Fejl 406 Internet Explorer understøttes ikke

Uddannelse i udlandet

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Som fristende som internationale rejser er, det er ikke altid realistisk. At få nok fri fra arbejde til jet syv tidszoner væk komplicerer tingene og flybillet til en familie kan koste mere end dit realkreditlån. At han skal give overveje selv de ekstra skridt, der er nødvendige for at rejse på tværs af grænserne såsom vaccine pas og Covid-19 test.

Før du kaster håndklædet i ringen for at rejse helt, tage et andet udseende i U.. grænser. Der er tusindvis af ferie-værdig destinationer, hvoraf nogle er endda minder om internationale favoritter. Mens disse ni destinationer ikke kan lyde så eksotisk som overskrift i udlandet, de tilbyder lignende erfaringer. Youll stadig ende op med en sjov flugt og meningsfulde erindringer, ingen pas kræves.

Spring: Provence, Frankrig, prøve: San Juan Islands, Washington

Coastal Washington sandsynligvis Código første sted, der kommer til at tænke som en erstatning for Provence, men så ville du blive overrasket. På hver ø, youll finde solbeskinnede byer, farverige landskaber og en livsglæde holdning, der vil efterlade dig længes efter at vende tilbage. De taler ikke fransk her, men de legemliggør den samme livsstil.

Aktiviteter her ligner i Provence, også. Fest på lokale råvarer og ultra-friske fisk og skaldyr, mens picnic uden for byen. Pick up en cykel leje for en afslappet rute fra landsby til landsby, stopper i små vingårde for en smag eller to. I sommeren, kan du endda løssluppenhed gennem lavendelmarker for en fantastisk foto op og komplet sanseoplevelse. Senere, hvile dit hoved i en charmerende bed and breakfast eller boutique kro.

Skip: sahara ørken, så prøv: store sandklitter nationalpark, Colorado

Den højeste klit i Colorados Great Sand Dunes National Park tårne ​​750 fod og tager timer at topmødet til fods. Hvis thats ikke bevis du kan bo i U.. til episk ørken landskab, intet er. På mindre end fire timer fra Denver, dens også opnåeligt at besøge på en weekend i modsætning rejser hele vejen til det nordlige Afrika.

På nogle måder, denne park er endnu bedre end hvad youll finde i Sahara. Fotografer kan snap et unikt billede af sandklitter med de snedækkede Sangre de Cristo Mountains i baggrunden. Besøgende også glæde i sammenstillingen af ​​de enorme sandklitter ved siden af ​​Medano Creek, som i slutningen af ​​foråret eller først på sommeren selv har vand nok i det for slanger og andre former for vandsport. Tilføj i nogle sandboarding og sandslot bygning for den ultimative velafrundet udflugt.

Skip: Haiti, så prøv: Miami, Florida

Lille Haiti i Miami er den ægte vare. EF-vibes løbe dybt, hvilket giver dig chancen for at opleve en smag af Hispaniola med enkelheden og bekvemmeligheden ved at bo stateside. Start dit besøg på Haitis Heritage Museum eller hoppe direkte ind til participatoriske begivenheder på Little Haiti Cultural Complex. Derefter ophold for at tjekke de på stedet kunstgalleri på egen hånd. Theres selv en Caribien Marketplace, hvor du kan shoppe for den perfekte ferie souvenir.

For mere haitianske vibes, youll ønsker tid til at udforske på egen hånd. Lille Haiti er fuld af lokale virksomheder, der lægger vægt farverig kunst, caribiske køkken og optimistisk musik betød for dans. For virkelig at omfavne fordybelse, vælge en lejlighed eller anden ferie udlejning i hjertet af kvarteret i stedet for misligholdende til en kæde hotel.

Skip: New Zealand, prøve: oregon

Gåture spor med smukke udsigt over bjergene? Kontrollere. Endless grønne? Kontrollere. Fabelagtig kaffe og cool-klima vine? Check check. Sure lyder som Oregon har en masse til fælles med New Zealandâ €”uden tankelammende lang flyvetur for at komme dertil. Mindre tid i luften betyder mere tid på jorden for alle dine eventyr.

9 U.. Destinationer til at besøge, når du rejser Cant udlandet

Og eventyr, der er. Ligesom New Zealand, theres ingen mangel på adrenalinpumpende aktiviteter fra elastikspring til skummende vand til spelunking gennem lava rør. Du kan endda finde de mudpots og andre geotermiske funktioner i Nordøen, hvis du er villig til hoved højre over Oregons grænse ind i det nordlige Californien i Lassen Volcanic National Park. Når alt kommer til alt, hvis du kan inkludere to øer på din New Zealand ferie, kan du inkludere to stater i U..

