Adgang til denne side nægtes

Om cellulære data roaming muligheder for din iPhone og iPad

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

betyder den del af målt vand service, elektricitet, elektrisk strøm, naturlig, kunstig eller propangas, træ, kul eller hjemmeopvarmning olie, og i enhver by, der ikke er inden for et amt, målt eller uberettiget vandtjeneste, som en person beboer af en boligområde bruger til nonbusiness, noncommercial eller nonindustrial formål. Utility service via en enkelt eller master måler til boliglejligheder eller ejerlejligheder, herunder service til fællesarealer og faciliteter og ledige enheder, anses for at være til husholdningsbrug. Hver sælger skal oprette og vedligeholde et system, hvorved individuelle køb er bestemt som fritaget eller ikke-eksempler.

betyder nogen af ​​følgende engageret af en voksen person mod hans eller hendes ægtefælle eller tidligere ægtefælle mod en voksen med hvem personen befinder sig eller tidligere opholdt sig eller mod en voksen, med hvem personen har et barn til fælles:

betyder den type tjeneste, der leveres til ejeren eller hans autoriserede agent eller til beboer eller lejer af ethvert rum eller område, der er optaget til det særskilte formål med et bolighus, værelse, lejlighed, flad osv.

betyder enten flydende eller fast materiale fjernet fra en septiktank, cesspool, bærbar toilet, type III marine sanitetsanordning eller lignende behandlingsværker, der kun modtager indenlandske spildevand. Indenlandske septage omfatter ikke flydende eller fast materiale fjernet fra en septiktank, CESSPOOL eller lignende behandlingsværker, der modtager enten kommercielt spildevand eller industrielt spildevand og inkluderer ikke fedt fjernet fra fedtfælde på en restaurant.

Betyder producenterne som helhed eller direkte konkurrencedygtige varer, der opererer i en part, eller dem, hvis kollektive produktion af lignende eller direkte konkurrencedygtige varer udgør en stor del andel af den samlede indenlandske produktion af disse varer

betyder forbrydelse eller misdemeanor forbrydelser af vold begået af en nuværende eller tidligere ægtefælle eller en intim partner af offeret, af en person, med hvem offeret deler et barn til fælles, af en person, der samboer med eller har samboet med offer som ægtefælle eller en intim partner, af en person på samme måde beliggende til en ægtefælle af offeret under den indenlandske eller familievold lovgivning om jurisdiktion, der modtager tilskudsmidler eller af en anden person mod et voksent eller ungdomsoffer, der er beskyttet mod de personer Acts under jurisdiktionens indenlandske eller familievold.

Vil du fortsætte?

Med ACCC's endelige beslutning om engros indenlandsk mobil roaming på grund af uger, debatten mellem telekommunikationsudbydere om, hvad det betyder for landdistrikterne mobile brugere, som Vodafone presser spørgsmålet i Federal Court.

Telstra, Optus og Vodafone Australien har ubarmhjertigt debatteret sagen, da ACCC først meddelte sin undersøgelse sidste år, hvilket argumenterede over, om deling infrastruktur ville reducere konkurrencen og Stymie-investeringer i regionale og landdistrikter.

Beslutningen hidtil

"Effektangivelsen ville have på konkurrence på regionale, landdistrikterne, og fjerntliggende områder er usikkert . Mens erklæringen kan levere valg for flere forbrugere, har erklæringen mulighed for at gøre nogle forbrugere værre væk. "

At anerkende, at den etablerede operatør Telstra har en fordel på regionale områder, sagde -regulatoren , at det stadig er "ikke tilstrækkeligt til at retfærdiggøre erklæring om en roamingtjeneste", delvist på grund af dets konstatering af, at mobilprissætning gør Ikke adskiller sig geografisk - betyder regionale forbrugere, der nyder godt af effektiv konkurrence i byområder.

ACCC sagde en erklæring ville resultere i mindre investering af Telstra i regionale områder, da det ville fjerne incitamentet ved at tillade Vodafone at piggyback fra Telstra's mobile infrastruktur i stedet for at bygge sig selv.

"Mens erklæring ville forbedre Optus 'og Vodafone's evne til at konkurrere med Telstra på grundlag af netværksdækning, er der ikke tilstrækkeligt bevis for, at dette ville have en betydelig indvirkning på den samlede konkurrence på det nationale detailmobiltjenestermarkedet" ACCC's udkast til beslutning sagde.

"Vigtigst vil erklæringen om en roamingtjeneste sandsynligvis vil reducere de fordele, en mobilnetoperatør vil opleve fra at udvide sin netværksdækning ud over dets rivaler."

Vodafone - Telekommunikationsbæreren Med den mindste netværksdækning på tværs af landdistrikterne og fjerntliggende Australien, der derfor har argumenteret for den indenlandske roaming - kaldet udkastet til beslutning en "savnet mulighed" for dem, der bor i regionale områder, hvem det sagde vil forblive "gidsler til Telstra".

