4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt Partition Manager

4 Metoder til Fix Adgang nægtet på denne server hurtigt

Faktisk, dens tilladelse; du ikke har nok tilladelser / privilegier , der er nødvendige for at foretage ændringerne. Med andre ord, skal du få forhøjet privilegier når du ønsker at installere ny software eller flytte / ændre en fil / mappe.

Rettelse: ændre tilladelserne til temp mappe

Du må ikke have ejerskab af en fil eller mappe hvis du for nylig har opgraderet din computer til Windows 8 fra en tidligere version af Windows, kan nogle af dine kontooplysninger har ændret sig. Derfor kan du ikke længere har ejerskab over nogle filer eller mapper. Du kan være i stand til at løse dette problem ved at genoprette dit ejerskab af filer og mapper.

Du har muligvis ikke de nødvendige tilladelser Problemer, du oplever, når du forsøger at få adgang til filer og mapper kan være relateret til tilladelser. Tilladelser er regler, der bestemmer, om du kan få adgang til eller ændre filer og mapper. For at kontrollere tilladelser på en fil eller mappe, skal du følge disse trin:

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

'C: \ Windows \ Microsoft. ET \ Framework \ v2. . 0727 \ InstallUtil. nstallLog' er nægtet. om installation af Windows Service. Åbnede kommandoprompten og derefter tilføjede cd C: \ Windows \ Microsoft. ET \ Framework \ v2. . 0727 \

Metode ændre sikkerhed tilladelser

2. ​​AppData> Local mappe ville nu være åben foran dig. Rul ned og find mappen med navnet Temp. Vælg den og derefter højreklik på den. Fra genvejsmenuen, skal du klikke på indstillingen Egenskaber.

4. I de avancerede sikkerhedsindstillinger for Temp vindue, skal du først klikke på Tilladelser Tab. Der vil være en tabel med navnet navngivne Tilladelsesposter. I den tabel, under arvet fra kolonne, kigge efter en post, der ikke er arvet fra C: \ Brugere \ user_account_name.

Når du har valgt alle de poster, der er ikke nedarvede fra C: \ Users \ user_account_name, skal du klikke på knappen Fjern. Efter dette, skal du sørge for marker afkrydsningsfeltet, der siger Erstat alle barn objekt tilladelsesposter med arvelige tilladelsesposter fra dette objekt. Når du er alle sæt, ramte knappen Anvend og derefter på OK.

Denne metode bør absolut løse dit problem og give dig administratoren privilegier at du har brug for at installere det program, du ønsker. I tilfælde, hvis dit problem er stadig ikke løst, skal du prøve den næste metode.

En anden grund kan være, at din konto er en standard konto, og at det ikke har admin privilegier ligesom du tror det gør. I så fald kan du prøve at skifte din standard konto til admin-konto. Følg nedenstående trin for at skifte din standard-konto til en admin konto:

Den indbyggede admin konto vil have alle de tilladelser aktiveret, og dermed det lader brugeren udføre en masse operationer, der ville have været ellers ikke eksekverbar . Følg nedenstående trin for at aktivere den indbyggede admin konto i dit system til at løse dit problem.

1. Åbn kommandoprompten i admin mode. For denne type i cmd i Windows Start Menu søgelinjen den. Ud fra resultaterne, der dukker op, højreklikke på Kommandoprompt og derefter klikke på indstillingen Kør som administrator.

Er renoverede iPhones fra Walmart Good

Luk Kommandoprompt og kontrollere, om dit problem er blevet løst eller ej. Hvis du vil deaktivere den indbyggede admin konto, så kan du åbne the kommandoprompten i admin-mode igen og udføre kommandoen:

Metode ændring UAC-indstillingerne

Hvis ingen af ​​de ovennævnte metoder har arbejdet for dig, kan vi prøve at ændre din User Account Control-indstillinger en lille smule for at se, om det løser dit problem. Følg nedenstående trin for at ændre dine UAC indstillinger:

3. Du kan nu prøve at installere det program, du havde problemer at installere tidligere eller forsøge at få adgang til filen tilgås / mappe, der ikke kunne. Hvis alt er i orden denne gang efter ændring af UAC-indstillingerne, er dit problem løst. Nu kan du gå tilbage til Bruger vindue Account Control Indstillinger og skub skyderen tilbage til standardplaceringen.

Metode: deaktiver antivirus-software

Hvis ingen af ​​de ovennævnte metoder har arbejdet for dig, kan du prøve at deaktivere din antivirus-software og se om problemet stadig er til stede eller ej. Nogle gange kunne antivirus påberåbe UAC at han skal give det muligt at gå videre med de installationer af visse applikationer eller adgang til visse filer eller programmer.

