mit pas igen.

Det tilbyder telefoner og SIM-kort, der fungerer i 200 lande, har gratis indgående opkald, sparer op til 85% på roaminggebyrer, og kan sendes ud i forvejen for at lade dig ramme jorden. Få mere at vide her.

Forudbetalte SIM-omkostninger

Pakker tilbydes som ugentlige bundter. Du vælger den pakke, du vil lide, og derefter betaler upfront for det antal uger, du har brug for. Det fornyer derefter automatisk hver uge, indtil forudbetalt værdi er blevet opbrugt.

Som jeg nævnte tidligere i dette indlæg, er WhatsApp det Go-to-kommunikationsværktøj i Brasilien. På grund af dette tæller de fleste pakker ikke brugen mod din datatillæg. Dette inkluderer whatsapp stemme og videoopkald, hvilket gør det til en virkelig omkostningseffektiv måde at ringe til udenlandske numre på.

Claro og Tim tilbyder også turistspecifikke pakker. Disse lignede dem, der var tilgængelige for alle, men med færre muligheder, det er sværere at finde noget, der passer til dine specifikke behov. Hvis du indtaster en butik i et turistområde og ikke taler portugisisk, vil du sandsynligvis blive tilbudt disse pakker.

Topping op

En CPF er nødvendig for at fylde din Claro-saldo direkte via din telefon eller online. Som følge heraf skal udenlandske rejsende besøge en butik til at betale med kontanter eller kreditkort personligt eller købe top-up-kort fra gadeleverandører, supermarkeder osv. For at indlæse på telefonen selv.

Få vores almindelige email opdateringer med de nyeste rejse tekniske nyheder, tips og artikler. Vi sender også over vores gratis 25-siders guide, der er pakket med nyttige tip og rådgivning for at komme i gang! Ingen spam nogensinde, og du kan forlade enhver tid. Vores privatlivspolitik forklarer, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger.

Telefonnumre

Den 9 er en nyere tilføjelse til mobilnumre, og det synes nogle brasilianske numre kan komme væk uden at bruge det. Alligevel, hvis du ringer eller sms'er en mobil, skal du kontrollere 9 er der før telefonnummeret, hvis du ønsker at være sikker.

Min Telus er den bedste måde at administrere din konto

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

International satser på mobiltelefon planer er utrolig dyrt, så du måske ønsker at overveje at købe et SIM-kort i Italien. Har en lokalt SIM kan du nemt placere opkald inden Italien, brug af data, og selv tage telefonen mellem forskellige EU-lande uden ekstra gebyrer.

Hvis du opfylder alle de krav: kan gå i person, bringe ID, har en codice fiscale, og ejer en telefon, der kan bruge udenlandske Sims, så jeg anbefaler at købe et SIM-kort, når du ankommer. Italiensk telefon planer er meget overkommelige, og du kan vælge en plan, der er pay-as-you-go eller månedligt. I sidste ende kan det hjælpe dig spare penge og ophold forbundet i et land, hvor gratis Wi-Fi er ikke meget almindelig.

Den bedste måde at købe et SIM-kort er at gå direkte til en butik efter du ankommer i Italien. Jeg anbefaler ikke at købe et SIM-kort i lufthavnen. Disse har tendens til at være overpris turist SIM-kort og er ikke pengene værd.

Bedste mobiltelefon selskaber i Italien

Mobildækning kan være plettet i landdistrikterne i Italien. Hvis du kan vil bruge en masse tid uden for de største byer, kan det være bedst at tjekke med de lokale for at se, hvilket selskab har den bedste modtagelse i området. Større virksomheder i Italien er:

Hvordan mobiltelefon planer og SIM-kort arbejde i Italien

I dont anbefale at underskrive en kontrakt for et angivet tidsrum. Disse har tendens til at være vanskelige at annullere og kræver, at du sende et brev med anbefalet post. Undgå dette ved at nægte at give dit kreditkort eller betalingskort. Dette vil sikre, at du er på en pay-for-måneders plan. Hvis du holder op med SIM-kortet, skal du blot stoppe med at købe kredit.

