Apple iPad 9ThGeneration vs iPad 8ThGeneration, hvordan den seneste mest overkommelige iPad sammenligner med sin forgænger

Apple iPad 9ThGeneration vs iPad 8ThGeneration, hvordan den nyeste mest overkommelige iPad sammenligner med sin forgænger nyhedsbevægelsen

Apple California Streaming-arrangementet blev fyldt med nye meddelelser fra iPhone 13-serien til de nye iPads og Apple Watch Series 7. På arrangementet annoncerede virksomheden den 9. generation Apple iPad, som bringer mindre forbedringer i forhold til den foregående generation. For eksempel kører det nu en bedre og hurtigere Apple A13 Bionic Chipset, kommer med mere lagerplads og mere. Han nye Apple iPad er tilgængelig i både Wi-Fi og Cellular Variants, og prisen starter ved Rs 30.900 for base 64GB Wi-Fi-versionen og Rs 44.900 for 256 GB Wi-Fi-varianten. Den cellulære version koster på den anden side henholdsvis RS 42.900 og Rs 56.900. Alking om ændringer fra den foregående generation, den nye iPad drives nu af Apple A13 Bionic Chipset, den samme SOC, der styrer Apple iPhone 11-serien.

En anden forskel er i form af kameraet. Den 9. generation iPad kommer nu med en 12MP ultra bred frontkamera sensor sammenlignet med 1. MP i 8. generationsmodellen. Det nye frontkamera understøtter også Center-scenefunktionen, som vi har set i andre Apple-enheder.

Ansvarets fornægtelse! Thenwsmotion er en automatisk Aggregator af alle verdens medier. I hvert indhold er hyperlink til den primære kilde specificeret. Alle varemærker tilhører deres retmæssige ejere, alle materialer til deres forfattere. Hvis du er ejer af indholdet og ikke vil have os til at offentliggøre dine materialer, bedes du kontakte os via e-mail - â € ". Indholdet vil blive slettet inden for 24 timer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Enheden blev annonceret og afsløret den 27. januar 2022 af Steve Jobs på en Apple Press Event. Den 3. april 2022 blev Wi-Fi-varianten af ​​enheden frigivet i USA, efterfulgt af frigivelsen af ​​"Wi-Fi + 3G" -varianten den 30. april. Den 28. maj 2022 blev den frigivet i Australien, Canada, Frankrig, Japan, Italien, Tyskland, Spanien, Schweiz og Det Forenede Kongerige.

Enheden modtog positive anmeldelser fra forskellige teknologi blogs og publikationer. Reviewers roste enheden for sin brede vifte af kapaciteter og mærket det som en konkurrent til bærbare computere og netbooks. Nogle aspekter var kritiseret , herunder den lukkede karakter af operativsystemet og manglen på støtte til Adobe Flash Multimedia-formatet. I løbet af de første 80 dage blev 3 millioner iPads solgt. Ved lanceringen af ​​iPadâ 2 havde Apple solgt mere end 15 millioner iPads.

Den 2. marts 2022 blev den første generation iPad afbrudt efter Apples annoncering af iPadâ 2. Resterende bestand af den første iPad var midlertidigt tilgængelige fra Apple til nedsat pris.

Historie.

Apples første tabletcomputer var NewtonmessagePad 100, introduceret i 1993, hvilket førte til oprettelsen af ​​ARM6-processorkernen med Acorn-computere. Apple udviklede også en prototype PowerBook Duo-baserede tablet, The Penlite, men besluttede ikke at sælge den for at undgå at skade MemberPad-salget. Apple udgav flere flere Newton-baserede PDA'er; Den sidste, Compendpad 2100, blev afbrudt i 1998.

I slutningen af ​​2022 var iPad's udgivelse blevet ryget i flere år. Sådan Spekulation talte for det meste om "Apples tablet"; Specifikke navne inkluderet Itablet og Islate. Det egentlige navn er angiveligt en hyldest til Star Trek Padd, en fiktiv enhed meget ens i udseende til iPad. IPad blev annonceret den 27. januar 2022, af job på en Apple Press Conference på Yerba Buena Center for kunst i San Francisco.