2. ​​Kør "regedit", skal du åbne Registreringseditor, find "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ WaaSMedicSvc", finde "Start" knappen på højre, højre-klik "ændre", og ændre værdien til "4";

3. Find "FailureActions" -knappen, skal du højreklikke på "Rediger", ændre de binære data fra knappen, og ændre den 5. værdi fra venstre af "0010" og "0018" rækker fra den oprindelige "01" til "00", Gem og luk efter modifikation ;

Sag

Det ser ud til, at den egentlige årsag til dette problem i mange tilfælde er det faktum, at FsLogix profil tjeneste eller et andet system tjeneste ikke kan frigive ordentligt local_username mappe under C: \ Brugere, som er den lokale profil af brugeren. Efter at have kørt ProcMon og Handle64 spor, ser det ud til, at de to mapper der holder local_ mappe til at blive frigivet, er følgende:

AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ Caches AppData \ Local \ Microsoft \ CredentialsAppdata \ Roaming \ Microsoft \ CredentialsAppdata \ Roaming \ Microsoft \ CryptoAppdata \ Roaming \ Microsoft \ ProtectAppdata \ Roaming \ Microsoft \ SystemCertificates

AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ CachesAppData \ Local \ Microsoft \ CredentialsAppdata \ Roaming \ Microsoft \ CredentialsAppdata \ Roaming \ Microsoft \ CryptoAppdata \ Roaming \ Microsoft \ ProtectAppdata \ Roaming \ Microsoft \ SystemCertificates

Denne sag er under undersøgelse af den FsLogix tekniske support backend team. Jeg venter på feedback fra dem på ny handlingsplan. Det er meget muligt, at dette vil blive anerkendt som en fejl / bug af FsLogix. Jeg vil opdatere denne artikel, når jeg modtager et officielt svar fra Microsoft Support.

Efter at have talt igen med Microsoft Teknisk support, jeg fik oplyst, at dette spørgsmål kunne være en fejl, som anført af FsLogix produktgruppe. De er yderligere undersøge sagen og forhåbentlig vil der være et overbevisende svar til at identificere dette som fejl og ventetid på rettelse i en kommende FsLogix udgivelse. Jeg vil opdatere dette indlæg noter, så snart jeg får den næste opdatering fra Microsoft teknisk support.

Mange Microsoft-kunder er blevet berørt af problemet og en masse billetter er blevet åbnet på samme. Min billet har været åben Siden jan 29th som en kritisk billet. Jeg har udført meget grundig test, tog ordrig spor og gennemført alle handlinger af MS FsLogix supportteam anmodet, til ingen nytte. Af en eller anden grund er de meget langsomme til at reagere. Den supportteam er at have drøftelser med FsLogix produktgruppen hold, men de har endnu ikke give et klart og overbevisende opdatering på, hvordan problemet vil blive løst. Alle beviser hidtil peger på en potentiel bug, men jeg har endnu ikke modtaget officiel bekræftelse på dette fra den tekniske support side, på trods af mine mange e-mails til optrapning hold. Forhåbentlig vil der være handling fra Microsoft side snart, da dette påvirker et stigende antal kunder og produktionsmiljøer i hele verden.

2 â € ”overvåge computeren ledelse vinduet for at validere, hvor mange VHDX blev resterne vedhæftet selv efter bruger logget Off â €”Der er ingen spørgsmål med vhdx filer, kun med local_ mappe, alle FsLogix beholder vhdx filer og Office365 beholder vhdx filer er fritliggende i almindelighed efter brugerens logoff.

Når du klikker på OK, vil systemet returnere dig tilbage til login skærmen. Søgning dette på nettet gav en masse svar, men ingen af ​​dem syntes at løse det. I sidste ende opdagede vi, at det er et tilladelser problem og ikke en korrupt profil problem. Heres to metoder til at løse dette problem.

Denne metode fungerer ved at slette din berørte lokale profil, så du kan derefter logge på igen. Efter en vellykket logge på, vil Windows automatisk oprette en ny profil for din konto. Her er hvordan man slette profilen for din berørt Windows-konto i Windows 10, 8, 7 og Vista:

Hvis din pc bare blev angrebet af nogle adware eller malware som for sent, er det muligt, at det har ændret netværksindstillingerne i systemet og kan vise spam reklamer . Således er du nødt til at deaktivere den proxyserver til LAN. For at gøre dette, henvises til disse trin:

Vigtig

Hvordan til at administrere omstillinger Forretning Hjælp

Hvordan til at administrere omstillinger Forretning Hjælp

Lær at bruge de opkaldsfunktioner på din telefon Voicemail, viderestilling, Konferenceopkald, Call Display, Banke og foretager et opkald, mens uden for Canada.

Adgang voicemail.

Adgang voicemail.

For at modtage talemeddelelser skal du aflede dine opkald til din voicemail.

Adgang voicemail.

Adgang voicemail.

Denne vejledning handler om, hvordan man bruger viderestilling på iPhone. Jeg vil forsøge mit bedste, så du forstår denne vejledning meget godt. Jeg håber I alle ligesom dette

Hvordan til at viderestille opkald fra en fastnet til en mobiltelefon

Hvordan til at viderestille opkald fra en fastnet til en mobiltelefon

Sådan Setup Betinget Viderestilling Verizon Cell Phone Besvarelse Juridisk Klik her for en detaljeret video tutorial tegne endnu mere

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at bruge Vis nummer, viderestilling, og Banke på din iPhone med vores lette og hurtige selvstudium.

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Har du kun ønsker at viderestille opkald, når du har travlt, eller du kunne Besvar opkaldet, eller når du ikke kan nås på din iPhone I denne video, vil vi sho ...

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm. Hvis du er afhængig af din iPhone til forretnings- eller vigtige personlige opkald, vil du sørge for, at dine opkald videresendes, når du vælger ikke at bruge enheden, eller du ikke kan gøre det. Hvis du har en brudt skærm, vil du ikke være i stand til at følge ...

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

Før du hopper på den nye iPhone eller Samsung Galaxy enhed, måske sørge for, 5G er endda tilgængelig eller umagen værd, hvor du bor.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.