Apple løfter sløret for iPhone 13 og iPhone 13 Mini Med Ny A15 Chip, 12MP DualCamera opsætning Pris, Specifikationer

iPhone 13 Mini gennemgå En imponerende enhed, bortset fra batteriet Finder

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple endelig afsløret iPhone 13 mini på sit Californien Streaming begivenhed. Til en pris af $ 699, iPhone 13 mini er den mest overkommelige iPhone af iPhone 13 opstilling. For de leder efter en ny iPhone, men er begrænset af budgettet, iPhone 13 mini virker som en god mulighed, med den seneste A15 Bionic processor, mindre hak, opgraderede kameraer, tilføjede batterilevetid og mere.

Interessant, Apple stikning med mini iPhone i år, på trods af sine forgængere skuffende salg. Det er Æbler anden tage på mini iPhone, som løser et af de store problemer, at de iPhone 12 mini havde en €”batteriets levetid. Apple hævder en 1 og en halv times ekstra batteri på iPhone 13 mini, takket være en bedre processor og andre forbedringer.

Bortset fra dette, designet er stort set den samme. Det har Aluminium skinner løbe ned ad siderne med glas foran og bagpå. Placeringen af ​​knapper, såsom volumen rockere og afbryderknappen også forbliver den samme. Men en af ​​de mindre kendte funktioner i iPhone 13 mini er, at antennen linjer af telefonen er lavet af upcycled plastik vandflasker.

Displayet af iPhone 13 mini er den samme med hensyn til størrelse på 5. -inches. Men, virksomheden hævder det er forbedret i forhold til iPhone 12. Apple siger iPhone 13 minis Super Retina XDR OLED skærm er 28% lysere end iPhone 12-serien med en maksimal lysstyrke på 800 nit â €”, som dukker op til 1200 nits mens du ser HDR-indhold. Apple siger også kontrastforhold på de 13-serien er bedre end de 12 serier, med dybere sort og valmue farver.

Den er lavet af den samme Keramisk Shield glas til bagsiden af ​​iPhone 12-serien. Apple siger iPhone 13 minis frontglas er hårdere end nogen smartphone glas. Desværre mangler iPhone 13 mini fremme 120Hz skærm, som de Pro-modeller har.

Der er tonsvis af forbedringer i kameraer software-afdelingen â €”takket være den nye kraftfulde A15 Bionic chip. Den nye Cinematic mode giver dig mulighed for at ændre fokus i løbet af en video. Når du optager en video, den Cinematic tilstand automatisk overgang fokus, mens optagelserne i real-tid, intelligent flytte fokus, når folk kommer med på billedet eller blik væk fra kameraet. Du kan låse fokus så godt.

På forsiden er den samme TrueDepth kamera sensor. Apple siger, at det har forbedret Night mode og andre funktioner, som bageste kameraer understøtter, ligesom Cinematic tilstand, Fotografiske Styles, Smart HDR 4, og andre. Disse er nogle af prøverne Apple delte, der er blevet taget til fange af iPhone 13 og mini.

NRA 1/2/3/5/7/8/12/20/25/28/29/30/38/40/41/48/66/71/77/78/258/260/261 LTEÂ 1/2/3/4/5/7/8/12/13/14/18/19/20/25/26/28/29/30/32/34/38/39/40/41/46 / 48/66/71 WCDMAÂ 1/2/4/5/8 CDMAÂ 800/850/1900 GSMA 850/900/1800/1900

Under dagens Californien Streaming begivenhed, Apple tog wraps fra iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Begge disse håndsæt prale præmie aluminium konstruktion. Ifølge Cupertino selskab, er iPhone 13 og iPhone 13 Mini bedømt IP68 for vand og støv modstand. Du bør ikke være bange for at tage en af ​​dem til stranden. Meget gerne de sidste par iterationer, Apple has not foretaget væsentlige ændringer i designet. Men der er masser af opgraderinger under kølerhjelmen. For startere, den nye iPhone 13 og 13 Mini komme med en helt ny processor, forbedrede kameraer, og førsterangs OLED-skærme.

iPhone 13 sport en 6. -inch OLED display, mens iPhone 13 mini som navnet antyder afregner for en kompakt 5. -inch OLED-panel. Begge disse skærme pakke i Full HD + opløsning og støtte HDR med et højdepunkt lysstyrke på op til 800 nit. Mens displayet specs synes temmelig pæn, Æbler hæslige hak isnt vil overalt. , Denne gang er det dog 20% ​​mindre end hvad der findes på den forrige generation iPhones. Den hak er smallere, men meget lidt højere sammenlignet med iPhone 12-serien.

