Om meddelelser om mobile enheder

Drej app notifikationer på off Android

Navnet på en officiel virksomhedskonto har et gråt, blåt eller grønt ikon ved siden af ​​det. For at sikre, at en meddelelsesmeddelelse er fra en officiel konto, skal du kontrollere, at den har et ikon med en af ​​disse farver.

For det første sender et firma en beskedoverførselsanmodning til linjens servere baseret på kundens telefonnummer. En meddelelsesmeddelelse sendes derefter til kontoens konto med det pågældende telefonnummer registreret.

Telefonnummeret, der sendes fra virksomheden, er hashed, og de oplysninger, som Linj Corporation modtager, bruges kun til Verifikation af Meddelelsesmodtageren, hvorefter den straks slettes.

Du har været blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

â €

Hvis meddelelser kun vises, når telefonen er låst op og / eller stop med at dukke op på dit ur efter et stykke tid, skal du deaktivere alle strømbesparende og optimere funktioner på din telefon. Hvis Polar Flow-appen er afsluttet i baggrunden, kan dette medføre, at meddelelserne stopper på dit ur. For instruktioner om deaktivering af strømbesparende funktioner Se hvordan du deaktiverer strømbesparende og optimering af funktioner til Polar Flow og Polar Beat Android Apps

Indstillinger.

For at kunne modtage meddelelser fra din telefon på din Polar-enhed, skal du først aktivere meddelelser om de mobile applikationer, som du vil modtage dem. Du kan gøre dette enten via de mobile applikationsindstillinger eller via dine Android-telefonerappens indstillinger. Se brugervejledningen til din telefon for yderligere information om appens underretninger.

Håndtering af meddelelser på Android

Meddelelser advarer dig til mange ting på din Android-enhed, herunder indgående meddelelser, nye e-mails og kalenderhændelser. Meddelelser arbejder lidt anderledes for hver app, men de er nemme at tilpasse. I denne lektion viser vi dig, hvordan du ser og styrer meddelelser og tilpasser dine meddelelsesindstillinger.

Android Viser alle dine nuværende meddelelser på ét sted. Du kan se ikoner til dine nuværende meddelelser i meddelelsesområdet øverst til venstre på skærmen. Dette kan fortælle dig et øjeblik, hvilke typer meddelelser afventer din opmærksomhed. Disse ikoner kan vise dig, hvilken type begivenhed de er for eller hvilken app de er fra.

For at se flere detaljer om dine meddelelser, skal du skrue ned fra toppen af ​​skærmen for at åbne meddelelsesskuffen. Dette vil vise dig en liste over dine nuværende meddelelser og en lille information om hver.

Du kan administrere dine meddelelser fra meddelelsesskuffen. Hvis du trykker på en besked, åbnes den app, der sendte den. For at afvise en anmeldelse skal du trykke på den og skubbe til venstre eller højre. Tryk på Afskrivningsikonet for at afvise alle meddelelser.

Meddelelsesindstillinger

På Android kan du tilpasse dine meddelelser på flere måder, herunder at vælge hvilke meddelelser du modtager, når du modtager dem og meget mere. De fleste af disse indstillinger findes i menuerne Sounds and Notifications i Indstillinger.

Afbrydelsesmenuen giver dig mulighed for at vælge hvilke meddelelser der advarer dig om deres ankomst med en lyd eller vibration, snarere end at blive advaret om hver meddelelse. For at aktivere dette skal du trykke på, når opkald og meddelelser ankommer, og vælg Tillad kun prioriterede afbrydelser. Vælg derefter hvilke typer afbrydelser du gerne vil advare dig. Du kan også vælge at kun modtage advarsler med opkald og meddelelser fra bestemte personer.

Downtime sektionen giver dig mulighed for at indstille bestemte tidspunkter, når du vil modtage færre eller ingen meddelelser. Du kan vælge et tidsinterval for din nedetid, og hvilke dage i ugen vil have nedetid.

Menuen App Notifications giver dig mulighed for at tilpasse de meddelelser, du modtager fra apps. Du kan finde apps-meddelelsesmenuen i afsnittet Meddelelser i SOUND & Notification-menuen.

Menuen Apps Notifications vil liste dine installerede apps. Tryk på en hvilken som helst app for at ændre sine meddelelsesindstillinger. Du kan indstille den til at blokere meddelelser fra at blive genereret af den pågældende app, eller at markere denne apps meddelelser som prioriterede meddelelser.

Google begyndte at rulle ud eksponeringen Meddelelser API til Android telefoner via en Google Play Service opdatering i maj 2022. Selv om der nu er en sektion for COVID-19 Meddelelser i dine telefoner Settings menuen, er intet aktiveret som standard, og du behovet for manuelt at downloade en app fra din lokale folkesundheden organisation før nogen kontaktopsporing begynder at arbejde.

