4 Bedste USBC til Lightning adaptere Som Du CanBuy

Bedste Black Friday USB-kabel beskæftiger USBC, Lightning kabler og flere

Theres intet bedre end at tænde for din nye iPhone for første gang, i sikker forvisning om, at du har en helt ny opladning kabel klar og venter på at bestemme, at afgørende skud af saft, når batteriet først begynder at løbe lav. På bagsiden, ingen følelse er så knusning som at tilslutte den samme iPhone et par måneder ned linjen til en godt slidt og opdeling kabel, der vælger det øjeblik at indånde sin sidste.

For så meget som vi nyder iPhone linje af smartphones, vi cant i god samvittighed sige, at de officielle opladning kabler ud, er altid garanteret til at vare livscyklus selve enheden. Heldigvis er der mange virksomheder, der gør exceptionel, og i mange tilfælde overkommelige, udskiftninger til standard-spørgsmålet opladning kabel, med nogle endda være trådløs.

Med så mange muligheder på nettet, kan det være en skræmmende opgave at finde den rigtige erstatning ladekabel for dig. Heldigvis thats hvor vi kommer i. I denne artikel, weve valgt den bedste erstatning iPhone opladning kabler til dig, så du kan købe en ny ledning med tillid.

Den bedste opladning kabler til iphones: et overblik

Selvom du måske bemærke små variationer i opladning hastigheder mellem officielle og tredjeparts ladekablerne, youll få øje på en betydelig forskel, når du bytte fra en tidligere generation Lightning-til-USB-kabel til en nyere Lightning-til-USB- C kabel. Hvis du vil have hurtig opladning, gift trang dig at gå for sidstnævnte à ¢ â,¬â € œ men husk at købe et vægstik, der understøtter USB-C for at matche dit nye kabel.

Fil overførselshastigheder dog, dont følge denne regel. The Lightning-til-USB-kabel fra Apple flytter data på 480Mbits / sek. Dette tal gælder for enhver kabel med en Lightning-stik, uanset hvad stikket sidder i den anden ende à ¢ â,¬â € œ selv Lightning-til-USB-C kabler er begrænset af Lightning-stikket selv.

Ingen ønsker at tilslutte en risikable kabel i deres helt nye iPhone kun at få enheden alvorlig intern eller fysiske skader, eller endnu værre, at miste deres filer. Det kunne endda være en brandfare, og ingen mængde af penge-besparelse er værd torching dit hjem.

Thats hvorfor dens afgørende at kigge efter MFI-certificering på emballagen. Samtidig skal selve kablet har et serienummer indlejret på det direkte. Apple oplyser, at dets kabler vil blive markeret med et 12-cifret serienummer citerer, om enheden er fremstillet i Kina, Vietnam eller Californien. Disse er i øjeblikket de eneste steder, der fremstiller de officielle Apple strømledninger.

Det samme gælder for den Lightning stik selv. Dens igen forholdsvis let at få øje på den ægte vare fra potentielt farlige efterligning. En reel Lightning stik vil være konstrueret af et enkelt stykke af glatte afrundede kontakter, med en metallisk grå frontplade og en streng længde og bredde af 7. mm x 12mm. Igen, hvis du ikke er sikker, eller tror noget isnt lige med strømkablet, du har, smide det væk sikkert.

Den bedste opladning kabler til iphones

Skal din oprindelige kabel mislykkes over tid, den enkleste ting at gøre, er at købe et andet officielt oplader fra Apple selv. Det Código for dyrt i det store arrangement med ting, og kommer i forskellige længder til dem, der foretrækker en lang ledning efterfølgende fra væggen eller noget kortrækkende ved skrivebordet.

argos m flettet lyn opladning kabel: det bedste flettet iphone opladning kabel

Som nævnt i vores købe guide, nogle gange Æbler medfølgende kabler kan være mindre end stjernernes på lang sigt. Det er her en mere robust, flettet kabel kommer i. Det er måske ikke så elegant som Apples originale, men hvad du er trading off i udseende, youre gør for med hensyn til holdbarhed, som en flettet kabel er langt mindre tilbøjelige til at slid væk over tid end en standard plast indpakket én.

unbreakcable iphone ladekabel: en pansret iphone oplader til seriøs beskyttelse

Brug af belysning til USB C-kabel, kan du oplade kompatible enheder som AirPods, iPad, iPod touch eller Siri fjernbetjening til Apple TV. Du kan også bruge kablet til hurtigere opladning ved hjælp af understøttede USB PD-adaptere til at synkronisere dine Apple-enheder, opladningstilbehør som en magisk mus, eller brug den, når du skal konvertere din iPhone eller iPad til et mobil hotspot. Hvis en sådan brugssag renser dig, er du her et par muligheder, du kan vælge på Amazon. ,EN

Bedste opladning kabel til iPhone 2021 Udskift din smadret iPhone kabel fra blot 11