I fotografering afdeling er begge telefoner er udstyret med en 12MP primære kamera og en 12MP bred linse til at holde det selskab. Den vigtigste shooter leveres med sensor-Shift Stabilisering til kompensere til rystende hænder. Apple har også bages i en Cinema Mode, der tilbyder funktioner såsom fokus overgange , rack fokus effekt, og flere cinematografi tricks. Flytte rundt fronten, iPhone 13 og 13 Mini har en 12MP selfie kamera med en dybde sensor til magten Face Unlock-funktionen. Begge disse telefoner er i stand til at optage 4K videoer på op til 60 fps. Dolby Vision 4K HDR 60fps videooptagelse og slow-motion 1080p 240fps videooptagelse tilstande er til stede så godt.

IPhone 13 varer 2. time længere end sin forgænger. Tilsvarende iPhone 13 Mini leveres med 1. time værd af ekstra saft i forhold til iPhone 12 Mini. Apple plejer sende opladeren inde i boksen for at redde miljøet. Men plejer det noget imod shipping en række forskellige opladere og tilbehør i separate kasser, så længe du shell ud ekstra penge. Begge telefoner understøtter 20W wired hurtig opladning, 15W trådløs MagSafe opladning, og 7. W Qi trådløs opladning. De mangler omvendt trådløs opladning, der var rygter tidligere.

Apple iPhone mini pris i Indien og tilgængelighed

Du har været blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

Apple iPhone 13 Mini pris i Indien er â,¹69,900 for varianten med 128 GB internt lager. Den 256GB model koster â,¹79,900, mens 512GB model vil sætte dig tilbage til â,¹99,900. Apple iPhone 13 pris i Indien starter ved â,¹79,900 for 128GB versionen. For 256GB modellen, bliver du nødt til at tilbringe â,¹89,900. Endelig fremstilles til en del med â,¹1,09,900 for top-ende-varianten med 512GB opbevaring.

Apple iPhone 13 og Apple iPhone 13 Mini er tilgængelige for forudbestillinger i USA begynder i dag. I Indien, vil duoen kunne købes den 24. september, 2022. Her er den prisfastsættelse for alle iPhone 13 og iPhone 13 Mini varianter:

Beskyt din iPhone med onsitego planer beskyttelse

IPhone 13 Mini og iPhone 13 er allerede noteret på Apple Indias online butik. Den smartphone vil også være tilgængelig via Amazon, Flipkart, Reliance Digital, Tata Croma, og forskellige andre online og offline forhandlere i hele Indien.

Apple iPhone mini i Kenya

Apple iPhone 13 Mini pris i Kenya starter ved Ksh 100.000. IPhone 13 Mini er udstyret med en 5. inches skærm, iOS 15, og Apple A15 Bionic chipset. Det leveres også med en 12 MP kamera og Face ID. Køb iPhone 13 Mini i Kenya i dag på Phoneplace Kenya.

Iphone mini pris i Kenya

Apple iPhone 13 Mini er den kompakte starteren model fra iPhone 13-serien. Du kan nemt betjene 5. -inch skærm med den ene hånd. Den hak for FaceTime kamera på skærmen er mindre, så det ikke skiller sig ud så meget. På 128GB lagerplads, du har nok plads til dine apps og filer.

