Apple iPhone 11 Pro 256GB

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

Hvis du ønsker at købe den mest kompakte og banebrydende iPhone i dag, thelatest iPhone 12 Mini ser ud til at være et godt valg. Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at iPhone 11 Pro fra sidste år er også meget kompakt og byder på en masse overbevisende funktioner af sine egne. Forvirret, ikke? Lad mig hjælpe klare tingene op. Lader sammenligne iPhone 12 Mini med iPhone 11 Pro.

Iphone mini vs iphone pro: design & i hånd føler

Selv om begge disse telefoner er små af dagens standarder, er der stadig en betydelig størrelse forskel mellem dem. IPhone 11 Pro, med dens 5. skærm er mindre end iPhone 12, 12 Pro og stort set hver iPhone, der er til salg i dag. IPhone 12 Mini, med dens 5. skærm, er endnu mindre.

Men størrelsen til side, selv build af begge disse telefoner er fundamentalt anderledes, starter lige fra materialet. Rammen skinnende rustfrit stål og matteret glas bagsiden af ​​iPhone 11 Pro er indiskutabelt mere præmie end ramme den matte aluminium og blank glas bagsiden af ​​iPhone 12 Mini. Men den 12 Mini står sin egen med den nyere fladt design sprog, som ser varmere end de afrundede kanter på 11 Pro.

I hånden, iPhone 11 Pro føles meget mere omfattende i forhold til iPhone 12 Mini, som sandsynligvis er den letteste telefon jeg har afholdt i år. Mens jeg ikke er en fan af hvor ubehageligt de flade kanter kan føle på større iPhone 12 og 12 Pro Max, jeg tror, ​​de er store på iPhone 12 Mini. De gør det 12 Mini udseende og banebrydende, som noget, der er en liga over konkurrencen. En anden ting, jeg må understrege på, er det display glas. Selv om begge viser den er flad, glasset oven på displayet på iPhone 11 Pro er 2. D, som betyder, at det er let buet ud mod kanterne. Det er, hvad vi er vant til, og føles meget naturligt. Glasset på 12 Mini, men er 100% flad som ser virkelig ren. Dens næsten som skærmen er malet på glasset. Du skal se det at tro det. Dens også beskyttet af et lag af keramisk Shield, som er mere splintsikre end glasset på iPhone 11 Pro.

Men se, design er i høj grad et personligt valg, så jeg vil ikke gå videre og fortælle dig, hvilke man ser bedre. Men jeg vil fortælle dig min ærlige mening, som er, at selv om iPhone 12 Mini ser ud og føles nyere i hånden, iPhone 11 Pro er den mere præmie kigger ud af de to simpelthen på grund af de mere raffinerede materialer, der anvendes til < a4> konstruere det.

Iphone mini vs iphone pro: display sammenligning

Skift over til skærmen, tingene er temmelig selv her. Display kvalitet er meget ens på begge disse telefoner med en meget livagtig farve videnskab. Den vibrering og mætning er alle meget på-punkt at give et display, der ser smuk, men ikke overdrevne . IPhone 11 Pros skærm kan få lysere men begge er let anvendelige i direkte sollys i min erfaring. De kanter på 12 Mini er meget mindre end dem på 11 Pro.

Selvfølgelig er det en selvfølge, at iPhone 12 Minis skærm er betydeligt mindre end iPhone 11 Pro. Hvis du ser en masse medier på din telefon eller spille spil med masser af touch kontrol, oplevelsen på iPhone 11 Pro vil være væsentligt bedre, alle takket være den større skærm. Hvor iPhone 12 Mini skinner dog, er en hånds brug. Efter min mening er dette den eneste telefon, der eksisterer på markedet i dag, som kan være komfortabelt bruges med én hånd. Så som de siger, pluk din gift.

