Appleiphone 12 128 GB, hvid

iPhone 12, den hurtigste chip nogensinde i en smartphone.

Hvordan er interesse beregnet ? Renter er beregnet fra ordre og sammensat dagligt. Interessen vil blive tilføjet til din konto som et fast beløb i slutningen af ​​den forsinkede betalingsperiode. Det betyder, at du vil betale renter på renter.

Hvordan man undgår at betale renter? Du kan undgå al den interesse ved at betale kontantprisen inden udgangen af ​​den forsinkede betalingsperiode, dette kan ske i en fuld betaling eller flere partielle betalinger.

Hvordan laver jeg et køb nu betale senere betaling? For at foretage en fuld eller delvis betaling skal du blot logge ind på min konto, vælg Foretag en betaling, vælg Betaling Køb nu Betal senere og tildele din betaling til det specifikke Køb nu Betal senere du ønsker at betale af. Alternativt kan du ringe til os.

Hvad sker der efter den forsinkede betalingsperiode? Hvis du ikke har betalt kontantprisen fuldt ud eller kun har foretaget en delvis betaling, vil et engangsbeløb af interesse blive opkrævet på din helt konto. Enhver udestående balance plus renten vil nu blive betalt på din konto.

Som den udestående saldo, plus interessen nu udgør en del af din betalbare balance, vil de tiltrække interesse på din konto, hvilket betyder, at du vil betale renter på renter. Dette vil blive inkluderet i din konto minimumsbetalingsanmodning hver måned og kan ikke tilbagebetales ved at tage 3.

Hvad er udelukket fra Køb nu Betal senere? Omkostningerne til levering og installationstjenester kan ikke placeres på Køb nu Betal senere. Køb nu Betal senere Tilgængelighed er underlagt din kredit- og konto status.

Skal jeg stadig betale min minimumsbetaling? Ja, Allokering Betalinger til køb nu Betal senere dækker ikke minimumsbetalingen for din helt konto. Hvis du har en non-buy nu, betaler du senere saldo på din helt konto, skal du stadig gøre mindst din minimumsbetaling som vist på din erklæring.

Ofte stillede spørgsmål

Køb en SIM-fri iPhone fra Apple. OM giver dig mulighed for at vælge din egen transportør og skifte luftfartsselskaber til enhver tid. iPhone kan også være tilgængelig til en lavere pris med en kontrakt direkte fra din trådløse transportør.

ESIM-teknologien giver dig mulighed for at tilføje en stemme- og dataplan til din iPhone uden at bruge et nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode Distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan gennem en trådløs bærerapp. *

De fleste funktioner vil fungere sammen med dit netværk. Visse funktioner, såsom visuel voicemail, kræver bærestøtte og kan ikke fungere på dit bærere netværk. Kontakt din operatør for flere detaljer eller læs den trådløse bærestøtte og funktioner artiklen for at få flere oplysninger.

Bærere sælger typisk iPhone med en kontrakt, der subsidierer den oprindelige købspris på telefonen. Ved at købe din iPhone uden en kontrakt, kan du bruge ethvert SIM-kort fra en kompatibel transportør, herunder din nuværende.

Ja. iPhone er aktiveret til at arbejde på netværk ved hjælp af GSM rundt om i verden. Fordi iPhone-modeller solgt af Apple. OM er låst op, du kan købe et SIM-kort og service fra en lokal transportør på din destination. Eller tjek med din hjemmebane med hensyn til internationale roamingafgifter.

Nej. Ordrer placeret gennem Apple. OM kan kun sendes inden for landet eller købsområdet. Du kan også handle for venner og familie i lande eller regioner, hvor iPhone sælges. Bare besøg lokalforretningen i det land eller område, hvor du vil have dine produkter leveret. Eller for hurtig, nem bestilling og ekspertrådgivning, ring til en Apple Store-specialist på 1800Â 92 38 98.

Dens vores handels-in og Genbrug Program Det er godt for dig og planeten. Hvis din nuværende iPhone er berettiget til handelskredit, kan du kompensere for købsprisen på en ny. Hvis det ikke er berettiget til kredit, kan du genbruge det gratis.

Hvorvidt du laver et køb eller ej, gjorde WEVE det nemt at handle i en kvalificeret iPhone online. Bare svar på nogle få spørgsmål vedrørende model og tilstand, og godt give en anslået handelsværdi eller en enkel måde at genbruge den på. Hvis din enhed er berettiget til kredit, skal du godt anvende din estimerede handelsværdi på køb af din nye iPhone. Nå så sørg for at du sender os din gamle iPhone. Når Weve modtog det, skal du godt inspicere det og verificere dens tilstand. Hvis tilstanden svarer til, hvad du beskrev, er der ikke noget mere, du skal gøre. Hvis betingelsen ikke matcher, vil der blive givet en ny handelsværdi. Du har mulighed for enten at acceptere denne reviderede værdi eller afvise den. Godt arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig vil flytte fremad med hånden.

