Apple iMessage i iOS 10 Hvordan sender håndskrevne noter, klistermærker, og mere

Apple iPhone 12 Pro Max A2342 Send Modtag Beskeder ATT

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Du adgang til mange af de nye funktioner ved at gå i dialog med de kommandoer direkte over tastaturet i messaging app. Det giver dig mulighed for at dele musik fra Apple Music, sende klistermærker og spil, sende tegninger, og endda sende alles favorit metode til kommunikation: animerede GIF'er. Men huske på, hvis du vil have dine modtagere til at se de nye funktioner, de har brug for at have iOS 10 downloadet og installeret på deres iPhone eller iPad så godt.

Link previews

Nu, når du indsætter et link til en artikel i iMessage, det vil vise et eksempelbillede og navnet på kilden hjemmesiden. Endnu mere imponerende: Hvis du sender en ven en YouTube klip eller en anden video link, kan de faktisk se det direkte i iMessage, uden at skulle omdirigere til Safari eller YouTube App.

Du kan dele links fra hvor som helst på internettet til din iMessage modtagere ved at gå til Safari, trykke øverst på adresselinjen, og holde ned på webadressen for at trække op Kopiering. Så gå tilbage til iMessage og indsætte adressen. Eller, kigge efter den lille boks med pilen kommer ud af det, og tap som at trække op Del Sheet, og tap Besked derfra.

Tegning direkte i iMessage

Tryk og hold på en besked til at reagere på det. Apple giver dig en liste over seks forskellige reaktioner : et hjerte, en Tommelfinger op, en tommelfinger ned, en Ha Ha grin, et par udråbstegn og et spørgsmålstegn.

Heres hvordan man sender klistermærker

Det sidste, mest overbord Ud over iMessage kommer i form af at sende animationer. Ved at holde den blå pil, kan du sende beskeder med forskellige effekter, at forandring enten hvordan din besked vises, eller viser baggrund effekter i chatten. Det er vigtigt at bemærke, at disse ikke fungerer på nogen af ​​iPhone 5s.

Læs vores fulde guide til at bruge ios

Disse effekter er de mest almindelige, og mange mennesker vil ved et uheld opdager dem. Nogle af dem sker automatisk, som en ballon effekt, når du skriver Tillykke med fødselsdagen eller et fyrværkeri effekt, når du skriver Happy New Years. Du kan sende dem med vilje når du skriver et budskab og lang tryk på knappen Send, der ligner en pil, der peger op i tekstfeltet.

Youll se Bubble effekter som Slam, Loud, Gentle, og usynligt blæk, samt fuld skærm effekter som Echo, Spotlight, Balloner, Konfetti, kærlighed, lasere, Fyrværkeri, og Celebration. Theyre en fantastisk måde at tilføje følelser til dine beskeder, ud over at bruge emoji.

Du kan afspille disse effekter ved at trykke den cirkulære Replay knappen under meddelelsen. Hvis du ikke kan modtage boble effekter, gå til Indstillinger> Tilgængelighed, og tap på Motion. Sørg for, at skifte er tændt ved siden af ​​Auto-Play Besked Effects.

Tapback

Hvis du vil sende en håndskrevne besked, drej din iPhone sidelæns. Tap på tekstfeltet og kigge efter en løkke ikon på tastaturet. Youll se prewritten beskeder kan du sende, eller trække i den tomme plads til at skrive din egen besked. På iPad dont du nødt til at slå det sidelæns, bare kigge efter ikonet på tastaturet.

Kamera effekter

Du kan kan kamera effekter på iOS 12 og senere til at oprette videoer og tage billeder med Memojis, filtre, tekst og klistermærker. Når du er i en samtale, skal du trykke på beskedfeltet, og tryk på ikonet kamera. Tryk på Effekter knappen der ligner en stjerne. Her kan du vælge en af ​​de mange effekter til brug. Efter youve valgt en effekt, skal du trykke på Udført og tryk på knappen send.

Digital berøring

Digital Touch er en speciel funktion, hvor du kan tegne små skitser til at sende til folk. Tryk på beskedfeltet inde i en samtale, tryk derefter på lille hjerte ikon med to fingre. Du kan trykke på det sorte mellemrum for at se effekter, tryk og hold skærmen med to fingre for at se en Heartbeat , tryk og hold skærmen med en finger for at sende en ildkugle, tryk på skærmen med to fingre At sende et kys og sende et knust hjerte ved at røre og holde skærmen med to fingre og trække ned.

