9 bedste Bluetooth-højttalere 2021 Bedste bærbare højttalere til butik

Flipkart Byd og Vind svar dag 2 September 2020 Vind JBL BoomBox

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det er den tredje dag i Flipkart Big Mia Dage salg og vi allerede har set en række attraktive tilbud og tilbud om en bred vifte af produkter. The Big milliarder Dage salg har noget at tilbyde til alle kategorier af brugere. Fra smartphones til smarte tv og endda tøj og beklædningsgenstande e-handel gigant tilbyder nogle gode tilbud på produkterne.

Som en del af den igangværende salg, er nogle Bluetooth-højttalere også at modtage en prisnedsættelse, og hvis du er ude i markedet for at få dine hænder på en så er det et perfekt tidspunkt. Lad os hurtigt få et kig på de tilbud, som e-handel gigant på Bluetooth-højttalere:

Sony SRS-xb bluetooth højtaler:

Sony havde for nylig lanceret SRS-XB01 Bluetooth højttaler. Dette er selskabets nyeste tilføjelse i SRS kompakt serie af Bluetooth-højttalere. Højttalerne kommer med en original prisseddel på Rs 2599, men som en del af den store Mia Dage salg højttaleren modtager en prisnedsættelse på Rs 900. Dette bringer prisen ned på højttaleren til Rs 1699. Den kompakte højttaler er fås i iøjnefaldende farve kombinationer og er IPX5 bedømt som gør det vandafvisende. Der er også en indbygget mikrofon og højttaler kan give et batteri backup af op til 6 timer med en enkelt opladning.

Blaupunkt BT bk bærbar højttaler:

Flipkart også tilbyde en rabat på Blaupunkt BT-01 BK Bluetooth-højttalere. Højttalerne kommer med en original prisseddel på Rs 1.049, og det er at modtage en prisnedsættelse på Rs 250 som en del af salget. Dette bringer prisen ned på højttalerne til Rs 799. De små højttalere er ikke kun lys i vægt, men også producere kraftfulde lydudgang overvejer sin størrelse. Det har en lydudgang 3W og understøtter tilslutningsmuligheder som Bluetooth, AUX-indgang, TF kort, og FM.

JBL Xtreme Bluetooth højttaler:

JBL Xtreme Bluetooth højttaler er en præmie kategori højttaler, som producerer en høj lyd output, der gør den velegnet til fester og mødes. Højttaleren leveres med en original prisseddel på Rs 14,999 dog Flipkart tilbyder en flad rabat på Rs 3.000. Dermed kan du få fat i en helt ny JBL Xtreme bærbar højttaler til Rs 11.999. Højttaleren er udstyret med en 10,000mAh Li-ion batteri, som tilbyder et batteri backup af op til 15 timer med en enkelt opladning. De øvrige funktioner kan nævnes understøttelse af trådløs forbindelse med op tre enheder ad gangen, støj og ekko og andre.

Flipkart Diwali salg er begyndt i dag, og det bringer flere spændende rabattilbud på en lang række produkter her er en liste over top tilbud på denne festlige salg

Diwali er på vej! Og med festivalen af ​​lys kommer den festlige salg på Indiens en af ​​de største e-handel platform, Flipkart. Den Flipkart Diwali Salg bringer os et omfattende sortiment af produkter, som vil være tilgængelig i lokkende priser. Dette er grunden til, at mange købere er interesseret i at vide top produkter på salg i denne festlige salg. Hvis du har undret om Flipkart Diwali Sale detaljer, så fortvivl ikke, her er alt hvad du behøver at vide om det.

Flipkart diwali salg dato

Den Flipkart. about salg til Diwali er begyndt fra i dag, og det bringer os nye rabattilbud at se ud for. I samarbejde med Axis Bank, Diwali salget vil 10 procent øjeblikkelig rabat til bankens kredit-og betalingskort brugere. Dog vil Axis Banks kreditkort og betalingskort brugere har en hætte grænse for benytter maksimum af Rs. 1.500 og Rs. 1.000 hhv. De Walmart-ejede tilbyder nogle af de bedste tilbud på den første dag i Flipkart Big Diwali salg 2022 her, en liste over top 5 tilbud.

bedste tilbud Ona flipkart diwali salg

uanset om du hænger ud i baghaven eller på vej til en mindre kendte strand for nogle socialt distanceret afslapning , et par melodier som regel gøre alting bedre. Men markedet er oversvømmet med Bluetooth-højttalere og dens let at få vendt rundt, hvilket kan betyde, du i sidste ende købe noget sub-par. For at hjælpe dig med at få et lå på jorden i den bærbare højttalere plads, har vi samlet nogle af de bedste bærbare højttalere til at shoppe lige nu, med muligheder på tværs af forskellige prisklasser og med forskellige funktioner.

Mens der er altid nye Bluetooth-højttalere kommer ud, har vi ikke hørt meget i år, at overgår hvad vi har hørt fra de bedste mærker på markedet. Her er vores favoritter, du kan købe lige nu.