"Vi ved, at mange kunder værdsætter dækning, og medmindre den indenlandske roaming erklæres, så alle kunder får adgang til den infrastruktur, de betalte for gennem skatter, vil for mange fortsat blive holdt fanger til Telstra," sagde en Vodafone-talsmand, der fortalte ZdNet tidligere i år.

Vodafone Australia Chief Strategy Officer Dan Lloyd havde også mærket bemærkninger om, at indenlandsk roaming ville fjerne incitamenter til at investere i netværksudvidelse som "cavalier" og ubegrundede af beviser.

"Der er ingen beviser for track record i de mange lande, der indførte det, at det har en betydelig negativ indvirkning på investeringen, og faktisk især ud af Frankrig og USA, er der bevis for, at det faktisk låser incitamenterne at investere og driver industrien i en positiv retning. "

Ifølge Telstra ville en mobil roaming-erklæring forstyrre dynamikken på det regionale australske marked, hvor indtægterne i stærkt konkurrencedygtige byområder tillader Telcos at opbygge dækning til uøkonomiske områder.

Omkring 15 procent af Telstra's mobile adgangsnetværksinvesteringer er gået til at tjene den fjerneste 2 procent af den australske befolkning i de sidste 10 år - og Vodafone skulle have fulgt dragt, sagde Warren.

"Den manglende valg for en meget lille procentdel af befolkningen er simpelthen en funktion af en ekstremt stor multinationalt som Vodafone, der beslutter ikke at investere i regionale netværk," hævdede Warren.

"Jeg garanterer, at hvis ACCC gør som det burde og udelukke roaming, skal Vodafone investere enten ved at bygge sine egne tårne ​​eller mere sandsynlige collocating antenner på eksisterende tårne ​​og bruge reguleret Backhaul. Dette skal være det bedste resultat for landdistrikterne og regionale Australien. "

Som en demonstration af, hvordan indenlandske roaming, der ikke erklæres, ville føre til yderligere investeringer, sagde Telstra CEO Andy Penn Telco ville "straks" flytte for at udvide sit 4G-netværk til 99 procent af den australske befolkning på ACCC's endelige beslutning.

Har du brug for at undgå roamingafgifter, fordi du ankom til din destination uden en international dataplan? Sluk cellulære data og data roaming. , 2 Åbn indstillinger og tryk på cellulære eller cellulære data eller mobil data. Sluk for cellulære data, og tryk derefter på Cellularâ dataindstillinger og sluk for data roaming.

Køb eller leje lokale SIM-kort

Hvis du overskrider dataforbrugets grænser for din internationale dataplan, kan du komme ud af data eller mærke langsommere netværkshastigheder. For at kontrollere dataforbruget skal du åbne indstillinger og trykke på mobiltelefoner eller mobil data eller mobile data. Se derefter under den cellulære data overskrift.

Balance mellem det offentlige gode og kommercielle overskud

Beslutningen om at tillade indenlandsk roaming handler om at udarbejde, hvordan man balancerer interesserne for, hvad der er en relativ lille befolkning, der bor i busken mod de to Telcos's kommercielle interesser, især Telstra. Det har allerede lagt sine penge, hvor munden er og investeret betydeligt i de mere fjerntliggende landdistrikter.

Vodafones Main Begrundelse For erklærer Indenlandske roaming er, at Telstra har haft en urimelig fordel op til nu, fordi den er blevet subsidieret af regeringen til 2 milliarder dollars under regeringerne Black Spot program. Telco siger, at det vil sige indenlandske roaming obligatoriske ville betyde, at landdistrikterne ville have flere valg, over hvilke Telco til at bruge, som i sidste ende ville reducere omkostningerne til forbrugeren. Vodafone har investeret en hel del af sine egne penge siden de dårlige gamle dage 2022, da det tabte næsten 2. millioner kunder, men næsten alle disse investeringer i infrastruktur har været i metroområderne, hvor Vodafone begynder at nå nogle Sort af Dominans .

Telstra siger, at det sandsynligvis ville tabe op til en halv milliard dollars, hvis den indenlandske roaming blev erklæret. Beslutningen kan tvinge det til at reducere infrastrukturinvesteringer med op til en milliard dollars i landdistrikterne, siger det.

Aussie mobile kunder ønsker dækning overalt de går

Australske mobilbrugere vil have universel dækning, uanset hvor de er i Australien, og det betyder, at dækningen er blevet et stort punkt af forskel mellem Telcos. Telstras Dominans I dækningsstøtterne har i henhold til sine konkurrenter betydet, at det har været i stand til at opkræve en præmie for sin mobiltjeneste. Mobilkunder kan ikke lide at betale mere for deres valg af valg, men de har ikke haft meget valg. Så længe de er mobile nok til at flytte ud af de store byer og byer, har der virkelig været kun én Telco, der leverer nogen form for service overhovedet, og det er Telstra.

