Fejl 503 Backend Read Fejl

Køb Galaxy A31 6GB Black Price tilbud Samsung Indien

Mode Tjen telefon MP Uplåst Android Cell Phone GB, ", MP kamera forudbetalt trådløst

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For enhver tvivl eller information bedes du kontakte vores kundeservice linjer, der er tilgængelige fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 1 pm. Hvis vores kundeservice ikke vil være utilgængelig, kan du altid sende os en e-mail, og det vil blive besvaret så hurtigt som muligt.

Ratings & Anmeldelser

Ansvarsfraskrivelse. Samsung Galaxy A31-prisen i Pakistan opdateres dagligt fra den prisliste, der leveres af lokale butikker og forhandlere, men vi kan ikke garantere, at oplysningerne / prisen / galaksen A31-priser på denne side er 100% korrekt

Top mobiltelefoner

Smartphone er drevet af Octa-Core MediateK Helio P65 SOC, der har 2 kerner klokket på 2 GHz og 6 kerner klokket på 1. GHz. Du kan købe Samsung Galaxy A31 i 6 GB RAM + 128 GB intern lagervariant. Desuden kan dets interne lagring udvides op til 512 GB ved hjælp af et microSD-kort.

Støtte til proprietær hurtig opladning, telefonen fra Samsung drives af et 5000mAh, ikke-flytbart batteri og kører en UI 2. Baseret på Android 10. Bortset fra dette har Samsung Galaxy A31 på bagsiden en Quad-Camera Setup Det har et 48 MP-hovedkamera, et 8 MP ultra-bredt kamera, en 5 MP dybdeføler og en 5 MP-sensor. Og på forsiden pakker smartphone et 20 MP kamera til at tage selfies og foretage videoopkald.

Samsung Galaxy A31 er en mid-range Androidsmartphone udviklet af Samsung Electronics som en del af deres 2022 A-serie Smartphone lineup. Det blev annonceret den 24. marts 2022 og først udgivet den 27. april 2022, som efterfølgeren til Galaxy A30 og A30s. Telefonen leveres forudinstalleret med Android 10 og Samsungs brugerdefinerede en UI 2. Software Overlay.

Specifikationer

Telefonens 6. -Inch, FHD Super Amoled Panel har et screen-to-body-forhold på 84,% og et billedforhold på 20: 9, der passer til andre Samsung-telefoner, der sælges i 2022. En optisk under -Display Fingerprint-læser erstatter den bageste monterede, der ses på de foregående A30-modeller.

Software.

Telefonen leveres med Android 10 og Samsungs brugerdefinerede en UI 2. Software Overlay. Afhængigt af regionen kan det understøtte kontaktløse NFC-betalinger via Samsung Pay og andre forskellige betalingsapps, der kan installeres separat.

Modtagelse.

Samsung Galaxy A31 modtog blandede anmeldelser med de fleste korrekturlæsere, der anerkendte den strålende skærm, fremragende batterilevetid, software og samlet byggekvalitet. De kritiserede præstationen i forhold til telefonens hovedkonkurrence, telefonens dårlige kameralkvalitet og manglen på en natmodus og forskellige andre kameraer. Reviewers var også tilbageholdende med at anbefale enheden i betragtning af at selv i Samsungs egen mid-range A-serie kunne få en bedre samlet pakke ved at bruge bare lidt flere penge.

Referencer.

Selvom designet af Galaxy A31 ikke er ligefrem frisk for en budget Samsung-enhed, gør jeg det faktum, at det er slank og lys. All-polycarbonatlegemet føles ret robust, men det afhenter nemt fingeraftryk. Samlet set var Galaxy A31 behagelig at bruge dagligt under denne anmeldelse.

Samsung har brugt MediateK Helio P65 Octa-Core SOC, og jeg ville ikke have noget problem med det på en telefon, der koster Rs. 10.000, men jeg forventer bestemt ikke det på noget, der koster over Rs. 20.000. Samsungs en UI v2. , Baseret på Android 10, føles også en smule træg samlet.

De fire kameraer på bagsiden indbefatter en primær 48 megapixel sensor, en 8 megapixel sensor med en bred vinkellinse, et 5 megapixel dybdekamera og et 5 megapixel makro kamera. Samlet set er kameraerne på Galaxy A31 meget underwhelming og mangler mange funktioner, som du vil finde i mange telefoner, der koster meget mindre.