Belkin USB-C til lynkabel

Belkin USB-C til lynkabel giver mulighed for hurtig opladning. Kablet har et flettet udvendigt med en blød finish. Kablet er tre meter langt, og det kan bruges med en 18W adapter til hurtig opladning. Ledningen er holdbar og modstår fraying og intern skade. Produktet er MFI-certificeret af Apple og kan bruges til at oplade iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, XS MAX, iPhone XR, X og iPhone 8, 8 Plus.

esr USB C til lynkabel

Fås i to farver â € ¢ sølv og sort â € € € € € € esr USB C til lynkabel, er et certificeret USB-C til lynkabel til Apple-produkter. Det sikrer hurtig, pålidelig og sikker opladning og synkronisering. Med PD hurtig opladning kan kompatible iPhones oplade op til 50% på bare 30 minutter. Produktet tilbyder stabil filoverførsel. Kablet er 2 m i længden og er dækket af et slidstærkt nylonhus. Det flettet nylonhus sikrer færre tangles og mere trækstyrke. Aluminiumhuset til stikkontakten forhindrer eventuelle skader på kablerne. ,EN

PORESONICS KONNECT CL W POR-

PORTONICS KONNECT CL 18W POR-1067-kabel kan bruges til at oprette forbindelse til den telefon, iPad eller iPod til at synkronisere og oplade. Produktet har et reversibelt design, der gør det mere bekvemt for brugeren. Det er et letvægts kabel, der vejer kun 40 gram, og produktmålene er 16 x 9 x 1 cm. Den kan bruges til hurtigopkrævning kompatible iPhones med kompatible opladningsadaptere.

Spigen Apple MFI certificeret USB C til Lightning Charge Sync Cable

Spigen Apple MFI Certified USB C til Lightning Charge Sync Cable kan bruges til at bygge bro over kløften mellem iPhones og de nyeste iPad-modeller. Dette kabel sikrer, at der er sømløs dataoverførsel og afgifter hurtigere med en opgraderet adapter. Det har en ergonomisk EZ Grip Design til bedre greb. Produktet kan modstå overdreven bøjning med Ultraflex-teknologi. Kablet er tangle-fri og nem at administrere. ,EN

Batteriteknologi har bare ikke udviklet sig så hurtigt som telefonerne i vores lommer og så hver aften sætter vi dem ind og fodrer dem med saften, de har brug for, for hvad vi planlægger at rulle gennem den næste dag.

Sikker på, hver iPhone siden 2022 har trådløs opladning indbygget, men de fleste af os har ikke en trådløs opladningsplade. Vi kan lide at holde fast i det, vi ved, det ydmyge lynkabel. Ironisk nok navngivet, i betragtning af, hvor langsomme iPhones traditionelt skal opkræve.

Desværre er ikke alle lynkabler de samme. Du kunne bare købe nogle flere fra Apple, selvom de er pricier end andre mærker, men hvis du normalt klarer at ødelægge dem, så har du måske brug for noget med lidt mere holdbarhed. Du kan også gå billigt, men ikke for billigt.

To forskellige typer lynkabel

De fleste iPhones kommer med et USB-A til lynkabel og en lille 5W opladning mursten, som den sætter ind i. USB-A er den almindelige USB-port, du har været vant til i årevis og er nok, hvad alle dine iPhone opladere bruger

Men forvirrende iPhone 11 Pro er den første iPhone, der sender med en hurtig 18W oplader og en USB-C til lynkabel. USB-C er en nyere standard for USB, som du finder på moderne bærbare computere, de fleste Android-telefoner og endda iPad Pro nu. Men i brugssagen til iPhone, slutter USB-endeen i opladeren, og lynen slutter til din telefon.

Hvis du har en iPhone 11 Pro, vil du have et USB-C til lynkabel, hvis du udskifter den i boksen, men et USB-A til lynkabel, hvis du vil have et reservedelskab til at tilslutte en USB-A oplader end du måske har hængende om. ,EN

USB-A til lynnedslag

Dette kabel er omtrent lige så billigt som Wed anbefaler, at du går. Dens Amazon-Made og MFI-certificeret og har en Forstærket Design i hver ende for at stoppe dem, der bryder så hurtigt som æbler måske, hvis du yank dem rundt. Der er også få længde muligheder. ,EN

USB-C til lynkabler

Hvis du bruger en USB-C opladning mursten, så er dette Apple-kablet til dig. Det er også den, der får, hvis du vil opkræve eller synkronisere din iPhone danner en moderne MacBook, da de bærbare computere nu kun har USB-C-porte på dem.