Hvis du har et Apple Watch, kan du måske finde ud af at sende en Heartbeat sender din faktiske Heartbeat , ikke kun en generisk animation. For at tilføje digital berøring til et billede eller en video, skal du gå til en samtale eller starte en ny. Tryk på hjerteikonet og derefter Video-ikonet.

Tryk på knappen Red Circle Recording for at oprette 10 sekunders videoer, eller tryk på den hvide cirkel for at tage en video. Tryk på knappen Tilbage øverst til venstre for at starte over, og tryk på knappen Send, når du er klar. Meddelelser vil slette video meddelelser efter to minutter, men du kan trykke på HOLD for at gemme dem.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

æbler iOS 10 er blevet rullet ud til alle brugere, og de med en kompatibel iPhone eller iPad kan installere det nye OS på deres enhed. En af de mest fremtrædende nye funktioner i iOS 10 er, hvordan iMessage er ændret, og nu indeholder et sjovt kvotient samt sin egen App Store. Så hvordan sender en klistermærker på iMessage eller håndskrevne noter eller meddelelser i usynligt blæk? Vi forklarer alt hvad du behøver at vide om imessage i iOS 10.

Apple Imessage har nu sin egen App Store og support til tredjeparts apps. For eksempel kan Apple Music Links nu deles inde i en iMessage tråd. Husk, at dine venner skal være på iMessage for at dele disse nye funktioner, hvilket betyder, at de har brug for en iOS-enhed. Enhver tråd med en blå farve til meddelelserne er en iMessage, alt i grøn betyder, at brugeren ikke er på iOS.

Når du åbner en iMessage-tråd, vil du se App Store-symbolet ved siden af ​​meddelelsesboblen. Tryk på det, og det vil vise muligheder som recents, musik og billeder og et butikssymbol. Butikken er, hvor du kan downloade apps, klistermærker fra, og disse vil blive tilføjet til listen, når du har tilføjet dem. Musik er til at dele Apple Music Links. Billeder vil lade dig dele GIFS, billeder fra internettet også.

Begynder er fanen, der viser hele funktionen, du kan have prøvet tidligere, som håndskrevne noter, et klistermærke osv., Som er praktisk, hvis du planlægger at sende det samme igen til en anden.

Apple Imessage vil nu lade dig scribble på billeder, videoer, som du sender til dine venner. For billeder, skal du bare trykke på kameraets symbol i Imessage og vælge et billede, og tryk på det. Når det er tilfældet på meddelelsesboblen, skal du bare trykke på den, og den åbner over hele skærmen, med indstillingen for Markup, Rediger nederst.

Tryk på Markup, og du vil kunne tegne den i forskellige farver eller tilføje tekst fra nedenstående muligheder. Du kan også ændre intensiteten af penen ved at trykke på menysymbolet, og vælg, hvor tyk, du vil have, at linjerne skal være. Når du har det, skal du bare køre din hånd over billedet for effekten. Tryk på Gem, tryk på Udført og derefter bare send.

Der er også en mulighed for at sende videoer, som har nogle tekst eller scribbles eller endda den digitale berøringsfunktion oven på dem. Dette er via fanen Digital Touch. Â Når du åbner en imessage tråd, vil du se dette hjerte med to fingre på toppen af ​​det. Dette er den digitale berøringsafdeling. Bare tryk på det og der er et video kamera symbol nedenfor. Tryk på det, og videokameraet tændes, tag en video, og du kan skrive på den, mens den bliver skudt fra farverige penindstillinger på toppen. Engang færdig, bare ramt send. Som videoafspilleren vises den skriblet tekst eller tegning nøjagtigt i det øjeblik du valgte at tegne den.

Du kan tinker med farveindstillingerne på digital touch i imessage. Bare lange tryk på en hvilken som helst farveindstilling, og en farvepalet åbner op. Flyt hjulet til, hvilken farve der passer til din fancy, og tryk på DONE. Den tidligere farve vil blive erstattet af denne nye.

Disse digitale berøringsbeskeder forsvinder efter en tid, men igen er muligheden for at holde dem der. Brugere kan også scribble på en sort baggrund med forskellige farver. Igen er dette en del af digital touch. En bruger kan også svare på en digital touch-besked, med svar som griner, spørgsmål osv. Og ja, disse svar forsvinder også.