Sådan køber de bedste bærbare højttalere

Bare fordi noget lyder godt i dit soveværelse gør ikke betyde itll lyder godt i baghaven. En højttaler watt bedømmelse kan hjælpe dig med at bestemme den maksimale lydstyrke det kan håndtere, men ikke alle selskaber liste watt på deres spec sider.

Lydkvalitet

Du ønsker en højttaler, der klart kan gengive din musik med en afbalanceret lyd. Højttalere at cant producere nok bas kan lyde tinny eller skinger, mens højttalere, der overdrive bassen kan lyde mudret i forhold til mere afbalancerede muligheder.

Bærbare højttalere holdbarhed og vandbestandighed

Hvis du har planer om at bringe din højttaler til poolen eller på en vandretur, vil du vil have noget med en smule af chok beskyttelse eller vandmodstand. Du kan læse om vandtæthed ratings i vores vejledning, men de fleste af højttalerne på denne liste er bedømt IPX7, hvilket betyder de er designet til at være submers i vand â €”selvom jeg ikke ville dunk dem bare willy- nilly.

Ekstra funktioner

Hvis du downloader en højttaler følgesvend app, kan det komme med andre lækkerier. Nogle kan have en equalizer , som lader dig justere bas og diskant, mens mange gør det muligt at parre flere højttalere fra samme mærke til synkroniseret musik på tværs af stadig større rum.

Bærbar højttaler priser

Omkostninger svinger på Bluetooth-højttalere en masse, til det punkt, hvor en bestemt farve af en overlegen højttaler kan falde under prisen på dens normalt-billigere konkurrent. Sørg for, at du er at få en god handel ved at shoppe rundt.

Bedste bærbare højttalere

Med alt det i tankerne, efter at have testet en række Bluetooth-højttalere â €”og binde i mine mange års erfaring ved hjælp og skrive om talere fra populære mærker â €” her vejledning til at hjælpe dig med at finde nogle af de bedste bærbare højttalere du kan købe lige nu.

Bedste allround bærbar højttaler: JBL

Af alle de muligheder derude, JBL Flip 5 lyder bedst for sin størrelse og pris, med anstændigt stærk bas og en klar mellemtone thats perfekt til at bringe ud guitar og vokal. Kombiner det med tonsvis af farvemuligheder og evnen til at par med andre JBL produkter til en multi-højttaler setup, og dets en af ​​de bedste Bluetooth-højttalere, du kan købe en €”så længe du ikke behov for at pumpe lydstyrken for højt.

Bedste højt og feature-tung bærbar højttaler: Ultimate Ears

Ultimate Ears Boom 3 hit en lignende sweet spot af størrelse, lydkvalitet og overkommelige priser . Mens Boom 3 gør ikke lyd helt så god som JBL Flip 5, betyder det få mærkbart højere, og dens lidt mere bas-tung lyd gør godt med hip-hop og elektronisk musik. Det kan danne par med andre Boom højttalere til synkroniseret musik, og har andre Creature Comforts som en in-app equalizer , en udsolgt separat trådløs opladning dock og mere. Hvis Boom 3 er en smule mindre for dig, så tjek UEer større Megaboom 3 i stedet.

Bedste miljøvenlige bærbar højttaler: Hus marley

Den mødes højttaler er ikke nogen lille investering, men kan være en egnet til alle, der leder til at gå med en højttaler prale jord-venlige materialer. Højttaleren er delvist består af bambus, bomuld og hamp.

Bedste værdi bærbar højttaler: soundcore

Ankers Soundcore Motion + holder det simpelt: fantastisk lyd til en overkommelig pris. Motion + får mærkbart højere end den tilsvarende prisbillige Flip 5 og har en større batteri, mens lyde næsten så god en €”men ikke helt. Det er også isnt som bærbare, men det gør prale en equalizer og multi-højttaler parring i Soundcores app, ligesom sine konkurrenter.

Bedste overkommelige bærbar højttaler: tribit

Hvis du arent ønsker at tilbringe meget, Tribit har nogle af de bedste budget Bluetooth-højttalere i branchen. Deres XSound Go højtaler kan ikke fylde hele din baghave med lyd, men for nærliggende at lytte, lyder itll stor til en meget overkommelig pris.

Bedste clip-on, kompakt bærbar højttaler: tribit

Grundlagt i år 1950, Pune Municipal Corporation er en dedikeret organisation i byen, der ser efter Pune Civic behov og infrastruktur. PMS udgør 162 direkte valgte byrådsmedlemmer, også kendt som Corporators, der ledes af borgmester. Pune Municipal Corporation har sin officielle hjemmeside og mobil applikation, som giver brugerne mulighed for at gøre deres nytte regningen betalinger som vand regninger fra hvor som helst og når som helst uden besvær.

Sådan ser du / tjek PMC Water Meter Bill Online?

Alle beboere i Pune kan nemt kontrollere deres vandregning sømløst gennem Pune Municipal. Alle beboere i Pune kan hurtigt kontrollere deres vandregning sømløst gennem Pune Municipal. Alt du skal gøre er at følge nedenstående trin til PMC Water Bill View.

