Android 12 aggressivt begrænser baggrundsapps, men er det en god ting

Hvordan lukker jeg baggrunds apps på Android TV

Vi kontrollerer din browser innovantivcom

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Uanset om de udfører en nyttig ting eller ej, vil disse apps fortsætte med at arbejde på baggrunden for at give dig live notifikationer og udføre, hvad de mente at kunne lide at finde dig, sende og modtage data eller noget andet, som du og ved selv har givet det tilladelserne til at gøre under installationsprocessen af ​​disse apps.

Hvorfor skal du slukke for baggrundsapps?

Du behøver ikke at have et stort antal apps til at forbruge dine telefoner RAM, og du behøver ikke bruge sociale medier apps, så længe du har din telefon opkrævet for at forbruge dine data og finde ud af, at din regning er mere end den forventede baseret på din daglige brug af det.

At have mange applikationer, der kører i baggrunden, er en af ​​hovedårsagerne til at have en rigtig dårlig oplevelse, mens du bruger din telefon, selvom du har en mid-range eller high-end smartphone, og for det vil jeg give dig Med den komplette vejledning for at fortælle dig, hvordan du stopper apps fra at køre i baggrunden på Android-smartphones med og uden rod og endda uden at skulle installere et andet program på din telefon.

Hovedårsagen til at tænke på lukkede apps, der kører i baggrunden, er at øge din telefonhastighed ved at rense din RAM og CPU, som på den anden side reducerer din telefonstemperatur og øger telefonens batterilevetid.

Her finder du de applikationer, der forbruger den højeste mængde data som her, jeg kan finde, at Google Chrome forbruger den højeste mængde data siden den første maj og derefter Facebook kommer på andenpladsen.

Metoder til at stoppe apps, der kører i baggrunden på Android

Heldigvis er der mange metoder til at lukke baggrundsapplikationer på Android, nogle af dem kan udføres uden at skulle installere enhver applikation og endda uden at ringe til din telefon, og de andre kan kræve sådanne ting.

Brug nylige nøgler

For at slukke for baggrundsapplikationer ved hjælp af den seneste knap på din telefon, er alt, hvad du skal gøre, at trykke på den seneste knap, som normalt kan findes i venstre hjørne af din telefon, og derefter klikke på Luk Alle applikationer eller en anden mulighed, der refererer til at stoppe de seneste programmer, du har brugt.

Brug af kraftstoppet indstillingen

Ved at gå ind i indstillinger, applikationer og derefter vælge det program, du vil lukke ned, finder du en mulighed kaldet Force Stop, ved at klikke på denne indstilling, vil du stoppe baggrundsapps i et stykke tid, indtil du åbner den igen.

Brug batterioptimering

Procentdelen af ​​smartphones, der indeholder denne funktion, er næsten 100%, du kan bruge funktionen Indbygget batterioptimering til at slukke for baggrundsapps, så du nemt kan gemme batteriet og gemme din tid i stedet for at lukke hver applikation af dets egen.

For at gøre det, er alt, hvad du skal gøre, at følge de foregående trin i afsnittet Identifikation af De højeste batteriforbrugende applikationer ved at gå ind i dine indstillinger, enhedsvedligeholdelse og klik på batteri .

Brug af udvikler muligheder

Jeg har i mit tilfælde en god mulighed i udviklerens muligheder i min telefon, der giver mig mulighed for at begrænse baggrundsprocesser uden at bruge nogen tredjeparts applikationer, og i andre telefoner kan du finde en mulighed kaldet Running Services, som vil tillade dig at styre dine baggrundsprocesser også.

For at aktivere udviklerindstillinger i din telefon skal du først åbne dine telefonindstillinger, klikke på On Telefon, du finder Build Number, tryk på det i 7 gange, indtil du får en besked, der fortæller dig, at du er blevet en udvikler .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Vi lever i en verden med konstante telefonbatterier. Smartphone enheder er så udbredt, at deres batterier simpelthen cant holde op. På grund af dette, er batteriteknologi konstant udvikling. Men tingene Arent perfekt, selv med telefoner, der praler kraftige batterier. En af de største syndere til at kigge efter er de apps, der kører i baggrunden.

Hvorfor baggrundsapps bruger så meget batteri?

Du kan undre, hvorfor diskuterede baggrund apps her. Efter alt, ting såsom Bluetooth, Wi-Fi, data, og skærmens lysstyrke sikkert spiser op den største luns af dit smartphones batterilevetid. Nå, dette kan være sandt, men det er derfor, alle bruger disse i mådehold og med deres batteri i tankerne.

