Assurant, INC AIZ Q3 2021 Indtjeningsopkaldstransskription

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Tak, operatør og godmorgen, alle. Vi ser frem til at diskutere vores tredje kvartal 2022 resultater med dig i dag. Tilslutning til mig for Assurants konferenceopkald er Alan Colberg, vores administrerende direktør; Keith Deminger, vores præsident; og Richard Dziadzio, vores finansdirektør.

I går, efter at markedet blev lukket, udstedte vi en pressemeddelelse, der meddelte vores resultater for tredje kvartal 2022. Udgivelsen og det tilsvarende finansielle supplement er tilgængelige på Assurant. om. Vi starter dagens opkald med bemærkninger fra Alan, Keith og Richard, før vi flytter ind i en Q & A-session. Nogle af disse udsagn, der blev foretaget i dag, er fremadrettet. Fremadrettede udsagn er underlagt risici, usikkerheder og andre faktorer, der kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der er omhandlet af disse udsagn. Yderligere oplysninger om disse faktorer findes i gårsdagens indtjeningsfrigivelse såvel som i vores SEC-rapport.

I dagens opkald vil vi henvise til ikke-gaap-finansielle foranstaltninger, som vi mener er vigtige for at evaluere virksomhedens præstationer. For yderligere oplysninger om disse foranstaltninger, de mest sammenlignelige GAAP-foranstaltninger og en forsoning af de to henvises til i gårsdagens nyhedsudgivelse og finansielt supplement.

Tak, Suzanne. Godmorgen allesammen. Vores resultater fra tredje kvartal var stærke, drevet af tocifret driftsindtjeningsvækst i den globale livsstil. Styrken af ​​vores globale bilindustrien og de forbundne levende tilbud fortsætter med at validere vores langsigtede strategi for at fokusere på vores højere vækstgebyrbaserede og kapitallysvirksomheder. Vi fortsætter med at gøre fremskridt med at opbygge et mere bæredygtigt firma for alle interessenter.

I løbet af kvartalet inkluderet et par nøgle højdepunkter. For første gang blev Assurant tildelt en bronzekreditering af Ecovadis, en af ​​de største bæredygtighedsvurderingsvirksomheder, ranking Assurant blandt de top 50% af alle 75.000 deltagende virksomheder. Desuden gav vi i kvartalet yderligere gennemsigtighed til at spore vores fremskridt på vores rejse for at opbygge en mere forskelligartet og inklusiv assistent, med den nylige offentliggørelse af vores EEO-1, som giver køn, race og etnicitetsdata ved hjælp af jobkategori for vores U. .-baserede medarbejdere. Vi mener, at en forskelligartet og inklusiv arbejdsstyrke vil bedst fremme innovation, en vigtig ingrediens til vedvarende vores Outperformance langsigtet.

vender sig til vores forretningsresultater. I den globale livsstil er vi på vej til at vokse justeret EBITDA med dobbeltcifre i 2022 fra $ 637 millioner i 2022, drevet af Global Automotive og Connected Living. Vi har fordelt på fra den stabile tilbagevendende indtægtsstrøm i vores installerede base af mobilabonnenter og vores succes med at lancere yderligere tilbud og evner til mobilbærer, kabeloperatør, OEM og detailklienter globalt. Derudover er vores mobile handelsopgraderingsvirksomhed og udvidede serviceydelser stadig vigtigere for vores rentabilitet og også at levere en differentieret og overlegen kundeoplevelse.

Inden for Global Automotive har vi fordelt på fra øget skala, der vokser antallet af køretøjer, vi beskytter med 20%, over 52 millioner siden garanti-koncernen erhvervet i 2022. Vi mener, at Auto vil fortsætte med at være en af ​​vores vigtigste vækstvirksomheder i fremtiden. I globale boliger fortsætter vi med at være på vej i et andet år bedre end markedsafkast, med en årlig driftsrør på næsten 15% for de første ni måneder af dette år. Dette omfatter 113 millioner dollars katastrofe tab, som yderligere demonstrerer de overlegne afkast af denne differentierede forretning. Vores counter-cykliske långiver placeret forsikringsbranchen forbliver en integreret del af realkreditindustrien rammer i U.. Indenfor långiveren placeres, da vi fornyer eksisterende kunder og tilføjer nye partnere, vil vi fortsætte med at forbedre oplevelsen gennem den igangværende udrulning af vores enkeltkildeforarbejdningsplatform.