Sådan laver du Pune Water Bill Betaling?

Folk, der bor i Pune, kan besøge den officielle hjemmeside for Pune Municipal Corporation dedikeret til vandregning betaling for at betale deres vandregning. Men hvis du ønsker at score en cashback eller få hands-on på de nyeste brugsbetaling rabatter, skal du lave en PMC vandregning betaling via talkabler. Læs mere om, hvordan du kan gøre PMC Water Bill Betalinger online via talkecharge.

Forskellige betalingsformer for Pune Municipal Corporation Water Bill

Nu kan du gøre TNEB regning betaling online uden besvær. Du kan direkte besøge den officielle hjemmeside for Tangedco og foretage betalingen via online betalingsmetoder. Nu læne sig tilbage hjemme og gør det nødvendige til din bekvemmelighed.

Tangedco & TNEB Bill Betaling

Tamilnadu Elektricitet Betaling Online er en Cakewalk via talkage-webstedet og mobilappet, der lader en hente regningskvitteringsbeløbet, læse og analysere det og derefter betale for det ved hjælp af et betalingskort, kreditkort eller bank-gennem-internet-facilitet . TNEB Bill Betalingssystemet via talkafbildet kan opsummeres i følgende trin:

Praktiske betalingsmuligheder for Tangedco Online Betaling

Vælg blandt mange muligheder for at gøre din TNEB regningsbetaling på talkafboksen. Hent dit betalingskort, kreditkort eller brug din internetbankløsning eller enhver UPI-metode til transaktionen og gør din Tamil NADU EB Bill Betaling online til dit hjem og kontor elektricitet.

Spændende TNEB Bill Betaling Tilbud

Besøg det officielle websted for Tangedco, klik på billingtjenester. Klik derefter på Bill Status. På samme side skal du indtaste dit servicenummer og vælge dit bosiddende område. Indtast CAPTCHA for at kontrollere TNEB-beløbet,

Vigtig

Top 10 Apps som JBL Tools i 2021 til iPhone iPad

Top 10 Apps som JBL Tools i 2021 til iPhone iPad

Blændende lys, 240 watt af kraftig lyd, en batteriets levetid og flere måder at spille dine melodier på. JBL PartyBox 310 er en fest med hjul.

JBL Partybox 310 Portable Party Speaker GJ langtidsholdbare batteri, Kraftfuld JBL lyd og spændende lysshow Pointek Online Shopping for telefoner, Elektronik, Gadgets Computere

JBL Partybox 310 Portable Party Speaker GJ langtidsholdbare batteri, Kraftfuld JBL lyd og spændende lysshow Pointek Online Shopping for telefoner, Elektronik, Gadgets Computere

240 watt kraftig JBL pro lyd Mesmerize dit publikum med en blændende, dynamisk lysshow, der danser til rytmen med subtile pulserende og kraftfulde Lysblink effekter langtidsholdbare lyd med 18 timers musicblasting batterilevetid udformet med IPX4 stænktæt beskyttelse, JBL partybox 310 holder musikken kørende ra

JBL PartyBox 310 pris i Kenya Bedste priser på Mobilehub Kenya

JBL PartyBox 310 pris i Kenya Bedste priser på Mobilehub Kenya

Bedste pris for JBL PartyBox 310 i Kenya på Phones Store. JBL PartyBox 310 Funktioner Dimensioner 32. x 68. x 36. cm, Bluetooth version 5.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find JBL PartyBox annoncer i Sydafrika Søg Gumtree Gratis klassificerede annoncer til de nyeste JBL Party Box Listings og meget mere.

JBL Partybox 310 Kraftfuld Bass Boost ElectroMall

JBL Partybox 310 Kraftfuld Bass Boost ElectroMall

72Wh batteryBattery afgifter i ca. 3. hoursDaisychain andre højttalere med den 18 daisychain input og output

JBL PartyBox 310 Bluetooth Portable Party Speaker med kablet Dynamic Vocal Mic

JBL PartyBox 310 Bluetooth Portable Party Speaker med kablet Dynamic Vocal Mic

Køb JBL Professional PartyBox 310 Portable Bluetooth-højttaler med Gemini UHF02M Wireless Microphone System Pakke på Walmart. om.

JBL PartyBox 310 Portable Party Speaker, Sort

JBL PartyBox 310 Portable Party Speaker, Sort

Komplette PA-systemer fra JBL er kraftfulde, bærbare og pakket med funktioner, der hjælper dig med at rocke gig eller præsentation.

JBL PartyBox Onthego, PartyBox 310 og Xtreme 3 ankom her i Filippinerne

JBL PartyBox Onthego, PartyBox 310 og Xtreme 3 ankom her i Filippinerne

Bærende og opbevaringsdæksel til JBL PartyBox 300 JBL PartyBox 310 Lavet af Highdensity Oxford D600 Vandtæt materiale. Forstærket med stødtæt 8 mm polyethylenskum. Passer til JBL PartyBox 200. Model JBL PartyBox 300 Dimensioner Bredde 310 mm 12. 0 i højden 690 mm 27. 0 i

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.