Iphone mini vs iphone pro: software og ydeevne sammenligning

At tale om softwaren og ydeevne er let, fordi ærligt, der Código meget at snakke om. Selv om de er en generation fra hinanden, kunne jeg ikke mærke nogen forskel i ydelse i alle brugsscenarier. Selv software erfaring er nøjagtig det samme med begge kører iOS 14. Så uanset hvad dit forbrug er ligesom, både disse telefoner vil give toppen af ​​den linje, brancheførende ydeevne og stor, poleret software til at gå med det. Men alle telefoner forsinker i sidste ende, og selv om det i sidste ende er 3-4 år ned på linjen, vil iPhone 11 Pro snart forsvinde, fordi dens A13-processor allerede har afsluttet et års livscyklus, mens 12 minis A14 lige er begyndt. Det er også grunden til, at det vil stoppe med at modtage softwareopdateringer et år før 12 mini. Faktor dette kun, hvis du planlægger at bruge din telefon i flere år.

iphone mini vs iphone Pro: Kamera sammenligning

Lad os tale om kameraerne nu. Med hensyn til optik har iPhone 11 Pro en Triple Camera Setup på bagsiden, som indeholder en F1. primært kamera, en F2. Ultra bred og et F2-telefotokamera. På den anden side iPhone 12 mini sports en dobbelt kamera setup på bagsiden med en F1. primært kamera og en F2. Ultra bredt kamera. Bemærk at alle kameraer skyder 12 MP stillbilleder. Lad os finde ud af, hvordan de udfører i det virkelige liv.

Billeder:

For at konkludere har begge iPhones fremragende kameraer, der opfanger højkvalitetsmedier med samme, sømløse kameraappbrugeroplevelse. Selv om det mangler en telefotobjektiv og har subtile forbedringer, vælger ID stadig iPhone 12 mini for bedre lavt lys ydeevne, billedbehandling, videooptagelse og den nyere hardware. De er mere nyttige for mig end et dedikeret teleoto kamera. Men hvis du er en iPhone 11 pro-bruger, kan jeg simpelthen ikke anbefale opgradering til iPhone 12 mini bare for kameraerne, fordi forskellene ikke er så signifikant.

Apple iPhone 11 Pro vs Apple iPhone 12 Mini sammenligne specifikationer, Pris Gadgets Nu

iphone mini vs iphone pro: batterilevetid

Når vi går videre til batterilevetiden, begynder iPhone 11 Pro at smile, fordi det ved, at det har slået iPhone 12 mini her. Mens 12 mini giver anstændigt udholdenhed for dens størrelse, kan det ikke klare at vare længere end en dag. Selv varig en dag bliver udfordrende, hvis du konstant er på din telefon. IPhone 11 Pro giver meget, meget bedre batterilevetid. Vedvarende en og en halv time er let, og du kan endda styre to dage, hvis du bruger nogle strømbesparende funktioner.

iPhone Mini vs iPhone Pro: Opkaldskvalitet

Et ord om telefonens opkaldskvalitet. Det er næsten nøjagtig det samme på begge telefoner med god klarhed i både ørestykke og højttaler -tilstand. Begge har det irriterende lag, når de skifter mellem Volte og VOWIFI, men bortset fra det, er den kaldes oplevelse stort set meget god.

iPhone Mini vs iPhone Pro: Hvilken skal du købe?

Nu for konklusionen. Hvis du er en iPhone 11-bruger, der tænker på opgradering, vil jeg gerne personligt komme og lykønske dig for at komme op med en tanke så latterligt. Nej, alvorligt, gør det ikke. Ikke opgradere til enhver iPhone 12 model fra en funktionel 11 pro. Det giver ikke mening.

Men hvis du vælger mellem de to, vil jeg stærkt opfordre dig til at gå på begge af dem. Fordi selv om de begge er fremragende smartphones, er det størrelsen alene, som former forskellene. Tjek iPhone 12 Mini Price:

Skærm

Hvis du køber en iPhone 12, hjælper det med at have en iPhone 12 vs iPhone 12 mini vs iPhone pro vs iPhone 12 Pro Max Guide til at finde ud af, hvilken Apples håndsæt der er den for dig. Det er stadig sandt, selvom iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er blevet officielt afbrudt.

Der er flere forskellige priser, tre forskellige størrelser og vigtige kameraforskelle mellem disse modeller. Men disse iPhones har også masser af ting til fælles, fra deres 5G-kapacitet og hurtige A14 Bionic-processorer til deres hårdere keramiske skærmdisplay og MagSafe trådløs opladning.

