Apple AirTag Pakke med 4, Lost Mode MX542ZMA, Hvid

Opmærksomhed kræves cloudflare.

AirTag. Den nemmeste måde at finde dine ting. Hold styr på dine nøgler, pung, tasker, rygsæk, og mere, alt i Find min app. Afspil en lyd på den indbyggede højttaler, eller sige Hej Siri, finde min sportstaske. Med udvalgte iPhone-modeller, kan Precision Finding føre dig ret til din nærliggende AirTag. Hvis dens længere væk, kan hundreder af millioner af Apple-enheder i Find min netværket hjælpe spore den ned. Alt anonymt og krypteret for privatlivets fred.

Produktegenskaber

AirTag er en super-nem måde at holde styr på dine ting. Sæt den ene til dine nøgler, glider en anden i din rygsæk. Og ligesom det, de er på din radar i Find min app, hvor du også kan spore dine Apple-enheder og holde op med venner og familie.

Den Chennai Mobiler er en førende destination for online mobil shopping i Indien, der tilbyder nogle af de bedste priser og et helt problemfri oplevelse med muligheder for at betale via efterkrav, betalingskort, kreditkort og netbank behandles gennem sikre og betroede gateways. Nu købe dine foretrukne Mobiles, Tablets & Gadgets. Thechennaimobiles one-stop-mobile-butikker over hele 65 byer i Tamil Nadu.

Airtag pack-zml

Den Finda Min app gør det nemt at holde styr på dine Apple-enheder. Finde emner youve knyttet AirTag til. Og holde op med venner og familie. Det virker på iPhone, iPad og Mac â €”selv om dine manglende enheder er offline. Og dit privatliv er beskyttet hvert skridt på the måde.

Du tager dine enheder overalt. Hvilket betyder at du kan efterlade dem overalt. Hvorvidt de er under en sofa pude eller i et mødelokale, chancerne er de plejer være tabt for længe. Du kan få hjælp til at finde din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, AirPods, eller AirTag lige i Finda Mya app.

Er din iPad derhjemme eller på kontoret? Brug kortet til at få et fuldstændigt billede af, hvor dine enheder område A €”, og hvor en manglende man kunne være. Nogle enheder kan også markere deres placering, når batteriet er kritisk lav, så du kan finde dem, selvom de løber tør OFA strøm.

Når du ikke kan finde noget, men mener, at dens nærheden eller omkring andre, der kunne høre det, kan du afspille en lyd at lokalisere sin placering. Dine AirPods spiller en specielt designet lyd, der kan projicere på tværs af en rooma â €”og even længere.

One-Tap opsætning straks forbinder din AirTag med din iPhone eller iPadUltra-Wideband Technology hjælper at se afstanden til din AirTagWater-Resistant design gør det kan påvises durableBluetooth Signal Support efter enheder i nærheden i Find min networkLost Mode til automatisk modtage en notificationBuilt-In Privacy som dine lokaliseringsdata og historie er aldrig gemt

Lose din evne til at miste ting

AirTag er en SuperEasy måde at holde styr på dine ting. Sæt den ene til dine nøgler, glider en anden i din rygsæk. Og ligesom det, de er på din radar i Find min app, hvor du også kan spore dine Apple-enheder og holde op med venner og familie.

Ping det finder det

forlægge noget som din tegnebog doesnt nødt til at være en big deal, når det har AirTag vedlagt. Du kan afspille en lyd på den indbyggede højttaler ved at gå til den nye fane Elementer i Find min app, eller sige Hej Siri, finde min tegnebog. Hvis sit skjul i nærheden en €”ligesom under sofaen eller i det næste rum â €” blot følge lyden, og din søgning er forbi.

Kold varm varmere hot

Gemalto bidrager til at forenkle og sikre tingenes internet-forbindelse til ATT netværk med allinone esim og tingenes internet Module

Hvis din AirTag er i nærheden, kan din iPhone føre dig direkte til det med Precision Finding. Youll se afstanden til din AirTag og retningen hovedet på en €”alle takket være UWB-teknologien.

