Apple Watch Size Comparison Chart Sammenligning dem alle

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tidligere i dag Bloomberg rapporterede nye detaljer om den kommende Apple Watch Series 7, herunder størrelsen af ​​de større skærme. Lidt var tidligere kendt om den næste generation Apple Watch bortset fra det tilsyneladende at få et nyt fladt design minder af iPhone 12 og iPad Pro. I dag har vi lært om nye eksklusive ur ansigter, væsentligt større skærme, og meget mere.

First off, Bloomberg siger, at Apple Watch Series 7 vil blive tilbudt i to nye størrelser. Dette års ure forventes at være tilgængelig i 41mm og 45mm størrelser, hver højere ved en millimeter i forhold til sidste år Serie 6. Koblet med flade kanter, forventer jeg fuldt ud disse ure til at føle sig håndgribeligt større på håndleddet.

Større skærme

Vi ved nu, at displayet på 45mm Apple Watch Series 7 vil være 396 x 484 pixels og 1. à ¢ â,¬Â³ på diagonalen. Vi kan formode, at de kanter i den nye ur vil være nogensinde så lidt tyndere, både på grund af den nye skærmstørrelse og på grund af de flade kanter. Youll sandsynligvis ikke se så meget af urkassen forfra med Serie 7.

De samme ideer gælder for den mindre 41mm Apple Watch så godt. Displayet og tilfælde vil både være større på den nye model. Selv om Bloomberg rapport gør ikke indeholde en nøjagtig opløsning og skærmstørrelse 41mm model.

Med større skærme kommer også nye urskiver. Ligesom Apple gjorde, da de øgede skærmstørrelser med serie 4, vil der også være eksklusive nye ansigter til Serie 7. De nye ansigter kan nævnes: Continuum, Atlas, og Modular Max. Den nævner også opdateret Nike + rapporten står, at ændringen med bevægelse og Hermès ansigter at ændre i løbet af dagen.

Watch ansigter

Modular Max er indstillet til at omfatte to store komplikation slots, en mere end i øjeblikket tilgængelige på Infograph Modular ansigt. Dette vil gøre det muligt for brugerne at se to rige og detaljerede komplikation s på én gang. På toppen vil der være et stik til en lille komplikation ved siden af ​​den digitale ur.

Tilbage under WWDC, blev Atlas ansigt åbenbaret gennem en udvikler session om at arbejde med UIKit. På det tidspunkt, ansigtet blev omtalt som verden Timer, som også er nævnt i rapporten. Du kan se, hvad det nye ansigt ville se ud på den store 45 mm display på Series 7 nedenfor. Desværre opløsning Código også højt, men du kan stadig se, hvad ansigtet kommer til at se ud.

Watch bands

et stort spørgsmål thats øjeblikket stillet af eksisterende Apple Watch-brugere er, hvis de urremme de allerede egen vil passe de nye designs. Vi har ikke nogen oplysninger at dele, men vi fuldt ud forventer eksisterende bånd til stadig passe de nye ure. Størrelsen stigning af sagen er marginal, trods os forventer det at føle sig større.

Apple vil sandsynligvis fortsætte med at sælge Apple Watch SE, som bruger de 40mm og 44mm band størrelser. Dens usandsynligt Apple ville splitte op band kompatibilitet på dette tidspunkt. Selvom jeg helt sikkert forestille mig, det vil ske en dag, når uret uundgåeligt undergår en mere radikal ændring.

Theres blevet snak, at ur band tilgængelighed er skrumpet på Apple Stores ledende medarbejderes at spekulere, at bands plejer passe de nye ure. Manglen Bandet har en tendens til at ske hvert år omkring denne tid. Farverne Apple i øjeblikket tilbud vil gå ud af stil, når den næste skifer af bands er afsløret. Det ville ikke give mening for Apple at fortsætte fremstilling af dem.

Konklusion

Apple Watch Series 7 er også rygter om at komme i et nyt lys grøn farve, der komplimenter det nye design. Den Bloomberg rapporten nævner også en bedre laminering teknik, der bringer skærmen tættere på glas eller safirglas urskiven. Nylig Nikkei sagde, at produktionen af ​​Apple Watch 7er er blevet forsinket, sandsynligvis på grund af en lav udbytte. Dens uklart, om de nye ure vil blive afsløret i denne måned sammen med iPhone 13 familien eller blive skubbet tilbage. Selv hvis enheden er vist fra denne måned, vil udbuddet sandsynligvis være lav. Du kan læse mere om disse nye ure i den oprindelige rapport af Mark Gurman her.