Takket være den forbedrede stabilisering af kameraets billede, alle dine billeder og videoer er mindre tilbøjelige til at blive sløret. Som et resultat, kan du tage endnu skarpere billeder med iPhone 13 Mini. Kameraet sensorer er større end tidligere iPhone-modeller. Du kan nu tage skarpe og farverige billeder i svagt lys så godt. Med Filmisk mode, kan du skifte mellem de objekter eller mennesker i fokus både under og efter optagelsen optagelserne. Den kraftfulde og hurtige A15 Bionic chip

En stor dobbelt kamerasystem

Tag smukke, professionelle billeder med den avancerede dual-kamera system, at iPhone 13 mini har! De ultra-vidvinkel kamera viser flere detaljer i de mørke dele af dine fotos, og den vidvinkel kamera fanger 47% mere lys til bedre billeder og videoer. Den nye optisk billedstabilisering med sensor-shift sikrer færre slørede billeder, selv når du bevæger dig.

Desuden nyde den fantastiske Movie Mode. Filmproducenter flytte ofte i fokus i billedet fra et emne til en anden for at holde seerne opmærksomhed. Nu kan du også bruge denne teknik meget let med iPhone, kan du selv justere dette bagefter. Desuden er iPhone udstyret med mange andre funktioner, såsom:

Super Retina XDR display

iPhone 13 mini er udstyret med en 5. -inch Super Retina XDR skærm. Det robuste design med flade kanter gør det til en sand fornøjelse at se på! Takket være Keramisk Shield, glasset er stærkere end nogen smartphone glas. Den OLED-skærm er 28% lysere end før, så du også kan få din skærm i fuld sol! Og for HDR-indhold, skal den maksimale lysstyrke er stadig på 1200 nit. Så du ser dybe sorte, lyse hvide, og alle de mousserende farver i mellem. Og alligevel er displayet mere energieffektivt end nogensinde.

en bionisk chip

iPhone 13 Mini har en kraftfuld A15 Bionic chip. Chippen er hjernen bag smartphone og sikrer, at din smartphone fungerer på lynhastighed. Ud over forbedret hastighed sikrer den effektive A15-chip også et bedre kamera, længere batterilevetid og fremragende privatliv.

Den blazing-hurtige A15 Bionic er drivkraften bag filmtilstand, fotografiske stilarter, live tekst og meget mere. Secure Enclave LOCKS PERSONLIGE OPLYSNINGER SOM DIN FACE ID DATA OG DIN KONTRAKTER. Takket være denne lynhast-chip har du en 50% hurtigere CPU og 30% hurtigere grafik end konkurrencen.

g på iphone Uovertruffen

Denne iPhone er selvfølgelig udstyret med 5G, fordi verden langsomt skifter til 5g. Med det går alt meget hurtigere, fra at streame til download. Med 5G kan du endda spille krævende Multiplayer Spil, Del AR Videoer og meget mere. Og hvis du ikke har brug for al den hastighed, vil iPhone automatisk justere batteriforbruget til det.

i kontakt i øjeblikket

Med iOS 15 kan du fortsætte facetimeopkaldet, mens du deler film eller musik, eller hvad der ellers er på skærmen. Koncentrering bliver lettere, fordi du midlertidigt kan slukke for alle meddelelser, der ikke er relevante for, hvad du laver. Og du kan nu gøre noget med tekst i billeder, som at sende e-mails, ringe, kigge op i anvisninger og meget mere.

Vigtig

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

Vi leverer direkte links til alle officielle versioner af iOS firmwares til enhver iPhone, iPod, iPad og Apple Watch. Hurtig søgning instant download

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste pris til Apple iPhone 6 Plus er Rs. 39.999 som 19 December 2021. Læs fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Apple iPhone 6 Plus har en specscore af 68100.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du er spekulerer på, om iPhone 6 er stadig en god telefon i 2020, dette indlæg dækker alt fra skærmstørrelse til iOS opdateringer til at forenkle din beslutning.

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Google har lanceret en ny lineup af highend Pixel enheder udstyret med chips af sit eget design. Her er hvordan det højeste tier model, Pixel 6 Pro, stakke op mod Apples iPhone 13 Pro Max.

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Shop eBay for et godt tilbud på 7 128GB. Youll finde nye eller brugte produkter i 7 128GB på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Apple Watch 7 bare ramt sit laveste pris i denne Amazon Black Friday tilbud, og vi forventer ikke det at vare længe

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.