Din estimerede handelskredit vil blive anvendt på betalingsmetoden, der bruges til at købe din nye iPhone, når WEVE bekræftede betingelsen for din handelsindretning. Hvis handelsværdien overstiger din købsafslutning, skal du refere af forskellen på et Apple Store-gavekort. Og hvis din enhed ikke er berettiget til kredit, kan vi genbruge det gratis eller returnere den til dig.

Generelt tager det 2 € 3 uger. Men jo hurtigere du sender os din enhed, jo hurtigere kan vi bekræfte sin tilstand og behandle din handel. Genbrug af en enhed er meget hurtigere. Når vi sender dig en forudbetalt forsendelsesmærke, skal du blot sende din enhed til vores Genbrug partner.

Ofte stillede spørgsmål

Alle iPhone 12 og iPhone 12 PRO modeller er 5 g For 5G adgang skal du aktivere din iPhone med en netværksudbyder, der tilbyder 5G-tjeneste. Nogle udbydere kan også kræve en 5G-serviceplan eller et nyt SIM. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Få mere at vide om netværksudbydere i dit land her.

En SIM-fri iPhone købt fra Apple. OM er låst op. Det betyder, at du er arent bundet til en enkelt netværksudbyder og en multi-års servicekontrakt. Du kan vælge netværket og takst, der passer til dig. Når din nye iPhone er aktiveret, forbliver den ulåst, hvilket betyder at du kan bruge den med ethvert netværk, der giver service til iPhone.

iPhone-modeller, der for øjeblikket sælges på Apple. OM arbejde med kompatible netværk rundt om i verden, herunder 5G og 4G LTE-netværk. Tjek med din hjemmenetværksudbyder vedrørende internationale roamingafgifter, eller køb en kompatibel nano-sim på din destination.

Vi accepterer Apple Pay, de fleste kredit- og betalingskort, PayPal og Apple Store gavekort. Finansieringsmuligheder er tilgængelige for kvalificerende kunder. Ikke alle betalingsmuligheder er tilgængelige på alle produkter.

Din estimerede handelskredit vil blive anvendt direkte på købet af din nye iPhone. Når vi modtager din handelsindretning og bekræfter, at tilstanden svarer til, hvad du beskrev, er der ikke noget mere, du skal gøre. Hvis det ikke matcher, vil din oprindelige betalingsmetode blive opkrævet forskellen i værdi. I så fald skal du arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig vil fortsætte med hånden.

Når Weve modtog din handelsindretning, inspicerer et hold det og verificerer sin tilstand. Hvis tilstanden svarer til, hvad du beskrev, er der ikke noget mere, du skal gøre. Hvis det ikke matcher, vil din oprindelige betalingsmetode blive opkrævet forskellen i værdi. I så fald skal du arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig vil fortsætte med hånden.

Hvis du handler i online, vil din estimerede handels-in-kredit straks blive anvendt til køb af din nye iPhone. Hvis du handler i en Apple Store, modtager du enten øjeblikkelig kredit til dit næste køb eller et Apple Store gavekort, du kan bruge når som helst.

Ofte stillede spørgsmål

Bærere sælger typisk iPhone med en kontrakt, der subsidierer den første købspris på telefonen. Ved at købe din iPhone uden en kontrakt, kan du bruge ethvert SIM-kort fra en kompatibel transportør, herunder din nuværende.

Ja. iPhone er aktiveret til at arbejde på netværk ved hjælp af GSM rundt om i verden. Fordi iPhone, der sælges af Apple. OM er ulåst, du kan købe et SIM-kort og service fra en lokal transportør på din destination. Eller tjek med din hjemmebane med hensyn til internationale roamingafgifter.

Vælg et land

Køb en SIM-fri iPhone fra Apple-webstedet giver dig mulighed for at vælge din egen transportør og skifte luftfartsselskaber til enhver tid. iPhone kan også være tilgængelig til en lavere pris med en kontrakt direkte fra din transportør.

ESIM-teknologi giver dig mulighed for at tilføje en transportørplan til din iPhone uden at bruge et nanoâ € 'SIM-kort. For at aktivere en esim skal du scanne en gyldig QR-kode Distribueret af en transportør eller tilmelde dig en deltagende plan gennem en Carriers App. *

De fleste funktioner vil fungere sammen med dit netværk. Visse funktioner som Visual Voicemail kræver bærestøtte og kan ikke fungere på dit luftfartsselskab. Kontakt din operatør for flere detaljer eller læs den trådløse bærestøtte og funktioner artiklen for at få flere oplysninger.

Ja. iPhone er aktiveret til at arbejde på netværk ved hjælp af GSM rundt om i verden. Fordi en iPhone, der sælges på Apple-webstedet, er låst op, kan du købe et SIM-kort og service fra en lokal transportør på din destination. Eller tjek med din hjemmebane med hensyn til internationale roamingafgifter.