Præcision finde kompatibel med:

Når youʼve forlod noget langt bagefter, ligesom på stranden eller gymnastik, Find min netværk â €”hundreder af millioner af iPhone, iPad og Mac enheder rundt om i verden â €” hjælper opspore din AirTag. Og itʼs designet til at beskytte dit privatliv hvert skridt på vejen.

Hvordan virker det

Din AirTag udsender en sikker Bluetooth signal, der kan påvises ved enheder i nærheden i Find min netværket. Disse enheder sender placeringen af ​​din AirTag til iCloud â €”så kan du gå til Find My app og se det på et kort. Hele processen er anonym og krypteret for at beskytte dine personlige oplysninger. Og itʼs effektive, så thereʼs ingen grund til at bekymre sig om batteriets levetid eller brugen af ​​personlige oplysninger.

Lost tilstand gør at finde tingene endnu nemmere

Ligesom dine andre Apple-enheder, kan AirTag blive sat i Lost Mode. Så, når dens opdaget af en enhed på netværket, vil du få automatisk en underretning. Du kan også indstille det, så nogen kan få dine kontaktoplysninger ved at trykke din AirTag med en NFC-kompatibel smartphone â €”thats den samme teknologi, der lader folk betale for ting med deres telefoner.

AI-drevne 8K billede afsluttet ved 16 neurale networksOnly du kan se, hvor din AirTag er. Dine lokaliseringsdata og historie er aldrig gemt på AirTag selv. Enheder, der viderebringe placeringen af ​​din AirTag også forblive anonym, og at lokaliseringsdata er krypteret hvert skridt på vejen. Så ikke engang Apple ved placeringen af ​​din AirTag eller identiteten af ​​den enhed, der hjælper med at finde det. AirTag er designet til at afskrække uønskede

Ai-drevne k billede udfyldt af neurale netværk

Hvis nogen elses AirTag finder vej ind i dit kram, vil din iPhone varsel sin rejse med dig og sender dig en advarsel. Efter et stykke tid, hvis du stadig Havent fundet det, vil AirTag begynde at spille en lyd, så du ved dens der.

Selvfølgelig, hvis du tilfældigvis er med en ven, der har en AirTag, eller på et tog med en hel masse mennesker med AirTag, dont bekymre. Disse alarmer udløses kun, når en AirTag er adskilt fra sin ejer.

Smukt enkel

En en-tap opsætning straks forbinder din AirTag med din iPhone eller iPad. Indtast et navn til din AirTag, vedhæfte den til det emne, du ønsker at spore, og youʼre god til at gå. Vil AirTag meddelelser på din Apple Watch, også? Intet problem.

Længe leve batteri

Lose din evne til at miste ting. AirTag er en nem måde at holde styr på dine ting. Sæt den ene til dine nøgler, smutte en anden i din rygsæk. Og ligesom det, de er på din radar i Find min app. AirTag har din ryg.

Hvad i kassen

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

AirTag er en lille og elegant designet tilbehør, der kan gøres personlig med gratis gravering , og gør det muligt for iPhone-brugere til sikkert at lokalisere og holde styr på deres værdigenstande bruge Find min app.

Cupertino, CALIFORNIA Apple introducerede i dag AirTag, en lille og elegant designet tilbehør, som hjælper med at holde styr på og finde de elementer, der betyder mest med Æbler Find My app. Hvad enten knyttet til en håndtaske, nøgler, rygsæk, eller andre emner, AirTag vandhaner i det store, globale Find My Netvaerka og kan hjælpe lokalisere en tabt element, alt imens holder lokaliseringsdata privat og anonymt med end-to-end-kryptering. AirTag kan købes i et og fire pakker for kun $ 29 og $ 99 henholdsvis og vil være tilgængelig begyndelsen fredag ​​30 april

var begejstrede for at bringe denne utrolige nye evne til iPhone-brugere med indførelsen af ​​AirTag, at udnytte den enorme Find My netværk, for at hjælpe dem med at holde styr på og finde de vigtige elementer i deres liv, siger Kaiann Drance, Æbler vicepræsident af Worldwide iPhone Product Marketing. Med sit design, enestående fund erfaring, og indbygget beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhedsfunktioner, vil AirTag give kunderne en anden måde at udnytte kraften i Apples økosystem og øge alsidigheden af ​​iPhone.