Men hvorfor er dette tilfældet? Arent baggrunden apps optimeret til at være så batteri-venlige som muligt? Desværre ikke. Nogle Arent godt optimeret, nogle er der lider af moser, mens andre er simpelthen malware, adware, eller værre. Derfor ville den oplagte løsning være at lukke dem ned.

Sæt fingeren på det

Det første skridt i at dræbe unødigt krævende baggrundsapps er at finde dem, der giver din telefon en køre for sine penge. For at se en liste over programmer og deres anvendelse, gå til Indstillinger, derefter Batteri, efterfulgt af batteri Usage. Opført i nedadgående orden, vil du se en liste over programmer, der gør et nummer på din telefon batteri.

Nu, jo mere du bruger apps, jo højere på listen? Ll være, hvilket betyder, at sociale medier apps højst sandsynligt vil være mod toppen. Men du ved dette. Du ved, at de apps, du bruger jævnligt er nok dem, der gør op for de fleste af dit batteri forbrug.

Men Djævelen her er i detaljen. Dont være opmærksom på de programmer, som du ved, du bruger med jævne mellemrum. Kig efter dem, som du ikke kan huske at bruge. Hvis en app er mod toppen af ​​listen, og du har ingen idé om, hvad det er, skal du dræbe den.

Killing en app

Der er et par ting, du kan gøre for at stoppe sagde app fra alt for tidskrævende batteriets levetid. Dont bekymring, hvis du ikke har nogen idé om, hvad en app gør, og du tror, ​​du har brug for det efter at google det, dens sandsynligvis sikkert at slette den.

Den første måde indebærer at gå til Indstillinger og derefter System, og derefter til Om telefonen. Gå hele vejen ned på dette skærmbillede, og tryk Byg nummer syv gange. Væsentlige, det er sådan du aktiverer Developer Indstillinger. Nu navigere tilbage til System og vælg Developer Indstillinger. Nu skal du gå til Indstillinger, Developer muligheder, processer eller Indstillinger, System, Developer Indstillinger, Løb Services. Nu, på listen over apps, før du trykke på den app, du ønsker at dræbe, og vælg Stop. Dette vil stoppe den app i at køre.

Alternativt, gå til Indstillinger, Apps & Notification, og apps. Listen før du viser apps i alfabetisk orden. Ved at klikke på en af ​​disse apps, youll få en mulighed for at force Stop det eller at afinstallere det. Hvis du ønsker at være sikker og sikker på, at en app plejer løb din systemer baggrunden længere, afinstallere det.

Killing baggrundsapps

Som du kan se, at processen med at dræbe baggrundsapps er temmelig meget ligetil. Hvis du ikke ønsker at, dont du nødt til at rode rundt med bygherren Indstillinger metode, bare holde det simpelt. Stop / afinstallere baggrunden apps og ikke kun vil batteriets levetid forbedre, men telefonen vil begynde at køre meget glattere.

Højdepunkter fra historien

En almindelig frustration blandt Android-brugere er, at deres batteri afløb hurtigere end forventet, at skulle genoplade i løbet af en dag efter en fuld opladning natten er altid en dårlig oplevelse. Over tid en masse af brugere har endda rapporteret, at deres enhed i sidste ende er begyndt at bremse, årsagen og løsningen for begge disse problemer kunne være de samme, baggrund apps.

Baggrund apps bruger dit batteri og ressourcer, mens nogle apps kan blive meget godt optimeret, er en masse af dem dårligt optimeret og ender med at forbruge mere batteri end du er trygge ved at bruge. Der er også tilfælde, hvor apps kører i baggrunden, viste sig at indeholde malware eller nogle gange bare en fejl, der ender med at øge strømforbruget samlet.

Heldigvis er det en meget simpel proces at finde disse rogue apps og lukke dem ned, nogle af trinnene nævnt nedenfor kan føle meget bekendt, hvis du er en superbruger og så har vi forsøgt at gøre vejledningen nedenfor som nybegynder-venlige muligt.

Trin: identificere årsagen til batteriforbrug

Da batteriets levetid er meget vigtigt for de fleste brugere, er det heldigvis godt overvåget i Android OS, til at tage et kig på apps, der spiser de fleste af dine batteri ressourcer kan du følge trin nedenfor:

Trin: finde den app i valgmuligheder for udviklere og stoppe det

Når du har identificeret den app, der tager din hukommelse eller dræne batteriet, der er et par måder at stoppe det. Du kan gå til Developer Indstillinger, og åbn Running Services afsnittet som nævnt ovenfor, nu lede efter den app, du vil stoppe, skal du trykke på den app og ramte på stopknappen for at fryse det og frigøre din RAM. Husk på ikke at stoppe nogen væsentlig service for afprøvning eller ved en fejl, da det kan gå ned telefonen midlertidigt.

