Apple Watch Series 6 Revision stadig den bedste SmartWatch

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Watch kan gøre, hvad dine andre enheder cant fordi dens på dit håndled. Når du bære det, får du en fitness-partner, der måler alle de måder, du flytter, meningsfulde sundhed indsigt og en forbindelse til de mennesker og ting er vigtigst for dig. Og dens altid kun et glanceÃ, væk.

Spor øvelser, holde sig sund og opfylde dine træningsmål med din æble se sin fitness partner, der passer på yourÃ, håndled

Med Apple Watch og cellulære tilslutningsmuligheder, du har fået alt hvad du behøver, uanset den store udendørs vinker dig. Du vil ikke gå glip af et opkald, tekst eller meddelelse, selv hvis du ikke har din iPhone. Fra musik til podcasts, Apple Watch vandløb kontinuerlig motivation. Og med kort på dit håndled, vil du altid vide, hvilken vej du er på vej hen. Tilføj i Siri for ethvert spørgsmål du måtte have undervejs, og du er i perfekt form til alle dine outdoorÃ, aktiviteter.

Sikkerhed første og anden

Med Emergency SOS og fald afsløring, sikkerhed er altid lige ved hånden. Bare tryk og hold knappen side, og Emergency SOS vil tilkalde øjeblikkelig hjælp à ¢ â,¬â € over hele verden. Selv hvis du ikke har tilmeldt dig til en cellulær plan. Og hvis du nogensinde tage et hårdt fald og er immobiliserede, vil falde afsløring forbinde dig med redningstjenesterne.

Få sat op

Som den bedst sælgende ur på planeten, er Apple klart gøre noget rigtigt med Apple Watch. Dens en kendsgerning thats endnu mere imponerende, når man tænker på, at Apple Watch kræver en iPhone at samarbejde med, så theres ingen mening i alle, der bruger en Android-telefon køber det. Apple har gradvist forbedret det grundlæggende design og, som navnet antyder, Apple Watch er nu i sin femte generation.

Brug Apple Watch Series 5 for blot et par dage, og årsagerne til sin dominans bliver indlysende. Komfortabel at bære, med elegant design i både hardware og software, Apple Watch Series 5 har alle fitness sporing og smartphone følgesvend funktioner man kan ønske sig. Det kan prale selv et par ekstra ting, du ikke klar over du havde brug for. Ligesom hver af sine forgængere, Apple Watch Series 5 lykkes tronen til at herske som SmartWatch konge.

Om æblet watch serien

Theres en forvirrende vifte af konfigurationer, når du køber en ny Apple Watch Series 5. Den kommer i to tilfælde størrelser, færdig i forskellige materialer og farver, og der er masser af bands. Her er en idé om prisfastsættelsen startende med den billigste Apple Watch Series 5 modeller og går op til det dyreste:

Du har også mulighed for at gå til en GPS-model eller en GPS + Cellular-model. De GPS-modeller er WiFi kun og skal være i umiddelbar nærhed af en parret iPhone til at oprette forbindelse til internettet, når du er væk fra WiFi. GPS + Cellular modeller har LTE-forbindelse, så de kan komme online direkte, hvilket betyder at du kan efterlade din iPhone derhjemme, når du går ud jogging, for eksempel.

GPS + Cellular tilføjer $ 100 til prisen, men du vil også nødt til at tilføje din Apple Watch til din udbyder plan, som sandsynligvis vil koste omkring $ 10 per måned. Dens også værd at bemærke, at en mobilforbindelse kræver mere batterilevetid, så GPS + Cellular-modeller plejer sidste, så længe mellem opladninger som GPS-modeller.

Hvad vi kan lide

Serien 5s OLED-skærm er skarp, altid læselig, og meget lydhør. Spidslysstyrke er 1.000 nits, hvilket er nok til at forblive læselig i direkte sollys, mens en lyssensor automatisk falder lysstyrken når dens mørkere. Rører og aflæser registrere første gang, hver gang, og den digitale krone på den side tilbud finere kontrol for at rulle op og ned gennem menuer eller meddelelser.

Fitness og sundhed sporing

En væsentlig komponent til enhver SmartWatch, fitness sporing på Apple Watch er perfekt slog for den gennemsnitlige person søger at holde sig sund. Sæt dit daglige mål og din Apple-Watch vil give dig blide påmindelser i løbet af dagen. Mål er opdelt i Move, Motion, og Stand. Færdiggørelsen af ​​hver enkelt er præget af en blid brummer på håndleddet og en ring-lukning animation, med badges tildeles for at ramme mål. Dens overraskende effektiv til at motivere dig.

Theres GPS tracking og hjertefrekvens overvågning om bord, som begge er korrekte. Du kan også optage forskellige former for træning, herunder vandreture, cykling og svømning. Vi værdsætter også mulighed for at optage indendørs træning på motionscykler, romaskiner, og ellipseformede . Start en træning bør udløse anerkendelse i Apple Watch efter ti minutter, gnister automatisk optagelse, men vi fandt, at vi nogle gange nødt til at starte sessioner manuelt, især for indendørs motion.

