Apple iPad Pro 12. tommer 2021

Apple iPad Pro gennemgang 2020 lille spec bump, stor kamera bump

Æbler tagline for de nye 2022 iPad Pro-modeller er din næste computer er ikke en computer. Dens en fræk måde at tackle de spændinger thats i hjertet af de fleste iPad Pro køb: de koster så meget eller mere end mange bærbare computere, men kan ikke være i stand til at erstatte din bærbare computer.

De 11-tommer iPad Pro starter ved $ 799, og de 12. -inch model starter ved $ 999, men i begge tilfælde en mere realistisk pris er mindst et par hundrede dollars mere: du bør faktor i prisen på en opbevaring bump over anemic 128 GB basen opbevaring og prisen på et tastatur sag. iPad Pro købere vil hurtigt tilbringe så meget eller mere end prisen på en god MacBook Air eller endda en MacBook Pro à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â dermed spændingen.

Desværre, du kan ikke bruge de ekstra $ 299, eller $ 349 den nye Magic Tastatur tilfælde at Apple annoncerede sideløbende disse nye iPads à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â de plejer ankommer indtil maj. Brydge sælger en mere traditionel clamshell vedhæftet fil for $ 199 eller $ 229, men det er ikke forsendelse indtil næste uge.

Internettet har argumenteret, om iPad kan erstatte din bærbare computer i årevis. Og i disse år, har Apple langsomt udfyldt software huller, men ikke dem alle. Ill bare lægge mine kort ud og sige, at, ja, iPad Pro er en computer. Dets blot en, der virker anderledes end du er vant til og nogle gange stymies dine bestræbelser på at opnå bestemte opgaver.

Hvis du havde håbet disse nye iPads vil løse denne spænding, de ikke. Jeg tror, ​​en mere interessant spørgsmål er, hvad pro midler i iPad sammenhæng. Den virkelige spænding isnt mellem iPad Pro og MacBook Air, men mellem iPad Pro og andre iPads.

2022 iteration af IPAD Pro er hovedsageligt en mindre spec bump over 2022 modeller. Der er virkelig kun tre ting, som er ny her: den processor, kamera-array, og mikrofonerne.

Åh, theres også pegefeltet støtte youve hørt så meget om, men thats kommer til at stå til rådighed for enhver iPad, der understøtter den nyeste version af iPadOS. Æbler Magic Keyboard tilbehør også isnt rådighed for at teste endnu, enten.

Thats en af ​​grundene til jeg tror den virkelige spænding er med andre iPads. Pegefelt støtte kunne være det vigtigste element til at komme til iPad i år à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â jeg sige, at ikke engang at vide, hvad Apple har planlagt på sin digitale kun Worldwide Developers Conference. Men siden dens kommer til alle iPads, dens næppe en differentiator for denne iPad Pro. Måske Magic Tastatur vil ændre det kalkyle, men der vil sandsynligvis være masser af pegefeltet efter billigere iPads. Apple har allerede indgået et samarbejde med Logitech på et pegefelt tilfældet for de forskellige 10. -inch iPad-modeller derude, for eksempel.

Anyway, den lyse side af iPad Pro ændrer sig så lidt fra den forrige generation er, at der er en masse ting du ikke behøver at bekymre sig om. Skærmen er stadig smuk, tack-skarpe, og farve præcis. Hardwaren kvalitet er stadig førsterangs, men uden for en sag, jeg føler stadig, at theres noget lidt antiseptisk om det.

Batteriets levetid er hele dagen for mig à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â dog nu, at Im benytter det på fuld tid til arbejde, de otte til ti timer, jeg kan trække sig ud af en afgift virkelig kun gør styre en enkelt dag for mig i stedet for ikke at bekymre sig om det for flere.

Theres stadig bare den ene USB-C-port akavet placeret på siden, men dens funktionalitet er mindre låst ned, end den var før iPadOS. Og Im stadig kommer til at påpege manglen på et hovedtelefonstik, fordi det er mere af en smerte her end på telefoner. Jeg bruger almindelige hovedtelefoner på min bærbare computer hele tiden på grund af deres pålidelighed: ingen forsinkelse, ingen akavet rode med Bluetooth-indstillinger i starten af ​​et zoom opkald, mens dine kolleger tålmodigt vente.

Lader gå gennem den nye ting, startende med processoren. Mærkeligt nok, Apple isnt ved hjælp af den samme generation chip som hvad youll finde på en iPhone 11 Pro. I stedet, det er den A12Z Bionic, et skridt op fra A12X Bionic fundet i 2022s iPad Pro.

Jeg er sikker thats alle sande, men Im ikke så sikker på, at størstedelen af ​​iPad Pro ejere vil nogensinde bemærke en hastighed forskel. Denne iPad føles meget, meget hurtigt, men det gør min 2022 iPad Pro. Theres potentielt et argument, der skal foretages om processor headroom og fremtidssikring her, men ikke en særlig stærk en.

Den største ændring er det nye kamerasystem. Du kan ikke gå glip af det. Kameraet bule på bagsiden af ​​iPad Pro er en stor gammel firkantet nu, med to regulære kamera sensorer og en ny LIDAR-sensor. Nå komme tilbage til at LIDAR-sensor i et minut.

Nyt i år er en 10-megapixel ultrabrede sensor ved f / 2. med en 125-graders synsfelt. Som med alle ultrabrede sensorer, pointen er mere det sjove det giver end den ekstra sprød billedkvalitet.

Apple iPad Pro gennemgang 2020 lille spec bump, stor kamera bump

Studiet sammenhæng gælder også for de mikrofoner, som Apple også dubs studiekvalitet. Theyre ganske god, men måske ikke helt godt nok til brug for en professionel podcast. IPad Pro kan skyde 4K video på 24, 30 eller 60fps og kombineret med de mikrofoner jeg tror hensigt er at give filmskabere en interessant sæt af muligheder for alt-i -on-skydning og redigering.