Hvis du har installeret en COVID-19 kontaktopsporing app fra your lokal offentlig sundhed organisation ogen manuelt tilladt den til at bruge Googles og Apples Eksponering Meddelelser API, plejer indstillingerne i menuen nedtonet. Uden du installere en app, er funktionen deaktiveret og kan ikke arbejde.

Du kan vælge, hvilke meddelelser du ønsker at modtage

I dag, Google frigiver Android 11 beta for Pixel telefoner. Den er udstyret med en moderniseret anmeldelsessystem, en ny magt menu, og snesevis af mindre tweaks. Ive brugt en tidlig version af det leveres til mig af Google på min Pixel 4 XL for omkring en uge nu, og Im allerede afhængig af nogle af sine nye funktioner.

Android er en moden operativsystem, hvilket vil sige der arent en masse åbenlyse mangler funktioner. Man kan sige, at modne smartphone styresystemer som Android og iOS har det modsatte problem: alt for mange funktioner. Så Android 11 doesnt tilføje en masse nye funktioner; i stedet, den forsøger at hjælpe dig med at håndtere alle de ting din telefon allerede gør. Jobbet af en moden operativsystem er at styre kompleksiteten.

Samtaler

Tilsyneladende hver version af Android gør nogle form for forandring af den måde underretninger håndteres. Det kan være svært at holde op nogle gange, men Im ikke klager. Jeg langt foretrækker Googles iterativ år-over-år tweaks til meddelelser på Android til den relative stasis vi får på iPhone.

For Android 11, de store ændringer er både indlysende og subtil. Googles løsning er at abstrakt væk Androids mange forskellige muligheder anmeldelsen i tre store spande. Tænk på dem som nemme forudindstillinger. De løser 90 procent af ledelsen anmeldelsen problemet, og de sidste 10 procent kan enten være noget, du manuelt justere eller â €”mere sandsynligt en €” bare afskedige når de irriterende meddelelser vises.

Den mest markante ændring er, at Google er at tilføje et nyt afsnit kaldet samtaler. Android har haft forskellige typer af meddelelser for et stykke tid, men i Android 11, dets mere klart afgrænse dem i særskilte afsnit. Ideen er at tage alle de mange muligheder, du kan angive for hvordan meddelelser vises og forenkle dem i tre store spande: samtaler, alarmering underretninger og tavse meddelelser.

Samtaler er den nyeste sektion dedikeret til meddelelser, der kommer ind fra chat apps som Android Beskeder, Facebook Messenger og andre. Den sidder på toppen af ​​din anmeldelse skygge, lige under hurtige indstillinger.

Samtale underretninger kan spille med lidt forskellige regler end andre meddelelser. Theyre mindre tilbøjelige til at få begravet i den blanding af alt andet. Ud over at blive vist i toppen, kan du også trykke på en knap for at boble dem. Der springer ud på ikonet for den person, Youre taler med i sin egen svævende boble, som du kan smide på en kant af skærmen. Tryk det, og det åbner op en overlay vindue med din chat tråd.

Dens chat hoveder fra Facebook Messenger, dybest set, men nu stilles til rådighed for et chat app i Android som en officiel funktion â €”syv år efter Facebook introducerede dem. Desværre ser det ud som apps bliver nødt til at blive opdateret til støtte bobler, selvom Google siger det er en forholdsvis simpel ting at gøre.

Hvis chat hoveder Arent dine ting, har du en anden mulighed for at sikre du ikke glip af vigtige tekster. Lang trykke en meddelelse i afsnittet samtaler, og du kan vælge mellem tre muligheder: Prioritet, alarmering, og Lydløs. Her er, hvordan de nedbrydes:

Alt dette lyder som en masse fjollet blander når man læser om det, men faktisk bruger dette nye system gør umiddelbar følelse. Jeg føler mig meget mere kontrol over mine chats nu. Tekster fra individuelle familiemedlemmer komme igennem, men tekster fra familien gruppechat er shushed uden at fare vild.

Engang, mobile operativsystemer forsøgt at løse problemet med flere chat apps af gevindskæring dem i en enkelt app â €”men dem chat apps naturligvis werent glad om at være aggregeret . Android 11s løsning isnt at forsøge at genskabe webOSs Synergy eller Windows Phones omnibus kontaktark, men i stedet bare håndtere det på anmeldelsen niveau. Dens en elegant løsning, givet begrænsninger hvorunder Google arbejder. Hver Android bruger har til at beskæftige sig med flere chat apps, og sand integration er aldrig rigtig kommer til at arbejde. Men i det mindste er deres meddelelser på ét sted.