Samsung Galaxy en pris i Indien

Billeder vist her er kun til repræsentativt formål, faktisk kan variere. Alle funktioner, specifikationer og priser kan ændres uden forudgående varsel. Model tilgængelighed kan variere fra sted til placering.

Bruger Tilgængelig hukommelse: Brugerhukommelse er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og softwaren, der bruges til at betjene enhedens funktioner. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af operatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger

Alle specifikationer og beskrivelser, der er angivet heri, kan være forskellige fra de faktiske specifikationer og beskrivelser for produktet. Samsung forbeholder sig ret til at foretage ændringer på denne webside, og det her beskrevne produkt, når som helst uden nogen forpligtelse for Samsung til at give meddelelse om en sådan ændring. Alle funktionaliteter, funktioner, specifikationer, GUI og andre produktoplysninger, der leveres på denne webside, herunder, men ikke begrænset til, fordelene, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og evner i produktet kan ændres uden varsel eller forpligtelse . Indholdet på skærmen er simulerede billeder og er kun til demonstrationsformål.

* GALAXY Z FOLD3 5G og Z FILP3 5G er bedømt som IPX8. IPX8 er baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1. meter ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand eller pool brug. Ikke støvbestandig.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Nu hvor det har lanceret to nye high-end modeller, kendt som galaksen, til markedet. Ved ShopTize spørger vi os selv: Hvilket er det bedste? Hvis du også dør for at vide, forblive hos os og analysere fordelene ved både i vores duel i Samsung Galaxy A31 vs A51. Kun på shoptize!

Hvordan går Samsung Galaxy et A?

Samsung har gjort det igen: en smartphone med alt, hvad du kan forvente fra en telefon med et slank og komfortabelt design. Med et 5.000mAh batteri indbygget i en 8. mm tykk enhed, passer Galaxy A31 perfekt i din hånd. Derudover har den en geometrisk Design med en blank finish.

Samsung A har længere batterilevetid

Galaxy A31 har en hurtig avanceret octa-core processor og 4 GB RAM til effektiv ydeevne. Download meget mere og slet mindre takket være dens 64 GB internt lager. Få endnu mere plads med et microSD-kort op til 512 GB.

I hvilke aspekter er Samsung A vs en bedre?

Den største fordel ved Samsung Galaxy A51 smartphone, sammenlignet med sin rival, er Infinity-O-skærmen. Dette formår at optimere visuel symmetri. Den avancerede enhed minimerer Bezels og maksimerer hver tomme plads på en 6. "FHD + Widescreen , alt ved hjælp af Super Amoled Technology.

Samsung A har en højere kapacitet og en bedre processor

Som vi har sagt før, hvis Samsung mobiltelefoner er karakteriseret af noget, er det af de store skærme af maksimal opløsning og ved kraften i deres processorer. I tilfælde af A51-modellen overgår begge funktioner de af sin rival. Takket være 6. 6% højere pixeldensitet på skærmen og en 1. 1% højere effektprocessor. Dette giver mulighed for blandt andet at uploade filer eller oplysninger hurtigere end med den anden model.

Hvad er vores endelige dom?

Efter Evaluering Begge modellers egenskaber har vi besluttet at give første pris til Galaxy A51-modellen. Denne model Outperforms sin rival i alle funktionerne: Den har et bedre kamera, større skærm, en mere kraftfuldprocessor og udvidelig opbevaring af større kapacitet.

Den laveste tilgængelige pris på Samsung Galaxy A31 i Vietnam er ca. 6255508 / - VND og i øjeblikket er den tilgængelig på tværs af flere onlinebutikker i Vietnam, herunder Hanoi og Hanoi sammen med den komplette garanti pr. butikspolitik.

Samsung Galaxy En pris i Vietnam og ledige lande

Samsung Galaxy A31 udgivet ved udgivet 2022, 27. april med attraktive specifikationer med 185 g, 8. mm tykkelse, Super Performance Operating System of Android 10, One UI 2. og tung opbevaring af 64 GB / 128 GB Opbevaring, MicroSDXC. Amsung Galaxy A31 er fantastisk valg inden for lignende mobiltelefoner Catgory med 6 GB RAM sammen med 64 GB / 128 GB opbevaring, MicroSDXC Builtin Storage med AddOn Power på 48MP fremragende kamera og 6. "Super display størrelse skærm med batterikapacitet på 5000 mAh.