Hvis du har flere enheder, er oddsene, at du har en lige imponerende spredning af opladningskabler og adaptere. Mens de lette opladningsprocessen, er det ret besvær at bære dem alle sammen, når du er på vej. Mens en kraftfuld USB-C adapter med Power Delivery giver mere mening, til tider, den ydmyge USB-C til Belysning adapter også viser sig at være lige så vigtigt. Dette gælder især, når du ønsker at oplade din iPhone via en USB-C-port eller når du ønsker at tilslutte din kablede Apple EarPods til MacBook.

Anker usb-c til lyn lydadapter

Den Anker USB-C til Lightning adapter forbinder din kablede EarPods. Når forbindelsen er oprettet, kan du nemt tilslutte dem til din bærbare computer. Det er en MFI-certificeret adapter og fungerer som annonceret. Samtidig, den lille formfaktor oversætter ind nem at transportere.

Som nævnt ovenfor, er dette en lydadapter og vil ikke gøre arbejdet for at oplade din telefon eller overføre data til og fra enheder. Det virker ud af boksen, men det kan være nødvendigt at ændre standard lyden på din Mac til tider.

ugreen usb-c til lyn lydadapter

Den Ugreen USB-C til lyn-adapter bringer en poleret look til bordet. Kablet er flettet, hvorimod enderne har aluminium polish, som tilføjer en præmie udseende til enheden. Samtidig skal det gå godt med plads grå variant af Apple MacBooks. Ligesom den ovenfor, er dette en designet kun for lyd og kan ikke overføre filer eller magt den tilsluttede enhed.

Den gør sit arbejde godt, og den flettede ydre hjælper med at holde kablet fra flosser i det lange løb. Den UGreen USB-C-lyn-adapter er slanke. Det kan imidlertid ikke passe, hvis din telefon har en tyk pansret dæksel.

arktek butik usb-c adapter

Arktek Store USB-C til Lightning adapter er designet til opladning af din telefon eller tablet. Det får din telefon omkring 1. En af magt og kan bruges til top-up batteriet via din computer. I modsætning til de ovenfor, er denne ene ikke er beregnet til lyd; ej heller kan det overføre data.

Når det er sagt, er det en billig enhed, og en duo af disse koster mindre end $ 10. Du skal dog ikke forvente, at verden ud af disse enheder. Mens de er gode til opladning af telefonens batteri lejlighedsvis, er de ikke bygget til sidst.

Anker powerline ii -in- kabel

Den Anker PowerLine II 3-i-1 kabel måske ikke strengt være en adapter, men hvis du er på udkig efter en nem måde at oplade din iPhone og USB-C-enheder i løbet af nødsituationer , dette er den, som du kan købe. I forhold til dem ovenfor, er det ikke så dyrt og bringer bekvemmelighed opladning dine enheder med Micro-USB, USB-C, og Lightning port.

Men denne 3-i-1 kabel har et par begrænsninger. For én, vil du ikke få den samme opladning hastighed som in-box-kabel. Plus, kabler med flere adaptere i toppen er ikke så holdbare som deres faktiske modstykker og nedbryde hurtigere.

Bonus: meenova usb-c til lyn-adapter

Den Meenova Lightning adapter er det modsatte af dem over og lader dig tilslutte en USB-C-kabel til din iPhone. Det er bygget til opladning og understøtter op til 30W af magt. Sidstnævnte betyder, at du hurtigt kan oplade din iPhone på 18W. Den gadget selv er lille og kompakt og kan nemt transporteres i din pung eller tilbehørsposen.

Vigtig

Q2 Holdings, Inc. Qtwo Company Profile Oversigt Stock Analysis

Q2 Holdings, Inc. Qtwo Company Profile Oversigt Stock Analysis

Q2 Holdings, Inc. QTWO Company oversigt, handelsdata, del statistik, værdiansættelse, rentabilitet, finansiel snapshot.

SAP Biller Direkte transaktionskoder

SAP Biller Direkte transaktionskoder

I denne video vil du lære om Introduktion til Biller Direct, Feature af Biller Direct, Brugere processs, Notification Concept, Biller Direkte Forretning Pr ...

Binge APK Gratis download app til Android

Binge APK Gratis download app til Android

Du er ved at downloade Binge 8. Sidste APK til Android, Leder du efter noget spændende at se Binge er din gotoplatform Binge, en All in One streaming tjeneste, tilbud itsusers en endeløs ENTERTAINM ...

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Udvikler RedDot Digital Limited Pris Gratis Lister 0 Points 18 Version 1.. RSS Spor priser. Tilføj til liste. Lær mere om Binge BD app.

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Binge drinking er en af ​​de mest almindelige mønstre af overdreven brug af alkohol, og kan være et advarselstegn om brug af alkohol lidelse.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Dette faktablad beskriver symptomerne, årsagerne, funktionen og behandlingsmulighederne for binge-spiseforstyrrelser.

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Nye kunder kan få adgang til en 14 dag gratis prøveperiode for binge tv app fra Foxtel. Dette er, hvordan man får den Binge gratis prøveperiode, og hvad det giver dig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.