Apple iOS 14.. Presserende opdatering Mål Fix Kritisk iPhone Problem

Hvad gør man hvis man ikke kan opdatere apps på din iPhone 11

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple har officielt frigivet iOS 15. til den brede offentlighed. Denne opdatering kommer fem uger efter Apple introducerede iOS 15., som endelig bragt Shareplay samt andre forsinkede funktioner. Heres alt nyt med iOS 15. der bør gøre dig opdatere din iPhone nu.

App privacy rapport er her endelig med iOS

Efter iOS 14. introducerede App Tracking Gennemsigtighed, som kræver programmer at bede om tilladelse fra brugere før spore dem på tværs af andre apps og hjemmesider, Apple nu skubber ud over dette med App Privacy rapport.

En sektion i indstillinger kan du se, hvor ofte apps har adgang til din placering, fotos, kamera, mikrofon, og kontakter i løbet af de seneste syv dage. Den viser dig også hvilke apps har kontaktet andre domæner, og hvor for nylig de har kontaktet dem.

Apple stemme planen støtte musik

Under Æbler Unleashed begivenhed i oktober, at selskabet annoncerede en ny Apple Music Voice Plan. Koster $ 4. 9 per måned, skal brugerne stole på Siri til at bede om sange, spillelister , eller at lytte til radioen.

Ifølge Apple, kan brugerne abonnere på Voice-planen gennem Siri ved at sige Hej Siri, starte min Apple Music Voice retssag, eller ved at tilmelde dig gennem programmet Musik. Når du abonnerer på Apple Music Voice Plan, kan brugerne anmode musik skal spilles på tværs af alle deres Siri-aktiverede enheder, herunder HomePod mini, AirPods, iPhone eller enhver anden Apple-enhed, og når du bruger CarPlay.

Denne nye indstilling er tilgængelig i Australien, Østrig, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Spanien, Taiwan, Storbritannien, og USA med udgivelsen af ​​iOS 15..

Kommunikation sikkerheden på iMessage

Med kommunikation sikkerhed i Beskeder, er denne funktion designet til at give forældrene yderligere værktøjer til at beskytte deres børn fra at sende og modtage seksuelt eksplicitte billeder i programmet SMS. Det virker kun på billeder sendt eller modtaget i programmet SMS til barn konto konfigureret i Familie Deling. Den analyserer billederne på enheden, og så ændrer ikke personlige forsikringer af meddelelser. Når en barns konto sender eller modtager seksuelt eksplicitte billeder, vil billedet være sløret og barnet vil blive advaret, præsenteret med nyttige ressourcer, og beroliget det er okay, hvis de ikke ønsker at se eller sende billedet. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, kan små børn også vide, at for at sikre, at de er sikre, vil deres forældre får en besked, hvis de kunne se den.

Som vi gemmer flere og flere data digitalt, en voksende bekymring er, at det hele kunne gå tabt i tilfælde af vores død en € ”så har vi skitseret i pastaen risikoen for familien photos i særdeleshed. Heres hvordan Apple planer om at hjælpe os med at:

Hvis du vil have en eller flere venner eller familiemedlemmer til at kunne få adgang til dine iCloud-data efter din død, vil du være i stand til at navngive dem og give dem en sikkerhedsnøgle. Nøglen vil ikke være brugbar, mens du er i live â € ”Apple vil kun aktivere det, hvis der leveres med dokumentation for din død, som normalt ville være en kopi af din dødsattest.

Dens værd at bemærke, at Nota Alla af dine data vil være tilgængelige, som nogle af det er beskyttet med end-to-end-kryptering. Thisa includes Apple Korttransaktioner, sundhedsdata, nøglering firmaer og browser historie.

Heres hvorfor du bør opdatere din iPhone til iOS 15.