Hvad med iPhone 13? Der er et ret antal opgraderinger, herunder endnu bedre 5g, en hurtigere A15 bionic chip og kamera forbedringer. Men iPhone 12 og iPhone 12 mini er nu blevet diskonteret med $ 100 hver, og iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er ophørt af Apple, hvilket fører til endnu større prisnedskæringer på tredjeparts forhandlere.

IPhone 12 lineup blev udgivet i to faser. 6. -Inch iPhone 12 og iPhone 12 Pro havde en udgivelsesdato den 23. oktober 2022, mens 5. -inch iPhone 12 Mini og 6. -Inch iPhone 12 Pro Max ankom 13. november 2022.

iPhone 12 Mini er den mest overkommelige af iPhone 12 lineup, der starter på $ 599 med 64 GB lagerplads. IPhone 12 koster $ 699 for de samme 64 GB; Du betaler simpelthen for et større display. Du kan også vælge 128 GB eller 256 GB lagerplads, som annoncerer henholdsvis $ 50 og $ 150 til prisen.

5. -Inch iPhone 12 Mini revner vores bedste lille telefonliste med et meget kompakt design. Apple siger, at det er den mindste, tyndeste og letteste telefon i verden, og 5. 8 x 2. 3 x 0. 9-tommer design og 4. 6-ounce vægt tilbage det op. Men iPhone 12 mini salg synes at være meget langsom, og Apple har efter sigende skåret produktionen af ​​de iPhone 12 mini, så det kunne være tilfældet, at ikke mange kunder ønsker et håndsæt denne kompakte.

IPhone 12 Pro har samme størrelse 6. -inch skærm som iPhone 12 og samme dimensioner, men det har mere heft til det på grund af ekstra funktioner som den teleobjektiv og LIDAR scanner. Den kommer ind på 6. 6 oz.

IPhone 12 Pro Max er udstyret med en 6. -inch skærm, og det er nogenlunde samme størrelse som den foregående 6. -inch iPhone 11 Pro Max. Det er naturligvis den største enhed i kø og bruges bedst med to hænder, måling 6. 3 x 3. 7 x 0. 9 inches og vejer 8. 3 ounce.

Alle fire iPhone 12 modeller har OLED-skærme med en top lysstyrke på 1.200 nit, så du bør du har ingen problemer med at se dem udendørs. Men den typiske lysstyrke iPhone 12 mini og iPhone 12 er 625 nit, mens iPhone 12 og iPhone 12 Pro op at til 800 nit.

iPhone 12 Minis 5. -inch skærm har en opløsning på 2340 x 1080 pixel, mens både den 6. -inch iPhone 12 og iPhone 12 Pro Max pack 2532 x 1170 pixels. Den største 6. -inch iPhone 12 Pro Max har en 2778 x 1284-pixel-visning.

Det er her, du finder de største forskelle mellem iPhone 12 og iPhone 12 mini, for ikke at nævne iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max. Men lad os starte med kameraet forbedringer, de alle deler.

Ud over, Night-indstilling indfanger nu lysere billeder med bedre kontrast, og Deep Fusion leverer mere tekstur og mindre støj i Deep Fusion fotos. Plus, der er Smart HDR 3 til øget naturligt udseende billeder i udfordrende lysforhold.

iPhone 12 Pro tilbyder en 2x telezoom med 10x digital zoom, mens iPhone 12 Pro Max udvider det til 2. x optisk zoom og 12x digital zoom. IPhone 12 og iPhone 12 mini er begrænset til 5x digital zoom.

IPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro også drage fordel af en LIDAR sensor. Dette hjælper med at forbedre autofokus med op til 6x i svagt lys, mens også muliggør natfunktion protraits, noget de iPhone 12 og iPhone 12 mini kan ikke trække ud.

Apples iPhone 12 Pro Max er endda forud for iPhone Pro, takket være en større sensor i den brede kamera, der leverer en forbedring i svagt lys 87%. Plus, kun iPhone 12 Pro Max prale optisk billedsensor-skift for at reducere sløring. IPhone 12 Pro Max toppet vores bedste kameratelefon liste baseret på vores test.