Letvægts design med magiske opsætning

Når AirTag er sat op, vil det se ud i den nye fane Elementer i Find min app, hvor brugerne kan se de elementer aktuelle eller sidst kendte position på et kort. Hvis en bruger forlægger deres emne, og det er inden for Bluetooth-rækkevidde, kan de bruge Find min app til at afspille en lyd fra AirTag for at finde det. Brugere kan også bede Siri for at finde deres post, og AirTag vil afspille en lyd, hvis det er i nærheden.

Produktbeskrivelser

Hver AirTag er udstyret med Apple-designet U1 chip bruger UWB-teknologien, der gør det muligt Precision Finding5Â til iPhone 11 og iPhone 12 brugere. Denne avancerede teknologi kan mere præcist at bestemme afstanden og retningen til en tabt AirTag når den er inden for rækkevidde. Som en bruger bevæger sig, Precision Finde sikringer input fra kameraet, ARKit, accelerometer og gyroskop, og derefter vil guide dem til AirTag hjælp af en kombination af lyd, haptik, og visuel feedback.

Hvis AirTag er adskilt fra sin ejer og ud af Bluetooth-rækkevidde, Find min netværk kan hjælpe spore den ned. Find My Network nærmer sig en milliard Apple-enheder og kan registrere Bluetooth-signaler fra en tabt AIRTAG og relæere placeringen tilbage til sin ejer, alt i baggrunden, anonymt og privat.

Brugere kan også placere AirtAG til tabt tilstand og blive underrettet, når den er inden for rækkevidde eller har været placeret af det store find mit netværk. Hvis en tabt airtong er fundet af nogen, kan de trykke på det ved hjælp af deres iPhone eller en NFC-kompatibel enhed og blive taget til en hjemmeside, der viser et kontakt telefonnummer til ejeren, hvis de har givet en.

AirtAG indeholder støtte til tilgængelighedsfunktioner indbygget i IOS. Præcisionsfinding ved hjælp af VoiceOver kan f.eks. Direkte brugere, der er blinde eller lavt syn til Airtag med retninger som AirTag, er 9 meter væk til venstre.

Fortrolighed og sikkerhed indbygget i

AirtAG er designet fra bunden for at holde placeringsdata private og sikre. Ingen placeringsdata eller placeringshistorik er fysisk opbevaret inde i AirtAg. Kommunikation med Find My Network er end-to-end krypteret, så kun ejeren af ​​en enhed har adgang til sine placeringsdata, og ingen, herunder Apple, kender identiteten eller placeringen af ​​enhver enhed, der hjalp med at finde den.

Airtag er også designet med et sæt proaktive funktioner, der afskrækker uønsket tracking, en industri først. Bluetooth-signal Identifikatorer Sendes via AirtAg roterer ofte for at forhindre uønsket lokationssporing. iOS-enheder kan også registrere en AIRTAG, der ikke er med sin ejer og underretter brugeren, hvis en ukendt AirTag ses for at være på vej med dem fra sted for at placere over tid. Og selvom brugerne ikke har en iOS-enhed, vil en AIRTAG adskilt fra sin ejer i længere tid spille en lyd, når den flyttes for at henlede opmærksomheden på den. Hvis en bruger registrerer en ukendt AIRTAG, kan de trykke på den med deres iPhone eller NFC-kompatible enhed, og instruktionerne vil lede dem til at deaktivere den ukendte AirTag.

AirtAg og Hermã¨s

Apple og Hermã¨s introducerer Airtag Hermès, der har et elegant udvalg af håndlavede læder tilbehør, herunder taske charmen, nøglering, rejsetilstand og bagage tag. Hermã¨s tilbehør vil blive solgt med en brugerdefineret Airtag baseret på mærkerne Iconic Clou de Selle Signature.