Jobs senere sagde, at Apple begyndte at udvikle iPad før iPhone, men midlertidigt hylder indsatsen ved at indse, at dets ideer ville fungere lige så godt i en mobiltelefon. IPad interne kodenavn var K48, som blev afsløret i retssagen omkring utæt af iPad oplysninger, før lanceringen.

Apple begyndte at tage forudbestillinger til iPad fra amerikanske kunder den 12. marts 2022. Den eneste større ændring indretningen mellem sin meddelelse og bliver tilgængelige forudbestilling var ændringen af ​​opførslen af ​​side switch fra lydstyrkeundertrykkelse til den for en skærm rotation lås. Wi-Fi-versionen af ​​iPad gik på salg i USA den 3. april, blev 2022. Wi-FIA + en 3G-version udgivet den 30. april 3G-tjeneste for iPad i USA er leveret af AT & T og var oprindeligt solgt med 2 forudbetalte kontrakt-fri data planen muligheder: 1 for ubegrænset data og den anden for 250A MB per måned på 1/2 pris. Den 2. juni 2022 AT & T meddelte, at effektiv 7. juni ville den ubegrænset plan udskiftes til nye kunder med en 2A GB planen på lidt lavere omkostninger; eksisterende kunder vil have mulighed for at holde ubegrænset plan. Planerne er aktiveret på iPad selv og kan til enhver tid opsiges.

Den IPAD var oprindeligt kun købes på Apples online butik og dens detail steder; Det er siden blevet tilgængelige via detailhandlere, herunder Amazon, Walmart, og netoperatører. IPad blev lanceret i lande, herunder Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Japan og Storbritannien på maj 28. Online forudbestillinger i disse lande begyndte den 10. maj Apple frigivet iPad i Hongkong, Irland, Mexico, New Zealand og Singapore den 23. juli, 2022. Israel kortvarigt forbudt import af iPad på grund af frygt for, at dens Wi-Fi kan interferere med andre enheder. Den 17. september 2022 blev iPad officielt lanceret i det kinesiske fastland.

Funktioner

Den IPAD oprindeligt blev leveret med iPhone OS 3.. Den 1. september 2022 blev det meddelt iPad ville få iOS 4. inden november 2022 for at opfylde dette, Apple frigivet iOS 4.. til offentligheden på November 22. Den leveres med flere programmer, herunder Safari, Mail, Billeder, Video, iPod, iTunes Store, App Store, Maps, noter, kalender og kontaktpersoner. Flere er forbedrede versioner af applikationer udviklet til iPhone eller Mac.

Den iPad synkroniseres med iTunes på en Mac eller Windows-computer. Apple porteret sin iWork suite fra Mac til iPad, og sælger skrabede versioner af sider, tal og Keynote apps i App Store. Selvom iPad ikke er designet til at erstatte en mobiltelefon, kan en bruger bruge en kabelbaseret headset eller den indbyggede højttaler og mikrofon til sted telefonopkald via Wi-Fi eller 3G bruger en VoIP applikation.

Den October 12, 2022 iOS 5 blev frigivet til forskellige iOS enheder, herunder den første generation af iPad, og var downloades via iTunes. Opdateringen blev rapporteret at indeholde hundredvis af nye funktioner og tweaks, herunder kvidre integration, Notification Center og iMessage, som er en funktion, der giver brugerne mulighed for at sende beskeder eller multimediefiler til andre brugere på iOS eller OS X, operativsystemet til Apple-computere . Cloud, en iOS app og Apple-forudsat internet opbevaring service, som giver brugerne mulighed for at synkronisere og backup af deres brugerdata og indstillinger til / fra andre enheder, blev også stillet til rådighed via denne opdatering. 11. juni 2022 blev det meddelt, at iOS 6 ikke ville være til rådighed for den første generation af iPad, hvilket gør iOS 5.. den endelige styresystem officielt tilgængelig for enheden.