Andre meddelelser ændres

Hvis du er i vane med hurtigt at skubbe meddelelser væk, har du sandsynligvis kørt ind i problemet med at skubbe noget væk uden at kigge på det. Android 11 har også en løsning for det, en mulighed for at finde din meddelelseshistorik. Hvis du tænder det, får du en ny historie knap nederst på meddelelsesskyggen. Tryk let på det, og alle dine seneste meddelelser fra de sidste 24 timer er angivet inde i din indstillinger app, så du kan finde det, du savnede.

Endelig, hvis du vil, kan du også grave ind i, ikke forstyrre indstillingerne for at få endnu mere granulær kontrol over, hvordan denne tilstand virker. Specielt finder du en flok muligheder, som apps eller personer får lov til at bryde igennem DND og advare din telefon. Jeg satte min op for at tillade prioriterede tekster at komme igennem.

Vigtigst er disse nye muligheder arent baffling. Hvad Google i det væsentlige har gjort her, er masser af muligheder, som kun Android Obsessive nogensinde har generet mere tilgængeligt, grupperer en masse ting til forudindstillinger, der er tilgængelige under en enkelt langpress.

Nye mediekontroller og screenshots

Meddelelsesskyggen i Android kan nogle gange føle sig som en dumpingplads for tilfældig funktionalitet, og en del af, hvad Android 11 gør, er at prøve at trække specifikke ting og give dem deres eget sted.

Først op: Mediekontrol. Normalt vil disse dukke op øverst på dine meddelelser, når musik eller video afspilles, men i Android 11 bliver disse kontroller integreret i det hurtige indstillinger område, der lever over dine meddelelser.

Det viser sig på to forskellige måder. For det første, når det er kollapsede ned, skubber det dine andre hurtige indstillinger, der skifter ud til siden. Udvid det ned, og du får fuld albumkunst, en skrubbe bar, og hvad som helst ellers musikappen ønsker at kaste op der. Du får også en ny knap, som lader dig vælge, hvor din lyd går. Det skal lade dig sende til dine Bluetooth-hovedtelefoner eller kompatible smarte højttalere.

Hvad jeg ser på min Google-leverede beta-bygning er lidt anderledes end, der er lækket og tidligere rapporteret på, så det er sandsynligt, at Google stadig finjusterer grænsefladen. Plus, det er en af ​​buggieredele af beta lige nu.

En anden ting Google trukket ud af meddelelser er grænsefladen til screenshots. Nu, når du udløser et screenshot, vil en lille thumbnail flyde ned til nederste venstre hjørne. Der vil være en knap knyttet til det, hvis du hurtigt vil redigere eller dele screenshot. Der er rapporteret om, at der vil være en tredje knap til scrolling screenshots, men det er ikke på min bygning.

Vigtig

USA Telefoner Tripadvisor

USA Telefoner Tripadvisor

Betydningen af ​​TELEFONNUMMER er et nummer, der tildeles til en telefonlinje til et bestemt telefonnummer eller et sæt af telefoner som for en bolig, der er brugt til at kalde den telefon kaldet også telefonnummer.

Cookiethief en cookiestealing trojansk til Android

Cookiethief en cookiestealing trojansk til Android

Hent Thief spil til Android gratis. Gratis og sikker download. Download den nyeste version af de øverste software, spil, programmer og apps i 2021.

DMCCM1 Software Update Service Android 4. Download Digital Camera Digital AV Support

DMCCM1 Software Update Service Android 4. Download Digital Camera Digital AV Support

Download opdateringssoftware 1. Til Android gratis, uden virus, fra UptstOdown. Prøv den nyeste version af opdateringssoftware til Android

PowerPort III 20W PD Charger

PowerPort III 20W PD Charger

Køb de Anker A2634 Wall Opladere ved P.. Richard Søn. Shop nu for de garanterede laveste priser på Wall opladere fra Anker.

Anker PowerPort III Nano 20W USBC Charger

Anker PowerPort III Nano 20W USBC Charger

Anker PowerPort III Nano 20W TypeC Charger

Anker PowerPort III Nano 20W Hvid

Anker PowerPort III Nano 20W Hvid

Shop for Anker PowerPort III Nano 20W Hvid USBC Charger Adapter arbejder med flest håndholdte enheder. Findes på www. Benson. about via samme dag levering tjeneste.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Anker 20W Hurtig oplader med Sammenfoldelig Plug Dealmoon

Anker 20W Hurtig oplader med Sammenfoldelig Plug Dealmoon

Du bruger en forældet browser, som Anker ikke længere understøttes.

Anker Nano Pro 521 Dual USBC oplader med 40W Total Output

Anker Nano Pro 521 Dual USBC oplader med 40W Total Output

Bedste pris på Anker Nano blandt 4.063 produkter, eller finde Anker nano pro, Anker nano ii, Anker nano ii 65W, Anker nano 20w, Anker nano pro 20w salg på BigGo

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.