Vores multifamily boligbranchen understøtter nu over 2. million lejere på tværs af U.. og har mere end fordoblet indtjening siden 2022 gennem vores stærke partnerskaber med vores affinitets- og ejendomsforvaltningsselskabsklienter. Vores investeringer i digitale evner, som vores cover 360 ejendomsadministrationsløsning, fortsætter med at drive mere værdi for vores partnere og en forbedret kundeoplevelse. Samlet set tror vi på vores portefølje af høj vækst, gebyrbaserede kapitallys tilbud og høj retur specialitet P & C virksomheder sætter os fra hinanden som en langsigtet Outperformer og vedvarende værdiskabler for vores aktionærer.

Med min pensionering ved årets udgang ønskede jeg at benytte lejligheden til at takke alle vores interessenter, der har støttet Assurants strategiske vision og vej i løbet af de sidste syv år. Mest af alt, jeg er ydmyget af vores 15.000 medarbejdere, som gennem deres engagement for at tjene vores kunder og vores 300 millioner kunder over hele verden, har succesfuldt forvandlet Assurant. Sammen har vi styrket vores Fortune 300 Company betydeligt, der bør fortsætte med at levere over markedssvækst og overlegen pengestrømme. Med vores præsident, Keith Deminger, der lykkes mig som CEO i januar, vil jeg være sikker på, at Assurant vil fremskynde vores strategi og fortsætte med at differentiere vores overlegne kundeoplevelse vil yderligere uddybe i klientforhold.

Tak, Alan og godmorgen, alle. På vegne af vores medarbejdere ønskede jeg at udtrykke vores oprigtige tak til Alan for sit lederskab som CEO. Jeg har været heldig at have haft en forreste sæde og en rolle i at støtte Alans vision og omdannelsen af ​​Assurant. Det er vigtigt, at han har fortsat udviklet formålet med vores virksomhed for at drive værdi for alle interessenter, kunder, medarbejdere, lokalsamfund og aktionærer. Den indvirkning, han har haft på vores folk og vores overordnede kultur i vores virksomhed har været Eksempler på . Og jeg sætter pris på Alan Personal Mentorship og Partnership og ønsker ham det allerbedste i sin pensionering.

For det andet vil Martin Jenns blive præsident for Global Automotive. Med over 30 års erfaring fører han i øjeblikket transformations- og vækststrategien for Auto og har været med til at introducere innovative nye produkter som EB-1, vores elektriske køretøjsbeskyttelse. Ud over nye muligheder og innovation vil Martin fokusere på kørselsvækst og forbedre kundeoplevelsen, herunder at arbejde sammen med vores partnere for at levere bedste forhandleruddannelse af bedste i klasse. Disse to nye aftaler sammen med de seneste udnævnelser af Biju Nair som formand for tilsluttet levende og Manny BeCerra som vores chef innovationsofficer, samt de øvrige forvaltningskomitéer repræsenterer et stærkt hold for at hjælpe os med fremtiden.