Apple Imessage har nu en mulighed for at sende en besked i en Håndskrevet Note Style. Bare åbn meddelelsesboksen, sørg for, at din iPhones automatisk roterende lås er slukket. Skift til Landskabstilstand i meddelelsesboksen, og automatisk vil Håndskrevet noter vises. Der er nogle pre-skriftlige noter som hej, tillykke, tillykke med fødselsdagen osv., Og du kan trykke på en af ​​disse.

Der er en mulighed for at finde GIFS og videoer i fanen Billeder inden for den App Store Symbol på Imessage. Når du har trykket på billeder, vil du se et antal gifs at vælge imellem, og du kan bare trykke på en for at sende den.

Stickerpakker understøttes nu på iMessage i iOS, og du skal downloade dem fra den indbyggede App Store. En du åbner Imessage App Store, der er en hel del kaldet klistermærker lige i bunden. Tryk på det, og du finder forskellige muligheder. Nogle af de gode fra Disney er betalt og koster Rs 60-Rs 150 hver.

Det har været uger siden æbler iOS 10 lancerede. Nu har du sandsynligvis set en overraskelse eller to flash gennem dine tekstbeskeder. Det kunne have været et forhåndsvisningsbillede til et websted. Det kunne have været et kort, sjovt indlejret videoklip. Eller det kan endda have været en burst af konfetti. Velkommen til fremtiden for tekstning, hvor messaging er blevet så meget mere end ord.

Snapchat sammenligning er passende, fordi appen nye meddelelser søger at tage brugere væk fra det sociale netværk Upstart video messaging. Til dette formål har Apple en stor fordel, da meddelelser er installeret på hver iPhone og iPad som standard. Men det kunne være en op ad bakke klatring, da kunderne skal lære nye tekstning tricks, find fantastiske indlejrede apps, og opdage alle de behandler Sprinkled i denne radikale redesign. Denne vejledning hjælper.

Vigtig

Sådan Sluk Lås skærm adgangskode på iPhone Komplet vejledning

Sådan Sluk Lås skærm adgangskode på iPhone Komplet vejledning

Nye adgangskoder gælder om fingeraftryk sensorenabled enheder, og funktionen kan slås fra

Sådan Lås Indstillinger af en Apple iPhone Synonym

Sådan Lås Indstillinger af en Apple iPhone Synonym

Hvis sidste uger iPhone tip blev lidt kompliceret, denne uges er en øvelse i enkelhed. Her er hvordan man holder et billede i Billeder låst i enten liggende eller stående retning.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tweaking indstillinger låseskærmen på din iPhone X kan være ganske nyttigt. For eksempel kan du skjule meddelelser fra skærmen og få nogle ekstra sikkerhed i din personlige og forretningsmæssige korrespondance. Der er også dem, der ønsker

Sådan Sørg Youre Kom den hurtigste 5G Hastigheder på telefonen

Sådan Sørg Youre Kom den hurtigste 5G Hastigheder på telefonen

5G-net er her og er begyndt at rulle ud i hele verden. Dette er vores guide til alle de seneste nyheder, understøttede telefoner, og mere.

Sådan Kald til og fra Europa International Calling Koder

Sådan Kald til og fra Europa International Calling Koder

Få dine support svar her. Gå online for at spare tid og bruge vores database med artikler, genveje og LiveChat.

Talk360 Billige International opfordrer App

Talk360 Billige International opfordrer App

Spekulerer hvordan at kalde Indien fra Australien Heres alt youll behov for at vide om at kalde dine venner og familie tilbage i Indien.

Betal FTB. en. ov.

Betal FTB. en. ov.

Skylder IRS-pengene HR-blokken forklarer, hvordan du kan foretage online skattebetalinger eller bruge andre bekvemme muligheder til at betale din skatteregning.

Square skatterrapportering og formular 1099k Oversigt Square Support Center

Square skatterrapportering og formular 1099k Oversigt Square Support Center

Hvis du leder efter din December Child Tax Credit Check eller en fra de foregående måneder, så fortæl dig, hvordan du sporer det.

Hvordan kan jeg foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini The Big Tech Spørgsmål

Hvordan kan jeg foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini The Big Tech Spørgsmål

Find ud af hvordan du kan foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini eller Google startside enhed med vores sagkyndig vejledning

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.