AirTag Herms har et elegant udvalg af håndlavede læder tilbehør, herunder taske charmen, nøglering, rejsetillæg og bagage tag â € ", som alle vil blive solgt med en brugerdefineret airtong baseret på mærkerne Ikonisk Clou de Selle signatur.

Find mit netværks tilbehørsprogram

Tredjepartsprodukter og tilbehør kan også tilføje support til at finde med det nye Find My Network Accessory-program. Gennem programmet kan enheden og produktproducenterne nu bygge findfunktioner direkte i deres produkter ved hjælp af det avancerede find mit netværk med kompromisløs Privacy indbygget, så kunderne kan bruge Find My App til at finde andre vigtige ting i deres liv. Detaljer om programmet kan findes på MFI. pple. om.

Med Find My Network Accessory-programmet hjælper det store og sikre Find My Network nu brugere at lokalisere og holde styr på endnu vigtigere ting i deres liv ved hjælp af fanen Varer i Find My App.

Forpligtet til miljøet

I dag er Apple kulstofneutralt for globale virksomhedsoperationer, og i 2030 planlægger at have netto nul klimaffekt på tværs af hele virksomheden, som omfatter fremstilling af forsyningskæder og alle produktets livscykler. Det betyder, at hver Apple-enhed, der sælges, fra materiel samling, komponentfremstilling, montering, transport, kundeanvendelse, opladning, hele vejen igennem genbrug og materialegenvinding, vil være 100 procent kulstofneutral. AirtAG vil udnytte 100 procent genanvendt tin i loddet for hovedlogikkortet, er fri for skadelige stoffer og meget energieffektivt og bruger træfibre i emballagen, der genanvendes eller kommer fra ansvarligt Managed skove.

Vigtig

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

Ankommer ved Wed, Dec 29 Køb Black rundt om håndleddet bæretaske passer Verizon Alcatel Go Flip V Flip Phone på Walmart. om.

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

32 stykker skruetrækker sæt til Alcatel Go Flip V Magnetisk Repair Tool Kit

Et glimt ind i Alcatel GO FLIP V brugsanvisning. Uanset om du er en ny eller tilbagevendende telefon bruger, vil du finde de oplysninger inde i manuel nyttige.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

finde ud af de bedste online videoer om Alcatel go flip v manual, se nyeste telefon videoer, telefon industrien nyheder på onDigitalworld

Alcatel Go Flip V Bil Rejselader

Alcatel Go Flip V Bil Rejselader

Alcatel GO FLIP V Brugervejledning

Alcatel Pop 4 Brugernes mening og anmeldelser

Alcatel Pop 4 Brugernes mening og anmeldelser

Her er hvordan du dreje mobilt hotspot funktion for din Avalon V til eller fra.

My WiFi viser Im tilsluttet, men min Alcatel OneTouch siger godkendelse mislykkedes

My WiFi viser Im tilsluttet, men min Alcatel OneTouch siger godkendelse mislykkedes

Køb Alcatel LINKZONE Mobile WiFi Hotspot 4G LTE Router MW41TM Op til 150Mbps download hastighed WiFi Connect Op til 15 enheder Opret en WLAN Anywhere tmobile online i bedste pris på Desertcart. GRATIS levering På tværs Indien. GRATIS Retur 73.313.767.

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Sagner din telefon gemt, sikret og ikke opret forbindelse til WiFi-netværket her er hurtige måder at rette Android kan ikke oprette forbindelse til WiFi, siger gemt, sikret.

Fix dine tetheringele med disse tips om Windows-tetheringproblemer

Fix dine tetheringele med disse tips om Windows-tetheringproblemer

Jeg murede Alcatel LinkZone MW40CJ 4G hotspot efter softwareopdatering. Nu fungerer det ikke og ikke opdaget af Windows

Brug telefon som modem

Brug telefon som modem

LINK APP er den officielle app til ALCATEL One Touch Portable Wireless Routere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.