Nej. Ordrer, der er placeret via Apple-webstedet, kan kun sendes inden for landet eller købsområdet. Du kan også handle for venner og familiemedlemmer i lande eller regioner, hvor iPhone sælges. Bare besøg æblewebstedet for det land eller region, hvor du vil have dine produkter leveret. Eller for hurtig, nem bestilling og ekspertrådgivning, ring til en Apple Store-specialist på 133â € 622.

Det er vores handels-in og Genbrug Program, der er godt for dig og planeten. Hvis din nuværende iPhone er berettiget til handelskredit, kan du kompensere for købsprisen på en ny. Hvis det ikke er berettiget til kredit, kan du genbruge det gratis.

Hvorvidt du laver et køb eller ej, gjorde WEVE det nemt at handle i en kvalificeret iPhone, enten i en butik eller online. Bare svar på et par spørgsmål vedrørende modellen og tilstanden og giv godt en anslået handelsværdi eller en simpel måde at genbruge den på.

Hvis du handler online, skal du godt anvende din estimerede handelsværdi til køb af din nye iPhone. Så godt arrangere for dig at sende os din gamle iPhone. Når vi modtager det, skal du godt inspicere det og verificere dens tilstand. Hvis tilstanden svarer til, hvad du beskrev, anvendes din handelsværdi som en kredit til din oprindelige betalingsmetode. Hvis betingelsen ikke matcher, vil der blive givet en ny handelsværdi.

Ja. Når du køber din nye iPhone online eller i en butik, kan du handle i en kvalificeret iPhone og få kredit anvendt til dit køb. Du kan også få et Apple Store-gavekort online eller på en Apple-butik, når du handler med nogen berettiget smartphone med Apple-handel. Og i begge tilfælde, hvis din smartphone eller iPhone ikke er berettiget til kredit, skal du godt genbruge den gratis. Uanset modellen eller tilstanden, kan vi gøre det til noget godt for dig og godt for planeten. Og hvis du vælger at genbruge din enhed, skal du enten håndtere den i butikken eller give en forudbetalt forsendelsesmærke, så du kan sende din enhed til vores Akvlingeret Partner.

Tilgængelighedsfunktioner Hjælp folk med Handicap Få mest muligt ud af deres nye iPhone. Med indbygget støtte til syn, hørelse, mobilitet og læring kan du fuldt ud nyde verdens mest personlige enhed. Lær mere

Ofte stillede spørgsmål

Sim-fri betyder, at din iPhone ikke leveres med en carrier nano-sim. Den SIM-fri iPhone solgt på Apple. OM og på Apple Store er låst op. Det betyder, at du kan bruge en nano-sim eller esim fra enhver operatør, der giver service til iPhone. *

ESIM-teknologi giver dig mulighed for at tilføje en mobilplan til din iPhone uden at bruge et nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode Distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan gennem en trådløs bærerapp. *

Carrier-tilsluttede modeller af iPhone købt hos Apple leveres med en fysisk nano-sim, som vil blive brugt til at aktivere din trådløse konto. For at aktivere ESIM på din nye iPhone, bedes du kontakte din transportør, når du modtager den. *

IPhone-modellerne til AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon er de samme. Hvis du vælger at betale med en AT & T-afdragsplan, vil din iPhone blive låst til bæreren. For detaljer om netværksunderstøttelse, se support. pple. OM / DA-US / HT204039.

Vigtig

Apple iPhone 13 Pro Max Silver 1TB

Apple iPhone 13 Pro Max Silver 1TB

Køb Apple iPhone 13 Pro Max 256GB ROM, MLLC3HNA, Silver Online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvis din iPhone 13 plejer låse, når du er iført en maske, du er ikke alene.

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5s forventede pris i Pakistan er Rs. 25799. venligst komme tilbage igen for at se laveste pris fra pålidelige online butikker.

Den digitale Crown

Den digitale Crown

IPhone SE er en stor budget iPhone, men det betyder ikke, dens disponible. Vi er skyld tjekket ud de bedste tilfælde for din iPhone SE, der også ske for arbejdet med iPhone 5 og 5s, således at dens sikker mod ridser og skader, mens du stadig ser skarp.

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

Vi leverer direkte links til alle officielle versioner af iOS firmwares til enhver iPhone, iPod, iPad og Apple Watch. Hurtig søgning instant download

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste pris til Apple iPhone 6 Plus er Rs. 39.999 som 19 December 2021. Læs fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Apple iPhone 6 Plus har en specscore af 68100.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du er spekulerer på, om iPhone 6 er stadig en god telefon i 2020, dette indlæg dækker alt fra skærmstørrelse til iOS opdateringer til at forenkle din beslutning.

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.