Iphone pro ny makrofunktion toggle

Når Apple Inc. lancerede udgivelsen af ​​iOS 14 for offentligheden, straks jeg gjorde opgraderingen. Imidlertid har min iPhone begyndte at opføre sig underligt ligesom jeg ikke kan knalde op og lukke apps. Dette er majorly hvad giver mig hovedpine. Kan nogen hjælpe og guide mig igennem et universalmiddel af iOS 14 problemer?

Flere unwelcomed spørgsmål er blevet påpeget at være opstået efter iOS 15/14 opdatering. En af dem er ude af stand til at knalde op og lukke apps. Hvis du har encountered dette problem eller endda cant tilbagevenden til startskærmen, bare læse denne artikel. Denne artikel styrer dig gennem nogle af de løsninger, der skal repareres "Swipe up gestus", der ikke fungerer efter opgradering til iOS 15/14 på din iPhone 13/12/11 / x / 8/7/6.

Genstart din enhed

Hvis du ikke kan skubbe op for at lukke apps efter iOS-opdatering, skal du bare prøve at lukke en app er ved Force Restarting. Genstart af iPhone Like Computer kan stort set hjælpe med at løse IOS-problemer nedenfor er, hvordan du kan gøre det:

Trin 2: Skub nu "diaset for at slukke for" knappen til højre for at slukke for enheden. Giv det nogle få sekunder til at slukke helt, og tryk derefter på "Side" -knappen, indtil Apple-logoet vises, og derefter slip.

Gendan iPhone

En anden brugbar metode til at rette kan ikke skubbe op og lukke efter IOS 15/14 opdatering udfører en gendannelsesproces ved hjælp af iTunes. Gendannelse af iPhone fra iTunes vil tillade iTunes at rette beskadigede systemfiler fra den seneste IOS-opdatering, mens din enhed er i gendannelsestilstand. Før du vender sig til denne løsning, skal du sørge for, at computeren har den nyeste iTunes-software installeret. Følgende er en manual til udførelse af denne metode:

Trin 2: Indtast din iPhone til Gendannelsestilstand. Tryk hurtigt og slip knappen "Volume Up", og tryk derefter hurtigt og slip knappen "Volumen Down". Følges op ved at trykke på og holde "side" knappen til "Connect to iTunes-skærm" vises.

Trin 4: iTunes vil begynde at downloade og installere softwaren på din Idevice. Tålmodigt vente til dens komplette. Derefter gendan enten fra de tidligere iOS-sikkerhedskopier, du har oprettet, eller du kan begynde at indstille iPhone som ny igen. Ved udgangen vil din iOS 15/14-enhed være tilbage til normal.

Afinstaller og Geninstaller Problemappen

Hvis alle ovenstående løsningsmetode ikke virker, anbefales det stærkt at prøve en professionel som Imyfone FIXPPO. FixPPO, udviklet af IMYFONE, er specielt designet til at løse IOS-problemet for Apple-brugere. Det understøtter at reparere op til 50+ IOS / iPad OS / TVOS-problemer, herunder IOS, der sidder fast på Apple-logoet, genoprettelsestilstand, vil IOS-enhed ikke starte eller ikke lukke apps med 100% succesrate.

Trin 1: Vælg "Standard Mode" på den primære skærm. Tilslut derefter IDevice ved hjælp af et lyn USB-kabel. Imyfone FixPPO skal være i stand til at registrere det straks, når skærmen er låst op. Â Hvis det ikke gør det, skal du indtaste gendannelsestilstand ved at følge guiden på skærmen.

Trin 2: Når iPhone er tilsluttet, registrerer programmet automatisk en firmware, der er kompatibelt med din valgte enhedsmodel. Derfra skal du klikke på "Download" og flytte til næste trin.

Alle disse 4 metoder, vi illustrerede ovenfor, kan anvendes til at løse ikke at skubbe op for at lukke apps eller vende tilbage til startskærmen. Alle løsninger i dette er effektive til at løse mindre problemer selv, men Imyfone IOS reparationsværktøj har vist at være en hurtig og sundt Løsning med et par klik og vigtigst af alt, det virker hele tiden .