Det er muligt at købe et SIM og få en telefon plan fra både Vodafone og TIM på Roms Fiumicino Lufthavn. For at finde deres stande, exit bagageudlevering og drej til højre. Gå forbi alle de drivere venter på at afhente passagerer og du vil se begge kabiner på højre, på tværs fra en kaffebar.

Disse er begge velrenommerede virksomheder, men de SIM-kort og planer, som de tilbyder i lufthavnen er direkte rettet mod turister, og du vil ende med at betale en højere sats end lokalbefolkningen. Det vil spare dig nogle besværet med codice fiscale og det kan være lettere at identificere den rigtige plan, men vil du sandsynligvis betale mere. Hvis du Arent i en enorm rush og er villige til at trodse butikker i centrum af byen, vil du helt sikkert få en bedre aftale uden for lufthavnen.

At have en forudbetalt eller pay-as-you-go SIM-kort i Italien kræver det ekstra trin for at købe kredit. Kredit, eller ricarica i italiensk, sælges af de fleste virksomheder online. Jeg plejer top op min kredit til at dække min månedlige plan via hjemmesiden og betale med PayPal eller kreditkort.

Men du køber kredit, vil du altid modtage en SMS bekræftelse at kreditten er blevet tilføjet til din konto og informere dig, når den er tilgængelig for brug . Dette sker som regel med det samme, eller inden for et par minutter på de fleste.

Bemærk, at er du stopper købe kredit for dit Italien SIM-kort, vil det blive aflyst inden for 6 måneder. Det betyder, at du bliver nødt til at gå gennem processen med at købe en ny, hvis du tager en anden tur i fremtiden.

Acesso Negado à ¡gina

Brasilien bruger GSM for sine cellulære kommunikation, hvilket betyder, at du har brug for en GSM-kompatibel telefon for at bruge telefonen i landet. CDMA-telefoner vil ikke arbejde i Brasilien, men der er omkring en 99% chance for du har en GSM-telefon alligevel.

Der er to måder at få dine hænder på et løft sim:

Boost lager en række SIM-kort med forskellige værdier og udløbsdato perioder. For at komme i gang, kan du enten: - Køb et $ 2 forret SIM og derefter genoplade med den forudbetalte plan, der passer dig - Køb en 28 dag eller lang udløb SIM som har din første genoplade allerede inkluderet

The takeaway:

Claro udfører mere end 2000 byer i Brasil landsdækkende, herunder de vigtigste turist og business byer, såsom Rio de Janeiro, SÃ £ o Paulo, BrasÃlia, Salvador, Recife, Belo Horizonte, Curitiba og mange andre byer. Ved hjælp af vores GSM-dækning du er i stand til at tale i alle de stater i Brasilien med Claro s 100% digitale roamingtjenester for tale og data.

Vigtig

Sådan får du en gratis telefonnummer til dit hjem eller virksomhed

Sådan får du en gratis telefonnummer til dit hjem eller virksomhed

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Amazon. n gratis mobiltelefon

Amazon. n gratis mobiltelefon

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Ønsker gratis internet på din mobiltelefon Vi er skyld fik 7 nemme måder for dig at få gratis adgang til internettet på deres Android eller iOS-enheder lovligt ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Det er også en meget populær app, der er helt fri for omkostninger og giver alle de nødvendige oplysninger om de tilgængelige wifi pletter. yderligere

File Path Opdateringer Startende med Android 10

File Path Opdateringer Startende med Android 10

De fleste af de nye Android-enheder har en intern sdcard og en ekstern sdcard. Jeg ønsker ... Enhver hjælp værdsat. Se QuestionAnswers flere detailos

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Som pr UIDAI, der har et registreret mobilnummer er ikke obligatorisk for Aadhaar kort downloade

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Har du mistet dit AADHAAR kort Få dublerede AADHAAR kort herfra. Find AADHAAR center i nærheden af ​​dig. Ansøg om AADHAAR online. Hent AADHAAR ansøgningsskema. Dokumenter, der kræves for AADHAAR.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.