Amazing Rabatter og tilbud på Samsung Galaxy Et mobiltilbehør

Samsung Galaxy A31 udgivet 2022, 27. april med avancerede funktioner: 185 g, 8. mm tykkelse, Android 10, en UI 2. Ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 64 GB / 128 GB opbevaring, microSDXC. Samsung Galaxy A31 er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 6 GB RAM, 64 GB / 128 GB opbevaring, microSDXC med 48 addon megapixel, drevet kamera og 6. "Skærm med 5000 mAh kapacitet af tungt batteri.

Vigtig

Samsung A32 5G 128GB4GB Lokal Set

Samsung A32 5G 128GB4GB Lokal Set

Samsung Galaxy A32 6GB 128GB Pris i Kenya. Dens funktioner omfatter 6GB RAM, 128GB ROM, 6. Display, 64MP vigtigste kamera

Samsung Galaxy A32 Ny 8GB RAM Variant lanceret i Indien med RAM Plus Feature Pris, Specifikationer

Samsung Galaxy A32 Ny 8GB RAM Variant lanceret i Indien med RAM Plus Feature Pris, Specifikationer

Samsung Galaxy A32 i bedste priser Priser i Indien, købe Samsung Galaxy A32 online i Indien på vijaysales. about, Samsung Galaxy A32 anmeldelser. amsung Galaxy A32 vurderinger, funktioner, specifikationer. ree Shipping. Efterkrav, EMI mulighed.

Galaxy A32 4G Hukommelsesvarianter og startdato i Indien

Galaxy A32 4G Hukommelsesvarianter og startdato i Indien

Ønsker at vide, hvordan du bruger din nye enhed, vores vejledninger og dokumenter vil vise dig vejen.

Samsung Galaxy A32 5G specifikationer afsløret via FCC website 91mobiles. om

Samsung Galaxy A32 5G specifikationer afsløret via FCC website 91mobiles. om

Døm din Samsung Galaxy A32 udelukkende af sin dækning. Brug denne A Love Paris Taske til Samsung Galaxy A32 Design 103 for at beskytte din telefon mod ridser, se på det i et kedeligt møde for at smile og foregive at være i live i sløvhed. Vi har fået dig dækket. Holdbar Polycarbonat hård taske. Mat finish, glat surf

Samsung Galaxy A32 5g pris i Indien flipkart Seneste Nyheder, daglig opdateringer, Viral Nyheder

Samsung Galaxy A32 5g pris i Indien flipkart Seneste Nyheder, daglig opdateringer, Viral Nyheder

Den Flipkart Big Saving Dage salg vil begynde fra maj 2, og tilbyde betydelige rabatter på flere smartphones. Tjek alle de tilbud til ikke gå glip af.

Samsung lancerer Galaxy A32, A52 og A72 at gøre innovation tilgængelig for alle

Samsung lancerer Galaxy A32, A52 og A72 at gøre innovation tilgængelig for alle

USD 340. Ca.. Key Specification sulist iconicon chevronright iconcolor6ffb4f 128 GB 1 TB Expandable Dual SIM Nano Nano Støttet af enhed understøtter indiske bands VoLTE Fingeraftrykssensor sulist

Samsung Galaxy A32.

Samsung Galaxy A32.

Forventet pris på Samsung Galaxy A32 i Pakistan er PKR 39999 Check Samsung Galaxy A32 Sammenligning med andre telefoner og detaljeret Samsung Galaxy A32 Specifikationer, herunder kamera, OS, Processor, Hukommelse, Byg, Display, Connectivity, WLAN, Bluetooth, Sensorer, Dimensioner, Funktioner og Funktioner Batri Find den billigste pris i Pakistan

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A32 pris i Indien er Rs 20499. Denne telefon er fyldt med 6 GB RAM, 128 GB internt lager og 5000 batteri. Check Samsung Galaxy A32 Mobilspecifikationer, Ekspertanmeldelser, FAQs, brugerbedømmelser, fotos og priser på forskellige onlinebutikker.

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Malaysia Specs RM903 TechNave

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Malaysia Specs RM903 TechNave

Smartphone Samsung Galaxy A32 specs udgivelsesdato 2021 OS Android, skærmstørrelse 6. tommer, 64MP kamera. Kontroller alle specs, revision, fotos og meget mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.