Du kan gennemgå daglige fremskridt på Apple Watch, men youll ønsker at grave i Aktivitet app på din iPhone til at spore din præstation over tid. Theres nok information der for de fleste mennesker, men atleter i uddannelse måske foretrækker noget mere dybdegående, ligesom nogle af de specialiserede Garmin smartwatches til forskellige aktiviteter.

Den serien 5s falde detektion kan også være enormt nyttige i at advare dine nærmeste kontakter eller beredskabstjenester, hvis du vælter og dont flytte i et stykke tid. Apple har også indført menstruationscyklus tracking for kvinder, som hænger sammen med sundhed app på din iPhone. Endelig theres en ny opdagelse støj app, der advarer dig, hvis dine omgivelser er så højt, at din hørelse kan blive beskadiget.

Apps og iphone underretninger

Apple Watch Series 5 er designet til at blive parret med en iPhone, og du kan konfigurere alt gennem iOS Watch app. Dens værd at tage noget tid at beslutte, om de apps, der skulle udløse advarsler på dit håndled, og hvad danner disse indberetninger bør tage. Du kan beslutte, om apps bør udløse en lyd, vibrationer, eller slet ingenting, og vi sætter pris på den detaljeret kontrol.

Du kan nemt læse indkommende meddelelser, men youll sandsynligvis ønsker at afhente din iPhone for at svare. Vi var imponerede over den lydkvalitet på Apple Watch for at gøre og tage opkald, hvilket er en praktisk funktion, når dine hænder er fulde.

Ud over de sædvanlige mistænkte fra din iPhone, theres også støtte til tredjeparts apps på Apple Watch. Du kan få følgesvend apps til alt fra Uber til Evernote. De bedste apps tilbyde bittesmå nedskaleret version, som Apple kalder Komplikationer. Der kan vises op til otte på din valgte urskive, viser ved et hurtigt blik info, og du kan trykke på en fuld skærm sammenbrud. Disse arbejde specielt godt til fitness og vejr apps.

Tryk ned på den digitale krone, og du kan starte Siri. Æbler assistent virker lige det samme på håndleddet, som det gør på din telefon, så du kan stille spørgsmål, sæt påmindelser, start træning, åbne apps og meget mere.

Det bevarer det moderne formsprog og fremragende funktioner, der har gjort tidligere generation modeller så populære, og indfører nye muligheder som Blood Oxygen overvågning, ekstra urskiver, og den længe ventede Sleep Tracking funktion.

Disse opdateringer er koblet med velkomst forbedringer i displayet og ydeevne afdelinger. Samlet set Apple Watch serie 6 er nok den bedste dag-til-dag SmartWatch på markedet lige nu.

Men den nye Blood Oxygen og Sleep Tracking funktioner er ret begrænsede i deres nuværende form. Så med den Watch Series 3 og Watch SE tilgængelige som billigere muligheder, er disse funktioner virkelig værd de ekstra penge? Hvis sundhed er vigtigt for dig, og du sætter pris på at være i stand til at udføre EKG'er og spore blod ilt fra dit håndled, så er svaret ja. Ellers købe en af ​​Apples billigere Watch optioner er vejen at gå.

Design & stil

I modsætning til de fleste andre smartwatches på markedet, Apple Watch Series 6 prale et slankt rektangulært design med et keramisk bagpanelet. Sidder til venstre er en højttaler og til højre er en knap, mikrofon hul, og en digital krone at tilbud haptisk feedback.

Den øverste og nederste anvendes til at fastgøre de ledsager bands. Apple tilbyder en omfattende lineup, der består af den nye Solo Loop og Flettet Solo Loop, såvel som den mere traditionelle Sport Band, Sport Loop, Læder og rustfrit stål optioner.

Display & urskiver

Nemlig den altid-på-Display, der blev indført kun sidste år har fået en bule i lysstyrke. Apple siger at funktionen er nu 2. gange lysere end før, og thats sikkert mærkbar i dag-til-dag brug.

Jeg er personligt en fan af Infograph Modular urskiven at Ive indstillet til at vise min lokale 5-dages vejrudsigt, tid og dato, en genvej til puls app, mine fitness ringe, og chancen for regn.

Taler om urflader, watchos 7 introducerer en række nye muligheder. Ledende vejen er typografien, GMT, tæller op, striber og kunstnerens ansigter, der kan tilpasses efter din smag. Apple har også annonceret en sjov ny memoji og animoji watch ansigt mulighed. Du kan bruge det til at have tilfældig Animojis på dit ur altid eller for at vise din personlige.

software og ydeevne

Apple har forudinstalleret Watchos 7 på sin nyeste SmartWatch, og det introducerer opdaterede animationer, der føler sig meget glat. Det sidder sammen med den nye Apple S6-system-in-pakke, hvilket er grunden til, at Watch Series 6 er op til 20% hurtigere end sin forgænger.