Apple Ure er en del af Apple mærke af digitale enheder. De ure ikke kun gøre det lettere at foretage og besvare opkald, men det også indarbejde s fitness sporing skærm og pulsmåler. ,EN

Apple ur sammenligning diagram à ¢ â,¬â € œ modeller og størrelser

Begyndende fra Apple serie 4, alle Apple Watch serien har samme størrelse på 40 og 44 mm versioner mod de 38 og 42mm versioner set i Apples ur serie 1 à ¢ â,¬â € œ 3. Apple Watch serie 6 og SE er to af de fleste nyere Apple ur serie, og begge kommer i to versioner af GPS kun, eller GPS og cellulære. ,  ⠀

Både indarbejde adskillige livreddende funktioner, herunder fald afsløring, elektriske hjerte-sensor, international nødopkald, og pulsmåler. Men Apple Watch Series SE understøtter ikke blod ilt og EKG apps, som er nye funktioner præsentere på Apple ur serie 6. Det cellulære og GPS version kommer med en pris startende fra $ 499, mens GPS eneste version sælger fra $ 399.

Apple ur serie

Apple ur serie 5 afviger fra serie 6 i regnekraft og pakning ekstra blod ilt og EKG funktioner. Apple Series 5 har også auto-opkald funktioner, der kan ringe nødopkaldsnumre i tilfælde af en ulykke, når alene. Ligesom andre serier, Apple Watch Series 5 kommer også i 40 mm eller 44 mm størrelse og er udstyret med en Retina LTPO OLED skærm med tusind nit.

Apple ur serie

I modsætning Serie 4 til 6, Apple Watch serie 3 har en 38 mm eller 42 mm størrelse med en 2. generations Retina OLED display med de samme 1000 nits set i nyere versioner. Men du kan kun få til at købe GPS-version af Apples Watch Series 3 imod valget af en GPS, eller en GPS og cellulære, som set i nyere versioner. Apple Watch Series 3 Priserne starter på $ 199.

Hvad Apple Watch serien er tilgængelige?

Hver Apple Watch serien har to size muligheder. For eksempel Apple Watch Series 5 og 6, og Apple Watch SE har de 40mm og 44mm størrelse muligheder, mens Apple Watch serie 3 har 38mm 42mm sager. ,EN

Hvilket æble ur størrelse vil passe dit håndled?

Når du er ude efter en ikke-SmartWatch youll varsel, at de fleste traditionelle ure er speraged ind i hans og hendes modeller. Disse modeller har ofte varierende karakteristiske funktioner. De fleste hans modeller er tykkere, større og mere robust. De fleste hendes modeller er mindre, tyndere og mere elegant. Med Apple Watch, alle modeller er generelt de samme tykkelse, og alle har det samme design sprog.

Imidlertid har Apple Watch altid kommer i to forskellige størrelser. 38mm eller 42mm til Apple Watch Series 1A ¢ â,¬â € œ3 og 40 mm eller 44mm til Apple Watch Series 4 og derover. Hvis du er at få en Apple Watch for dig selv, youre vil selvfølgelig vide, hvilken størrelse du foretrækker. Men hvis du får en for en person som en gave, er det vigtigt du finder ud af, hvilken størrelse de foretrækker. Men hvis det er en gave dont du vil have dem til at vide aboutà ¢ â,¬Â|they youre i en tricky position.

Dens rimeligt at antage, at de fleste mænd, som generelt større indrammet end kvinder ville foretrække den større størrelse, da de generelt har tykkere håndled. Ligeledes dens rimeligt at antage mest kvinde kan lide den mindre størrelse. Men disse er blot generaliseringer, og der er masser af mennesker, der den inverse ville være sandt.

Så hvis du ønsker at overraske nogen med en Apple Watch, du kan ikke udelukkende stole på køn til at beslutte, hvilken model for at få dem. Hvad du kan gøre er at tage et kig på uret, de har nu. Er det store eller små? Storskrald eller trim? Det kunne være en stor tip off til hvilken størrelse Apple Watch de foretrækker.

Sådan vælger du den rigtige æble ur

Æbler vejledning indeholder en detaljeret vejledning om valg af den rigtige type rem. Oplysninger, du vil finde på siden omfatter strap størrelser og typer, såsom de klassiske spænder, Milanese løkke, sport band, Læder løkke og moderne spænde. Og du kan se alle de mest aktuelle modeller her. , Â â €

Bemærk, at både 44mm og 40mm er tilgængelige i Bluetooth og LTE-modeller. Den LTE er en standalone SmartWatch og er prissat højere end Bluetooth-modellen. Du kan læse forskellen mellem de to.

Begyndende med priserne, er 44mm prissat højere end 40mm størrelse. Dette er fordi det har en større skærm, der lader dig se mere. Det har også en større batterikapacitet, der giver mulighed for at gå længere.

design à ¢ â,¬â € œ mm er en mere kompakt SmartWatch

Den 44mm har en større skærm størrelse end 40mm størrelse. Det har 1. inches som mod 1. inches af 40mm. Så du kommer til at se lidt mere med 44mm. Selv om 1. inches størrelse 40mm er stadig okay. Begge størrelser er udstyret med en touchscreen, digitalt roterende falsen, og to fysiske knapper til nem navigation.

batterilevetid à ¢ â,¬â € œ mm har en længere batterilevetid

Den 44mm har også en længere batterilevetid end 40mm størrelse. Den leveres med en 361mAh batterikapacitet sammenlignet med 247mAh af 40mm størrelse. Det er offer at betale for den mere kompakte størrelse. Som følge heraf kan 44 mm holde dig i gang i op til 2 dage fra en enkelt afgift i forhold til omkring en dag + af 40mm.

