Apple Watch Series 7 anmeldelser Kun en mild opgradering, men stadig den bedste

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Apple, Apple-logoet, AirPlay, AirPods, Apple Music, Apple Pay Apple Blyant, Apple TV, Apple Watch, Face ID, FaceTime, iBooks, iPad, iPhone, iTunes, Lightning, Magic Keyboard, MagSafe, Siri, Touch ID, TrueDepth, True Tone er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande. IPhone varemærket bruges under licens fra Aiphone Co., Ltd. App Store, Apple Arcade, AppleCare, iCloud er servicemærker tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande. TM og en © 2022 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdt.

Bortset fra æble ur serie og airpods, selskabet også lanceret iphone serien på æble begivenhed

Apple iPad 2022: Apple har også opdateret sine Apple iPad serie, der nu kommer med en 10. -inch True Tone skærm. Under hætten, det bærer A13 Bionic chipset, der driver også hele iPhone 11 opstilling. Apple hævder den nye iPad 2022 er 20 procent hurtigere end forgængeren. På fronten, theres en 12-megapixel ultra-vidvinkel kamera med en 122-graders synsfelt og centrum støtte til en bedre videoopkald oplevelse. Tabletten understøtter en første-generations Apple Blyant og smart tastatur. Det kører på iOS 15 ud af kassen. Wi-Fi modeller af iPad fås med en start pris af Rs 30900, og Wi-Fi + Cellular-modeller starter ved R'er 42.900, i sølv og rum grå finish. Den nye iPad starter med 64 GB lagerplads, og theres en 256GB mulighed så godt. Dens salg vil begynde fra den 24. september og frem.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Watch Series 7 kræver en iPhone 6s eller nyere med iOS 15 eller senere. Funktioner kan ændres. Nogle funktioner, programmer og tjenester er muligvis ikke tilgængelig i alle områder eller på alle sprog. Se det fulde liste.

Alle versioner

selvom Apple Watch 7 Det kom uventet, men Apples primære fokus var på design, som nye sundhedsmæssige funktioner ikke blev sat til det, som det var rygter, men den nye Apple Watch har stadig nogle eksklusive funktioner, herunder funktioner, som Apple nævnte ikke, men dukkede op i en salgsfremmende video, Dette er andet end eksistensen af ​​en mystisk teknologi, som ingen kender årsagen til dens eksistens med sikkerhed undtagen nogle spekulationer om det . Her er 6 nye funktioner, der gør opgradering til Apple Watch 7 et must.

Æblet ur har en GHz trådløs sender og modtager

FCC-filer til den nye Apple Watch viser, at det transmitterer og modtager data i 60. GHz-båndet, hvilket er højere end de sub-6GHz frekvenser, der anvendes til Wi-Fi, Bluetooth og cellulære data, selv WiFi 6E.

Denne højere frekvens er langt over området anvendes af mmWave 5G teknologi, som er forsynet med et spektrum af 24. 5 GHz til 52. GHz, selv om de fleste bærere kun bruger 26 GHz, 28 GHz og 39 GHz på dette tidspunkt .

Så gør dette tyder, i teorien, at Apple Watch kunne få støtte til nye Wi-Fi eller 5G mobilteknologier, selv om det er rimeligt at sige, at mmWave støtte på en Apple Watch ville være latterligt i første omgang.

Hvad kan bruges trådløst ved ghz?

Med andre ord, det ligner dette kun kan have til formål at give autoriserede serviceteknikere til fejlfinding på Apple Watch og måske endda genindlæse sin firmware direkte, uden at støtte sig på en kabelforbindelse.

Hvad er du søger efter

A- ‰ Formålet med denne teknologi er at fremskynde forbindelse mellem iPhone og uret. Selvom der nok ikke nogen praktisk grund til at gøre det endnu, Wi-Fi 5 er mere end nok til hvad de fleste mennesker videregive til deres wearables, det kunne åbne døren til nye muligheder for Apple-enheder, som vi ikke kender til lige nu, selv U1 chip i Apple Watch 6 sidste år ikke har været brugt godt endnu.

A- ‰ Der er dem, der siger, at Apple tænker på fremtiden, da det er ved at etablere et ambitiøse teknologi i den nærmeste fremtid, for eksempel forestille sig, at Apple Watch er i stand til at kontrol augmented reality eller virtual reality briller i realtid, mens på samme tid at opretholde en trådløs forbindelse til I- brugerens iPhone.

A- ‰ En anden teori er, at det viser Apples ønske om at bevæge sig dristigt mod en fuldt trådløse fremtid. Apple Watch har allerede været en industri leder, undgår kablede forbindelser siden den første model i 2022. Så det er fornuftigt, at Watch er den enhed, der vil tage det næste store skridt.