Jeg siger Jeg tror, ​​fordi mens Im alle til at tage billeder med en tablet i den rigtige situationer, for mig selv jeg vil hellere bruge en telefon. Hvis Apple solgte en version af denne iPad Pro med en middelmådig kamera på bagsiden og ingen kamera bump, Id købe denne version i en hjerteslag à¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â især hvis det koster lidt mindre.

Jo mere vigtigt kamera for mig er det selfie kameraet, fordi jeg bruger iPad Pro som et værk computer og dens kameraet peger på mit ansigt til videoopkald. Det kan tage 7-megapixel fotos og skyde 1080p video.

jeg ved ikke hvorfor Apple vedligeholder den mærkelige arv sætte FaceID sensorer og selfie kamera på toppen af ​​iPad Pro når dens afholdt i portræt. Måske dens sidste rest af æbler ønsker at holde iPad Pro en tablet-første oplevelse, men jeg og alle jeg kender anvender primært iPad i liggende tilstand i et tastatur tilfælde. Det betyder, at kameraet er slukket til siden, så dine øjne er altid på udkig væk fra det. Apple tilføjet nogle augmented reality effekter til at fastsætte dit blik i FaceTime, men at han skal give hjælp til arbejdet telefonmøder.

Så længe Im på tirade, det andet problem med at bruge iPad Pro til konference opkald er, at i iPadOS, Apple gør ikke tillade apps at bruge kameraet, medmindre de er aktive i forgrunden. Thats nice fra en fred i sindet perspektiv, men helt forfærdeligt til video konferencer .

Sandheden er, at folk har brug for at åbne andre apps, når de er på et opkald, og blot trække et Slide Over vindue til at kontrollere en besked er nok til at vende den iPads kamera fra under et zoom opkald. Nettoresultatet er dit kamera er i konstant skifte fra og til igen. IPad Pro er den perfekte maskine til at gøre dine kolleger tror du er at ignorere dem.

Hvis theres en standout hardware funktion på 2022 iPad Pro, dens LIDAR-sensoren. Det bruger lasere til nær-øjeblikkeligt registrerer dybde og skabe en rumlig kort over et værelse. Og hver gang en tech produkt udnytter lasere, det selskab, der gør det kan ikke hjælpe, men hype det op, fordi lasere stadig synes futuristisk . Så Apple siger det fungerer på foton-plan og på nanosekund hastigheder.

Den største fordel AR apps vil komme med det samme, er, at LIDAR er i stand til næsten kortlægge øjeblikkeligt overfladerne i et rum. I stedet for at skulle vinke din iPad rundt, indtil kameraerne kan genkende objekter, den LIDAR bare måler dem direkte.

Se hvordan andre respondenter bruger firstnet

At få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple-kort, skal du tilføje Apple-kort til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPadOS. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tap Hent og installer.

2. ​​dataabonnement kræves. 5G er tilgængelig på udvalgte markeder og gennem udvalgte luftfartsselskaber. Hastigheder variere baseret på vilkår på stedet og transportør. For nærmere oplysninger om 5G support, skal du kontakte din udbyder og se æble. about / ipad / cellulære.

Vigtig

FM 1488 Access Management Study fra I45 til FM 149

FM 1488 Access Management Study fra I45 til FM 149

CVE er en liste over poster, der hver indeholder et identifikationsnummer, en beskrivelse og mindst en offentlig reference til offentligt kendte cybersecurity sårbarheder. CVE-programmets mission er at identificere, definere og katalog offentligt afsløret cybersecurity sårbarheder.

Codrington Lagoon Ramsar Sites Information Service

Codrington Lagoon Ramsar Sites Information Service

Tillman1488 TrueFit TIG Top Grain GOATSKINKEVLAR Stretch Inserts, Unlined Double Palm Forstærket tommelfinger med Super V Thumb Design.

Landbrugs Transformation i Nepal

Landbrugs Transformation i Nepal

Denne rapport diskuterer mulige politikker og fremskridt for Kinas nye femårsplan, med fokus på at hjælpe Kina opnå en bæredygtig og robust model af urbanisering.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Du ønsker det, Jack i boksen har det hele dagen morgenmad. Jacks signatur burgere, kylling sandwich og tacos er alle tæt ved på 1502 Airline Rd, og var åbne sent.

Yearround Skoler den 4515-planen

Yearround Skoler den 4515-planen

K15 Area Plan arbejdets omfang RFP

15 Mobile Plan Starter Kit

15 Mobile Plan Starter Kit

Den amerikanske redningsplan Loven indeholder 12 milliarder i vigtige investeringer til programmer mad bistandsprogrammer at afbøde nationer ekstraordinært høje niveauer af sult og afsavn.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Økonomisk planlægning er en mekanisme til økonomisk samordning i kontrast til markedsmekanismen. Han økonomisk plan refererer til udviklingsplanen whic

Kina afslører fem år plan med tech ambitioner på sin kerne

Kina afslører fem år plan med tech ambitioner på sin kerne

Det kommunistiske Partys centralkomite lovede også at udvikle en robust hjemmemarked.

Vigtige Højdepunkter fra Nepals langsigtet økonomisk vision FY2020 FY2044 og Nepals 15th femårige plan FY2020 FY2024 NEF

Vigtige Højdepunkter fra Nepals langsigtet økonomisk vision FY2020 FY2044 og Nepals 15th femårige plan FY2020 FY2024 NEF

NPC møde ledet af premierminister Oli udgivet fem år plan for perioden FY 201.920 til FY 202.324, der omfatter 18 ambitiøse projekter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.