Hardware

Den første generation af iPad har en Apple A4SoC, som omfatter en 1A GHz processor, 256a MB RAM og en PowerVR SGX535 GPU. Der er fire fysiske kontakter på iPad, herunder et hjem knap nær det display, der returnerer brugeren til hovedmenuen, og tre plastik fysiske afbrydere på siderne: wake / sleep og volumen op / ned, plus en software-styret switch hvis funktion har ændret sig med softwareopdateringer. Oprindeligt kontakten låste skærmen til sin nuværende orientering, men iOS 4. ændrede det til en mute-kontakt, flytter rotationslåsen funktion til en menu på skærmen. I iOS 4. opdateringen blev der sat en indstilling til at gøre det muligt for brugeren at angive, om den side switch blev brugt til rotation lås eller mute. I modsætning til sin efterfølgere , den første generation af iPad har ingen kameraer.

Hver type iPad tilbyder noget lidt anderledes. Spørgsmålet om, hvilke iPad til får, afhænger af flere faktorer. Uanset om du har brug for mere magt eller en simpel, billig iPad, denne artikel omtales det bedste og værste iPad til rådighed, og som er perfekt for dig.

Ipad PRO en € ³ th gen og â € ³ rd gen

Som navnet antyder, den iPad Pros målgruppe er fagfolk og virksomhedsejere. Med den nye M1 Chipset, Apple prale dette 2022 iPad Pro da det har en 50% hurtigere CPU og 40% hurtigere GPU, hvilket betyder, theres så meget mere du kan gøre med den nyeste version.

Du kan køre Photoshop CC, Microsoft Word, og andet arbejde-relateret software på din iPad Air, men det kommer til at være en smule glattere oplevelse på iPad Pro, uanset om du har tilsluttet tastaturet eller ej.

IPad-profferne Liquid Retina XDR Display og Promotion Technology Gør for hidtil uset opdateringshastighed og displaykvalitet. Hvis du er en Photographer , Video Editor eller Graphic Designer, finder du Pro en perfekt pasform.

Ud over det integrerede facid, der kom på 2022 iPad Pro, har 2022 modeller også højt opdaterede oplåsnings- og sikkerhedsprotokoller. Fingeraftryksscanneren har en oleofob coating for at modstå fingermugger, der tilføjer til din ro i sindet.

Af de to iPad Pro-modeller vinder den større skærm ud hver gang. Dens en fuld retina skærm med fremragende farve reproduktion , fremragende klarhed og fremragende detaljer. 12. â € ≥ er $ 1.099, hvilket er dyrere end 11â € ³, der kommer ind på kun $ 799.

Vigtig

Apple iPad Pro 2021 12. tommer 256 GB WiFi Space Grey Tablet Computer Apple på LDLC

Apple iPad Pro 2021 12. tommer 256 GB WiFi Space Grey Tablet Computer Apple på LDLC

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Bedste Black Friday Ipad Deals 2021 Alt det største salg lever stadig nu

Bedste Black Friday Ipad Deals 2021 Alt det største salg lever stadig nu

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple iPad Pro 12. 2018 Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om.

Apple iPad Pro 12. 2018 Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om.

PIM produktdata Compulocks Space iPad Pro 12. tommer 5. 4. 3. Gen Sikkerhed Skærm Kabinet Sort 299PSENB Tablet Security Kabinetter Space iPad Pro 12. tommer 5. 4. 3. Gen Sikkerhed Display Kabinet Sort, sammenligne, anmeldelser, sammenligning, specifikationer, pris, brochure, katalog , produktinformation, indhold syndikering, produktinformation, produktdata, datablad

APPLE IPAD Pro 12,9

APPLE IPAD Pro 12,9

12.9 Flydende Retina XDR Touchscreen 2732 x 2048 skærmopløsning 264 ppi Apple M1 8Core CPU 128GB Opbevaring 8GB RAM WiFi 6 802.11ax Bluetooth 5.0 Front 12MP Ultra Wide Camera Bag 12MP 10MP kameraer 40 GBS Thunderbolt Connectivity Understøtter Apple Blyant 2. generation iPadOS

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

Gennemgang af 2021 M1 12. Inch Apple iPad Pro Efter 6 måneders brug, de øverste funktioner, ulemper til brug af denne iPad, og hvornår man skal gå pro vs. iPad Air eller iPad ...

Apple iPad Pro 12. tommer 2018 WiFi-cellulære pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Apple iPad Pro 12. tommer 2018 WiFi-cellulære pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Apple regler tabletten roost, men er den nyeste iPad Pro en værdig tilføjelse til iPad-linjen

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.