Trin: Find appen og kraft Stop det eller afinstaller

Du kan alternativt vælge at tvinge Stop en app eller endda afinstallere den, hvis den ikke er regelmæssig brug. Gå til indstillingerne appen og åbn afsnittet Apps og meddelelser, og åbn derefter apps-sektionen.

Her vil du se en liste over apps, der er lagt i alfabetisk Ordre, og du kan klikke på en af ​​appens lister her for at åbne sin dedikerede side, find kraftstoppeknappen og afinstallationsknappen og beslutte hvilken mulighed der er bedre for dig. Force Stop kan forårsage et nedbrud, hvis du stopper en væsentlig tjeneste, men det kan generelt fastgøres med en hurtig genstart.

Trin: Brug Greenify for at stoppe apps og optimere smartphone

Hvis du vil beholde en app, der ser ud til at have et højt krav, kan du begrænse hvad det kan gøre. Nogle producenter som Samsung og Huawei tilbyder muligheder for at administrere programmer i batteriindstillingerne. Hvis du ikke har sådanne indbyggede muligheder, så kan du bruge Greenify-appen, der tilbyder fine kontroller over apps og placerer dem i dvaletilstand. Brugere med en rodfæstet telefon har endnu mere kontrol, mens normale brugere har adgang til de grundlæggende funktioner. Men stadig får det jobbet gjort for alle og hjælper med at stoppe de uønskede apps, der kører i baggrunden.

Featured Videoer

Vivo har tilbudt mange kameratcentriske telefoner i det seneste, og dets nye X70 Pro Plus er testimonial for det samme. I denne video taler vi om 7 unikke funktioner i Vivo X70 Pro Plus-kameraet. Overvej dette som en udvidelse til kameraets sammenligning, vi gjorde for Vivo X70 Pro Plus med iPhone 13Ã ¢ â, €

PUBG har udgivet deres meget ventede PUBG New State Game til Android smartphones. Vi troede, det ville være en god ide at spille det på OnePlus 9R, i år mest populære smartphone. Se vores video for at kende alle de nye PUBG nye statsfunktioner i en enkelt video og i mellemtiden kan du læse denne artikel ™ ™

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Androids åbne natur fører til nogle Distance med hvordan apps og funktioner kan arbejde på tværs af enheder fra forskellige smartphone beslutningstagere. I løbet af de sidste par år har Background App Performance været et opmærksomhedspunkt for Google, og nu beder virksomheden Android Developer Community om at kalde de værste lovovertrædere for at dræbe baggrundsapps.

En tråd fra Google startede i 2022 er, hvor virksomheden har offentligt været Adressering Dette problem, og for nylig blev det vant til at ringe til offentlig feedback om, hvordan forskellige Android OEM'er håndterer baggrundsapps. Som XDA fremhævet, har en Googler forpligtet sig til at se nærmere på, hvordan producenter som Xiaomi og OnePlus dræber afgørende baggrundsopgaver som tilgængelighedstjeneste, der knytter til en formular, hvor udviklere kan detaljere deres egne resultater.

Vigtig

Bevillinger

Bevillinger

Find ud af om Fællesskabets tilskud og støttemuligheder og hvordan man ansøger.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

LANDINGSPAGE FOR WA POLICY GRANT FINANSIERINGSINFORMATION

Fællesskabsbevillinger Shire of Bridgetown

Fællesskabsbevillinger Shire of Bridgetown

Alt om fællesskabstilskud og sponsorering.

Ressourcen kan ikke findes.

Ressourcen kan ikke findes.

Venligst drej javascript på og genindlæs siden.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Una de las APLICACIONES ms conocidas para ver la tele en un mvil Android ha clausurado su Desarrollo Mobdro desaparece de la web dejando como ltima ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

El Arco senil es el nombre de un anillo blanco, gris claro o azuloso alrededor del borde la crnea formado por sustancias grasas conocidas como lpidos.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Qu es Facebook APP manager y para qu sirve. Por qu Facebook se actualiza solo en causa de esta app. Tambin Facebook APP Installer y Services.

Videollamadas CMO transmitir a la TV Televisor Smartphone Aplicaciones Google Chromecasts Apple TV nnda nnni DATA MAG.

Videollamadas CMO transmitir a la TV Televisor Smartphone Aplicaciones Google Chromecasts Apple TV nnda nnni DATA MAG.

La Empresa Gree Electric patent un sistema para que las personas ingen puedan usar ninguna app de su Celular mientras estn ebrios.

Cmo limpiar su telfono android

Cmo limpiar su telfono android

Un millonario de 22 aos que hizo su fortuna con bitcin quiere que los republicanos abandonen sus iphones por un telfono que espera konverterir en una herramienta poltica

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.