Større skærm

Det kan ikke være den største forandring eller opgradere, at alle forventede, men Apple Watch 7 kom med en større skærm end tidligere modeller. Det er rigtigt, at Apple ikke ændre størrelsen af ​​kabinettet, men det kun skrumpet kanterne, da det kom 40% tyndere end Apples Watch 6. Apple Watch 7 funktioner med 20% mere skærmplads end Apple Watch 6 og 50% mere skærmplads end Apple Watch 3.

Nye eksklusive urskiver

Også dette er ikke en enorm opgradering, men Apple sagde, at de er eksklusive ansigter kun på Apple Watch 7, som du ikke får på nogen af ​​de ældre ure på grund af den større skærm. Det første eksempel Apple forudsat var Contour urskiven, som holder nummeret dial på kanten.

Der er også andre urskiver ligesom Modular Duo ur, der er udstyret med to flere data-rige multiplikatorer. Det lyder måske ikke af meget, men det er godt at vide, at du vil have mere plads til mere information i dit ur skærm.

Mere holdbar skærm

Tale af skærme, Apple bekræftet, at Apple Watch 7 var så holdbare som muligt til at modstå de daglige byrder. Den er udstyret med en skærm, der er 50% tykkere end Apple Watch 6, hvilket gør det mere crack-resistente end før. Dette betyder ikke på nogen måde påvirke klarheden af ​​uret.

Den første støvafvisende æble watch

Apple Watch har været vandtæt i et par år nu, men Apple Watch 7 repræsenterer den første Apple Watch, der også har IP6X certificeret støv modstand certificering, så det vil ikke være et problem, hvis du lader det på sand eller et sted med støv. Ligeledes Apple Watch 7 opretholder den samme WR50 Vandfasthedsbedømmelsen som før, så det vil være en bedre ledsager til dine rejser uanset hvor du er.

Hurtigere opladning

Ifølge Apple, Apple Watch 7 har op til 33% hurtigere opladning i forhold til Apple Watch 6. Du vil nu være i stand til at oplade Apple Watch til 80% i kun 45 minutter, og en afgift på blot 8 minutter vil være tilstrækkeligt dig i 8 timer, via et USB-kabel-C og en ny magnetisk hurtig oplader, som vil indgå i kassen.

Relaterede artikler

Apple Watch har været en massiv succes for Apple. Det er i øjeblikket den mest populære ur i verden. Hidtil har Apple frigivet en ny Apple Watch-model hvert år siden den oprindelige introduktion. Derfor bør det ikke komme som nogen overraskelse, at vi forventer en ny meget snart.

Apple Watch Series 7 er alle indstillet til at erstatte den nuværende Apple Watch serie 6 i de kommende måneder, men hvordan kan Apple forbedre noget, der allerede nær perfekt? Nå, her er de øverste syv funktioner, vi ville elske at se i Apple Watch Series 7.

et nyt design

Apple Watch ser godt ud, som det er, men designet er det meste forblevet den samme siden dens oprindelige udgivelse i 2022. Selvfølgelig skærmen fik lidt større, og de kanter skrumpet ned, men det er stadig den samme gamle square formet SmartWatch, at alle er bekendt med. Derfor føler vi den næste iteration af Apple Watch bør medføre en radikal ændring i designet.

Vi er overbeviste om, at mange mennesker ville elske at se en cirkulær Apple Watch, men der synes ganske usandsynligt i betragtning af hvor watchOS vil skulle omarbejdet til at passe på skærmen. Dog ville en flad design, der ligner iPhone 12 eller iPad Pro også være virkelig rart for en ændring. Apple Watch Series 7, skal have et friskt udseende til at sælge som varmt brød.

mere lagerplads og ram

Apple har ikke ændret noget i de sidste par år, når det kommer til opbevaring. Apple Watch Series 5 og Apple Watch Series 6 modeller pack 32 GB lagerplads. Sikker på, er en SmartWatch ikke behøver et ton af opbevaring som en smartphone, men en person, der gemmer billeder eller musik lokalt på Apple Watch ville helt sikkert sætte pris på en bule i denne afdeling.

RAM har været uændret da Apple Watch Series 4, og det er den bedste sendetid til en opgradering. Apple kunne nemt fordoble RAM i Apple Watch Series 7 for at sikre den håndterer multitasking uden nogensinde at bremse. Disse dage, 1 GB RAM er ikke helt godt nok, selv for en SmartWatch standarder.

en quad-core processor

Bortset fra det originale Apple Watch har hver anden model brugt en dual-core processor til dens drift. Hidtil har processoren været i stand til, men vi synes, det er tid til en stor ændring i CPU-afdelingen. Selvfølgelig er den nuværende Apple S6-chip i Apple Watch Series 6 god nok til de næste par år, men snarere end at støde på urens hastigheder, vil vi gerne have Apple til at tilføje flere kerner.