I virkeligheden bruger uret utrolig hurtigt. Hver eneste app, jeg prøvede åbnet øjeblikkeligt, den eneste undtagelse er den indbyggede App Store, som nogle gange kan tage en anden eller to for at indlæse.

BLOOD OXYGEN overvågning

I modsætning til Apple Watch EKG-funktionen og Uregelmæssig Hjerte Rhythm Notifications, som også er til stede på uret og er blevet certificeret af lokale myndigheder over hele kloden, herunder FDA, er den nye Blood Oxygen-funktionen Anbefales ikke til medicinske formål.

Det betyder, at du ikke bør forvente, at Apple Watch Series 6 for at opdage symptomerne på eventuelle sygdomme. Dette gælder selvfølgelig også for COVID-19-viruset, hvoraf lavt blod iltniveauer ofte er et stort symptom.

Apple opfordrer dig i stedet til at bruge den nye Blood Oxygen-app til generel wellness. Det virker ved at skinne et infrarødt lys gennem dit håndled og måle det beløb, der afspejles tilbage fra blodkarrene.

For at tage en måling skal du bare åbne ovennævnte app og tryk på Start. Processen tager kun 15 sekunder og for at få den bedst mulige læsning anbefales, at du hviler dit håndled på et bord og sørg for, at din rem er veljusteret.

Nogle gange får du en Mislykket Måling, da jeg gjorde ganske mange gange. Men i de fleste tilfælde er det nede på uret, der er for lavt på dit håndled, eller stroppen er enten lidt for tæt eller løs.

Når du har udarbejdet det søde sted, som ganske vist tog mig et par forsøg, er målingerne ret konsekvente. Jeg fik 100% på min første læsning â € œâ € œHt er perfekt â € œ og de fleste af mine aflæsninger siden har været mellem 95% og 100%.

Jeg har også haft nogle i de nederste 90'ere og endda en, der registrerede 86%, men disse blev for det meste taget, mens jeg sov uden mig at bemærke. I modsætning til rivaliserende ure, holder Apple Watch Series 6 på toppen af ​​blodets oxygenniveauer hele dagen via baggrundsmålinger.

Alle dine Blood Oxygen-data er bundtet sammen i åndedrætsafsnittet i iPhones Health App. Det er en rigtig skam, at uret kan opdage symptomer, men aflæsninger over 90% betragtes generelt som sunde, så det er op til dig til fortolke alt.

Sovesporing

Lanceringen af ​​Apple Watch Series 7 er lige rundt om hjørnet, så rabatter på serien 6, SE, og Serie 3 vil blive rampet op. Men før du hopper på chancen for at købe en, lad os hjælpe dig med at bestemme, hvilken model der er bedst for dit håndled.

design og display

Apple har ikke afvist meget langt fra det oprindelige 2022 kvadratiske design, så du vil ikke mærke en enorm forskel mellem de tre ure, selvom serien 3 er lidt mindre og en bit boxier end SE og Series 6:

Vigtig

Hvor er områdenummer 447 i USA SidmartinBio

Hvor er områdenummer 447 i USA SidmartinBio

Hvor er områdenummer 447 Caller ID viser 447. Oplysninger om placeringen af ​​områdenummer 447.

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Område kode 448 finde 7 International CitiesPiraraj UY, Farap TM, Amealco de Bonfil MX, Huimilpan MX, Pedro Escobedo MX, Par IR, Barg ...

449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Amherst Plaza LoopNet. om.

449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Amherst Plaza LoopNet. om.

Goodtimes Smokeshop 449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Cigar Forhandler fundet i nærheden af ​​dig. Find en Cigar Store eller finde den perfekte Cigar og det bedste sted at købe cigarer online.

Hvordan vælger du den rigtige ur størrelse coolblue

Hvordan vælger du den rigtige ur størrelse coolblue

Køb Apple Watch 6 online med indbygget cellulære funktionalitet. Den esim funktion giver adgang til opkald meddelelser, selv når du ikke har din iPhone med dig.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Leder du efter et godt tilfælde til din enhed Check Out Supas Collection of Apple Watch 44mm45mm i dag

Colonialen 44.

Colonialen 44.

Lyt til 44 på Spotify. Kunstner 519. K Månedlige lyttere.

Vans sko i Richmond, VA

Vans sko i Richmond, VA

GameStop på 4501 S Laburnum Ave, Richmond VA 23231 timer, adresse, kort, retninger, telefonnummer, kunde ratings og kommentarer.

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Quebec Telefonnumre Lookup og 450 Områdekode Søg. Gratis Reverse Phone Lookup til personer, adresse, områdekode 450, Canada ZIP-koder, hvordan man ringer.

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Startende søndag, skal telefonen brugere i store dele af Arizona omfatte områdenumre ved opkald til at foretage alle opkald, herunder lokalopkald, der tidligere krævede kun syv cifre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.