Der er strømbesparende tilstande, der kan hjælpe dig med at få længere batterilevetid. Nogle tips til langstrakt batterilevetid er at deaktivere det altid-on-display, reducere lysstyrken og aktivere meddelelser for færre apps.

Samsung Galaxy Watch funktioner

Begge størrelser af Galaxy Watch 4 har samme rustning aluminium taske parret med fluoroelastomer eller hybrid læderremme. Stropperne kan byttes med 20 mm standardstropper for 40 mm eller 22 mm i 44 mm. Begge størrelser har også en AMOLED display såvel som to fysiske knapper, en berøringsskærm og en digital roterende bezel til ubesværet Navigation.

Begge er også udstyret med masser af aktivitetssporingsfunktioner, såsom sporing af dine trin, gulve klatret, afstand dækket, søvn, hjertefrekvens, spo2 blod ilt, EKG, blodtryk og den nyligt tilføjede kropssammensætningsmåling. Der er over 90 Preloaded Sportstilstande at vælge imellem, og hver af disse har også en indbygget GPS til sporing af udendørs aktivitet.

Samsung Galaxy Watch Fitness Tracking Features

For at få det bedste valg, skal du blot tage en måling af din håndled ankel og sammenligne det med urets størrelse. For eksempel er min wrist-ankel 48mm bred, så jeg vil helt sikkert gå til 44 mm størrelse. Hvis jeg går i 40 mm størrelse, vil det være for lille på mit håndled, og det vil se akavet ud.

Samsung Galaxy Watch Priser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Søger at gå stort eller gå hjem med din fitness SmartWatch? Du vil elske 44mm Galaxy Watch Active 2. Det er stort set den perfekte størrelse: ikke for stor, ikke for lille. Du har fitness og sundhedssporing, GPS, Samsung Pay og EKG. Plus, hvem elsker ikke en stor skærm?

Pros.

Hvis den rigtige pasform er vigtigere for dig end at have det største display, kan du måske foretrække 40mm Galaxy Watch Active 2. Du får stadig alle de fantastiske funktioner, som fitness- og sundhedssporing, GPS, Samsung Pay og EKG . En mindre skærmstørrelse er ideel til mindre håndled.

Vigtig

Vans sko i Richmond, VA

Vans sko i Richmond, VA

GameStop på 4501 S Laburnum Ave, Richmond VA 23231 timer, adresse, kort, retninger, telefonnummer, kunde ratings og kommentarer.

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Quebec Telefonnumre Lookup og 450 Områdekode Søg. Gratis Reverse Phone Lookup til personer, adresse, områdekode 450, Canada ZIP-koder, hvordan man ringer.

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Startende søndag, skal telefonen brugere i store dele af Arizona omfatte områdenumre ved opkald til at foretage alle opkald, herunder lokalopkald, der tidligere krævede kun syv cifre.

Hvad er CareCredit CareCredit

Hvad er CareCredit CareCredit

Forbered dine smagsløg ...

Tmobile annoncerer 4G LTE-cellespot, et mini-celletårn til dit hjem

Tmobile annoncerer 4G LTE-cellespot, et mini-celletårn til dit hjem

Mobile Personal CellsPot 4G LTE Signal Boosters Tmobile Personlige 4G LTE cellspot er et mini celletårn til dit hjem eller lille kontor. Det skaber et 3G4G og 4G LTE signal for at skabe bedre indendørs ...

Tmobile Amps Uncarrier 7. Leverer en anden verdens først med personlig 4G LTE dækning tmobile Newsroom

Tmobile Amps Uncarrier 7. Leverer en anden verdens først med personlig 4G LTE dækning tmobile Newsroom

Den mest komplette ressource om mobilteknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tabletter og bærbare enheder.

Tmobile 4G LTE CELLSPOT OPSÆTNING OG RESULTATER dideo

Tmobile 4G LTE CELLSPOT OPSÆTNING OG RESULTATER dideo

Små celler kan hjælpe med at forbedre mobiltelefon modtagelse. Læs om ATTS Microcell, Verizons netværk Extender Femtocells, TMobiles LTE CellSpot, Sprints Airave.

Tmobile annoncerer gratis 4G LTE-cellespot, der fungerer som et mini-celletårn til din hjemmevideo

Tmobile annoncerer gratis 4G LTE-cellespot, der fungerer som et mini-celletårn til din hjemmevideo

Tmobile giver væk gratis 4G LTE-cellespot til enkle valg abonnenter

LTE Cat 4 Mobile Network Siretta Aktivering Industrial tingenes internet

LTE Cat 4 Mobile Network Siretta Aktivering Industrial tingenes internet

4G er den fjerde generation af cellulær kommunikation teknologi, som superceeds GSM- og HSPA standarder med hurtigere datahastighed og reduceret latens

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.