5 måder at reducere dataabonnement Usage Undgå overdosering afgifter

Jeg ønsker at kontrollere mine data saldo online

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Chancerne er, at hvis du har en mobiltelefon eller tablet, at du har et dataabonnement. Og hvis du ikke ved, hvad data planer er, eller hvilke data består af, så er det på tide, du kommer op i fart. Du kan være i stand til at spare nogle penge i processen.

Så hvad er data planer? Data planer er, hvad du kan købe, så du kan få adgang til og gøre ting på internettet. Dens ligesom minutter til mobiltelefoner, men i stedet for minutter, data bliver brugt som forbrugsmaterialer .

Nu hvor du ved, hvad data planer er, og hvilke data består af, så forhåbentlig du se hvorfor det er vigtigt. Alle mobile internet planer er prissat på den mængde data, du har planer om at forbruge, og de skræmmende overraskelse regninger, du hører om er et resultat af en person ved hjælp af flere data så blev de formodede, og endte med at betale en præmie for.

Ubegrænset data planer er begyndt at blive en saga blot. Der er et par selskaber, såsom Clear Wireless, som stadig tilbyder ubegrænset planer. Men hvem ved hvor længe der vil virkelig sidste, som virksomheder, der bruges til at tilbyde ubegrænset data, såsom Verizon og AT & T, der nu placere hætter på deres faste og trådløse internetforbindelser. Dette er for at bekæmpe kraftig brug af en lille procentdel af brugerne.

Du kan også bruge en lommeregner leveres af internetudbyderen. Mange internetudbydere tilbyder regnemaskiner på deres websteder. Du kan indtaste i hvor mange data du forventer at bruge mellem e-mails, videoer, spil og billeder, og lommeregneren vil fortælle dig nogenlunde, hvor meget data, du vil bruge. Her er regnemaskiner for dig at tjekke ud.

Hvor meget omkostninger data

Prisen for data planer vil afhænge af, hvordan du er kommer til at forbruge data. Forudbetalt, for eksempel, er den dyreste fra min erfaring. Youll løn noget som $ 80 for 5GB data, mens en månedlig kontrakt med Verizon får du 10 GB for $ 80. Clear Wireless er $ 35 per måned med ingen data caps, men derefter ikke du har bekvemmeligheden ved mobile internet ligesom du gør med Verizon. Så omkostningerne vil afhænge hvis du bruger data fra hjem på en fastnet eller mobil.

Forståelse dataabonnement hætter

data caps er grænser, at internetudbydere lagt på deres planer. Disse er på plads for at forhindre, at mennesker, der bruger internettet for meget fra hogging den og gøre internetforbindelsen overbelastet og langsommere for alle andre.

Caps vil variere fra virksomhed til virksomhed, som vil de konsekvenser for over data cap. Den mest almindelige straf for at bruge for meget data betaler en overdosering gebyr. Dette varierer også, men en sikker vurdering er mindst 10% af din månedlige kontrakt for hver GB ekstra, du bruger.

Hvis en internetudbyder gør ikke debitere dig ekstra de måske gasspjæld din båndbredde, hvilket gør det langsommere for resten af ​​dit udtryk, indtil den nulstilles næste måned. I en værste fald, ligesom en, du kunne opleve at bruge Comcast, kan du ende med at blive suspenderet fra deres tjeneste i et år. En fyr viste, at ud af den hårde måde.

De fleste gange, selv om, du kun behøver at bekymre sig om over dit dataabonnement, hvis det er en mobil plan, hvor grænser er 2 til 20 GB. Selvom faste internetforbindelser har data caps nu, theyre i området fra 200 til 250 GB per måned, hvilket kun er en lille procentdel af brugerne nogensinde kommer i nærheden af.

Overvågning dataforbrug

Hvorfor Isnt Min Android telefon Opdatering 2021 Opdatering

Disse dage, tidlig alt hvad du gør på din telefon bruger data. Afsendelse af et billede af din søde kat til din knuse? Data. Navigation med Google Maps? Data. Ser endeløse TikTok videoer? Så meget data. Dataene sætter smart i smartphone.