Spring over: Australsk Outback, prøv: Southern Utah

Australias OutBack er en af ​​de mest ikoniske dele af kontinentet og er på mange rejsende ønskeliste. En biltur gennem det sydlige Utah giver dog sin egen version af kæbeforløb, herunder Mountain Vistas, gamle klippeformationer og uendelig ørken. Faktisk kan det endda være det bedre væddemål, da parkerne er grupperet sammen snarere end at blive spredt over to millioner kvadratkilometer.

Mens steder som Zion National Park og Monument Valley er fast på radaren, er de kun begyndelsen. Der er snesevis af slot canyons moden til eventyr ud af park grunde. Grand Trappe-Escalante nationalt monument og stopper som Goblin Valley State Park tilbyder også muligheder for naturskønne drev, vandreture og mountainbike ruter. Så hvis du leder efter ørkenlandskaber, en stor og fredelig udendørs indstilling eller en strålende udsigt over nattehimlen, hoved til Utah i stedet for Australien.

Spring over: Granada, Spanien, prøv: St Augustine, Florida

St. Augustine er ikke bare Americas ældste by. Det oser gamle verdens charme med århundreder af historie og slående arkitektur. Faktisk, hvis du besøger de rigtige dele af byen, kan du endda forestille dig selv midt i den iberiske halvø.

Spring over: Okinawa, Japan, prøv: Oahu, Hawaii

Hawaii har haft en betydelig japansk befolkning i mere end 100 år, så deres indflydelse giver fuldstændig mening. Du finder japanske fødevarer og smagsstoffer i hele staten såvel som sommer Obon festivaler, som fejrer de japanske forfædres liv gennem dans og andre aktiviteter. I øen Oahu er dog din bedste indsats, hvis du vil interptere japansk kultur med en tropisk ferie, der ligner en i Okinawa, Japan.

Selv på en kort tur, skal rejsende klemme i et besøg i byod-in-templet, et buddhistisk sted dejligt for at gå eller meditere. Lige i Honolulus Ala Moana Shopping Centre, er Shirokiya Japan Village Walk en samling af butikker og restauranter, der ligner hvad YouD finder i Japan. For en mere praktisk aktivitet, besøg det japanske kulturcenter i Hawaii, som vært for workshops ud over sine fremragende udstillinger og gallerier .

Spring over: Niagara Falls, Canada, prøv: Niagara Falls, USA

En af verdens mest berømte vandfald, Niagara Falls strækker sig til U..-Canadiske grænse. I en perfekt verden ville besøgende se faldet fra begge sider, men begrænser dig selv til U.. side er næppe en trængsel. Niagara Falls State Park var New Yorks First State Park og bevarer stadig sin grønne, parklignende indstilling, i modsætning til den kommercialiserede Clifton Hill i Canada, som fokuserer mere på mini-golf og junkfood end en verden undre sig.

Ulempen til U.. Side er desværre, at du ikke kan få et godt kig på Horseshoe Falls, en af ​​de tre kaskader på floden. Det er let afhjulpet ved at bestille en bådtur på tågen af ​​tågen: Du får den canadiske udsigt fra vandet, da du ikke kan få det på tørt land. Runde dit besøg med en drenching tur ned til vinden af ​​vindene til en bund-up se på U.. Falder også.

Spring over: Dubai, UAE, prøv: Las Vegas, Nevada

Hvis du er på vej til Dubai til Glitz, glamour og uhyrlig arkitektur, kan du spare dig selv den lange flyvning: Las Vegas tilbyder også masser af det. Selvom Strip altid vil være kendt for landemærker som Eiffeltårnet eller Bellagio Fountains, dens konstant at skabe nye oplevelser, for at holde dig på tæerne.

strakte halsen for at se skyskrabere og vanvittige attraktioner isnt alle Las Vegas har at tilbyde. Ligesom i Dubai, theres uendelige muligheder for, hvordan at forkæle dig selv. Shop for designer udseende eller splurge i spaen. Slugten dig selv på en gourmet-måltid efter det andet. Hvis du nogensinde får keder sig med over-the-top menneskeskabte kreationer , theres endda en ørken uden for begge byer.

Bundlinie

International rejser vil altid have en særlig appel, men det betyder ikke, dens den eneste mulighed. Disse ni destinationer i U.. naturligvis Arent nøjagtig det samme som overskrift i udlandet, men tilbyder nok ligheder, at de kan transportere din tankegang væk fra hjemmet og til et særligt sted på deres egen måde. Til din næste tur, er du velkommen til at forlade dit pas derhjemme.

Studieophold i udlandet er en mulighed for en levetid at lære om dig selv, og om verden og den rolle, du ønsker at spille i den. College er det tid til at udfordre dig selv og at lære at fungere med tvetydighed i en foranderlig virkelighed omkring dig.