Hertil kommer, at mobilvirksomheden fortsætter med at se stærke vedhæftede satser i betragtning af den øgede afhængighed af mobile enheder samt stigende enhedspriser. Vores gebyrdrevne handels- og opgraderingsvirksomhed, herunder de tidligere erhvervelser af Hyla og Alegre, har udført ekstraordinært Godt allerede i år, da vi indtaster de tidlige innings på 5G-opgraderingscyklussen. Faktisk, næsten et år efter transaktionen af ​​Hyla lukket, er jeg glad for at rapportere erhvervelsen har udført bedre end forventet, forud for de lav-teens fremad EBITDA-erhvervelsen blev værdsat. Med den voksende tilgængelighed og popularitet af 5G-aktiverede smartphones, forventer vi at se, at vores 30 plus handels-in og opgraderingsprogrammer fortsætter med at vokse. Vores fremskridt er demonstreret gennem vores evne til at styre store programmer med overlegen teknologi. Dette understøttes yderligere ved at øge vores vedhæftede satser for handelsprogrammer, da vores kunder salgsfremmende bestræbelser opfordrer forbrugerne til at opgradere.

Samlet set har vi behandlet næsten 18 millioner enheder hidtil i år, hvilket reducerer e-affald og øger digital adgang med høj kvalitet, overkommelige telefoner. Gennem omfanget og evnen i vores handels- og opgraderingsprogrammer nyder vi fordel af en ekstra kilde til overskud og forbedret klient økonomi og kundebevarelse. Dette kvartal er glade for at kunne meddele, at vi har underskrevet en flerårig kontraktudvidelse med AT & T for at styre deres enhedshandelsprogram. Dette omfatter at levere analytics samt enhedsindsamling og -behandling for alle deres salgskanaler, herunder detailhandel, B2B, forhandler og direkte til forbrugeren. AT & T var nøgleklienten tilføjet Hyla-erhvervelsen, og vi glæder os til at fortsætte med at drive forretning med dem, specielt som vi hjælper med at understøtte den voksende vedtagelse af 5-G-aktiverede enheder.

I Global Automotive steg politikkerne med 4 millioner dollars eller 8% årsover år, og produktionen er godt over pre-pandemic niveauer, da vi fortsat udnytter vores skala og talent. Hidtil i år har virksomheden også draget fordel fra stærk brugt bilvækst, der har tendens til at tjene hurtigere end nyt bilsalg. Dette sammen med det faktum, at indtjeningen fra virksomheden anerkendes over en flerårig periode, giver god synlighed i fremtidens fremtidige resultater. Da vi driver innovation inden for Auto, fortsatte vi den globale udrulning af EV-1, et elektrisk køretøj og hybridbeskyttelsesmiddel til Nordamerika. EV-1 er nu blevet rullet ud i syv lande. Mens markedet for elektrisk køretøjer stadig er i sin barndom, vil vores EV-1-produkt give mulighed for en mulighed for bedre at evaluere kundernes efterspørgsel og udnytte vores Learns for at placere os godt for den forventede stigning i elektrisk køretøjs vedtagelse i fremtiden.

Vores multifamily boligvirksomhed voksede politikker med 7% år over år fra væksten i vores affinitetspartnere såvel som vores PMC-relationer, hvor vi fortsætter udfaldet af vores innovative cover 360-produkt. Derudover har vi set andre digitale investeringer skabe muligheder for fremtidig vækst. Vores nyligt designet digitale salgsportal, som gør det hurtigere og lettere for beboere at tilmelde sig en politik, kører betydeligt højere produktfastgørelseshastigheder. Vores nye portal har oplevet en stigning i omregningskurser i forhold til vores gamle websted, da det først blev introduceret sidste år. Sammenfattende har vores evne til at styrke forsikring talent og innovation understøttet af kritiske investeringer og bør fortsætte med at køre frem for fremtiden.

Tak, Keith og godmorgen, alle. Som Alan noterede, er vi tilfredse med vores tredje kvartalsydelse, da vores resultater afspejler en stærk vækst på tværs af global livsstil og solid indtjening i globalt bolig. For kvartalet rapporterede vi netto driftsindtægter pr. Aktie eksklusive rapporterbare katastrofer på $ 2. 3, op 5% fra tidligere årstid. Eksklusive katte, netto driftsindtægter og justeret EBITDA for kvartalet, steg hver henholdsvis 4% til 162 mio. Dollars og 262 mio. Dollars.

