Adgang nægtet Sucuri Website Firewall

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple iPhone 7 32GB pris i Indien starter ved Rs 24.999. Dette er for basen variant, der kommer med 2 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Apple iPhone 7 32GB laveste pris er tilgængelig i Flipkart.

Apple iPhone GB detaljer

Apple iPhone 7 32GB kommer med iOS V12, som er den nyeste version af OS anvendt indtil dato i en iPhone-enhed. Enheden leverer kraftfuld ydeevne og anses for at have tre gange bedre grafik i forhold til Apple iPhone 6, hvilket gør det til et fremragende valg til gaming freaks. Desuden enheden har en fremragende par kameraer som fange strålende billeder og videoer. Alt i alt kan Apple iPhone 7 32GB placeres blandt de bedste smartphones på markedet, både hvad angår udseende og ydeevne.

Apple iPhone GB Specifikationer

Det er udførelsen af ​​den enhed, der adskiller det fra sine forgængere, eller for den sags skyld enhver præmie smartphone. Udførelsen af ​​enheden er bakket op af 2. 4GHz quad-core processor baseret på Apple A10 Fusion APL 1024 chipset parret med 2 GB RAM, men det er ikke alt. Den grafiske forsiden af ​​smartphone varetages af PowerVR GT 7600 Plus, som giver en helt ny spiloplevelse.

Apparatet leveres med en intern lagerkapacitet på 32GB og giver ikke udvides hukommelse slot. I tilfælde, er det ikke tilstrækkeligt for dig, iPhone 7 fås også med flere lagringsmuligheder Med sine forskellige varianter til rådighed i butikken.

Apple smartphone har en 12MP primære kamera bistået med en masse nyttige funktioner som ryg- belyst sensor, quad flash, optisk billedstabilisering etc. Det har også en front kamera af 7MP med en på f / 2. og Retina Flash, som sikrer, at du kan tage selfies i lav lys så godt.

Apple iPhone GB FAQs

Beskrivelse Apple iPhone 7 er den nyeste iPhone fra Apple. Det er drevet af Apples nyeste A10 Fusion chip med 64-bit arkitektur. Den leveres med 4. tommer Retina HD Display og Dual 12MP bageste iSight kamera med OIS.

Andre telefoner

 © FoneArena. about Alle rettigheder forbeholdes. ext, billeder og alt andet indhold på dette websted må ikke kopieres eller genudgives på nogen måde uden formel tilladelse. Hone Billeder er en egenskab ved den pågældende producent og kan ikke pillet ved på nogen måde

Sammenlign priser for Apple iPhone

Apple iPhone 7 har sprøjtet sig vej ind i konkurrence med en kraftig bearbejdning chip, avanceret kamera, og robust aluminium build, som kunne modstå udfordringerne i de udendørs. I en nøddeskal, iPhone 7 Filippinerne er det godt afrundet opgradering af iPhone 6 thats nyskabende nok til at bringe i en ny æra for Apple-brugere.

128 GB iPad wifi kun plads grå

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Ændringerne i iPhone 8s design sæt med det samme bortset fra de modeller, der kom før det. Aluminium kabinet er gået, og dens nu omkrandset ifølge Apple, som det stærkeste glas ve nogensinde brugt. Dette glas giver mere end styrke og god looksâ € ”det giver også mulighed telefonen til trådløse opladning â €”og genvinde 50% af ladning i blot en halv time.

Men iPhone 7 har helt sikkert meget går for det så godt. Dens stadig en telefon i toppen af ​​den linje, og nogle vil uden tvivl stadig nyde mere klassiske iPhone look. Begge telefoner er vand og støvtæt, og har fremragende kvalitet kameraer, men hvis du vil have den mere sofistikerede telefonen en € ”iPhone 8 er noget for dig.

Populære søgninger

Velkommen til et andet kamera kamp, ​​hvor i denne runde, er det mellem the OnePlus 5A og the Apple iPhone 7 Plus. Så hvorfor vi vælger disse to særlige flagskibe? Tja, det er fordi begge bruger et teleobjektiv som deres sekundære kamera. Desuden kan vi heller ikke hjælpe, men påpege, hvordan både kig så ens, men på trods af dette, prisforskellen er ret langt fra hinanden på RM2388 vs RM3699.

Mest populære

At tale om design, iPhone 7 beskæftiger kan nemt forveksles med tidligere generation iPhones, men Apple gør tilføje et par subtile ændringer. For eksempel løber antennebåndene nu langs kanterne, hvilket gør dem mindre synlige, og kameraet Hump ikke er så skarp som før.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

IPhone 7 leveres med et 12MP-kamera, billedstabilisering og en F1. Blændeobjektiv med seks elementer. Enheden tilbyder en 4. "Retina Display, der er 25% lysere end dets forgænger, og giver en bredere farveskærm. Videooptagelse på 4k er tilgængelig, ligesom 1080p og 720p slow-motion-tilstande. IPhone 7 plus deler alle disse kameraer. Specifikationer, men tilbyder en dobbelt kamera konfiguration med en 56 mm ækvivalent linse ombord også. Som sådan mangler iPhone 7 dybdeskarpheden Simulering Mode, som de 7 plus tilbud.

iPhone 7 blev introduceret på æbler se dig på den 7. begivenhed den 7. september 2022 sammen med iPhone 7 plus telefon. Den nye smartphone blev præsenteret som den bedste, mest avancerede iPhone nogensinde inklusive gennembrud Nye kamerasystemer, den bedste batterilevetid nogensinde i en iPhone og vand og støvmodstand.

iPhone 7 og iPhone 7 plus forbedrer ethvert aspekt af iPhone-oplevelsen, når et nyt niveau af innovation og præcision for at gøre dette til den bedste iPhone, vi nogensinde har lavet, sagde Philip Schiller, Apples Senior vicepræsident for verdensomspændende markedsføring.