Det er virkelig afhænger af. Den gennemsnitlige nordamerikanske brugt 11. GB per måned i 2022. Men mange mennesker bruger meget mere end det. I denne artikel, godt hjælpe du regne ud, hvor meget du har brug for, og hvordan du kan få et godt tilbud på en data plan, der opfylder dine behov.

Hvor meget data skal jeg bruge?

Tjek din fortid dataforbrug skal hjælpe dig med at afgøre, hvor meget du bruger hver måned. Men det er ikke en eksakt videnskab, og vi vil anbefale overvurdere dit forbrug, fordi folk bruger mere data end nogensinde. Og tendensen er bare op.

Hvor mange data bruger forskellige aktiviteter?

Du kan forestille dig, hvor hurtigt data brugen kan tilføje op, især når du mener, at børn mellem 4 og 15 år bruger i gennemsnit 85 minutter om dagen på YouTube og 80 minutter om dagen på Tiktok! 2 Disse er Blandt de apps, der bruger de fleste data.

Men du vil måske få en ubegrænset dataplan, selvom du ikke er en social mediaâ € "afhængig teenager. Selvom du ikke tror, ​​at du bruger meget nu, forventes dataforbruget i Nordamerika at spike fra et gennemsnit på 11. GB data om måneden til 48 GB inden 2026! 1

Du har måske hørt om den nye mobildatateknologi, der hedder 5G. De fleste mobilnetværk er nu , der inkorporerer 5g i deres tjeneste, hvilket betyder betydeligt øget datahastigheder for dem med støtteberettigede enheder.

Dit overordnede dataforbrug bør ikke ændre sig med 5G, selvom dine datahastigheder er hurtigere. Men mange mobiltelefonplaner har højere datakapsler på 5G-dataforbrug, hvilket betyder at du kan gøre meget mere med en 5G-forbindelse til samme pris.

Bedste dataplaner for forskellige typer brugere

Vi bruger hele dagen Forskning og skriver om mobiltelefonplaner. Mens det er op til dig at bestemme, hvilken slags plan du har brug for, samler Weve en liste over vores yndlings mobile planer. Her er vores anbefalinger til forskellige typer data brugere.

Hvordan bruger du dine data mere effektivt

Har du nogensinde set på din kontoudskrift og bemærkede, at der er alle former for tilfældige små gebyrer der, der bløder din konto tørre? Ja, det er nok nok noget, der sker med dine telefondata.

Baggrundsopdatering, GPS-navigation, der ikke bruger Wi-Fi, når du kanâ € "Dette er blot nogle af de aktiviteter, der kan bruge dine data, uden at du selv bemærker det. Tjek vores artikel om, hvordan du reducerer din dataforbrug for nogle nyttige tips.

RECAP: Hvor meget mobiltelefon data har jeg brug for?

Det kan også være nyttigt at vide, at når du først har tilsluttet din enhed til Wi-Fi-hotspot ved at indtaste adgangskoden, vil din enhed automatisk tilslutte næste gang du indtaster dit køretøj. Da denne datakilde ses som Wi-Fi, kan din enhed køre automatiske opdateringer uden nogen besked og forbruge din UBIGI-dataplan.

Hvis du vil undgå en sådan uønsket / ukontrolleret dataforbrug, anbefaler vi: â € "enten for at slukke for Wi-Fi-hotspot på din bil, når du ikke bruger denne service" eller deaktiver de automatiske opdateringer i dine enheder indstillinger indstilling

Du bruger dog internettet, vores dataplaner har du dækket. Kunder på udvalgte markeder gives automatisk vores 1. Terabyte Data Plan. Det er nok månedlige data til at streame HD-film i næsten 18 timer om dagen. Brug for mere? Gå ubegrænset.

Tilslutning

Kunder, der bruger mere end 1. TB af data i en måned for første gang, vil ikke blive faktureret for overstiger grænsen. Derefter tilføjes blokke på 50 GB automatisk til din konto for et ekstra gebyr på $ 10 hver plus skat. Afgifter vil ikke overstige $ 100 hver måned, uanset hvor meget data du bruger.