Covid- og studere i udlandet

KGE fortsætter med at byde på studie i udlandet og udveksle programmer med den forståelse, at hver landslove og politikker vedrørende COVID-19 ofte ændres og opdateres. Derudover kan udlandet programmes for at ændre akademisk format, programdatoer, programpolitik og kursus tilgængelighed på grund af værtsland og U.. Politikker og CMCS engagement i studentsikkerhed.

Vi gennemgår alle aspekter af studier i udlandet og udveksler destinationer og programmer på en konsekvent basis. Vi er fortsat forpligtet til at hjælpe eleverne med globale programmer og vil fremhæve, underrette og / eller opdatere eleverne ofte inden de akademiske eller finansielle beslutningsfrister. Derudover opfordres til at forstå behovet for fleksibilitet på dette tidspunkt, studentansøgere til at forblive åbne og forberede ansøgninger om back-up-destinationer. Under pandemien vil eleverne ansøger om globale programmer også pre-register for Claremont kurser på chancen deres globale program annulleres, eller værtslandet er ikke åbent for at besøge eleverne fra U.. kollegier eller institutioner. Derudover:

Valg af et program

CMC kræver minimum 3. Kumulativ CMC GPA til efterårssemester eller akademisk års undersøgelse i udlandet eller udveksling og 2. Kumulativ CMC GPA til forårssemester. De fleste oversøiske programmer kræver en GPA på 9. 0. Ansøgere skal være fuldtidsstuderende. Under særlige omstændigheder, studerende med en kumulativ CMC GPA nedenfor 2. Kan indgive Global Education Committee til godkendelse til at studere i udlandet.

Nej. Mange CMC-godkendte programmer har ikke noget fremmedsprogskrav. Andre programmer kan kræve, hvor som helst fra en til fem semestre af sprog til accept. Vi har programmer til hvert sprogniveau! På trods af det sprog, der kræves for individuel program accept, skal alle elever studere værtssproget i udlandet.

Studerende kan ansøge om studie i udlandet eller udveksle i andet semester af Sophomore år, enten eller begge semestre i junioråret, seniorårets fald eller enhver kombination deraf. Ud over standardapplikationskrav skal eleverne, der ansøger om at studere i udlandet i første semester af deres Seniorår, give bekræftelse fra CMC-registratorens kontor, som studiet i udlandet semester ikke vil forsinke de studerendes planlagte fremskridt mod graduering og Godkendelse fra hoved- eller programstolen.

Vigtig

Søgeresultater til SIM

Søgeresultater til SIM

Multisim giver dig fleksibilitet til at have et mobilnummer aktivt på op til fem SIM-kort, i fem separate enheder på samme tid.

Kan du se normalt tv på en Roku TV Restaurantnorman. om

Kan du se normalt tv på en Roku TV Restaurantnorman. om

Kilde TMobileWhat du skal knowTMobile vil begynde at sælge en ny TVision Hub baseret på Android 11 med Google TV .. Dette TVision Hub er drevet af en quadcore chipsæt med 2 GB RAM og 8 GB lagerplads. Porte omfatter Ethernet, USBC for tilbehør, mikro-USB til strøm, og integreret HDMI-udgang med 4K understøttelse. TVision Hub er

Magic Valley Mall byder på ny butik

Magic Valley Mall byder på ny butik

Agoda. om smartere hotel booking

Hvad betyder barer på min mobiltelefon

Hvad betyder barer på min mobiltelefon

Tmobiles cifre Multipleline Calling System giver dig mulighed for at dele et telefonnummer på tværs af flere enheder, eller brug flere numre på samme enhed. Det integrerer bedre med telefoner end Google Voice eller Burner gør, men ledelsesværktøjerne er clunky.

Tmobiles cifre Calling Service er designet til at foretage telefonnumreenheder Agnostic

Tmobiles cifre Calling Service er designet til at foretage telefonnumreenheder Agnostic

Hej Velkommen til min guide til cifre. Lad mig starte med at sige jeg ikke arbejde for tmobile, men jeg gør brug cifre tungt, jeg var betatester, og jeg ...

Tmobile annoncerer cifre et telefonnummer til alle dine enheder

Tmobile annoncerer cifre et telefonnummer til alle dine enheder

Tmobile understøtter nu ESIM for efterbetalte kunder med kompatible iPhones, hvilket gør det muligt for en teknologi, der kan gøre det lettere for brugerne at skifte trådløse udbydere.

Tmobiles cifre tilbyder professionelle en billig måde at få flere numre på en telefon

Tmobiles cifre tilbyder professionelle en billig måde at få flere numre på en telefon

Tmobile understøtter nu ESIM for efterbetalte kunder med kompatible iPhones, hvilket gør det muligt for en teknologi, der kan gøre det lettere for brugerne at skifte trådløse udbydere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

To nye tjenester Lader brugerne har flere telefonnumre på en telefon eller ring et nummer på flere enheder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.