Anti Tyveri Telefon Alarm Free Phone Sikkerhed

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Norton Anti-Theft bruges til at gendanne tabte Android-enheder og er en del af Norton Mobile Security, suite af Norton Security produkter til Android-enheder. Med den betalte version af Norton Mobile Security og en Norton-konto, kan du finde din tabte eller stjålne telefon via Norton Anti-Theft. Blandt andet det fortæller dig enhedens præcis placering på et kort, udlejning youblock enheden på afstand, sende en personlig besked med kontaktoplysninger og advare myndighederne.

Pros.

Anti Tyveri er en sikkerhed hjælpeprogram app, der vil give dig fred i sindet, mens du oplader din enhed eller forlader det opsyn i det offentlige rum. Tyverisikring sætter ud en alarm, hvis nogen flytter eller unplugs din telefon uden at kende din oplåsningskode â € ”, selvom telefonen er i lydløs tilstand.

Hvis en uautoriseret bruger forsøger at flytte eller stjæle din enhed, vil Anti Tyveri automatisk sende et billede af denne tyv til en e-mail, du input eller en Emergency Kontakt, sammen med den aktuelle placering af enheden.

tyverisikring app sikkerhed alarm til Android skærmbilleder

For at installere Tyverisikring app sikkerhed alarm. pk, skal du sørge for, at tredjeparts-apps i øjeblikket er aktiveret som en installation kilde. Bare gå til Menu> Indstillinger> Sikkerhed> og tjek Ukendte kilder for at give din telefon til at installere apps fra andre kilder end Google Play Butik. På Android 8. Oreo, snarere end kontrollere en global indstilling for at tillade installation fra ukendte kilder, vil du blive bedt om at tillade din browser eller filhåndtering til at installere APK-filer, første gang du forsøger at gøre det.

Du skal nu til at finde den Tyverisikring app sikkerhed alarm. pk fil, du lige har downloadet. Hvis du foretrækker det, kan du også downloade en filhåndtering app her, så du nemt kan finde filerne på din Android-enhed. Når du har fundet den Tyverisikring app sikkerhed alarm. pk fil, skal du klikke på det, og det vil starte den normale installation proces. Tryk på "Ja", når du bliver bedt om noget. Dog skal du sørge for at læse alle anvisningerne på skærmen.

Se bort eventuelle rygter eller et websted, der siger noget andet. APK-filer er generelt lige så sikker som en. xe Windows-pc-fil dermed det mest vigtige ting at bemærke er, at du altid skal hente det fra pålidelige websteder. Du generelt ikke har noget at bekymre sig om, som vi har givet nogle af de sikreste steder i vores APK downloade spejle nedenfor.

tyverisikring app sikkerhed alarm v APK downloade spejle

Tyverisikring app sikkerhed alarm er en Hjælpeprogrammer app ved Kindbenet Dabhi. Det har et gennemsnit på 5 stjerner på appstore og er blevet bedømt af over 641 mennesker over det levetid. Den nyeste version af app er version 2.. og det blev opdateret på Android butikken omkring 2 måneder siden.

En gratis produktivitet app til Android

Hvis du kan lide Cerberus anti tyveri vil du også nyde: Lockwatch - Thief Catcher, Lookout Security & Antivirus, Lost Android, Prey Anti Tyveri, Sikkerhed & Power Booster-fri, Secret Kontrol - Tyverisikring.

Udforsk apps

Do I Want Data-roaming til eller fra Fool Proof guide

Technoecorp Services er en kundeorienterede transformerende verdensplan it-løsninger og services partner. Vi er de bedste mobile sikkerhed udbyder i Indien. Technoecorp er en organisation af engagerede videnskabsmand uophørligt skitse revolutionerende forsvar software til at beskytte personoplysninger fra trussel og indbrudstyve. Gorilla Ansøgning vil hjælpe dig med at gendanne din mobil ved at erobre fotos fra kameraet og rettidig levende sted fanget fra tyveri telefon.

Gorilla Ansøgning hjælper dig med at beskytte din mobiltelefon mod ubudne gæster ved hjælp af hans alarmsystem til at advare dig om truende fare. Vi giver dig mere end 20 + funktioner, der vil forsikre din sikkerhed fra ubudne gæster . Efter lange, opslidende arbejde, og mange revisioner, vi voksede til at blive en universel løsning, der koncentrerer sig om to formål. For det første at betjene vores brugere gider mindre om tyveri. Og for det andet, give dem de mekanismer til at holde en chance mod forsvundne enheder og deres data.

Gorilla Ansøgning hjælper dig med at overvåge dit barn aktiviteter, som vil give dig en detaljeret oversigt over de aktiviteter for dit barn. Gorilla Ansøgning giver også en kvinders funktion sikkerhed ved at trykke på afbryderknappen for at udløse sikkerhed handling. Vi hjælper også dig med at rense din mobil cache hjælp Gorilla Booster, som vil bidrage til at rydde telefonens hukommelse. Der er mange flere på vej så godt. Vi holder forske for flere sikkerhedsforanstaltninger, der vil sikre din mobil sikkerhed. Kom og onboard med os til din mobil sikkerhed.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Du skal have et antivirusprogram til at beskytte dig mod malware og andre trusler, men du har også brug fysisk beskyttelse til din enhed, hvis det er stjålet. Dine data og blot værdien af ​​din smartphone behov sikre . Snuko anti tyveri software tilbyder de højeste niveauer af mobil sikkerhed, med muligheder som mobil sporing, datakryptering, kontakter, SMS, opkaldslister og anvendelse liste back up og telefon Lockdown.