Dækningssproblemet er en af ​​grundene til, at Optus har besluttet at gøre seriøse investeringer i infrastruktur uden for metroområdet, selvom afkastet er suboptimalt. Optus har investeret omkring $ 2. milliarder og af den grund er mindre ivrig end Vodafone på hele den indenlandske roamingide.

En anden faktor, som ACCC har været nødt til at overveje, er, om Telstra og Optus i mindre grad vil begrænse fremtidige investeringer til metroområderne for så vidt angår rullen ud af 5 g. 5g er endnu ikke her i Australien, men bliver vedprøvet i flere andre lande, herunder U.. og Singapore, og det er kun et spørgsmål om tid, før det ankommer her.

Erklæringen om indenlandsk roaming kan medføre midlertidig boost til landdistrikterne australierne, hvis investeringerne er begrænset som følge heraf. Det vil virke uheldigt, hvis et skridt, der tager sigte på at gøre Telcos mere konkurrencedygtige i Bush, viser sig at være bare et andet søm i kisten til kommunikation i busken, hvis de nægtes 5g dækning i løbet af det næste årti.

Resumé

Jeg rejser ad vej i USA, og jeg har oplevet ingen dækning på nogle områder. Dette vil være områder på hovedfremmende motorveje. ikke landdistrikter. Jeg har ikke roaming tændt. Så jeg spekulerer på, hvis jeg gør det, vil jeg gå på, vil jeg få service på disse områder. BTW, de andre mennesker, der rejser i samme køretøj med mig, der har AT & T-tjenesten, har stadig service i samme område, når jeg ikke har service. Har jeg brug for at slå roaming på for at forbedre min service, mens du rejser ad vej i USA?

Fra at se den rute du sagde, skulle du have haft mindst dækning med T-Mobile, selvom det var mere mod byerne. Ligner 4G hastigheder omkring byerne og 3G-hastigheder i de mere landdistrikter. Både de fi-aktiverede og fi-kompatible kort viser det samme, så det er sikkert at antage, at de henviser til T-Mobile i dette område.

Folk kikkede også på

Nå, så snart du træder ud af dit land, smuldrer denne formel. Mobilbærere og globale internetudbydere opkræver latterlige gebyrer - så meget, at de allerede er blevet udsat for strenge regler i Europa. Det sænkt dem ikke meget, med internationale roamingindtægter anslået at overstige $ 1 billioner i 2022. Selv med forretningsrejser slibning til ophør under Covid-19, er dette en massiv mængde penge. Og den service, du får for det, er ikke så godt, enten, der tilbyder hastighed og pålidelighed lige fra begyndelsen af ​​2000'erne.

Vigtig

Apple iPhone XR 15. cm 6. 64 GB Dual Sim 4g Black Mry42ba

Apple iPhone XR 15. cm 6. 64 GB Dual Sim 4g Black Mry42ba

Mobiltelefoner iPhone XR Dual SIM 256GB LTE 4G Black 3GB RAM 202222 Apple QuickMobile

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

Apple iPhone XR med modelnumre har allerede en fysisk dobbelt SIM-slot. Dette er en modifikationstjeneste. Når den nye dual læser er installeret, vil ESIM ikke længere arbejde. Hvis din enhed er sortlistet, vil denne service ikke hjælpe med at hjælpe med noget.

Apple iPhone XR 4G Smartphone Dualsim 64 GB LCD-skærm

Apple iPhone XR 4G Smartphone Dualsim 64 GB LCD-skærm

iPhone XR Brilliant. På alle måder. Allnew Liquid Retina Vis den mest avancerede LCD i branchen. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrudskamera system. iPhone XR. Dens smukke A.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

Apple iPhone XR med ansigtstid 128 GB, 4G LTE, White, 3 GB RAM, Single Sim Esim Køb online til den bedste pris i Egypten Souq er nu Amazona. G.

iPhone XR Brilliant. På alle måder. Allnew Liquid Retina Vis den mest avancerede LCD i branchen. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrudskamera system. iPhone XR. Dens smukke A.

POWERVOLT POWER levering

POWERVOLT POWER levering

18W USBC og 12W USB Power Delivery

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

Køb Croma inear Wired øretelefon med Mic Voice Assistant Understøttet, CREA7303, Sort online på bedste priser fra Croma. Check produktoplysninger, anmeldelser mere. Shop nu

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Klipsch Premium Headphones og True Wireless EarBuds Indstil lydsporet til dit liv med uovertruffen komfort, longlasting batterilevetid, støjisolering, akustisk klarhed og bas.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udforsk Sonys Virkelig trådløse ørepropper for at nyde musik på farten. Fordyb dig i Highquality Sound uden begrænsning af ledninger overhovedet.

Apple Earpods Lightning Connector

Apple Earpods Lightning Connector

Køb online for Apple MMTN2Fea Apple Earpods med Lightning Connector og mere på de gode fyre. Grib en handel fra Australias førende hjem apparat butik.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.