Find den rigtige aftale for dig

Hvis du ikke er på en ubegrænset dataplan, skal du regelmæssigt spore din brug. Brug My Verizon-appen til at få nøjagtige oplysninger om, hvor meget data du har brugt i den aktuelle faktureringscyklus. Hvis du er over din Data Plan Cap, skal du være offline, indtil dine data nulstiller til nul.

Brug Wi-Fi

Brug når det er muligt, brug Wi-Fi i stedet for cellulære data. Dette gælder for dit hjem, selvfølgelig, men også når du besøger venner og familie med et beskyttet netværk. Hvis du sikkert surfer sikkert, kan det også være okay at bruge offentlige Wi-Fi på restauranter, kaffebarer og butikker.

Administrer dine apps

Husk: Hver app har sine egne indstillinger, så juster for at reducere dataforbruget efter behov. For eksempel kan du deaktivere autoplay videoer på sociale medier eller ændre din podcast-app for kun at downloade nye episoder af shows, når du er tilsluttet Wi-Fi.

Skift til en ubegrænset dataplan

Den sikreste måde at undgå overageafgifter på er at vælge en plan, der ikke har dem. Hvis en forudbetalt plan ikke passer til dine behov, så overvej en start ubegrænset, spil mere ubegrænset, gør mere ubegrænset eller få mere ubegrænset plan.

Verizon tilbyder en række ubegrænsede dataplaner for forskellige budgetter. Priserne varierer baseret på, hvor meget premium data du har brug for, hvis du har brug for et mobil hotspot, og om du vil have HD-kvalitet streaming-funktioner.

Dette indhold er kun tilvejebragt til orientering. Alle oplysninger, der er inkluderet heri, kan ændres uden varsel. Verizon er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte skader, der stammer fra eller relateret til brug eller afhængighed af ovennævnte indhold.

Genopladning og balance

Alle har brug for data. Men hvordan får du det, og hvor meget koster det? Kabelmodem, mobiltelefon dataplan, stemme minutter, tekstbeskeder. Virkelig er det ikke let at sammenligne disse, men fundamentalt de er de samme ting. Faktisk tror jeg, at vi i sidste ende bare vil betale et gebyr for data, og det vil ikke blive opdelt i disse dumme små typer.

Vigtig

LG K40 Metro af Tmobile LMX420mm LG USA

LG K40 Metro af Tmobile LMX420mm LG USA

Metropcs kunder kan nu nyde at kalde til Mexico og dækning i hele landet uden ekstra gebyr indtil 2016, når du tilmelder dig før 31. august

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Planlæg ture, find nærliggende busstoppesteder, kig op afgangstider, og få realtime estimater til bus ankomster fra din telefon.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Løsninger din ikke finder andre steder at løse Ingen Internet Secured fejl i Windows 10. Få online igen i 5 minutter med disse trin

Verizon Jetpack MiFi 8800L Fejlfindingsassistent

Verizon Jetpack MiFi 8800L Fejlfindingsassistent

Prøv disse løsninger, hvis dit trådløse netværk synes at være tilgængelig på din Surface, men du kan ikke oprette forbindelse til WiFi.

US Cellular MiFi Novatel Wireless 4G mobilt hotspot Model M100 til salg online eBay

US Cellular MiFi Novatel Wireless 4G mobilt hotspot Model M100 til salg online eBay

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til US Cellular MiFi Novatel Wireless 4G mobilt hotspot Model M100 til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Hvordan til at logge på Novatel Wireless MiFi 2372

Hvordan til at logge på Novatel Wireless MiFi 2372

Lær om Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer min routere WiFi adgangskode. Find alle brugsguide, fejlfindingstips og ressourcer til dit Huawei-produkt.

Problemer med signal Support

Problemer med signal Support

Vi bringer dig 6 simple tricks, der kan hjælpe dig med at finde bedre signal, når fast i områder med lav tilslutning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.