Så snart din Android-telefon er tabt eller stjålet, hvad enten det er en HTC, Samsung eller andre Android-telefon, skal du blot logge ind på din Snuko tyverisikring instrumentbræt og rapportere det tabt eller stjålet. Dette indleder straks en række kommandoer til at levere mobil sikkerhed:

Vi har fået DIN BACKGetting din iPhone stjålet stinker. Prey Anti-Tyveri er den ultimative finde min telefon tracker og mobil sikkerhedsløsning til rådighed for at finde, finde og beskytte din iPhone eller iPad, om de bliver væk eller stjålet. Beskyt dit privatliv og holde styr på dine enheder GRATIS.

Med Prey tyverisikring mobil sikkerhed kan du beskytte op til 3 enheder fra en enkelt konto, på dine konti Web Panel. Få en gratis konto i dag eller overveje vores PREMIUM planer for en bredere dækningsområder .

MOBILE SECURITY & Find min telefon FEATURES GPS Geolocation: Kort placeringen for at finde din iPhone eller iPad - Kontrol Zoner: Mark et område på et kort, og få besked, når dine mobile enheder ind i eller ud it.- Sikkerhed Alarm : det ringer som gangbusters, selvom din mobil enheder lyd er silenced.- Front og Back Kamera: Tag tavse snaps og opdage, hvem der holder din iPhone device.- Camouflage: Disguise app på din enhed og tilskynde til thiefs interaction.- besked Alert: Vis en meddelelse på skærmen for at kontakte den aktuelle bruger.

byttet MANGLER DEVICE REPORTPrey isnt kun en robust Find min iPhone alternativ, men den mest grundige telefon tracker og opsving værktøj rundt. Når enheden forsvinder, vil du modtage detaljerede rapporter med alle de beviser politiet behov for at gendanne din iOS-enhed.

Over 6 millioner brugere valgte Prey mobil sikkerhed for at beskytte deres personlige enheder, business aktiver, og alle deres oplysninger. Dont tage vores ord, tage et kig på nogle af vores inddrivelse historier.

Vores virksomhed er født i Chile, med en app, der opstod i selve tyveriet, da stifterne bærbare computer var stjålet. Efter lange, hårdt arbejde, og mange forbedringer, vi voksede til at blive en global løsning, der fokuserer på to missioner: at hjælpe vores brugere bekymre sig mindre om tyveri, og give dem redskaber til at have en chance ved at tabe enheder, og deres data.

Hvad er nyt

Jeg havde en part. Nogen til festen stjal min bærbare computer. Jeg gik til politiet. Politiet og jeg brugte PreyProject at finde min bærbare placering og vi også aktiveres kameraet på min laptop og så 3 fyre foran min laptop opskærer narkotika. Politi og jeg gik til deres hus og fik min laptop tilbage. Jeg gætter politiet ser det hus nu nøje.

nemt og billigt

PREY gratis plan var alt jeg havde brug for at spore min bærbare computer og telefon fra en central web-app. Når det er sagt, er du nødt til at gå gennem processen med at få et underskrevet certifikat på din telefon, som kan være kompliceret for folk, der Arent som tech-kyndige, som jeg er.

mareridt

Med en præmie license ESET Mobile Security, kan du også aktivere premium-version af ESET Smart TV Security, så længe den er købt via Google Play og begge enheder er forbundet med den samme Google-konto.

Administrer og maksimere din digitale sikkerhed med eset hjem

Installationen skridt efter downloadet mest præmie app er de samme. Åbn menu, indstillinger, sikkerhed og søge efter ukendte kilder, så din telefon kan installere apps fra andre end Google Play Butik, APKSOUL kilder. Gå til Downloads mappe på din enhed, og klik på den downloadede fil. Så installere og starte det på din telefon. Vent et øjeblik på, at enheden installere præmie app.

Når brugeren downloader APK filen fra APKSOUL, vil vi kontrollere den relevante APK fil på Google Play og lade brugeren downloade det direkte. De spil og programmer uploadet til vores hjemmeside er sikre og uskadelige for brugere.

Vigtig

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Æbler longrumored trackers er her, og de bringer geniale funktioner, der kan også desværre misbruges.

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag kunne sætte dine børn i fare. Heres hvorfor eksperter kritiserer sin udskifteligt batteri.

PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

De har stadig den beskyttende plastik dækker siden med Apple-logoet.

Her er hvad der sker, når din Apple AirTag går uden for rækkevidde i mere end tre dage

Her er hvad der sker, når din Apple AirTag går uden for rækkevidde i mere end tre dage

Apple AirTag forventedes at revolutionere punkt trackers. Det lever ikke op til det. Heres hvorfor dens noget af en disappointmen.

Anovus Smart AirTag Wallet

Anovus Smart AirTag Wallet

BACKORDERCarbon Fiber Blackships inden i 12 uger. Levering før jul er ikke garanteret. En smart sporbar tegnebog, ideel forslim layout og hurtig kort adgang. Spor din tegnebog overalt i verden ved hjælp af Apple AirTag. De indbyggede aluminium kortindehaveren breder ud dine kort med thepush af ab

Apple frigiver Tracker Detect at beskytte Android-brugere fra AirTags stalkere

Apple frigiver Tracker Detect at beskytte Android-brugere fra AirTags stalkere

Apple Inc sagde mandag det havde lanceret en Android app til at hjælpe brugere scanne nærliggende AirTags eller andre lignende post trackere, der kan være rejser med dem uden deres viden, i et forsøg på at boost privatliv.

Bedste gratis iPhone apps i 2021

Bedste gratis iPhone apps i 2021

Disse er de apps, der var de mest populære gratis apps i USA i uger. Hvor mange har du downloadet, hvor mange har du stadig på din telefon

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.