Opdater firmaet Portal App

Få den nyeste version af Microsoft Intune Company Portal-appen på din Android, iOS, MacOS eller Windows-enhed. Vi anbefaler at bruge den nyeste version af firmaets portal-app på din enhed, fordi den indeholder de nyeste fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer.

Opdater på Android-enhed

Google Play Store vil underrette dig, når en ny version af firmaets portal er tilgængelig. Du vil ikke se en hurtig i selve firmaets portalapp. Vælg Google Play Alert og følg på skærmen for at opdatere appen.

Opdater på iOS-enhed

Gør Forbes din destination for alle ting iOS. Hold dig foran kurven med Anthony Karcz, når hver version rammer offentlige beta. Læs detaljer om, hvad der er i udgivelsen fra mig, det øjeblik det lander. Og så læs Gordon Kellys analyse af, om du burde installere eller vente.

En anden iOS-opdatering så snart? Thats fordi den sidste, iOS 14., selv en hidtil uset opdatering, formået at bryde noget, og denne opdatering er sammen for at rette den. Læs videre for detaljer om denne opdatering og hvordan man får det, efterfulgt af tidligere udgivelser.

Overwhelmingly handler det om at fastsætte det, som iOS 14. brød. Hvis du har et Apple Watch, ved du, at oplåsning af din iPhone betyder, at uret på dit håndled automatisk låser op, så du behøver ikke at sætte din adgangskode manuelt. Dette stoppede for nogle brugere med iOS 14., Specielt dem, der har iPhones ved hjælp af Touch ID snarere end ansigt ID, og ​​denne opdatering er rettet mod at fastsætte den.

Denne opdatering landede den 19. juli 2022, og der var masser i den. Der er nogle pæne ekstrafunktioner her sammen med vigtige fejlrettelser. Der var støtte til den nye Magsafe-batteripakke og evnen til at styre timere på HomePod fra Home App. Apple Card: Der var også mulighed for at kombinere kreditgrænser og dele en medejet konto med en eksisterende Apple-kortbruger.

luftkvalitet i programmet Vejr kom til flere lande, herunder Frankrig, Italien, Spanien, Canada og Holland. Der var opdateringer til Podcasts Bibliotek og en rettelse til problemer med Dolby Atmos og Apple Music tabsfri afspilning.

Udgivet den 24. maj 2022 denne opdatering introducerede Apple Card familie deling og Apple Music Spatial Audio og Lossless Audio, selvom begge havde rammer, har de funktioner ikke gå live med det samme. I stedet blev de indført i mandags, blev 7. juni Podcasts Abonnement Support også tilføjet i denne opdatering. Der var forbedringer Find min app, så du kan sætte din e-mail som kontakt info for nogen, der har fundet en AirTag at kontakte dig. Og med denne opdatering, du kunne låse din iPhone efter en genstart bare med din stemme. Sikkerhedsspørgsmål, der blev rettet fokus på sårbarheder i iOS. Disse omfattede ondsindede lydfiler, problemer i WebKit, og en fejl, der påvirkede Æbler seneste Unlock iPhone med Apple Watch-funktion.

Det var en lille, bug-fix opdatering, som blev udgivet mandag, maj 3. At rettelse var til App Tracking Gennemsigtighed. Nogle brugere, der havde deaktiveret indstillingen Tillad apps til Anmodning til Track og derefter genaktiveres det konstateret, at de werent få anvisningerne, de havde forventet, hvor hver app individuelt ville bede om tilladelse til at spore. Dette er ifølge Apple er hvad blevet behandlet i denne opdatering.

iOS 14. blev udgivet mandag den 26. April med en masse nye funktioner. Disse omfatter evnen til at låse iPhone med Apple Watch Hvis du er iført en maske, mere end 200 nye emoji og App Tracking Gennemsigtighed Det betyder, at når du starter en app, der indsamler dine aktivitetsdata eller spor dig, kan du slukke denne mulighed. Theres en fordel for iPhone 11 serie modeller til Kalibrer igen rapportering batteri sundhed og dobbelt sim 5G blev indført. Der var mulighed for at vælge din musiktjeneste, nye stemmer til Siri, et frisk udseende for Podcasts og evnen til at bruge PS5 og Xbox Series X controllere til spil på din iPad og iPhone.