Lad os nu flytte til segmentresultater, begyndende med global livsstil. Dette segment rapporterede netto driftsindtægter på 124 mio. USD i tredje kvartal, fortsat indtjening ekspansion inden for tilsluttede livs mobile forretning. I Global Automotive steg indtjeningen $ 8 millioner eller 21% fra fortsat global vækst i vores U.. National forhandler og tredjeparts administratorkanaler, herunder bidrag fra vores AFAS og International OEM-kanaler. Bedre tabsoplevelse i udvalgte ACCILITY Produkter og højere investeringsindtægter støttede også indtjeningsvæksten i kvartalet.

Tilsluttet levende indtjening steg med $ 6 millioner eller 9% år-over-år. Stigningen blev primært drevet af fortsat mobil abonnentvækst i Nordamerika og bedre præstation i Asien Stillehavet samt højere handelsvolumen, ledet af bidrag fra vores Hyla-erhvervelse og Carrier-kampagner. Denne kvartal, globale bil- og tilsluttede levende resultater omfattede også en beskeden engangskat fordel, at forbedret indtjening. For kvartalet steg livsstilens justerede EBITDA 17% til 177 millioner dollars. Dette afspejler segmenterne øget afskrivninger som følge af højere deal relaterede immaterielle aktiver fra nyere transaktioner i mobilen i Global Automotive. IT-afskrivningsomkostninger steg også, der stammer fra højere investeringer.

Vigtig

Asurion iPhone Screen Coverage Apple Community

Asurion iPhone Screen Coverage Apple Community

Find selskabsforskning, konkurrentinformation, kontaktoplysninger Finansielle data for Asurion Insurance Services, Inc. of Nashville, TN. Få de nyeste forretningsindsigter fra Dun Bradstreet.

Hvad er Asurion Replacement Phone Warranty Pro Tips

Hvad er Asurion Replacement Phone Warranty Pro Tips

Søgning efter en mobiltelefonbeskyttelsesplan Få mere at vide om Asurions Tech Support, Plan Prissætning og tilgængelighed med forbrugere.

Sikkerhed Glassdoor.

Sikkerhed Glassdoor.

LOOKING FOR ASURION Telefonnummer Du er på det rigtige sted Find kontaktoplysningerne om Asurion som e-mail, kontoradresse, arbejdstid, kundesupport mv.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Find ud af, hvad der fungerer godt ved Asurion fra folk, der kender bedst. Få indersiden scoop på job, lønninger, top kontor steder, og CEO indsigter. Undersøg løn for populære roller og læse om holdene arbejdsliv balance. Afdække hvorfor Asurion er det bedste selskab for dig.

US ATT Forudbetalt SIM Aktivering Guide SIM-kort til USA Canada Mexico CMC fordeling engelsk

US ATT Forudbetalt SIM Aktivering Guide SIM-kort til USA Canada Mexico CMC fordeling engelsk

Et SIM-kort er en smart kort indsat i mobiltelefonen, som forbinder det til din mobiltelefon konto på netværket. Netværket giver derefter din telefon til at foretage opkald. Et SIM-kort kan lagre nogle personlige oplysninger. Der er en række grunde til, at du måske har brug et nyt SIM-kort til din ATT tjeneste.

ATT opfinder en absurd 15 aktivering gebyr for næste kunder

ATT opfinder en absurd 15 aktivering gebyr for næste kunder

Så er de spekulerer på, hvordan de kan få aktiveringsgebyret ATT frafaldes, og hvis det er muligt. I denne artikel, vi deler alle detaljer om det

Straight Talk Mobile APN-indstillinger

Straight Talk Mobile APN-indstillinger

ATT APN-indstillinger ATT APN-indstillinger iOS ATT APN Settings Windows Phone ATT APN Settings Android ATT APN-indstillinger BBATT APN-indstillinger ipad

Medarbejder Resource Group Excellence

Medarbejder Resource Group Excellence

Plunketts Trådløs, WiFi, RFID og Cellular Industri Almanak 2008 ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.