Udgivelsesdatoer

Lad os komme helt ned til det: Hvis Apple havde lanceret iPhone 7 i stedet for iPhone 6S sidste år, ville det nok have været telefonens telefon. Udgivet af Techradar den 15. september 2022.

iPhone Key Specs

IPhone 7 ser smuk ud, theres ingen tvivl om det, prale af en aluminium unibody med buede kanter og 2. d glas â € ", som er et fancy begreb, der refererer til den buede kant af â €" iPhone 8â € "Glas, der hjælper med at få telefonen til at sidde i din hånd meget mere komfortabelt, samtidig med at du giver en pænere oplevelse, når du swiping fra displayets side.

Theres virkelig ikke at komme rundt om det: iPhone 7 og 7 Plus ser mere eller mindre ud som iPhone 6 og 6 plus fra 2022. De er nu vandtæt, hvilket er rart, selvom de ikke er fuldt vandtætte â € " Hold dem nedsænket i en vandmåler i mere end 30 minutter, og tingene måske ikke går på din vej.

Bortset fra vandmodstanden er der tre vigtigste eksterne forskelle mellem 6 og 7: først, antennelinierne på bagsiden er blevet tweaked og farvet til at blande sig ind i kroppen på de matte sorte og blanke Jet Black-modeller, hvilket er en velkommen forfining.

Og hvis du får en jet sort model, vil du gerne få det til et tilfælde straks â € "Min Jet Black Review-enhed ridset og scuffed næsten øjeblikkeligt, og den eneste gang dens forblev fingeraftrifrit er, når vi bogstaveligt talt håndteres Det med hvide handsker til foto- og videooptagelser ledsagende Denne anmeldelse. Apple bliver Usædvanligt Åbn om Jet Black Finish til Ridser, men ud over det, id får ID den matte sorte alligevel â € "Det ser bare meaner ud.

iPhone display

Du vil ikke bemærke det i de fleste apps, men displayet kan vise et bredere udvalg af farver nu, hvilket er virkelig indlysende, når du ser på billeder taget af iPhone 7s kameraet ", som nu også fanger et bredere udvalg af farver.

Billeder taget af iPhone 7 Se Latterligt God på iPhone 7 display; Du kan fortælle forskellen mellem et 7 billede og et 6S foto på 7s-skærmen næsten øjeblikkeligt. Det er det eneste sted, du virkelig ser fordelene ved den nye skærm for nu, men det er et andet sted, hvor appudviklere virkelig kan udnytte kraftig ny hardware.

Bortset fra det reviderede kamera, den nye Home-knap, skærmen og â € "Heyo! â € "Hovedtelefonstikket, den anden bemærkelsesværdige eksterne hardwareændring til iPhone 7 er tilføjelsen af ​​stereohøjttalere.

En højttaler er i bunden af ​​telefonen, som den har været, og den anden er faktisk integreret i ørestykket. De er meget højere end før, og lyder anstændigt, især med bedre diskant ydeevne.

Vigtig

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Dont sætter sig for de forudinstallerede apps Apple, Microsoft og Android, hold dig med. Bland det lidt op

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Fra sociale netværk til spil til vinthued fotografering, går iPhone og apps hånd i hånd. Selvom iPhone-fans konstant søger det nyeste og største af disse kompakte programmer, kommer iPhone ud af boksen med mere end 20 indbygget eller indfødte applikationer. For iPhone 5 opdaterede Apple mange ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find Gode tilbud på Apple iPhone oplader sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Vil du vide hvordan ny funktion, du vil se i iOS 15, sammen med udgivelsesdato iOS 15 og kompatible iPhones, så hop ret i.

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Hvis du har lyst til en forandring, så kan du altid skifte nogle af dine iPhones standard apps til interessante alternativer der er mange muligheder. Vi tager et kig på, hvad der sker, når du fjerner en indfødt app og foreslå et par kølige alternativer til din iPhones standard apps, der kan være værd at overveje.

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hej, jeg vil ændre min voicemail hilsen til standard besked, der indeholder mit navn. Jeg har en iPhone 4S. Jeg valgte den standard hilsen fra voicemail-menuen, men der læser di ...

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Hver gang jeg forsøger at oprette en brugerdefineret telefonsvarer på en iPhone 8, vender den enten tilbage til standardhilsen, efter at jeg har optaget og gemt en brugerdefineret hilsen, eller jeg får en fejl 1035. Ive også tri ...

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Medmindre der er en god grund til, at du vil have opkaldere til at modtage en intetsigende, generisk telefonsvarer, der giver lidt mere end dit telefonnummer og en tone, skal du oprette en personlig telefonsvarer på din iPhone. Æbler IOS 8 Operativsystem gør det nemt at optage og ændre en telefonsvarer.

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Du kan optage en brugerdefineret hilsen til din voicemail eller bruge standard hilsen til Google Voice. Optag op til ti voicemail hilsener og vælg den ene thatyou gerne ringer op for at høre. Rec

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.