Begge iPhone 12 Pro-modeller tilbyder Apple ProRAW, som kombinerer Æbler multiframe billedbehandling og beregningsmæssige fotografering at lade fotografer skyde i RAW-format. Dette giver fordele mere kreativ kontrol over deres billeder.

Hele iPhone 12 lineup er i stand til at optage HDR video med Dolby Vision understøttelse, og du kan redigere, at optagelser til højre på telefonen i programmet Fotos. Men mens iPhone 12 og iPhone 12 mini skyde op til 30 fps i denne tilstand, iPhone 12 Pro-modeller gå op til 60 fps.

Apple udstyrer iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max med det samme A14 Bionic-processor, som er den første 5 nm chip i en telefon. Apple siger, at denne chip har den hurtigste CPU og GPU, der er op til 50% hurtigere til konkurrerende Android-telefoner. Vores iPhone 12 benchmarks sikkerhedskopiere disse påstande.

A14 Bionic også nyder godt af en ny 16-kerne Neural motor, der leverer en stigning i ydeevne 80%. Apple ikke liste RAM inkluderet i sine telefoner, så vi bliver nødt til at vente på teardowns , men tidligere lækager pegede på iPhone 12 og mini udbud 4GB, sammenlignet med 6 GB RAM for Pro modeller.

Mens alle fire iPhone 12 enheder bør tilbyde fremragende præstation i augmented reality applikationer, den LiDAR sensor i Pro og Pro Max give disse telefoner en kant. Teknologien gør det muligt for iPhone 12 Pros at måle lyset afstand og beregne pixeldybde af en scene.

Apple ikke liste batteriet kapacitet af sine telefoner, men vi kender dem baseret på teardowns . IPhone 12 mini har den mindste batteri på 2.227 mAh og iPhone 12 og iPhone 12 Pro både pakke 2.815 mAh batterier. IPhone 12 Pro Max trin, at op til 3687 mAh.

Vigtig

De 6 Bedste iPhone 11 skærm beskyttere

De 6 Bedste iPhone 11 skærm beskyttere

Køb Hærdet glas Skærmbeskyttere til Apple iPhone X og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

BodyGuardz Pure 2 Edge hærdet glas Skærmbeskytter iPhone 11 XR Clear fra ATT

BodyGuardz Pure 2 Edge hærdet glas Skærmbeskytter iPhone 11 XR Clear fra ATT

Ankommer ved Thu, Dec 30 Køb ATT hærdet glas skærmen protektor for iPhone XXS11 Pro Clear på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Mkeke Kompatibel med iPhone XR Screen Protector, IPhone 11 Screen Protector, hærdet glas film til Apple iPhone XR og iPhone 11, pakke med 3 Ryd på Walmart. om.

KTLA

KTLA

Den ultimative iPhone 11 og iPhone XR skærmbeskytter er her Alpha Glas er befæstet og reaktiv at stoppe ridser og holde hver berøring sand LifeProof

Køb Apple iPhone 11 Silikone Etui Black Mwvu2zma

Køb Apple iPhone 11 Silikone Etui Black Mwvu2zma

Brug for rådgivning Spørg vores eksperter om at finde ud af mere om Apple iPhone 11 Silikone Case Black.

iPhone 11 Pro Silikone Taske Grapefrugt

iPhone 11 Pro Silikone Taske Grapefrugt

Ankommer ved Thu, 30 dec Køb Apple Silikone Case for iPhone 11 Pro Grapefrugt på Walmart. om.

Krazi Silikone etui til iPhone 11 Pro Grapefrugt

Krazi Silikone etui til iPhone 11 Pro Grapefrugt

Den orange silikone Case for iPhone 11 Pro beskytter og passer stramt over kurver din iPhone, uden at fylde. Køb nu på æble. om.

Køb Lyserød Silicon Case til iPhone Af CaseKiDukaan

Køb Lyserød Silicon Case til iPhone Af CaseKiDukaan

iStudio Singapore er den største Apple Premium Reseller i Singapore, og vi bestræber os på at bringe Apple-produkter, du elsker tættere på dig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.