Apple Watch Series skal støtte g

For at være retfærdig, har Apple Watch Series 7 ikke brug for 5G-støtte, men det er bestemt en god funktion at have, især hvis du planlægger at bruge den langsigtede. I betragtning af Apple bragte 5g til sine andre produkter, som iPhone 12 og M1 iPad-profferne, føler vi, at det er sikkert at forvente 5G-støtte på det næste Apple-ur.

Teoretisk kan en 5G-forbindelse give dig downloadhastigheder på op til 3. GBPS under ideelle forhold, men du bør ikke forvente noget tæt på dette nummer i praktiske brugssager. I virkelige scenarier kan du stadig forvente to gange hastigheden af ​​en 4G LTE-forbindelse. 5G-understøttelse kan være overkill, men det vil helt sikkert gøre Apple Watch Series 7 et fremtidssikker SmartWatch.

Blodglukosovervågning

Med de sidste par generationer af Apple Watch introducerede Apple to nye sundhedsorienterede funktioner: Blood Oxygen måling og en dedikeret EKG-app. Blod oxygen måling, især, viste sig at være ret nyttigt i detektering Covid-19 symptomer tidligt. Denne gang vil vi have, at æble skal skifte fokus på blodglukosovervågning.

Millioner af mennesker over hele kloden lider af diabetes i dag, og en ikke-invasiv måde at måle blodglukoseniveauer kan være en spilskifter. I øjeblikket har du typisk nødt til at pryde dine fingre og trække blod til en nøjagtig måling. Vi håber, at Apple Watch Series 7's sensorer introducerer en overfladebaseret overvågningsopløsning, der slet ikke kræver noget blod.

Udover en blodglukosemonitor vil vi gerne se en kropstemperaturføler i Apple Watch Series 7 for at eliminere behovet for et termometer for en hurtig temperaturkontrol. Faktisk bør dette være langt lettere at implementere end en blodglukosemonitor, men vi får se, hvordan Apple spiller dette ud.

Bluetooth og Wi-Fi support

Vidste du, at Apple Watch Series 6 ikke engang understøtter 802. 1AC Wi-Fi? Det mangler alvorligt i Wi-Fi-afdelingen i betragtning af at selv iPhone 11, der kom ud det foregående år, understøtter Wi-Fi 6. Sikker på, at Wi-Fi-hastigheden ikke er en topprioritet på en smartwatch, men vi vil have æblet Se serie 7 for at understøtte dagens trådløse standarder.

Bedre batterilevetid

Batteriets levetid er et bestemt område, hvor smartwatches som Apple Watch har en masse plads til at forbedre. Den nuværende Apple Watch Series 6 er bedømt i 18 timers blandet brug, hvilket er ret anstændigt for en enhed med en altid-på display. Du får dog kun maksimalt 1. timers taletid, når de er tilsluttet LTE.

Vigtig

Ugreen Trådløs oplader til Apple Watch

Ugreen Trådløs oplader til Apple Watch

Apple Watch Magnetisk Opladning Kabel. Dens en fuldstændig forseglet system fri for udsatte kontakter. Og dens meget tilgive, som ikke kræver

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh ClickBD

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh ClickBD

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh

2 i 1 Trådløs oplader kabel Wire til Apple Watch Series 4321 og iPhone XRXSXS MaxX88Plus77Plus66Plus Walmart. om.

2 i 1 Trådløs oplader kabel Wire til Apple Watch Series 4321 og iPhone XRXSXS MaxX88Plus77Plus66Plus Walmart. om.

Istyle er en Premium Reseller til Apple-produkter i Dubai, Sharjah, Al Ain Abu Dhabi. Køb tradein 100 ægte Apple-produkter til de bedste priser i UAE.

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Elite Enterprise Offering Auslese Trådløs Apple Watch Charger for alle serier, på Rs 900piece i Delhi, Delhi. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 17719915330

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Hold din Apple Watch Powered, uanset hvor du går med SateChi USBC magnetisk opladning dock. Designet til at passe til alle Apple Watch-størrelser, har den magnetiske opladningsdocker en USBC-forbindelse til at genoplade dit Apple Watch, når du er tilsluttet til en hvilken som helst Powered Typec-enhed.

Damer, heres den bedste Apple Watch til din feminine stil

Damer, heres den bedste Apple Watch til din feminine stil

Shop for Womens Ure fra vores Kvinder spænder på John Lewis Partners. Gratis britiske fastland levering, når du bruger 50 og derover.

Hvordan æbler nyt ur med ESIM fungerer

Hvordan æbler nyt ur med ESIM fungerer

International ESIM for Watch Series 6, øjeblikkelig ESIM online aktivering fra 200 lande. Lokalt internet via mobile data, med opkald og teksttjenester til Watch Series 6

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 6 har taget plads som den bedste Apple SmartWatch. Men er det bedre end Samsung Galaxy Watch 3 vi finder ud af i denne sammenligning.

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Vælg mellem nedenstående muligheder for at få dit bevis for vaccination

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.