Det var bare de store ændringer. Der var også AirPlay 2 support til Apple Fitness +, Siri kalder nødtjenester for dig og en opdateret Påmindelser app med flere funktioner. Plus, fejlrettelser aplenty.

Masser af vinkler til dette, udgivet den 26. januar, blev 2022. HomePod mini handoff forbedret, Set Wallpaper genvejen så du kan tilføje billedet til perspektiv zoom og der var ændringer til Indstillinger for tilgængelighed. Kameraet kan nu håndtere mindre QR-koder, også. Du kan også nu klassificere Bluetooth-lydenheder. Så kan du sige, om theyre højttalere, bilradio, hovedtelefoner eller høreapparater. Der var også masser af fejlrettelser.

Fejlfinding en iphone, der ikke kan opdatere apps via App Store

Du wouldnt være i stand til at hente eller opdatere apps, hvis App Store ikke fungerer på din iPhone. Ligesom mange andre apps, kan App Store også bukke under for tilfældige spørgsmål og ville stoppe med at arbejde på et tidspunkt. For at rydde ud mindre software glitches forårsager App Store downloads til at mislykkes, kraft lukke programmet og derefter genstarte eller blød nulstille din iPhone 11. Bare følg disse trin:

Efter lukning App Store og rydde alle baggrunden apps, genstarte eller blød nulstille din iPhone for at rydde og genopfriske sin interne hukommelse og systemets cache. Bare følg disse trin for at gå videre med en soft nulstilling:

Anden løsning: genopfriske din internetforbindelse

Hvis det gør ikke gøre noget godt, så prøv at glemme og re-tilføje dit Wi-Fi-netværk. Dette hjælper som regel, hvis problemet er tilskrives til en beskadiget Wi-Fi-netværk i brug. Bare følg disse trin for at fortsætte:

Du kan også prøve at skifte til eller forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk, hvis youve oprettet nogen på din enhed. Bare glem det nuværende Wi-Fi-netværk youre tilsluttet derefter oprette forbindelse til andre Wi-Fi-netværk, du foretrækker.

Vigtig

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Hvad er den nyeste version af Android til Galaxy S4

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Hej, jeg har for nylig købt ulåst S5 ATT, fast med software 5. På det kan jeg desværre ikke opdatere til 6. Selv det er tilgængeligt for det samme mærke og samme operatør, meddelelsen efter at have forsøgt at opdatere er den nuværende software er opdateret

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Det har været omkring et år, at Android 10 var offentligt afsløret, heres Sådan installeres Android 10 på din smartphone, hvis du ikke har modtaget det endnu

Opdater software

Opdater software

Få instruktioner om, hvordan du downloader den nyeste softwareopdatering til ydeevneforbedringer og rettelser til din enhed, herunder de nyeste sikkerhedsretter.

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Detaljerede funktioner og specifikationer til Alcatel GO Flip 3 SmartFlip til Metro, ATT, Cricket, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Vend dine yndlingsfotos i bedøvelse vægudsmykning. Bare et par enkle trin fra din telefon og leveret direkte til din dør.

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

SIM-kort har været så meget nyttigt for alle, der ejer en mobiltelefon. Den lille chip giver os mulighed for at holde forbindelsen ved hjælp af internettet og sende og modtage meddelelser og opkald ... ed nogle spørgsmål. Nå, har ESIMS kommet til at undgå alle disse problemer. I denne artikel vil vi forklare i detaljer, hvordan man bruger en esim.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.